2012' de yazın evlenecekler

Rica ederim sedoşşummm bu arada seninde sotolarına baktımmm çok yakışıyosunuz nişanlınlaaa mutluluğunuz daimm olsunn örrtmenimmm

sağol canım benim o senin yakıştıran,güsel gören gözlerinden ötürü...senden ötürü sendeeen
amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun canımcım...
artık sevenler kavuşsuuuuuun hayırlısıylaaa

gaso elbisene bayıldım çok zarif rengi fln hepsi çok güzell maşallahhh

bu buluşma albümü varya KK daki ark ile mi buluştunuzzz acaba??

merhabalar gasom,merhabalar zeynepcim ve merhabalar tüm topic gelincikleriiii

ayy gasom yaa ben neden böyleyim 2-3 gündür sanki aşkım yarın gelecek gibi bi umut bi heyecan...ayy kalbisim çarpıo kuş gibim tepişiooo
ooyy kuzuum, az kaldı ya iyice ondandır belki heyecanın ne güzeeeell

tamam canım, annemden tam tarifi alır yazarım :114:

bu arada ne şeker bişeysin sen kız öyle

Aminnnnnnnnnnn inşallahhh artıkın kavuşalımmm yazık bize

artık sarışın bir gelinimizde var,yoktu di mi önceden herkes kumral-esmer falan kızlar...zeynepcim sen değişik bir hava kattın bize

zeynep cnm senin aldığın çamaşır makinesi çok güzel dizynıda ön paneli falan ama 9 kg çok fazla değilmi bende çok beğendim 1,700 tl fiyatı erkek tarafına çok gelirse açıkcası uçmak istemiyorum birde 9 kg artıları ne eksileri ne ki çok su falan harcamazmı onu doldurma falan 2 kilo acaba farkedermi ben 7 kg lıklara baktım battaniye için yeterli sanıyorum ama senin makinede gözüm kaldı yaa

Çamaşırı , ve bulaşığı ben aldım ben ödedim o yüzden istediğimi aldım
birde 8 kilo almamın sebebi illaki 8 kilo yıkıyacağım diye değil battaniye ve nevresim takımlarını da düğünerek aldım o açıdan

Son düzenleme:
ooyy kuzuum, az kaldı ya iyice ondandır belki heyecanın ne güzeeeell

tamam canım, annemden tam tarifi alır yazarım :114:

bu arada ne şeker bişeysin sen kız öyle

çok tşk ederimmm

buldum zeynepcim ekledim seni, pink love ım sen e.d misin kuzum?

evet e.d. benim beni 2 kişi daha ekledi ama kimin kim olduğunu bilmiyorum atlama olursa siz beni ekleyin kızlarr tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…