[/url][/IMG]
buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeeeşimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
[/url][/IMG]
buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeeeşimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
hımm zor bir durum olmuş canım ama illa bişey yapmak istiyosa 1 gr lık altın alsa hani 101tl gibi bişey ama bu da nasıl söylenir ki?:26:
çok güzel görünüyo valla ellerine sağlık adın ne yemeğin cnm
teşekkürler canım yemek değil ev yapımı pizza yapmıştım ama:26:
teşekkürler canım yemek değil ev yapımı pizza yapmıştım ama:26:
dimi yaniiiikesinlikle çağlama katılıyorum onu da kocası gezdirsin
vayyyy mikemmmmelll hatun[/url][/IMG]
anladım belki eşya tarzında birşey alırsa taksitle falan alır zorlamaz onu da ondan eşya gibi birşey demiştir. eksik başka birşeyin var mı mikser,çay makines,türk kahvesi makinesi falan gibi genelde bunların fiyatları daha uygun
yok tatlım ya söyleyemem olmadı üstünü tamamlıycam artık napam yada fakirin ucu fırcalı olmayanları var ama baslıkları degısıyor galıba 70,80 anca dıye bılıyorum ayaklı degıl olmadı ondan alsın :s
yok yok merak etme anlaşılıyo
otantiğin tabi gözü göndü gecenin bi yarısı böyle lezzetli bişey görünce, ondan tam adını koyamadı galiba :114:
hepinizi bekliyorum yemeyeee.....
1.5 saat spor yaptım aama bunu yemeden uyumam valla
Çağlacım süpürge konusuna atlıcam nasıl bişey istiosu n bilmiom ama,ben elde kullanılan ufak
şarjlı aletleri sevmiyorum hiç,evimizde kullandığımız elektrikli ve de uzunlardan ben de çeyizime blue house ninkini aldım 0 70 tl bir şeydi,elektirikli istemiyon belki ama uzun olunca belin ağrımaz çok da pratik, şimdiki evimizde bile elimden düşmez benim hiç.Alakasız yorum yaptıysam kusura bakmayın
Çağlacım süpürge konusuna atlıcam nasıl bişey istiosu n bilmiom ama,ben elde kullanılan ufak
şarjlı aletleri sevmiyorum hiç,evimizde kullandığımız elektrikli ve de uzunlardan ben de çeyizime blue house ninkini aldım 0 70 tl bir şeydi,elektirikli istemiyon belki ama uzun olunca belin ağrımaz çok da pratik, şimdiki evimizde bile elimden düşmez benim hiç.Alakasız yorum yaptıysam kusura bakmayın
çağlam yazdığımı okudun mu?
iyi geceler canıımmmKızlarr ben uyumaya gidiyorum tabi gece kuşumun pizzasını gördükten sonra uyuyabilirsem offf çok acıktım yaaaa
Öpüyorum hepinizi güzeller
sen söylüyosun ya işte kızsedoşum boşver yiyelim yarın sporu beraber çokça yaparız
gasom sağol canım anladım şimdi de şarjlılardan biz çok eskittik yaa doldura doldura ömrü kısalıyo,elektirikli alsın çağlaya söyle de
iyi geceler bacıımmayy dayanamıyoruuuuum koca bir bardak hatta iki bardak su içip yatacağımmmm nolamaaaazzz
iyi geceler canlaaaar...
seviorum sizi...
öptüm tatlım benım ıyı uyklrayy dayanamıyoruuuuum koca bir bardak hatta iki bardak su içip yatacağımmmm nolamaaaazzz
iyi geceler canlaaaar...
seviorum sizi...
cnm elektrklı alnca pratıklk kalmıyor sankı ben ayaklı ek olrkda elde kullanayım ıstıyorum ama bakalım artık arkds alck begendklerım pahalı aldramıyorum ya farkını verıcem yada ıyı kötu ayaksız olandn flan alcm :ssedoşum boşver yiyelim yarın sporu beraber çokça yaparız
gasom sağol canım anladım şimdi de şarjlılardan biz çok eskittik yaa doldura doldura ömrü kısalıyo,elektirikli alsın çağlaya söyle de
öpüldn tatlımmmmKızlarr ben uyumaya gidiyorum tabi gece kuşumun pizzasını gördükten sonra uyuyabilirsem offf çok acıktım yaaaa
Öpüyorum hepinizi güzeller
canım çağla da uzun ayaklı istiyo ama şarjlı olsun istiyo aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?