e.d kim kızlar kafadan arkadaşlık isteği gönderdim valla
halimi görseniz bi bosha bakıyorum hala bi buraya birde facede deli gibi oldum bugün şaşkın şaşkın dolaşıyorum işte.
yaniii...yaniii....sorun aramak, aramamak, msj, adım bunlar deil..arasam,yada gitsem öpüşsem koklaşsamm geçer gider ama sorun bu deill..bu aralarr aynı sebeplerden tartışıorus gasom,çünkü çözmüoruzki öpüş,kokuş,barış sonra yine aynı...sanırım evlenmemiz lazım artık..bu süreci kazasız belasız atlatmak tek dileğim..ani kararlardan korkuyorum.kendimden korkuyorum.
beğenmene sevindim canım...
Sedosh ekledigin gelinlikleri begendim :)
ben bir de ilk kez gittim işkembeciye, hani bir de gecenin 4ü olunca yanımda iki adamla tuha oldu tabi, gerçi müdürüm benim abimdir çok severim ama tuhaftı yine de
bir de ben ağzıma bugüne kadar 1 damla alkol sürmedim, sürmem de Allah ın izniyle, o yüzden bilmiyorum da öyle yerleri, gecenin bir yarısı oraya gelmiş insanların -en azından çoğunun- tabi bir geliş sebebi var, böyle süslü hatunlar yanlarında erkeklerle falan gelmişler, tabi midenin yatışması lazım
bu arada ben perişan pakize gibiyim tabi, neredeyse hergün 20-22 saat çalışmaktan bünye manyak olmuştu
Merhaba kızlarrr
Gene face muhabbeti dönmeye başlamış
Merhaba kızlarrr
Hosbulduk lamelifiim nasilsin? Mobilya arastirmalari nasil gidiyor? :)
Sedosh ekledigin gelinlikleri begendim :)
cnm özlem artıyor ıster ıstemez ıkınızdede stres vardır aman gelır gecer
ya bubaburum bugun cok moralım atdı bılıyomsun doktorum dedıkı evlenme bı kez daha dusun erken daha dedı ve bunu rahat 3 kez bastırdı
Merhaba kızlarrr
Merhaba kızlarrr
Merhaba kızlarrr
ay yavrum ne demek, o senin kendi öz alemliğinbeğenmene sevindim canım...
ayyy gasom valla alemsin heee
Hoşbuldum canlarrr
Cicişler aldım bugun Markofoniden Luyanonun kampanyası varmış
Canım bildiğin gbi hala araştırıyorum içim şişti vallahi billahi
Bunalrı beğendim fiyatı 3.700 TL nasıllar sizce ??
Merhaba Çılgın gelin
Ssedoshhum evet o arkadaşım. çok geç kaldılar sıkışık bir durum anlayacağın. allahım o günlerde bizi sıkıştırmasın
hoşgeldinnnn canımm facesiz olmaz dimii
hoşgeldin kuzuuuucuuummm
face iyi ki var valla burda kişiliğimizi orda yüzümüzü gözümüzü tanıyoruz birbirimizin
evet ya Allahım onlara da yardım etsin bizlere de.Allah daraltmasın o günlerde hiçbirimizi inşallahMerhaba Çılgın gelin
Ssedoshhum evet o arkadaşım. çok geç kaldılar sıkışık bir durum anlayacağın. allahım o günlerde bizi sıkıştırmasın
vaaay ne cicişler aldın kııızzz.güle güle kullan yavruşuuumHoşbuldum canlarrr
Cicişler aldım bugun Markofoniden Luyanonun kampanyası varmış
öz alemlikay yavrum ne demek, o senin kendi öz alemliğin
ayy pisiler çok tatlıı, güle güle kullan pınarıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?