2012' de yazın evlenecekler

[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım

ay ama sen naptın yaaaaaaaa
ay ama senin bu yaptığın insan evladına yapılır mı yaaa
ay ama sadist misin örtmenim sen yaaa
biz bi de senin gününü falan kutluyoruz, ooyyy acıktıımm
aç kapıyı geliyorum

hımm zor bir durum olmuş canım ama illa bişey yapmak istiyosa 1 gr lık altın alsa hani 101tl gibi bişey ama bu da nasıl söylenir ki?:26:

yok tatlım ya söyleyemem olmadı üstünü tamamlıycam artık napam yada fakirin ucu fırcalı olmayanları var ama baslıkları degısıyor galıba 70,80 anca dıye bılıyorum ayaklı degıl olmadı ondan alsın :s

kesinlikle çağlama katılıyorum onu da kocası gezdirsin
dimi yaniiii
[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
vayyyy mikemmmmelll hatun

evet taksıt dedı cnm zaten.
cnm kettle almadım ama onuda halam alırım dıyodu şu supurgelere heves ettydım pratık ya olmadı orta hesapta ayaksız olanlrdn alcm yada ayaklı alıp ustune tamamltcm buda braz sacma olck gb dısarı cıktmda baska markalarada bakım

sedoşumun dediği gibi başka bi ev aleti veya mutfak aleti ihtiyaç durumu var mı canım ya?

edit : cevap vermişsin okiş :)

Son düzenleme:
hepinizi bekliyorum yemeyeee.....

1.5 saat spor yaptım aama bunu yemeden uyumam valla

Çağlacım süpürge konusuna atlıcam nasıl bişey istiosu n bilmiom ama,ben elde kullanılan ufak
şarjlı aletleri sevmiyorum hiç,evimizde kullandığımız elektrikli ve de uzunlardan ben de çeyizime blue house ninkini aldım 0 70 tl bir şeydi,elektirikli istemiyon belki ama uzun olunca belin ağrımaz çok da pratik, şimdiki evimizde bile elimden düşmez benim hiç.Alakasız yorum yaptıysam kusura bakmayın

eline sağlık canım...ama gerçekten bu saatte,hele de benim gibi rejim yapan ve nefsiyle savaşan bir kızcağızaaa hiç yapılır mı

canım çağla da uzun ayaklı istiyo ama şarjlı olsun istiyo aynı zamanda

Kızlarr ben uyumaya gidiyorum tabi gece kuşumun pizzasını gördükten sonra uyuyabilirsem offf çok acıktım yaaaa
Öpüyorum hepinizi güzeller

sedoşum boşver yiyelim yarın sporu beraber çokça yaparız
gasom sağol canım anladım şimdi de şarjlılardan biz çok eskittik yaa doldura doldura ömrü kısalıyo,elektirikli alsın çağlaya söyle de

ayy dayanamıyoruuuuum koca bir bardak hatta iki bardak su içip yatacağımmmm nolamaaaazzz

iyi geceler canlaaaar...
seviorum sizi...

Anamm benim yüzümden bir yerleriniz şişerse haber edin size dün aldığım mükemmelllll iç çamaşırlarından gönderiyim telafi olarak
ay öyle harika şeyler çıkmış kii dayanamadım aldım yine

Kızlarr ben uyumaya gidiyorum tabi gece kuşumun pizzasını gördükten sonra uyuyabilirsem offf çok acıktım yaaaa
iyi geceler canıımmm

sen söylüyosun ya işte kız

ayy dayanamıyoruuuuum koca bir bardak hatta iki bardak su içip yatacağımmmm nolamaaaazzz

iyi geceler canlaaaar...
seviorum sizi...
iyi geceler bacıımm
biz de seni

iyi geceler canlaaaar...
seviorum sizi...
öptüm tatlım benım ıyı uyklr
cnm elektrklı alnca pratıklk kalmıyor sankı ben ayaklı ek olrkda elde kullanayım ıstıyorum ama bakalım artık arkds alck begendklerım pahalı aldramıyorum ya farkını verıcem yada ıyı kötu ayaksız olandn flan alcm :s
öpüldn tatlımmmm
canım çağla da uzun ayaklı istiyo ama şarjlı olsun istiyo aynı zamanda

cnm öyle ama elektrk supurgesnden bı farkı kalmuyorkı ben kablo fln ıstemyrm cıktmda daha ıyı bı arastrma yapım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…