2012' de yazın evlenecekler

e.d kim kızlar kafadan arkadaşlık isteği gönderdim valla

halimi görseniz bi bosha bakıyorum hala bi buraya birde facede deli gibi oldum bugün şaşkın şaşkın dolaşıyorum işte.

birde çok bosch bayisi dolaşma aşağı yukarı aynı fiyatı veriyorlar hani 150 tl felan farkediyor o farkı yakaladığın mağazadan al derim tecrübe konuşuyor

Buna benzer bir durumu biz de atlattik. Tabi uzakta oldugumuz icin bizim icin daha da zordu. Cünkü biliyordum yaninda olsaydim onun bi bakisiyla eriyip gidecektim. Ama bu sefer telefonda iki cift tatli sözle hersey unutuluyordu. Bi gün patladim 'bu ne böyle ya adam akilli tartisamiyoruz bile' diye

Nisanlilik dönemi cok zor bir dönem ya. Allahim hayirlisiyla bu zamanlari atlatmamizi nasip etsin insaAllah.

Sedosh ekledigin gelinlikleri begendim :)
beğenmene sevindim canım...

ayyy gasom valla alemsin heee

Hosbulduk lamelifiim nasilsin? Mobilya arastirmalari nasil gidiyor? :)

Sedosh ekledigin gelinlikleri begendim :)

Canım bildiğin gbi hala araştırıyorum içim şişti vallahi billahi

Bunalrı beğendim fiyatı 3.700 TL nasıllar sizce ??

Eklentiler

• $bolivya-bellona.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 19

Canim kusura bakma ama ben anlamadim :) Doktor sana neden evlenme diyor, ney icin erken mis?:44:

Canım bildiğin gbi hala araştırıyorum içim şişti vallahi billahi

Bunalrı beğendim fiyatı 3.700 TL nasıllar sizce ??

Bilirim canim bilirim. Düsün ki biz mobilya beyaz esya ve ceyizlik alis verisini 10güne sigdirdik. Cok zordu. Ama atlattik cok sükür.

Canim salon icin düsünüyorsun heralde dimi? Genelde salon icin zaten krem kahve bu tür renkler tercih ediliyor. Benim salonumda krem beyaz olacak.

Bu takimda güzel canim benim. Ama Mondi ve Bellonanin sayfalarina bak bide istersen. Ben ordan aldigim icin ordakileri tavsiye ediyorum :)

Merhaba Çılgın gelin

Ssedoshhum evet o arkadaşım. çok geç kaldılar sıkışık bir durum anlayacağın. allahım o günlerde bizi sıkıştırmasın

Nerelerdesin kızzz sende hoşgeldin canım benimm

hoşgeldinnnn canımm facesiz olmaz dimii

Olmaz olmaz Gosunun dediği gibi tam 3. sayfa haberlerii

hoşgeldin kuzuuuucuuummm

face iyi ki var valla burda kişiliğimizi orda yüzümüzü gözümüzü tanıyoruz birbirimizin

Hoşbuldum Sedoşummmm
Evet yaa orası ayrı bi macera zaten

Merhaba Çılgın gelin

Ssedoshhum evet o arkadaşım. çok geç kaldılar sıkışık bir durum anlayacağın. allahım o günlerde bizi sıkıştırmasın
evet ya Allahım onlara da yardım etsin bizlere de.Allah daraltmasın o günlerde hiçbirimizi inşallah
Hoşbuldum canlarrr
Cicişler aldım bugun Markofoniden Luyanonun kampanyası varmış
vaaay ne cicişler aldın kııızzz.güle güle kullan yavruşuuum
ay yavrum ne demek, o senin kendi öz alemliğin
öz alemlik alemsin işteee...
ben hayatta suşi yiyemem galiba gerçi siz pişirmizsiniz ama sen pişirilmişi bile beğenmemişsin kuzum,düşününce bende beğenmem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…