2012' de yazın evlenecekler

bende ablama yaptırmıştım kahvelerimi ama kıyamadım içine bişey koymaya

kızlar ufak bir bilgi vereyim sigara bir anda bırakıldığında değişik sağlık problemleri yaratıyor bence azaltarak bırakılmalı

Birden zaten bırakamazda azaltıcam diyo ama çok üzülüyorum İnatlaşmakta istemiyorum bu sfer inadına içicek bakaılm

Pink'cim bncede yazık etme kendine yaa ben içmediğim için çok fazla rahatsızlık verio sende bırak anlrsın nasıl içmişim die şaşırırsın kendine

slm cnm arkadaşlarım...gününüz aydın olsun ...mutlu geçsin...

bugün temizlik yaptım ve hemen boshun sitesine girdim modellere özelliklere falan baktım fiyatlarıda yazınca ohh aşağı yukarı modellere karar verdim çok stresli kızlar ya çok önem vermeye çalışıyorum çünkü evdeki buzdolabından yüzümüz gülmedi yeni aldık çamaşırda dün akşam bozuldu onuda tamirci yapamassa artık değiştircez masraf bize

şimdi size sormak istediğim bikaç bşey var...buzdolabında beğendiğim model KGE58AW30N BEYAZ ÇİFT KAPALI BUZLUK ALTTA OLANDAN 1600 FİYAT

birde aynı özelliklerde model KGE58AL30N İNOX 1677 FİYAT

AMA BİRDE NOFROSTLAR VAR ONLARIN BUZLUĞU ALTTA OLAN MODELLERİ YOK ORDADA Bİ MODEL BEĞENDİM BEYAZ İNOXDA OLABİLİR AMA RENGE KARAR VERMEDİM VE FİYAT OLARAK ÇOK FARKLARI YOK ZATEN HER MODELİN Bİ BEYAZI BİRDE İNOX SU VAR

ŞİMDİ HANGİSİ İYİ BEN ANLAMIYORUM ÇİFT KAPILI OLANMI YOKSA NOFROST OLANMI ..BENİM GÖRÜNÜŞ OLARAK İÇİME SİNEN ÇİFTKAPILIAR ALTTA BUZLUK OLANLAR İÇ DİZAYNI FALAN GÜZEL..

KIZLAR NE OLUR BİLGİNİZ VARSA AKIL VERİN BANA İMKANINIZ VARSA BİRDE MODELLERE BAKABİLİRMİSİNİZ YADA BEN FOTO KOYAYIM

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - Çift Kapılı - KGE58AL30N

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN40A04NE

NOFTROSTTA TAM KARAR VEREMEDİM DIŞI İYİGİBİ GELDİ ONDAN ONU GÖSTERİYORUM SİZİ BİRDE DİYATTA 1500 İYİ YANİ ŞİMDİ FİKRLERİNİZİ ALAYIM CANLARIM

Günaydın canım .. ben buzdolabımı arçelikten 2.300 tl nofrost aldım diğerlerinin dondurucu kapasitesi küçük oluyo ayrıca nofrostlar daha geniş oluyolar bizm evdeki nofrsot değil mesela annem buzluğa konserve flan yapıp koymak istediğimizde yetersiz kalıyo oyüzden ben nofrost tercih ettim. Bide buzluk altta olduğu zaman hep şey taıkldı kafama bozulduğu zman flan buzlar eriyip altta ya direk suyu aşağıya doğru verir mi die birde enerji sınıfı önemli canım A olanını al

Lavantacım ben buzdolabımı böyle aldım

Eklentiler

• $28229_5796-NH_large.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $01.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40

Canımmm yan etkisi yok zaten o toz tamamen bitkiseL bayağı bi araştırdım ben çakmaLarı da var ama orjinaLinden aLdım..Zaten yazıyo içindekiLer..Ama eğer Allah korusun üLser gibi mide hastaLıgı varsa kULLanmasın çunku bu karışım yutuLuo...Her sigara canı çektiğinde kaşıgının yarısı kadar o tozdan aLıo agzına bıraz agzında gezdırdıkten sonra yutuo..5dk su fLn içmek yok...NişanLım dun başLadı işte canı sıgara cektı tozdan yedi snra bi sigara yakiim bakiim noLuo dedi yarısını içemedi attı Dunden beri yiyomuş tozdan sigara paketini de arkadasına verdi..Kafasında bitirmesi de önemLi yaniii...NişanLım önceLeri bırakmak istemıodu bende üzerine gitmiodum hatta kendım giderken 1 paket sıgara alıp goturuodum...Konusarak sonra sonra akLına yerLeşti..Şimdi de tamamen bırakmak istedigi için gittim araştırdım o tozdan ALdım yardımcı oLmak için...
ÖzeLden atıorum canım biLgiLeri...

Esmaaaaaaaaammmm evet yaa hazır ben evdeyken ayarLayın da geLin kardeşinLe sağoLsun o da çok tatLı Ama anca c.tesi GeLebiLirsiniz dimi çaLışıosun cnku sen :44:

Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)

Merhaba Arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.

HoşgeLdiniz kızLar =)

kızlar ufak bir bilgi vereyim sigara bir anda bırakıldığında değişik sağlık problemleri yaratıyor bence azaltarak bırakılmalı

Benim eskı patronum bu dedıgım tozLa bıraktı sigarayı...2 sene de hiç içmedi ben işten cıktıktan snra ne oLdu biLemem =)
SağLık sorunu fLn da oLmadı allaha şükür..tabi ki her bunye aynı değiLdir ama...Zaten bu tozu kuLLandıgında hiç içmiiceksın demıo yine ara ara cok cok canın cektı iç dıo ama kendiliğinden içemıosun tiksiniosun zaten =)

Bu arada herkesee günaydınnnnnnn =) Öğretmen arkadaşLarımın ÖğretmenLer Gününü kutLuorummm

Canım ya nişanlıma söylüyorum bırak die ama tamam önce azaltıcam birden bırakamam hem benim önce kafamda bitirmem gerekio die bnde üstüne gitmiyorum pek yoksa inat yapar daha çok içer bide braz zaman geçsin bekliyorum bende bu tozu teklif edicem bakalım midesinde bi sorunu yok çok şükür inş. bırakırlar canım ya

Merhaba Lavantacım
Biz pazar günü aldık beyaz eşyalarımızı Bosch tan biz beyaz tercih ettik renk inox için parçaya göre 100-200 tl fiyat oynuyor toppayınca 1000 tl ye yakın bir para yapıyor az değil yani
Şimdi 2 kapılı dolaplara baktım kullanışlı değil içleri çok dar no frost olanlar altta buzluğu yani onlar da kullanışlı gelmiyor dolabın kapasitesini küçültüyor bana göre ben normal şekilde olan A++ yani tasaruflu olanını aldım içi 76 cm derinliği 185 boyu olanından enini hatırlamıyorum neyse geçen sene kardeşim bir alt modelini almıştı ben şimdi olan modelini tercih ettim daha kullanışlı zaten gittiğinde de dürüst bir satıcı ise artı ve eksilerini anlatır size...

KDN49A04NE benim aldığım bu canım.. umarım acık fikir vermişimdir kafanı karıştırmamışımdır...

Üzerine gitme canımm ters teper sonra...Ara ara ver gazı ona ZararLını fLn söyLe , çocuktan gir muhabbete zayıf noktasından vur =)) Bütçende de zarar fLn de..Ama dedıgım gibi ara ara söLe istemıosa da zorLama..

arçeliktende beğendim bir model ama karar veremiyorum nofrost ile normal dondurucunun arasındaki farkı ve hepsini bi model istediğimden bosh daha çok içime yatıyor arçelik fırın falan bana pek iyimiş gibi gelmiyor çamaşır makineside öyle karar veremedim hiç olmadı arçaliğemi dönerim ..şimdi birde buzluğu altta olanların yorumlarını okudum kullannalar memnun sadece alışknalık duygusu ile ilgili hani kullanması garip gelenler olmuş genelde memnunlar gerçi yerinde görmek daha mantıklı.saol cnm

hayırlıuğurlu olsun cnm güle güle kullan..

bende bosh istiyorum renkte inox buzdolapları daha hoş geliyor ama inox çamaşır makinesi hiç hoşuma gitmiyor evde kira olacağından hani kendi evimde banyoda yer olmazda mutfağa koyarsam çamaşır makinesini değişik değişik olsun istemiyorum..çok karışık aklım..şimdi nofrost ile normal buzdolapları arasındaki hacim farkmı ..açıkcası 2500 flnda çok rahalı gibi geliyor bana biz almıcaz sonuçta ve birkere alıncak ama ne bileyim sen ne kadar aldın cnm buzdolabını çamaşı makinesinin modeli ne

Bende öyle yapıyorum zaten hatta bazen yanımda içmek istio kızıyorum içmene bişe demiyotrum kendine zarar verebilirsin ama bana lütfen zarar verme daha gencim die gaza getirmeye çalışıyorum tamam azaltıcam diyo ama sürekli yanında olmadığım içn bilmiyorum napıo :) Bende kendi haline bıraktım ara ara söylüyorum dediğin gibi yapıcam bakaılm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…