sağol canımm, sen de fıstıkmışsın hani
nerdesin kız sen, merak ettik balım peteğimm?
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
evet canım, yosunuyla pirinç sirkesiyle avokado sosuyla ıvırıyla zıvırıyla herşeyiyle ev yapımı suşiayy onlar sushi miydi ??
canım makinalar artık sensörlü, yani içine koyduğun çamaşır veya bulaşık kadar su ve enerji harcıyorlar :112:zeynep cnm senin aldığın çamaşır makinesi çok güzel dizynıda ön paneli falan ama 9 kg çok fazla değilmi bende çok beğendim 1,700 tl fiyatı erkek tarafına çok gelirse açıkcası uçmak istemiyorum birde 9 kg artıları ne eksileri ne ki çok su falan harcamazmı onu doldurma falan 2 kilo acaba farkedermi ben 7 kg lıklara baktım battaniye için yeterli sanıyorum ama senin makinede gözüm kaldı yaa
artık sarışın bir gelinimizde var,yoktu di mi önceden herkes kumral-esmer falan kızlar...zeynepcim sen değişik bir hava kattın bize
Canımmm hoşgeldinnnnnnnnnnn
çok tşk ederimmm
evet e.d. benim beni 2 kişi daha ekledi ama kimin kim olduğunu bilmiyorum atlama olursa siz beni ekleyin kızlarr tmm mı
Hoşgeldin biz iyiyşz sağol sen nasılsın ?
sağol canımm, sen de fıstıkmışsın hani
nerdesin kız sen, merak ettik balım peteğimm?
ayy yaa hoşgeldin canım bende merak ettiydim akşam sordum kızlara..gündüz falan mı giriyor diye balım peteğim....
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
Hoşgeldinnn bidenemmm
Hosbulduk canim napiyonuz nasilsiniz :)
Ben valizlerimizi yerlestirdim bitti cok sükür. Cumartesi yolcuyum insaAllah
Hoşgeldinnn bidenemmm
biz iyiyiz çok şükür umarım sende iyisindir ?
Hadi hayırlısı canım allah kolaylık versin san :) eminim çok heyecanlısındır
birde istanbulun neresine yolculukk ?
merhaba canım hoşgeldiinMerhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
amanın seninde öle şekercim...Buradaki herkesin kalbi de kendisi de çok güzel ben sizi gerçekten sevdim canlar mujuxxxxxxxxxxx hepinizeeeee
valla genişliyoruz gitgide,büyük bir aile oluyoruzzzhihi sağol canımm şimdi sanırım her çeşit oldu ırkımız genişliyor anlaşılan
hadi hayırlı yolculuk bakalım kuzum...
Hosbulduk canim napiyonuz nasilsiniz :)
Ben valizlerimizi yerlestirdim bitti cok sükür. Cumartesi yolcuyum insaAllah
aa o yakınlarda evlenecek arkadaşın mı evleniyor yoksa balım peteğim,hani gelinliğini zeytinburnundan almıştı..nasıl anımsatacağımı bilemedim direkt gelinlikten girdimcanlarım evet dün akşam mevlütteydim ondan önceki gün çeyiz sermeye gittiydim işler de çok yoğun giremedim hiç. valla bende sizleri çok özledim. neler yaptınız görüşmeyeli. yine face olaylarına dalmışız galibaSİZLERİ SEVİYORUM
e.d kim kızlar kafadan arkadaşlık isteği gönderdim valla
halimi görseniz bi bosha bakıyorum hala bi buraya birde facede deli gibi oldum bugün şaşkın şaşkın dolaşıyorum işte.
hahhha arada bir işte yeni hatunlar geldikçe böyle bir çılgınlık anı yaşanıyor işteKıslllarrr facede ana sayfamı görseniz herkes birbirinin fotosunu beğenmişşşş karıştı ortalık
hoşgeldin yolcummMerhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
Buradaki herkesin kalbi de kendisi de çok güzel ben sizi gerçekten sevdim canlar mujuxxxxxxxxxxx hepinizeeeee
ekledim bende canım seni... ben s.g.
bu arada gasom dün kınacı'nın önünden geçerken aklıma sen geldin hani işkembeci olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?