2012' de yazın evlenecekler

Sadeliğe aşığım ben yaa çok güzel olmuş elleri dert görmesin annişinin
canım benim tekrar teşekkürler, evet ben sade ve zarif şeyleri seviyorum, şatafattan hoşlanmıyorum.. :114:
zevklerimiz benziyo demek ki :112:

Son düzenleme:
bu arada cümleten merabayın bacılaaarr

merhaba hoşgeldinn

timcikleşmek güzel yaa biz hep öle barışıyoruz güzel oluyorr ikimizde kızıyoruz ikimizde özür dilemek istemiyoruzzz

bi ben timcikliyorum bi daha timcikliyorumm bakıyorum hareket yok sende beni timcikle yaa lütfen barışalım diyorum :)

zaten direk gülüyorrrr

Meraba hoşgeldinn gasocum bu arada ben senin nişanlığına bayıldım çok zarif olmuşsunnnn ne zmandır sölicem unutuyorumm

aaa bende görmek isterdimmm facede mi bakıyorsunuzz beni de eklesenizee bakıyım yaaa

he evet gaso anlatınca hatırladımm
benim halaımn kızı da anlatıyodu no frost aldık bak bunlar birbirine yapışmıyor buzlanma olmuyor
sarıp sigara böreği normal börek fln koyuyormuş misafiri gelince hemen pişiriyormuş buzlanmA olmadığı için birbirlerine yapışmıyormuş yiyecekler

var lavantam var, sen bulamıyosun, link de veremiyorum ki yasak, yukarıda tarif ettim nerede olduğunu canım :112:
altta buzluk demek kombi tipi demek canım, no frost kombi yazanlara bakıcaksın :112:

ayy cnm benim ben o msjnda ne demek istediğini anlamamıştım şimdi anladım çok saol cnm yaa

evet canım face ten gördü, varsa burdaki kızlardan arkadaşın oradan bulabilirsin canım, lilam mesela, var benim listemde, a.y. benim adım
(kızlaarr, hadi bağladık yine face e bakın, 3.sayfa haberleri )

evet canım bizim hem derin dondurucuda hem buzdolabının buzluğunda sigara börekleri, içli köfteler vs dolu
annem sarar yapar atar dolaba
çok büyük kolaylık ama :114:

Beni de ekle Face

günaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım [/COLOR][/LEFT]
teşekkür ederim canımm
günaydınlar gelincikler gece pizzayı vermişsiniz fırına ımmm
Bu arada aramızdaki ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günü kutlu olsun sizler iyiki varsınız
teşekkürler tatlım

merhabalar gasom,merhabalar zeynepcim ve merhabalar tüm topic gelincikleriiii

ayy gasom yaa ben neden böyleyim 2-3 gündür sanki aşkım yarın gelecek gibi bi umut bi heyecan...ayy kalbisim çarpıo kuş gibim tepişiooo

aynen bazen bende atıyorum yapıp ama bizimkisi no frost olduğu halde çok eski olduğu için buzlanma yapıyor
ahh içliköfteler ahhhh

çok severimmm ama bir türlü beceremem tarifini verde bi de sizin tarifi deneyelimmm

canım benim tekrar teşekkürler, evet ben sade ve zarif şeyleri seviyorum, şatafattan hoşlanmıyorum.. :114:
zevklerimiz benziyo demek ki :112:

teşekkür ederim canımm

teşekkürler tatlım

Evet canım demek ki :)

Ekleyelim tatlım senide beni kızlardan birileri daha ekledi ama kim bilmiyorum

Gasocum aynen faceyle bağlan hayata gibi bişey oldu bizde bu

Rica ederim sedoşşummm bu arada seninde sotolarına baktımmm çok yakışıyosunuz nişanlınlaaa mutluluğunuz daimm olsunn örrtmenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…