arçeliktende beğendim bir model ama karar veremiyorum nofrost ile normal dondurucunun arasındaki farkı ve hepsini bi model istediğimden bosh daha çok içime yatıyor arçelik fırın falan bana pek iyimiş gibi gelmiyor çamaşır makineside öyle karar veremedim hiç olmadı arçaliğemi dönerim ..şimdi birde buzluğu altta olanların yorumlarını okudum kullannalar memnun sadece alışknalık duygusu ile ilgili hani kullanması garip gelenler olmuş genelde memnunlar gerçi yerinde görmek daha mantıklı.saol cnm
hayırlıuğurlu olsun cnm güle güle kullan..
Bende bosh istiyorum renkte inox buzdolapları daha hoş geliyor ama inox çamaşır makinesi hiç hoşuma gitmiyor evde kira olacağından hani kendi evimde banyoda yer olmazda mutfağa koyarsam çamaşır makinesini değişik değişik olsun istemiyorum..çok karışık aklım..şimdi nofrost ile normal buzdolapları arasındaki hacim farkmı ..açıkcası 2500 flnda çok rahalı gibi geliyor bana biz almıcaz sonuçta ve birkere alıncak ama ne bileyim sen ne kadar aldın cnm buzdolabını çamaşı makinesinin modeli ne
bende ablama yaptırmıştım kahvelerimi ama kıyamadım içine bişey koymaya
birden zaten bırakamazda azaltıcam diyo ama çok üzülüyorumInatlaşmakta istemiyorum bu sfer inadına içicek bakaılm
Pink'cim bncede yazık etme kendine yaa ben içmediğim için çok fazla rahatsızlık verio sende bırak anlrsın nasıl içmişim die şaşırırsın kendine
slm cnm arkadaşlarım...gününüz aydın olsun ...mutlu geçsin...
Bugün temizlik yaptım ve hemen boshun sitesine girdim modellere özelliklere falan baktım fiyatlarıda yazınca ohh aşağı yukarı modellere karar verdim çok stresli kızlar ya çok önem vermeye çalışıyorum çünkü evdeki buzdolabından yüzümüz gülmedi yeni aldık çamaşırda dün akşam bozuldu onuda tamirci yapamassa artık değiştircez masraf bize
şimdi size sormak istediğim bikaç bşey var...buzdolabında beğendiğim model kge58aw30n beyaz çift kapalı buzluk altta olandan 1600 fiyat
birde aynı özelliklerde model kge58al30n inox 1677 fiyat
ama birde nofrostlar var onların buzluğu altta olan modelleri yok ordada bi model beğendim beyaz inoxda olabilir ama renge karar vermedim ve fiyat olarak çok farkları yok zaten her modelin bi beyazı birde inox su var
şimdi hangisi iyi ben anlamıyorum çift kapılı olanmı yoksa nofrost olanmı ..benim görünüş olarak içime sinen çiftkapılıar altta buzluk olanlar iç dizaynı falan güzel..
Kızlar ne olur bilginiz varsa akıl verin bana imkanınız varsa birde modellere bakabilirmisiniz yada ben foto koyayım
bosch ev aletleri | ürünler - buzdolapları - buzdolapları - solo - çift kapılı - kge58al30n
bosch ev aletleri | ürünler - buzdolapları - buzdolapları - solo - no-frost - kdn40a04ne
noftrostta tam karar veremedim dışı iyigibi geldi ondan onu gösteriyorum sizi birde diyatta 1500 iyi yani şimdi fikrlerinizi alayım canlarım
canımmm yan etkisi yok zaten o toz tamamen bitkisel bayağı bi araştırdım ben çakmaları da var ama orjinalinden aldım..zaten yazıyo içindekiler..ama eğer allah korusun ülser gibi mide hastalıgı varsa kullanmasın çunku bu karışım yutuluo...her sigara canı çektiğinde kaşıgının yarısı kadar o tozdan alıo agzına bıraz agzında gezdırdıkten sonra yutuo..5dk su fln içmek yok...nişanlım dun başladı işte canı sıgara cektı tozdan yedi snra bi sigara yakiim bakiim noluo dedi yarısını içemedi attıDunden beri yiyomuş tozdan sigara paketini de arkadasına verdi..kafasında bitirmesi de önemli yaniii...nişanlım önceleri bırakmak istemıodu bende üzerine gitmiodum hatta kendım giderken 1 paket sıgara alıp goturuodum...konusarak sonra sonra aklına yerleşti..şimdi de tamamen bırakmak istedigi için gittim araştırdım o tozdan aldım yardımcı olmak için...
özelden atıorum canım bilgileri...
Esmaaaaaaaaammmm evet yaa hazır ben evdeyken ayarlayın da gelin kardeşinle sağolsun o da çok tatlıAma anca c.tesi gelebilirsiniz dimi çalışıosun cnku sen :44:
ben kendim ellerimle koydum öle bi yaptım ki bi yudum alsa bile o ona bir bardağı içmiş kadar yetsin dedim
o da sadece bir yudum içti :)
evet içmedim zaman aslında daha iyi daha temiz hissediyorum ama ben artık sadece günde 1 tane en fazla 2 tane içiyorum aklıma hiç gelmese hiç içmem inş. Zamanla bırakırım ama zaten dr günde 1 taneye bi şey demiyor diyolar :))
1. Resimdeki buzdolabı gerçkten çok şık bosch alırsan pişman olmazsın fiyatları da uygunmuş bence
ama bende anlamıyorum buzdolabından
inş. Gelcez tatlım bu c.tesi direksiyon sınavım var gündemde o vardı biliyosun kaza da yaptım fln derken bir türlü sakinleyemedim.. Inş. Gelicez bu sefer merve de gelir inş. Da
bu arada bıktım tozu dimi o??
Benim babama da aldık biz içmedi bi de espiri yapıyor
ben cebimde taşıyorum bakıyorum cebimde dururken faydası oluyor mu belki daha keşfetmediler ne biliyosunuz fln die
üzerine gitme canımm ters teper sonra...ara ara ver gazı onaZararlını fln söyle , çocuktan gir muhabbete zayıf noktasından vur =)) bütçende de zarar fln de..ama dedıgım gibi ara ara söle istemıosa da zorlama..
arçeliktende beğendim bir model ama karar veremiyorum nofrost ile normal dondurucunun arasındaki farkı ve hepsini bi model istediğimden bosh daha çok içime yatıyor arçelik fırın falan bana pek iyimiş gibi gelmiyor çamaşır makineside öyle karar veremedim hiç olmadı arçaliğemi dönerim ..şimdi birde buzluğu altta olanların yorumlarını okudum kullannalar memnun sadece alışknalık duygusu ile ilgili hani kullanması garip gelenler olmuş genelde memnunlar gerçi yerinde görmek daha mantıklı.saol cnm
bende öyle yapıyorum zaten hatta bazen yanımda içmek istio kızıyorum içmene bişe demiyotrum kendine zarar verebilirsin ama bana lütfen zarar verme daha gencim die gaza getirmeye çalışıyorum tamam azaltıcam diyo ama sürekli yanında olmadığım içn bilmiyorum napıo :) bende kendi haline bıraktım ara ara söylüyorum dediğin gibi yapıcam bakaılm :)))
toplam hepsinie 6500 veridk 1 senelik deterjan hediye bir iki extra şey daha aldık hediye :d
VAYY DETERJAN HEDİYE Mİ ÇOK İYİ YAA
AMA GERÇEKTEN BOSCH ALDIĞINA PİŞMAN OLMAZ İNSAN BEN ALMAMIŞ OLSAYDIM MUTLAKA BOSCHTAN ALIRDIMM
NEDENSE GÜVEN VERİYOR SANKİ ÖLENE KADAR KULLANSAM TIK DEMEZ GİBİ GELİYORR İNŞ. GÜLE GÜLE KULLANIRSIN
aynen öyle canım, bu daha bir gırgır gibi, ama işte güzel olanların da fiyatları accuk yüksek :26:tatlım guzel ama ucu bıraz buyuk gb dmı hanı senın gösterdgn fakir mesela ucu gayet ıyı ufak tefek
koptum yaa, vay çakal vay, canım biz buna "erkeklerin hepsi aynı", "erkek her yaşta erkektir" gibi teşhisler koyabilirizgünaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarımsize bi şiir yazıcaktım bi sitede bu yorumu gördüm koptum gülmekten
ögretmenim lütfen bizi bırakmayın ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz hatta benle ilknur sevgiliyiz lütfen bizi bırakmayın çünkü biz çooooooooooooooook ögretmen degiştirdik ama en sevdigimiz ögretmen sizsiniz bis ilknurla 1.sınıftn beyri sevgiliyiz lütfen
bizi yan yana ötutturun sevgilerle deniz berkant ayaz ögretmen adı:fikret temizyürek
sevgili adı:ilknur sert
ögrenci adı:deniz berkant ayaz
adamın amacı farklıbizi yan yana oturtun diyo yaa hey allahım yaa
sağol canımm, daha güzelleri senin olsun inş. :13:hepsi çok güzellerr çok zarif duruyolar güle güle kullan gaso
Msj attıysa iyi gelişme yumuşama var demek tez zamanla timcikleşerek barışın inş
böyle şeyler genelde tecrübeyle sabitt güzel oluyo güzelll
yanına da beyaz turp dilimleri limonlu flnnn ohhh miss misssss
oo 2 gün kalmış, hadi hayırlısı, ne güzel bir ilk adımdır o..Herkese selam arkadaşlar ben yeni katıldım keşke daha önce dahil olsaydım 2012 yazın evlenecegim 26 kasımda istemeye gelecekler çaktırmıyorum ama çok heyecanlıyım :)
sen de hoşgeldin şekerMerhaba Arkadaşlar bende 2012 yaz dönemi için evlilik planları yapıyorum.
lavantam günaydın canımslm cnm arkadaşlarım...gününüz aydın olsun ...mutlu geçsin...
bugün temizlik yaptım ve hemen boshun sitesine girdim modellere özelliklere falan baktım fiyatlarıda yazınca ohh aşağı yukarı modellere karar verdim çok stresli kızlar ya çok önem vermeye çalışıyorum çünkü evdeki buzdolabından yüzümüz gülmedi yeni aldık çamaşırda dün akşam bozuldu onuda tamirci yapamassa artık değiştircez masraf bize
şimdi size sormak istediğim bikaç bşey var...buzdolabında beğendiğim model KGE58AW30N BEYAZ ÇİFT KAPALI BUZLUK ALTTA OLANDAN 1600 FİYAT
birde aynı özelliklerde model KGE58AL30N İNOX 1677 FİYAT
AMA BİRDE NOFROSTLAR VAR ONLARIN BUZLUĞU ALTTA OLAN MODELLERİ YOK ORDADA Bİ MODEL BEĞENDİM BEYAZ İNOXDA OLABİLİR AMA RENGE KARAR VERMEDİM VE FİYAT OLARAK ÇOK FARKLARI YOK ZATEN HER MODELİN Bİ BEYAZI BİRDE İNOX SU VAR
ŞİMDİ HANGİSİ İYİ BEN ANLAMIYORUM ÇİFT KAPILI OLANMI YOKSA NOFROST OLANMI ..BENİM GÖRÜNÜŞ OLARAK İÇİME SİNEN ÇİFTKAPILIAR ALTTA BUZLUK OLANLAR İÇ DİZAYNI FALAN GÜZEL..
KIZLAR NE OLUR BİLGİNİZ VARSA AKIL VERİN BANA İMKANINIZ VARSA BİRDE MODELLERE BAKABİLİRMİSİNİZ YADA BEN FOTO KOYAYIM
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - Çift Kapılı - KGE58AL30N
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN40A04NE
NOFTROSTTA TAM KARAR VEREMEDİM DIŞI İYİGİBİ GELDİ ONDAN ONU GÖSTERİYORUM SİZİ BİRDE DİYATTA 1500 İYİ YANİ ŞİMDİ FİKRLERİNİZİ ALAYIM CANLARIM
nerdeki boschtan aldın kız merak ettimÇok sağol canım :)
evet ya 1 senelik calgonit verdiler hediye :)))
Bosch iyi bir marka bencede küçük ev aletlerimi de bu hafta sonu bosch tan alıcam hayırlısı ile
bu arada cümleten merabayın bacılaaarr
toplam hepsinie 6500 veridk 1 senelik deterjan hediye bir iki extra şey daha aldık hediye :d
ah canım benim sağolasınMeraba hoşgeldinn gasocum bu arada ben senin nişanlığına bayıldım çok zarif olmuşsunnnn ne zmandır sölicem unutuyorumm
aynen öyle canım, bu daha bir gırgır gibi, ama işte güzel olanların da fiyatları accuk yüksek :26:
koptum yaa, vay çakal vay, canım biz buna "erkeklerin hepsi aynı", "erkek her yaşta erkektir" gibi teşhisler koyabiliriz
neticede bunlar 7sinde de erkeeekk, 70inde de...
sağol canımm, daha güzelleri senin olsun inş. :13:
bu arada timcikleşmek lafı hoşuma gitti kız, hahha timcikleşerek barışmak
oo 2 gün kalmış, hadi hayırlısı, ne güzel bir ilk adımdır o..
alırız artık detayları 2 gün sonra, bekleriz
hoşgeldin bu arada
sen de hoşgeldin şeker
lavantam günaydın canım
canım benim artık kimse nofrost olmayan dolabı kullanmıyor, en azından ben en son çocukluğumdan hatırlıyorum o dolapları
no frost gibi değil o dolaplar, buzlukları falan kar yapardı hatırlıyorum, o yüzden o kadar ucuz zaten
mesela boshtan örnek vermişsin ya
KGE58AL30N(iki kapılı) : 517lt brüt hacim ve A++ enerjiye rağmen 1.600tl
KGN56A01NE(nofrost) : 497lt brüt hacim ve A+ enerji (yani diğerinden daha az hacimli ve enerji performansı daha düşük) ama fiyatı 2.100tl
çünkü no frost, adı üstüne kar yapmaz
içerisindeki havanın devirdaimi söz konusu falan
bildiğim farklar bunlar, daha teknik detayını bilmiyroum
ama no frost tan başkasına bence bakma, buzluğun karıyla buzuyla eriyip akan suyuyla uğraşma, hatırlıyorum ben çocukken annemin kabusuydu o
bir de no frostta kombi yok demişsin ya, kuzucum no frost kombi var bosch ta :112:
bosch -> budolabı -> solo -> buradan sonra karşına seçenekler çıkıyor, burada no frostun hemen altında no frost kombi var zaten :112:
nerdeki boschtan aldın kız merak ettim
1. Resimdeki buzdolabı gerçkten çok şık bosch alırsan pişman olmazsın fiyatları da uygunmuş bence
ama bende anlamıyorum buzdolabından
cnm eve gittim babama sordum zaten aşağıda cnm gasolincimde bilgi vermiş saolsun noftrost ile normal çift kapılının arasındaki farkı buz yapıyormuş allahım korusun çok çektik geçen seneye kadar buzlu istemiyorum o yüzden noftrostlara bakıcam sitesinde altta buzluk olan modelleri yok ama yerinde vardır belki.
ah canım benim sağolasın
annişimin ellerine sağlık:114:
canım yine harikasın yemekten geliyorum babamada sordum oda kar yapıyor dedi..insan bişeyden anlamayınca böyle sora sora bihal oluyor..neyseki farkına vardım ya bilmeden alsaydım birsürü geri iade ile uğraşılmış olucaktı..çok teşekkürler bilgiler için hakkınızı ödeyemem valla..allah tüm arkadaşlarımdan kk razı olsun
cnm hani yanında yuvarlak deseni olan çamaşır makinenein modeli ne ben sitesinde görmedimde öyle o modelide çok övüyorlar memnun olan çok
bu arada cümleten merabayın bacılaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?