hoşgeldin
kahveleri yengeme yaptıracagım ama ıyı fıkır hazır kahve tadına bakmadım gerçi ama kahvenın içine tuz ve acı bıberı kendı ellerimle dökücem onu biliyorum :) bu arada sigayı azaltarak bırakın ben hastanede çalışıyorum gelen hastalardan biliyorum benden söylemsi
hoşbulduk :) teşekkür ederim
kızlar ufak bir bilgi vereyim sigara bir anda bırakıldığında değişik sağlık problemleri yaratıyor bence azaltarak bırakılmalı
herşeyini ayarla şimdiden ne giyceni fln kahve tepsileri fincanları ama şimdi hazır kahveler çıkmış hiç uğraşma pişirmeye bardaklara dök karıştır ohh miss benim zamanımda olsa öle yapardımm inan
cips fln yee geçer belki
hayırlısı olsun söz nişan var mı acaba??
kendi de bırakmak istiyorsa mutlaka bırakır
bende eskiden bırakmak istemiyordum bu zamana kadar o yüzden içtim
ama artık evleneceğim allah nasip ederse çocuğum olacak hamileyken bırakmaya çalışırsam olmaz arada bir içmek isterim fln doğmamış bebeğimin hakkına giremem :26:
bende ablama yaptırmıştım kahvelerimi ama kıyamadım içine bişey koymaya
günaydın kızlar sınavlarım dolayısıyla pek fazla açamıyorum kk yı nasılsınız
Günaydın melekçim hoşgeldin sen nasılsın
iyi değilim cnm vize haftası
slm cnm arkadaşlarım...gününüz aydın olsun ...mutlu geçsin...
bugün temizlik yaptım ve hemen boshun sitesine girdim modellere özelliklere falan baktım fiyatlarıda yazınca ohh aşağı yukarı modellere karar verdim çok stresli kızlar ya çok önem vermeye çalışıyorum çünkü evdeki buzdolabından yüzümüz gülmedi yeni aldık çamaşırda dün akşam bozuldu onuda tamirci yapamassa artık değiştircez masraf bize
şimdi size sormak istediğim bikaç bşey var...buzdolabında beğendiğim model KGE58AW30N BEYAZ ÇİFT KAPALI BUZLUK ALTTA OLANDAN 1600 FİYAT
birde aynı özelliklerde model KGE58AL30N İNOX 1677 FİYAT
AMA BİRDE NOFROSTLAR VAR ONLARIN BUZLUĞU ALTTA OLAN MODELLERİ YOK ORDADA Bİ MODEL BEĞENDİM BEYAZ İNOXDA OLABİLİR AMA RENGE KARAR VERMEDİM VE FİYAT OLARAK ÇOK FARKLARI YOK ZATEN HER MODELİN Bİ BEYAZI BİRDE İNOX SU VAR
ŞİMDİ HANGİSİ İYİ BEN ANLAMIYORUM ÇİFT KAPILI OLANMI YOKSA NOFROST OLANMI ..BENİM GÖRÜNÜŞ OLARAK İÇİME SİNEN ÇİFTKAPILIAR ALTTA BUZLUK OLANLAR İÇ DİZAYNI FALAN GÜZEL..
KIZLAR NE OLUR BİLGİNİZ VARSA AKIL VERİN BANA İMKANINIZ VARSA BİRDE MODELLERE BAKABİLİRMİSİNİZ YADA BEN FOTO KOYAYIM
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - Çift Kapılı - KGE58AL30N
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN40A04NE
NOFTROSTTA TAM KARAR VEREMEDİM DIŞI İYİGİBİ GELDİ ONDAN ONU GÖSTERİYORUM SİZİ BİRDE DİYATTA 1500 İYİ YANİ ŞİMDİ FİKRLERİNİZİ ALAYIM CANLARIM
Lilamm tozların bi yan etkisi varmı yada gördünüzmü diem? Benimkide içiyo sürekli bırak diyorum tamam bırakıcam dio ama işte pat die olmuyomuşbana özelden ismini flan atabilirmisin şu tosun memnunsanız tatlım ya benimkinede alim bi denesin babama bıraktırdık bide o bıraksaydı
Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
Merhaba Arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.
kızlar ufak bir bilgi vereyim sigara bir anda bırakıldığında değişik sağlık problemleri yaratıyor bence azaltarak bırakılmalı
Canımmm yan etkisi yok zaten o toz tamamen bitkiseL bayağı bi araştırdım ben çakmaLarı da var ama orjinaLinden aLdım..Zaten yazıyo içindekiLer..Ama eğer Allah korusun üLser gibi mide hastaLıgı varsa kULLanmasın çunku bu karışım yutuLuo...Her sigara canı çektiğinde kaşıgının yarısı kadar o tozdan aLıo agzına bıraz agzında gezdırdıkten sonra yutuo..5dk su fLn içmek yok...NişanLım dun başLadı işte canı sıgara cektı tozdan yedi snra bi sigara yakiim bakiim noLuo dedi yarısını içemedi attıDunden beri yiyomuş tozdan sigara paketini de arkadasına verdi..Kafasında bitirmesi de önemLi yaniii...NişanLım önceLeri bırakmak istemıodu bende üzerine gitmiodum hatta kendım giderken 1 paket sıgara alıp goturuodum...Konusarak sonra sonra akLına yerLeşti..Şimdi de tamamen bırakmak istedigi için gittim araştırdım o tozdan ALdım yardımcı oLmak için...
ÖzeLden atıorum canım biLgiLeri...
Esmaaaaaaaaammmm evet yaa hazır ben evdeyken ayarLayın da geLin kardeşinLe sağoLsun o da çok tatLıAma anca c.tesi GeLebiLirsiniz dimi çaLışıosun cnku sen :44:
slm cnm arkadaşlarım...gününüz aydın olsun ...mutlu geçsin...
bugün temizlik yaptım ve hemen boshun sitesine girdim modellere özelliklere falan baktım fiyatlarıda yazınca ohh aşağı yukarı modellere karar verdim çok stresli kızlar ya çok önem vermeye çalışıyorum çünkü evdeki buzdolabından yüzümüz gülmedi yeni aldık çamaşırda dün akşam bozuldu onuda tamirci yapamassa artık değiştircez masraf bize
şimdi size sormak istediğim bikaç bşey var...buzdolabında beğendiğim model KGE58AW30N BEYAZ ÇİFT KAPALI BUZLUK ALTTA OLANDAN 1600 FİYAT
birde aynı özelliklerde model KGE58AL30N İNOX 1677 FİYAT
AMA BİRDE NOFROSTLAR VAR ONLARIN BUZLUĞU ALTTA OLAN MODELLERİ YOK ORDADA Bİ MODEL BEĞENDİM BEYAZ İNOXDA OLABİLİR AMA RENGE KARAR VERMEDİM VE FİYAT OLARAK ÇOK FARKLARI YOK ZATEN HER MODELİN Bİ BEYAZI BİRDE İNOX SU VAR
ŞİMDİ HANGİSİ İYİ BEN ANLAMIYORUM ÇİFT KAPILI OLANMI YOKSA NOFROST OLANMI ..BENİM GÖRÜNÜŞ OLARAK İÇİME SİNEN ÇİFTKAPILIAR ALTTA BUZLUK OLANLAR İÇ DİZAYNI FALAN GÜZEL..
KIZLAR NE OLUR BİLGİNİZ VARSA AKIL VERİN BANA İMKANINIZ VARSA BİRDE MODELLERE BAKABİLİRMİSİNİZ YADA BEN FOTO KOYAYIM
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - Çift Kapılı - KGE58AL30N
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN40A04NE
NOFTROSTTA TAM KARAR VEREMEDİM DIŞI İYİGİBİ GELDİ ONDAN ONU GÖSTERİYORUM SİZİ BİRDE DİYATTA 1500 İYİ YANİ ŞİMDİ FİKRLERİNİZİ ALAYIM CANLARIM
Canım ya nişanlıma söylüyorum bırak die ama tamam önce azaltıcam birden bırakamam hem benim önce kafamda bitirmem gerekio die bnde üstüne gitmiyorum pek yoksa inat yapar daha çok içer bide braz zaman geçsin bekliyorum bende bu tozu teklif edicem bakalım midesinde bi sorunu yok çok şükür inş. bırakırlar canım ya
Günaydın canım .. ben buzdolabımı arçelikten 2.300 tl nofrost aldım diğerlerinin dondurucu kapasitesi küçük oluyo ayrıca nofrostlar daha geniş oluyolar bizm evdeki nofrsot değil mesela annem buzluğa konserve flan yapıp koymak istediğimizde yetersiz kalıyo oyüzden ben nofrost tercih ettim. Bide buzluk altta olduğu zaman hep şey taıkldı kafama bozulduğu zman flan buzlar eriyip altta ya direk suyu aşağıya doğru verir mi die birde enerji sınıfı önemli canım A olanını al
Merhaba Lavantacım
Biz pazar günü aldık beyaz eşyalarımızı Bosch tan biz beyaz tercih ettik renk inox için parçaya göre 100-200 tl fiyat oynuyor toppayınca 1000 tl ye yakın bir para yapıyor az değil yani
Şimdi 2 kapılı dolaplara baktım kullanışlı değil içleri çok dar no frost olanlar altta buzluğu yani onlar da kullanışlı gelmiyor dolabın kapasitesini küçültüyor bana göre ben normal şekilde olan A++ yani tasaruflu olanını aldım içi 76 cm derinliği 185 boyu olanından enini hatırlamıyorum neyse geçen sene kardeşim bir alt modelini almıştı ben şimdi olan modelini tercih ettim daha kullanışlı zaten gittiğinde de dürüst bir satıcı ise artı ve eksilerini anlatır size...
KDN49A04NE benim aldığım bu canım.. umarım acık fikir vermişimdir kafanı karıştırmamışımdır...
Üzerine gitme canımm ters teper sonra...Ara ara ver gazı onaZararLını fLn söyLe , çocuktan gir muhabbete zayıf noktasından vur =)) Bütçende de zarar fLn de..Ama dedıgım gibi ara ara söLe istemıosa da zorLama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?