canım benim tekrar teşekkürler, evet ben sade ve zarif şeyleri seviyorum, şatafattan hoşlanmıyorum.. :114:Sadeliğe aşığım ben yaa çok güzel olmuş elleri dert görmesin annişinin
bu arada cümleten merabayın bacılaaarr
Meraba hoşgeldinn gasocum bu arada ben senin nişanlığına bayıldım çok zarif olmuşsunnnn ne zmandır sölicem unutuyorumm
1. Resimdeki buzdolabı gerçkten çok şık bosch alırsan pişman olmazsın fiyatları da uygunmuş bence
ama bende anlamıyorum buzdolabından
cnm eve gittim babama sordum zaten aşağıda cnm gasolincimde bilgi vermiş saolsun noftrost ile normal çift kapılının arasındaki farkı buz yapıyormuş allahım korusun çok çektik geçen seneye kadar buzlu istemiyorum o yüzden noftrostlara bakıcam sitesinde altta buzluk olan modelleri yok ama yerinde vardır belki.
ben de diyorum bu gacı iki makinayı napcakO işte benim aldığım makina WAS20461 model nosu canım öteki makineyi yanlışlıkla koymuşum
sağol canım iyiyim diyelim iyi olalımGasocum Hoş geldinnn:)
NAsılsın canım ?
var lavantam var, sen bulamıyosun, link de veremiyorum ki yasak, yukarıda tarif ettim nerede olduğunu canım :112:
altta buzluk demek kombi tipi demek canım, no frost kombi yazanlara bakıcaksın :112:
ben de diyorum bu gacı iki makinayı napcak
sağol canım iyiyim diyelim iyi olalım
sen nasılsın yavru?
evet canım face ten gördü, varsa burdaki kızlardan arkadaşın oradan bulabilirsin canım, lilam mesela, var benim listemde, a.y. benim adımmerhaba hoşgeldinn
timcikleşmek güzel yaa biz hep öle barışıyoruz güzel oluyorr ikimizde kızıyoruz ikimizde özür dilemek istemiyoruzzz
bi ben timcikliyorum bi daha timcikliyorumm bakıyorum hareket yok sende beni timcikle yaa lütfen barışalım diyorum :)
zaten direk gülüyorrrr
aaa bende görmek isterdimmm facede mi bakıyorsunuzz beni de eklesenizee bakıyım yaaa
he evet gaso anlatınca hatırladımm
benim halaımn kızı da anlatıyodu no frost aldık bak bunlar birbirine yapışmıyor buzlanma olmuyor
sarıp sigara böreği normal börek fln koyuyormuş misafiri gelince hemen pişiriyormuş buzlanmA olmadığı için birbirlerine yapışmıyormuş yiyecekler
evet canım face ten gördü, varsa burdaki kızlardan arkadaşın oradan bulabilirsin canım, lilam mesela, var benim listemde, a.y. benim adım
(kızlaarr, hadi bağladık yine face e bakın, 3.sayfa haberleri)
evet canım bizim hem derin dondurucuda hem buzdolabının buzluğunda sigara börekleri, içli köfteler vs dolu
annem sarar yapar atar dolaba
çok büyük kolaylık ama :114:
teşekkür ederim canımmgünaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım[/COLOR][/LEFT]
teşekkürler tatlımgünaydınlar gelinciklergece pizzayı vermişsiniz fırına ımmm
Bu arada aramızdaki ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günü kutlu olsun sizler iyiki varsınız
ayy cnm benim ben o msjnda ne demek istediğini anlamamıştım şimdi anladım çok saol cnm yaa
hahaaaa dimi yaaa silemedim de kaldı orada :)))
Sağol canım bende iyiyim aynen devam iş bir yandan bir yandan da eksik tamamlama
Beni de ekle Face
merhabalaaar kızlaaaar
biri face mi dedi
kızlar gasomla ekleşin bende sizi ekliceeeem okben s.g hahahahha
evet canım face ten gördü, varsa burdaki kızlardan arkadaşın oradan bulabilirsin canım, lilam mesela, var benim listemde, a.y. benim adım
evet canım bizim hem derin dondurucuda hem buzdolabının buzluğunda sigara börekleri, içli köfteler vs dolu
canım benim tekrar teşekkürler, evet ben sade ve zarif şeyleri seviyorum, şatafattan hoşlanmıyorum.. :114:
zevklerimiz benziyo demek ki :112:
merhaba hoşgeldinn
timcikleşmek güzel yaa biz hep öle barışıyoruz güzel oluyorr ikimizde kızıyoruz ikimizde özür dilemek istemiyoruzzz
bi ben timcikliyorum bi daha timcikliyorumm bakıyorum hareket yok sende beni timcikle yaa lütfen barışalım diyorum :)
zaten direk gülüyorrrr
aaa bende görmek isterdimmm facede mi bakıyorsunuzz beni de eklesenizee bakıyım yaaa
he evet gaso anlatınca hatırladımm
benim halaımn kızı da anlatıyodu no frost aldık bak bunlar birbirine yapışmıyor buzlanma olmuyor
sarıp sigara böreği normal börek fln koyuyormuş misafiri gelince hemen pişiriyormuş buzlanmA olmadığı için birbirlerine yapışmıyormuş yiyecekler
teşekkür ederim canımm
teşekkürler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?