hahhhaa yarın sabah uyandığımızda anlarız kuşumAnamm benim yüzümden bir yerleriniz şişerse haber edin size dün aldığım mükemmelllll iç çamaşırlarından gönderiyim telafi olarak
ay öyle harika şeyler çıkmış kii dayanamadım aldım yine
çağlam senin için şunu da ekliyim de öyle çıkayım
bi yandan bakıyodum şarjlı dik süpürgelerde neler var fiyatları nedir diye
senin bahsettiğin arzum nedir bilmiyorum ama şöyle bişey var arzumda, şarjlı ve dik, ve netteki fiyatı 80-90 arası, mağaza fiyatını bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 294379
günaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarımsize bi şiir yazıcaktım bi sitede bu yorumu gördüm koptum gülmekten
ögretmenim lütfen bizi bırakmayın ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz hatta benle ilknur sevgiliyiz lütfen bizi bırakmayın çünkü biz çooooooooooooooook ögretmen degiştirdik ama en sevdigimiz ögretmen sizsiniz bis ilknurla 1.sınıftn beyri sevgiliyiz lütfen
bizi yan yana ötutturun sevgilerle deniz berkant ayaz ögretmen adı:fikret temizyürek
sevgili adı:ilknur sert
ögrenci adı:deniz berkant ayaz
adamın amacı farklıbizi yan yana oturtun diyo yaa hey allahım yaa
Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi
SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attıEtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurkendiLimii ısıriim nazar edicem şimdi
ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah
konu yok henüz kuzucummm
dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama
Eki Görüntüle 294350
üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamızahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum
kızlar çeyızinize jartyer aldnzmı ben annemle cıktmda utanıyrm soylemştm ama geclklerde flan utanmıyorum yanı
arkdslrla bı ara cıktmda alım dıyorum hangı renkle baslangıc yapsam
hadi bu arada şunları da ekliyim kuzular :)
bu havlu komşudan hediye geldi, ponpişli ponpişli ilginç geldi, çok şeker :)
Eki Görüntüle 294364
bunlar annemin yeni öğrenmeye başladığı iğne oyası için yaptığı alıştırmalar aslında
ama madem yapıyorum pamuklu kumaşın kenarlarına yapayım da senin bebişine ağız mendili olsun dedi, yavrum benim ya
Eki Görüntüle 294365
bunlar da her zamanki gibi yine teyzoşumundan, yine elinde bir hediye paketiyle geldi..
tepsi örtüsüne bayıldım çok zarif, diğeri de mendilmiş, kız çeyizi mendilsiz olmazmış, çok cici 3lü mendil seti
Eki Görüntüle 294366 Eki Görüntüle 294367 Eki Görüntüle 294368
bunlar da salı günü eminönüne gitmiştim, kürkçühandan aldığım misafir el havlularım
çiçekliler 2,5tl, diğer 4lü olan da 3er tl idi.
Eki Görüntüle 294369 Eki Görüntüle 294370
Eki Görüntüle 294371 seviyorum ben banyoda sepete tek tek diziyosun böyle, gelen misafir için çok iyi oluyor
hoşgördüm canlar..hepcek oturduk valla bi şey konuşmadık fazla.çaprazındaki koltukta oturdum ayaklarımız birbirine deyiyo bi o geri çekiyo bi bensonraa ayağını bi koyduu ayağımın üstünee,ben çekmek istiorum çektirmio geldiğinde montunu aldım asmaya gittim askılığa götürürkenn bi kokladımmm montunuuu çook özlemişim kokusunu.şimdide msj attı;-biz evdeyis. yazmış.
rosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)
biz teması fazlaca sevioruz, elimiz ayağımız bir şekilde değsin birbirine istiyoruz hep
heçen kahvaltıda canımı sıktı biraz, dalga geçti benimle, ben de çektim elimi ayağımı, bu deli benim ayağıma bir bastıcanım yanmıştı resmen, ama tabi kahvaltıda herkese gülümsüyorum ay ne komik durumlar yaşıyor insan bu kavuşamama zamanlarında yaaa
Bizdeyken ben daha gergin oluyom yaa annem ıkı dakka yalnız bırakmaz bizi
Diyo gidip sölücem bıraksın bizi yalnız dicem diyo o kadar uzaktan gelıyom azcık hasret gıderelım dıyo
Evlenınce bır bır sölücem kaynanama diyo ızdırap çektırdı bıze
ooyy deme yaa, canım bol yağlı salçalı makarna çekti beniimmm yanında buz gibi colayla ooyyy
günaydınlar gelinciklergece pizzayı vermişsiniz fırına ımmm
Bu arada aramızdaki ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günü kutlu olsun sizler iyiki varsınız
Lilam maşallah maşallahh inş. bırakır darısı başıma bende bayağı bir azalttım sayılırr
küslük kötü oluyor gerçekten biraz timcikleşir barışırsınız inş.
:81: ağzın bal yesin yaaa ne güzel hayeller bunlar... böyleee bunları düşünürken temiz havayı içime çekip ohhh huzur diyorumm..
Lilam rengi fln güzelmiş..bende çok beğendim al bence
Ben arkadaşıma gidicem deyince kardeşim ara ara hatırlatma yapıyo
O arkadaşına gidiceksen bende gelicem hee bak beni ekersen arar seni şikayet ederim çok şeker bir kızmış diyoo
jartiyer 1-2 tane al onları çıkarmak zor oluyormuş öle dedilerrrr ablalarr
daha çok böle elbise tarzı gecelikler oluyor ya altlı üstlü takımlar flnn çok güzel şeyler varr
hepsi çok güzellerr çok zarif duruyolar güle güle kullan gaso
Msj attıysa iyi gelişme yumuşama var demek tez zamanla timcikleşerek barışın inş
böyle şeyler genelde tecrübeyle sabitt güzel oluyo güzelll
ay yaa hakikaten çok uzaktan geliyorr pınar yaa azcık daha sabretsinn az kaldıı zaten
yanına da beyaz turp dilimleri limonlu flnnn ohhh miss misssss
Günaydınnnn
aynen yaa çok güzel görünüyorr benimde canım çekti sabah sabah daha kahvaltı fln da etmeden fena olduu
Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
Hoşgeldin aramıza ayy ne güzel çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar hayırlısı olsun
Merhaba Arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.
Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi
SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attıEtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurkendiLimii ısıriim nazar edicem şimdi
herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
ayy evet canımm yaa aş eren kadınları geçtim bu ara canım fena kestane çekiodu şimdi pizzayıda sayıklarım akşama kadar
merhaba arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.
lilamm tozların bi yan etkisi varmı yada gördünüzmü diem? Benimkide içiyo sürekli bırak diyorum tamam bırakıcam dio ama işte pat die olmuyomuşBana özelden ismini flan atabilirmisin şu tosun memnunsanız tatlım ya benimkinede alim bi denesin babama bıraktırdık bide o bıraksaydı
Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
herşeyini ayarla şimdiden ne giyceni fln kahve tepsileri fincanları ama şimdi hazır kahveler çıkmış hiç uğraşma pişirmeye bardaklara dök karıştır ohh miss benim zamanımda olsa öle yapardımm inan
cips fln yee geçer belki
hayırlısı olsun söz nişan var mı acaba??
kendi de bırakmak istiyorsa mutlaka bırakır
bende eskiden bırakmak istemiyordum bu zamana kadar o yüzden içtim
ama artık evleneceğim allah nasip ederse çocuğum olacak hamileyken bırakmaya çalışırsam olmaz arada bir içmek isterim fln doğmamış bebeğimin hakkına giremem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?