2012' de yazın evlenecekler

ne işi var sureklı sızın yanınzda ne dıye huzuruna kacırıyor nişanln guzel bı dıllle soylesın cnm aaa ne öyle hayret edılcek bı durum

ben 2.okeye dönüyorum canım zateenn , artık bu turda bittim bittim, bitemedim vay bu bünyenin haline, buna benzerim valla

ben hıc sevmıyorum neysekı sıcak cıkolatayı yavyummm ama makarna bayılıyorum ıste
ay ikisini de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi :114:
çünkü ayıptır söylemesi, özellikle 2 gündür yediğim pastanın çikolatanın trüfün tatlının abur cuburun haddi hesabı yok

tabi canım şarjlı olmalı ki dediğin gibi pratik olsun, kablosunu takacak yer arayıp bi yandan da süpürmeye çalışacaksam ne anlamı kalır :114:

amin canım hepimizin evet nişanlımın annesi sonucta ıllakı gorusucem ama heryere benımle gelmek ıstıyo yada pesıme bırını takıyo rahatsız oluyorum bende mesela kuafore gıdıcektım bende gelıyım dedı e bende agdaya gırıcektım o gelırse utanır gıremzdım neyse guzellıkle sız yemek yıyın ben hemen gıder gelırım dedım bu sefer nısanlımın kardesıne sen bırak gel dedı bu gıbı seyler Allah yardımcım olsun valla

ne işi var sureklı sızın yanınzda ne dıye huzuruna kacırıyor nişanln guzel bı dıllle soylesın cnm aaa ne öyle hayret edılcek bı durum

bende bılmıyorum bızde nısanlım sınemaya gıttık geldık suratını astı kalktı gıttı hemen evet en ıyısı ben nısanlıma soylıyım bunu guzel bı dılle:) yanlıs anlar dıye bıraz korkuyorum

hani sedoşumla birlikte örtmenler gününü kutlamıştım senin de, acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm emin olamadım da tam

edit : doğruymuş, okey :)

Son düzenleme:
selam gelicikleriiimmmmmm
geçmişe gitmeliyim lakin çokkk sayfa var gözüm korktu
cnm hg örtmenler gununu kutlrm muc

netden baktım gasom of elktrıklıymıs guya arkdsm alck dıye hesaplı olsn dedım . Fakirinkide baya tuzlu zaten ıstedgım 2 sekıl olsun ve sarjlı olsn onlrda fazla yada ben tamamlıycm ustune olede olmaz kmseyı mahcup duruma dusurmek ıstemem

hımm zor bir durum olmuş canım ama illa bişey yapmak istiyosa 1 gr lık altın alsa hani 101tl gibi bişey ama bu da nasıl söylenir ki?:26:

canım o zaman ihtiyacın olan başka birşey iste ya da dün akşamda dediğim gibi altın ya da para taksın arkadaşın

yanlş anlyck bse yok cnm nişanlı cıftlern yanında neden kayınvalıde gezsın gezcek zamanda var sncta

canım o zaman ihtiyacın olan başka birşey iste ya da dün akşamda dediğim gibi altın ya da para taksın arkadaşın

yavrum valla agzıyla soyledı yanı fıyat aralıgını sordum edemedım dha dıyokı bısey begen bana soyle hemen dıyor bende dedım ufak bse olsn o da fıyat aralıgını verms

[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım

yavrum valla agzıyla soyledı yanı fıyat aralıgını sordum edemedım dha dıyokı bısey begen bana soyle hemen dıyor bende dedım ufak bse olsn o da fıyat aralıgını verms

anladım belki eşya tarzında birşey alırsa taksitle falan alır zorlamaz onu da ondan eşya gibi birşey demiştir. eksik başka birşeyin var mı mikser,çay makines,türk kahvesi makinesi falan gibi genelde bunların fiyatları daha uygun

Öğretmenler günümüzü kutlayan herkese teşekkürler kızlar geçmişe gidemedim bir türlü...

Afiyet olsuuuunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…