2012' de yazın evlenecekler

Kıslllarrr facede ana sayfamı görseniz herkes birbirinin fotosunu beğenmişşşş karıştı ortalık

ballbt cnm hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini haaa...

kızlar ben geçmişi okumuyorum iyice aklım karışmasın diye bişey kaçırıyorsam çok üüzlürüm

nyu nasıl oldu acaba hastaydı sanki en son çok kalabalık olduk unutuyorum artık

zayenep çok saol cnm bilgi için bende bi bakayım tekrardan güle güle kullan süper çünkü

benide facede ekleyin kızlar m.e gasodan sedoshh dan bulabilirsiniz

ayy onlar sushi miydi ??
evet canım, yosunuyla pirinç sirkesiyle avokado sosuyla ıvırıyla zıvırıyla herşeyiyle ev yapımı suşi
ama balığı çiğ değil, somonu fırında pişirip koyduk içine, hatta 3 çeşit yaptık, etli ve tavuklusu da vardı
chopstickleri de çıkardık, tam suşi masası olsun diye :))

ama ben nefret ettim kendilerinden

canım makinalar artık sensörlü, yani içine koyduğun çamaşır veya bulaşık kadar su ve enerji harcıyorlar :112:
özelliklerine yazıyor zaten incelerken dikkat et göreceksin :114:

Son düzenleme:
Hoşgeldin biz iyiyşz sağol sen nasılsın ?

sağol canımm, sen de fıstıkmışsın hani

nerdesin kız sen, merak ettik balım peteğimm?

ayy yaa hoşgeldin canım bende merak ettiydim akşam sordum kızlara..gündüz falan mı giriyor diye balım peteğim....

canlarım evet dün akşam mevlütteydim ondan önceki gün çeyiz sermeye gittiydim işler de çok yoğun giremedim hiç. valla bende sizleri çok özledim. neler yaptınız görüşmeyeli. yine face olaylarına dalmışız galiba SİZLERİ SEVİYORUM

e.d kim kızlar kafadan arkadaşlık isteği gönderdim valla

halimi görseniz bi bosha bakıyorum hala bi buraya birde facede deli gibi oldum bugün şaşkın şaşkın dolaşıyorum işte.

Hosbulduk canim napiyonuz nasilsiniz :)

Ben valizlerimizi yerlestirdim bitti cok sükür. Cumartesi yolcuyum insaAllah

biz iyiyiz çok şükür umarım sende iyisindir ?
Hadi hayırlısı canım allah kolaylık versin san :) eminim çok heyecanlısındır
birde istanbulun neresine yolculukk ?

biz iyiyiz çok şükür umarım sende iyisindir ?
Hadi hayırlısı canım allah kolaylık versin san :) eminim çok heyecanlısındır
birde istanbulun neresine yolculukk ?

Cok sükür canim benim daha iyiyim. Dün nisanlima kaynanam abime gitmisler. Moralleri yüksekmis. O yüzden biraz daha iyiyim :) Canim biz ankaraya gidiyoruz :)

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
merhaba canım hoşgeldiin
Buradaki herkesin kalbi de kendisi de çok güzel ben sizi gerçekten sevdim canlar mujuxxxxxxxxxxx hepinizeeeee
amanın seninde öle şekercim...
hihi sağol canımm şimdi sanırım her çeşit oldu ırkımız genişliyor anlaşılan
valla genişliyoruz gitgide,büyük bir aile oluyoruzzz

Hosbulduk canim napiyonuz nasilsiniz :)

Ben valizlerimizi yerlestirdim bitti cok sükür. Cumartesi yolcuyum insaAllah
hadi hayırlı yolculuk bakalım kuzum...
aa o yakınlarda evlenecek arkadaşın mı evleniyor yoksa balım peteğim,hani gelinliğini zeytinburnundan almıştı..nasıl anımsatacağımı bilemedim direkt gelinlikten girdim
e.d kim kızlar kafadan arkadaşlık isteği gönderdim valla

halimi görseniz bi bosha bakıyorum hala bi buraya birde facede deli gibi oldum bugün şaşkın şaşkın dolaşıyorum işte.

e.d pinklove mış canım...aynen bende senin gibi bi oraya bi buraya

Kıslllarrr facede ana sayfamı görseniz herkes birbirinin fotosunu beğenmişşşş karıştı ortalık
hahhha arada bir işte yeni hatunlar geldikçe böyle bir çılgınlık anı yaşanıyor işte

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gecmise bi göz atayim :)
hoşgeldin yolcumm

Buradaki herkesin kalbi de kendisi de çok güzel ben sizi gerçekten sevdim canlar mujuxxxxxxxxxxx hepinizeeeee

ekledim bende canım seni... ben s.g.
bu arada gasom dün kınacı'nın önünden geçerken aklıma sen geldin hani işkembeci olan
ben bir de ilk kez gittim işkembeciye, hani bir de gecenin 4ü olunca yanımda iki adamla tuha oldu tabi, gerçi müdürüm benim abimdir çok severim ama tuhaftı yine de
bir de ben ağzıma bugüne kadar 1 damla alkol sürmedim, sürmem de Allah ın izniyle, o yüzden bilmiyorum da öyle yerleri, gecenin bir yarısı oraya gelmiş insanların -en azından çoğunun- tabi bir geliş sebebi var, böyle süslü hatunlar yanlarında erkeklerle falan gelmişler, tabi midenin yatışması lazım
bu arada ben perişan pakize gibiyim tabi, neredeyse hergün 20-22 saat çalışmaktan bünye manyak olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…