ah cnm ya sorma nişanlım benle tanısmadan bı kızla görusmus ayrılmıs aıle dostlarıymıs kız onunla ıstıyolarmıs evet bende gorusmek ıstemıyorum ama 1 hafta once gıttım nısanlımın yanına heryere benımle gelmek ıstıyo kaynanam bız sınemaya falan gıttık geldık suratı bes karıs boyle nısanlım umursamıyo ben takıyorum ama malesef
ben 2.okeye dönüyorum canım zateenn , artık bu turda bittim bittim, bitemedim vay bu bünyenin haline, buna benzerim vallasende öpüldüm kuzumhadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz
ayy gasom valla yaaa
rahmetli anneannemin bi lafı vardı,bi kız 20sini geçince çok tutmucan evde,ver gitsinbiz 2.ye okeye döncez gasommm hahahahaha
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydım
ay ikisini de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi :114:ben hıc sevmıyorum neysekı sıcak cıkolatayı yavyummm ama makarna bayılıyorum ıste
tabi canım şarjlı olmalı ki dediğin gibi pratik olsun, kablosunu takacak yer arayıp bi yandan da süpürmeye çalışacaksam ne anlamı kalır :114:kızlar bugun tam olrak ınceledım bu arzumun el supurgesını ama kablosu falan vardıya benım aklım karıstıkı bu sarjlı degılmı elektrklmı orasını yne çözemedım acaba sarj ıcınmı kablo aklım almadı fakat benım ıstedgım ayaklıda olsun yerdede kullanablyım ıkı turlu olsn kesnlkle elktrklı olmsn elktrklı olrsa neye yarar pratıklk neresınde kalır yani.
zor bir durum canım...
sevdiğinin ailesi onlarda,sevmesende saygı göstermelisin,tabi seni de üzmelerine izin vermeden...o nedenle en iyisi evini yuvanı kurunca çok fazla içli dışlı olmaman,bayramda seyranda el öper evine gelirsin...bilmiyorum ki ne diyeyim canım,Allah yardımcın olsun...
selam gelicikleriiimmmmmm
geçmişe gitmeliyim lakin çokkk sayfa var gözüm korktu
selam gelicikleriiimmmmmm
ne işi var sureklı sızın yanınzda ne dıye huzuruna kacırıyor nişanln guzel bı dıllle soylesın cnm aaa ne öyle hayret edılcek bı durum
cnm hg örtmenler gununu kutlrm mucselam gelicikleriiimmmmmm
ben 2.okeye dönüyorum canım zateenn , artık bu turda bittim bittim, bitemedim vay bu bünyenin haline, buna benzerim valla
ay ikisini de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi :114:
çünkü ayıptır söylemesi, özellikle 2 gündür yediğim pastanın çikolatanın trüfün tatlının abur cuburun haddi hesabı yok
tabi canım şarjlı olmalı ki dediğin gibi pratik olsun, kablosunu takacak yer arayıp bi yandan da süpürmeye çalışacaksam ne anlamı kalır :114:
cnm hg örtmenler gununu kutlrm muc
netden baktım gasom of elktrıklıymıs guya arkdsm alck dıye hesaplı olsn dedım . Fakirinkide baya tuzlu zaten ıstedgım 2 sekıl olsun ve sarjlı olsn onlrda fazla yada ben tamamlıycm ustune olede olmaz kmseyı mahcup duruma dusurmek ıstemem
cnm hg örtmenler gununu kutlrm muc
netden baktım gasom of elktrıklıymıs guya arkdsm alck dıye hesaplı olsn dedım . Fakirinkide baya tuzlu zaten ıstedgım 2 sekıl olsun ve sarjlı olsn onlrda fazla yada ben tamamlıycm ustune olede olmaz kmseyı mahcup duruma dusurmek ıstemem
bende bılmıyorum bızde nısanlım sınemaya gıttık geldık suratını astı kalktı gıttı hemen evet en ıyısı ben nısanlıma soylıyım bunu guzel bı dılle:) yanlıs anlar dıye bıraz korkuyorum
canım o zaman ihtiyacın olan başka birşey iste ya da dün akşamda dediğim gibi altın ya da para taksın arkadaşın
yanlş anlyck bse yok cnm nişanlı cıftlern yanında neden kayınvalıde gezsın gezcek zamanda var sncta
kesinlikle çağlama katılıyorum onu da kocası gezdirsin
yavrum valla agzıyla soyledı yanı fıyat aralıgını sordum edemedım dha dıyokı bısey begen bana soyle hemen dıyor bende dedım ufak bse olsn o da fıyat aralıgını verms
[/url][/IMG]
buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeeeşimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
[/url][/IMG]
buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeeeşimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?