Rica ederim sedoşşummm bu arada seninde sotolarına baktımmm çok yakışıyosunuz nişanlınlaaa mutluluğunuz daimm olsunn örrtmenimmm
hahahhaah evet sedoşum face dedik yine
ooyy kuzuum, az kaldı ya iyice ondandır belki heyecanın ne güzeeeellmerhabalar gasom,merhabalar zeynepcim ve merhabalar tüm topic gelincikleriiii
ayy gasom yaa ben neden böyleyim 2-3 gündür sanki aşkım yarın gelecek gibi bi umut bi heyecan...ayy kalbisim çarpıo kuş gibim tepişiooo
tamam canım, annemden tam tarifi alır yazarım :114:aynen bazen bende atıyorum yapıp ama bizimkisi no frost olduğu halde çok eski olduğu için buzlanma yapıyor
ahh içliköfteler ahhhh
çok severimmm ama bir türlü beceremem tarifini verde bi de sizin tarifi deneyelimmm
sevmiyorum aslındaSushi seven kişilikkk süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok teşekkür ederimmgaso elbisene bayıldım çok zarif rengi fln hepsi çok güzell maşallahhh
bu buluşma albümü varya KK daki ark ile mi buluştunuzzz acaba??
sevmiyorum aslında
canım çok teşekkür ederimm
yok canım onlar benim iş arkadaşlarım :114:
sağol canım benim o senin yakıştıran,güsel gören gözlerinden ötürü...senden ötürü sendeeen
amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun canımcım...
artık sevenler kavuşsuuuuuun hayırlısıylaaa
Sushi seven kişilikkk süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
Canlarımmm ben geldim ne zamandır gelemiyordumNasılsınız özledim sizleri
zeynep cnm senin aldığın çamaşır makinesi çok güzel dizynıda ön paneli falan ama 9 kg çok fazla değilmi bende çok beğendim 1,700 tl fiyatı erkek tarafına çok gelirse açıkcası uçmak istemiyorum birde 9 kg artıları ne eksileri ne ki çok su falan harcamazmı onu doldurma falan 2 kilo acaba farkedermi ben 7 kg lıklara baktım battaniye için yeterli sanıyorum ama senin makinede gözüm kaldı yaa
Hoşgeldin biz iyiyşz sağol sen nasılsın ?
ooyy kuzuum, az kaldı ya iyice ondandır belki heyecanın ne güzeeeell
tamam canım, annemden tam tarifi alır yazarım :114:
bu arada ne şeker bişeysin sen kız öyle
buldum zeynepcim ekledim seni, pink love ım sen e.d misin kuzum?
sağol canımm, sen de fıstıkmışsın haniZ.S.A olan benim isteyen kıslar ekleyebilir)
Gasocum Çok yakışıyorsunuzallah tamamına erdirsin canımm
nerdesin kız sen, merak ettik balım peteğimm?Canlarımmm ben geldim ne zamandır gelemiyordumNasılsınız özledim sizleri
Canlarımmm ben geldim ne zamandır gelemiyordumNasılsınız özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?