2012' de yazın evlenecekler

hahhhaa yarın sabah uyandığımızda anlarız kuşum

neyse canlar ben de yatayım, saat 2 olmuş yine, güya 12-1 gibi yatacaktım en geç, size de takıldım mı takılıyorum anacım ne edem
hadin Allah rahatlık versin kuzular..

çağlam senin için şunu da ekliyim de öyle çıkayım
bi yandan bakıyodum şarjlı dik süpürgelerde neler var fiyatları nedir diye
senin bahsettiğin arzum nedir bilmiyorum ama şöyle bişey var arzumda, şarjlı ve dik, ve netteki fiyatı 80-90 arası, mağaza fiyatını bilmiyorum ama

Son düzenleme:

tatlım guzel ama ucu bıraz buyuk gb dmı hanı senın gösterdgn fakir mesela ucu gayet ıyı ufak tefek

günaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım size bi şiir yazıcaktım bi sitede bu yorumu gördüm koptum gülmekten

ögretmenim lütfen bizi bırakmayın ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz hatta benle ilknur sevgiliyiz lütfen bizi bırakmayın çünkü biz çooooooooooooooook ögretmen degiştirdik ama en sevdigimiz ögretmen sizsiniz bis ilknurla 1.sınıftn beyri sevgiliyiz lütfen

bizi yan yana ötutturun sevgilerle deniz berkant ayaz ögretmen adı:fikret temizyürek
sevgili adı:ilknur sert
ögrenci adı:deniz berkant ayaz

adamın amacı farklı bizi yan yana oturtun diyo yaa hey allahım yaa

Son düzenleme:
günaydınlar gelincikler gece pizzayı vermişsiniz fırına ımmm
Bu arada aramızdaki ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günü kutlu olsun sizler iyiki varsınız

Sanada günaydın tatlım
krize girdim yaa bunu yazan muhtemelen bir çocuk yani öyle umuyorum
Bide sevgili adı yazmış

Lilam maşallah maşallahh inş. bırakır darısı başıma bende bayağı bir azalttım sayılırr

ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah

küslük kötü oluyor gerçekten biraz timcikleşir barışırsınız inş.

:81: ağzın bal yesin yaaa ne güzel hayeller bunlar... böyleee bunları düşünürken temiz havayı içime çekip ohhh huzur diyorumm..

Bende bunu nette görmüştüm çok hoşuma gitti bende aLıcam böLeee pijamaaa

Eki Görüntüle 294362

Lilam rengi fln güzelmiş..bende çok beğendim al bence
Ben arkadaşıma gidicem deyince kardeşim ara ara hatırlatma yapıyo
O arkadaşına gidiceksen bende gelicem hee bak beni ekersen arar seni şikayet ederim çok şeker bir kızmış diyoo

kızlar çeyızinize jartyer aldnzmı ben annemle cıktmda utanıyrm soylemştm ama geclklerde flan utanmıyorum yanı
arkdslrla bı ara cıktmda alım dıyorum hangı renkle baslangıc yapsam

jartiyer 1-2 tane al onları çıkarmak zor oluyormuş öle dedilerrrr ablalarr
daha çok böle elbise tarzı gecelikler oluyor ya altlı üstlü takımlar flnn çok güzel şeyler varr

hepsi çok güzellerr çok zarif duruyolar güle güle kullan gaso

Msj attıysa iyi gelişme yumuşama var demek tez zamanla timcikleşerek barışın inş

böyle şeyler genelde tecrübeyle sabitt güzel oluyo güzelll

ay yaa hakikaten çok uzaktan geliyorr pınar yaa azcık daha sabretsinn az kaldıı zaten

ooyy deme yaa, canım bol yağlı salçalı makarna çekti beniimmm yanında buz gibi colayla ooyyy

yanına da beyaz turp dilimleri limonlu flnnn ohhh miss misssss

günaydınlar gelincikler gece pizzayı vermişsiniz fırına ımmm
Bu arada aramızdaki ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günü kutlu olsun sizler iyiki varsınız

Günaydınnnn

aynen yaa çok güzel görünüyorr benimde canım çekti sabah sabah daha kahvaltı fln da etmeden fena olduu

Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)

Ayy evet canımm yaa aş eren kadınları geçtim bu ara canım fena kestane çekiodu şimdi pizzayıda sayıklarım akşama kadar

Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)

Hoşgeldin aramıza ayy ne güzel çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar hayırlısı olsun

Lilamm tozların bi yan etkisi varmı yada gördünüzmü diem? Benimkide içiyo sürekli bırak diyorum tamam bırakıcam dio ama işte pat die olmuyomuş bana özelden ismini flan atabilirmisin şu tosun memnunsanız tatlım ya benimkinede alim bi denesin babama bıraktırdık bide o bıraksaydı

kızlar ufak bir bilgi vereyim sigara bir anda bırakıldığında değişik sağlık problemleri yaratıyor bence azaltarak bırakılmalı

herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)

herşeyini ayarla şimdiden ne giyceni fln kahve tepsileri fincanları ama şimdi hazır kahveler çıkmış hiç uğraşma pişirmeye bardaklara dök karıştır ohh miss benim zamanımda olsa öle yapardımm inan

ayy evet canımm yaa aş eren kadınları geçtim bu ara canım fena kestane çekiodu şimdi pizzayıda sayıklarım akşama kadar

cips fln yee geçer belki

merhaba arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.

hayırlısı olsun söz nişan var mı acaba??

kendi de bırakmak istiyorsa mutlaka bırakır

bende eskiden bırakmak istemiyordum bu zamana kadar o yüzden içtim

ama artık evleneceğim allah nasip ederse çocuğum olacak hamileyken bırakmaya çalışırsam olmaz arada bir içmek isterim fln doğmamış bebeğimin hakkına giremem :26:

kahveleri yengeme yaptıracagım ama ıyı fıkır hazır kahve tadına bakmadım gerçi ama kahvenın içine tuz ve acı bıberı kendı ellerimle dökücem onu biliyorum :) bu arada sigayı azaltarak bırakın ben hastanede çalışıyorum gelen hastalardan biliyorum benden söylemsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…