2012' de yazın evlenecekler

Rica edrm canım beyaz eşya birazda şans işi galiba kullanış açısında

toplam hepsinie 6500 veridk 1 senelik deterjan hediye bir iki extra şey daha aldık hediye :d

Eklentiler

• $buzdolabı.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $bulaşık makinesi.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $ankastre.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
bende ablama yaptırmıştım kahvelerimi ama kıyamadım içine bişey koymaya

ben kendim ellerimle koydum öle bi yaptım ki bi yudum alsa bile o ona bir bardağı içmiş kadar yetsin dedim
o da sadece bir yudum içti :)

evet içmedim zaman aslında daha iyi daha temiz hissediyorum ama ben artık sadece günde 1 tane en fazla 2 tane içiyorum aklıma hiç gelmese hiç içmem inş. Zamanla bırakırım ama zaten dr günde 1 taneye bi şey demiyor diyolar :))

1. Resimdeki buzdolabı gerçkten çok şık bosch alırsan pişman olmazsın fiyatları da uygunmuş bence

ama bende anlamıyorum buzdolabından

inş. Gelcez tatlım bu c.tesi direksiyon sınavım var gündemde o vardı biliyosun kaza da yaptım fln derken bir türlü sakinleyemedim.. Inş. Gelicez bu sefer merve de gelir inş. Da

bu arada bıktım tozu dimi o??

Benim babama da aldık biz içmedi bi de espiri yapıyor

ben cebimde taşıyorum bakıyorum cebimde dururken faydası oluyor mu belki daha keşfetmediler ne biliyosunuz fln die

Keşke cepte faydası olsaa ahh ahh

aynen bana da biri içme dedikçe daha çok içiyorum karışmayın ben kendim istersem bırakırım fln diyorum

ablam bütün beyaz eşyalrını arçelikten aldım lavanta çok da memnunlar biz bulaşık makinasını yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz hiç arıza vermedi ablamda çamaşır makinesini 2 senedir kullanıyor onda da problem çıkmadı bizim evdeki buzdolabı 17 senelik vardır ondan ara ara ufak tefek problemler çıktı ama tamamen kullanıcı hatası fırınlı aygaz aldım bende ama şu sıralar kafam biraz karışık değiştirsem mi sadece fırın ayrı ocak ayrı mı alsam siz bu konuda ne dersiniz peki?

Benim nişanlımda içerken görünce direk iç iç buna bi tane daha verin içsin çabuk ölsün hazır kurulu düzen 2. Alırım daha güzel içç içç afiyet olsun diyo bana benimde kıskançlıktan deliye dönüyorum

toplam hepsinie 6500 veridk 1 senelik deterjan hediye bir iki extra şey daha aldık hediye :d

VAYY DETERJAN HEDİYE Mİ ÇOK İYİ YAA

AMA GERÇEKTEN BOSCH ALDIĞINA PİŞMAN OLMAZ İNSAN BEN ALMAMIŞ OLSAYDIM MUTLAKA BOSCHTAN ALIRDIMM
NEDENSE GÜVEN VERİYOR SANKİ ÖLENE KADAR KULLANSAM TIK DEMEZ GİBİ GELİYORR İNŞ. GÜLE GÜLE KULLANIRSIN

Çok sağol canım :)
evet ya 1 senelik calgonit verdiler hediye :)))
Bosch iyi bir marka bencede küçük ev aletlerimi de bu hafta sonu bosch tan alıcam hayırlısı ile

tatlım guzel ama ucu bıraz buyuk gb dmı hanı senın gösterdgn fakir mesela ucu gayet ıyı ufak tefek
aynen öyle canım, bu daha bir gırgır gibi, ama işte güzel olanların da fiyatları accuk yüksek :26:

koptum yaa, vay çakal vay, canım biz buna "erkeklerin hepsi aynı", "erkek her yaşta erkektir" gibi teşhisler koyabiliriz
neticede bunlar 7sinde de erkeeekk, 70inde de...

sağol canımm, daha güzelleri senin olsun inş. :13:

bu arada timcikleşmek lafı hoşuma gitti kız, hahha timcikleşerek barışmak

Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
oo 2 gün kalmış, hadi hayırlısı, ne güzel bir ilk adımdır o..
alırız artık detayları 2 gün sonra, bekleriz
hoşgeldin bu arada

Merhaba Arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.
sen de hoşgeldin şeker

lavantam günaydın canım

canım benim artık kimse nofrost olmayan dolabı kullanmıyor, en azından ben en son çocukluğumdan hatırlıyorum o dolapları
no frost gibi değil o dolaplar, buzlukları falan kar yapardı hatırlıyorum, o yüzden o kadar ucuz zaten
mesela boshtan örnek vermişsin ya
KGE58AL30N(iki kapılı) : 517lt brüt hacim ve A++ enerjiye rağmen 1.600tl
KGN56A01NE(nofrost) : 497lt brüt hacim ve A+ enerji (yani diğerinden daha az hacimli ve enerji performansı daha düşük) ama fiyatı 2.100tl
çünkü no frost, adı üstüne kar yapmaz
içerisindeki havanın devirdaimi söz konusu falan
bildiğim farklar bunlar, daha teknik detayını bilmiyroum
ama no frost tan başkasına bence bakma, buzluğun karıyla buzuyla eriyip akan suyuyla uğraşma, hatırlıyorum ben çocukken annemin kabusuydu o
bir de no frostta kombi yok demişsin ya, kuzucum no frost kombi var bosch ta :112:
bosch -> budolabı -> solo -> buradan sonra karşına seçenekler çıkıyor, burada no frostun hemen altında no frost kombi var zaten :112:

Çok sağol canım :)
evet ya 1 senelik calgonit verdiler hediye :)))
Bosch iyi bir marka bencede küçük ev aletlerimi de bu hafta sonu bosch tan alıcam hayırlısı ile
nerdeki boschtan aldın kız merak ettim

Son düzenleme:
1. Resimdeki buzdolabı gerçkten çok şık bosch alırsan pişman olmazsın fiyatları da uygunmuş bence

ama bende anlamıyorum buzdolabından

cnm eve gittim babama sordum zaten aşağıda cnm gasolincimde bilgi vermiş saolsun noftrost ile normal çift kapılının arasındaki farkı buz yapıyormuş allahım korusun çok çektik geçen seneye kadar buzlu istemiyorum o yüzden noftrostlara bakıcam sitesinde altta buzluk olan modelleri yok ama yerinde vardır belki.

Bakırköyden aldık

var lavantam var, sen bulamıyosun, link de veremiyorum ki yasak, yukarıda tarif ettim nerede olduğunu canım :112:
altta buzluk demek kombi tipi demek canım, no frost kombi yazanlara bakıcaksın :112:

Son düzenleme:
lavantam günaydın canım

canım benim artık kimse nofrost olmayan dolabı kullanmıyor, en azından ben en son çocukluğumdan hatırlıyorum o dolapları
no frost gibi değil o dolaplar, buzlukları falan kar yapardı hatırlıyorum, o yüzden o kadar ucuz zaten
mesela boshtan örnek vermişsin ya
KGE58AL30N(iki kapılı) : 517lt brüt hacim ve A++ enerjiye rağmen 1.600tl
KGN56A01NE(nofrost) : 497lt brüt hacim ve A+ enerji (yani diğerinden daha az hacimli ve enerji performansı daha düşük) ama fiyatı 2.100tl
çünkü no frost, adı üstüne kar yapmaz
içerisindeki havanın devirdaimi söz konusu falan
bildiğim farklar bunlar, daha teknik detayını bilmiyroum
ama no frost tan başkasına bence bakma, buzluğun karıyla buzuyla eriyip akan suyuyla uğraşma, hatırlıyorum ben çocukken annemin kabusuydu o
bir de no frostta kombi yok demişsin ya, kuzucum no frost kombi var bosch ta :112:
bosch -> budolabı -> solo -> buradan sonra karşına seçenekler çıkıyor, burada no frostun hemen altında no frost kombi var zaten :112:

canım yine harikasın yemekten geliyorum babamada sordum oda kar yapıyor dedi..insan bişeyden anlamayınca böyle sora sora bihal oluyor..neyseki farkına vardım ya bilmeden alsaydım birsürü geri iade ile uğraşılmış olucaktı..çok teşekkürler bilgiler için hakkınızı ödeyemem valla..allah tüm arkadaşlarımdan kk razı olsun

ne demek canım benim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…