2012' de yazın evlenecekler

Canım bildiğin gbi hala araştırıyorum içim şişti vallahi billahi

Bunalrı beğendim fiyatı 3.700 TL nasıllar sizce ??

cnm çok güzel ben çok beğendim...biz şimdi 1 artı 1 ev tutucaz ..aslında ben açılmayan klasih spor koltuk takımı beğenmiştim öyle amak istiyordum ama kirada ne kdar kalıcamız belli değil üstelik yatak olursa bana gelen misafir annemler uzaktan gelicekleri için kalma durumlarıda olucak o yüzden sanırım yatağa dönüşen modellere bakıcm ve senin şuan resmini paylaştığın çok güzel ben çok beğendim ama bi ev belli olsun bakalım yatak olur heralde dimi öyle gözüküyor.ama pahalı ya 3,700

kızlar birde bana 1000 devir çamaşır mak.devri yetermi 1200 devirleremi bakayım 200-300 tlye bakmayıp napayım çok aklım karıştı balık gibi oldum

Evet salon için tatlım bu zaten bellonanın bilmiyorum ya uff çok zor aslında uzayınca dahada karasız kalıyossun ne güzel ongünde halletmişsiniz çıkmış aradan

Sağolun kızlarrr bi kediciklerim eksikti onları aldım rahat ettimm
Daha sabah yatırdım kredi kartımın borcunu limit açılınca dayanamıyorum her ay bu ay bişi almıcam dıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

1 dvr yeterli oluyor canım devir olayı sıkma olayına deniyor o yüzden yeterli..

Evet salon için tatlım bu zaten bellonanın bilmiyorum ya uff çok zor aslında uzayınca dahada karasız kalıyossun ne güzel ongünde halletmişsiniz çıkmış aradan

Canik cok fazla bakinmakta iyi degil aslinda evet cünkü modeller gördükte karar veremiyosun :) Ben gitmeden önce netten cok arastirdim. Allah nasip etti nette begendiklerimi de aldim :) Kolay gelsin sana canim en zor is mobilya ve beyaz esya onu hall ettiniz mi gerisi kolay :)

Daha sabah yatırdım kredi kartımın borcunu limit açılınca dayanamıyorum her ay bu ay bişi almıcam dıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee

hehhehehe aynı beeeen...kendiminki dolunca annemle babamınkine sırnaşıyoruum

hastalık resmen bu çeyiz olayı,valla evden çıkana kadar bitmezmiş diolar ya kız çeyizi için.bitse de bitmiyo vallahi billahi.2.tura dönüyoruuuz

Cidden hastalık yaa bende aynıyım benım lımıt dolunca hoopp babamın karttan
Kafayı yicez yakında

yeme zaten canım yaa, yaparken çook eğlenmiştik ama görmeniz lazımdı yemeye çalışırken çektiğimiz işkenceyi, o yosun falan
o akşam da kuzenlerim ve teyzemle cümbür cemaat suzi (pişirdiğimiz için balığı suşi değil suzi demiştik) etkinliği yapmıştık
12-13 kişiydik o akşam yine, belki daha fazla, sadece bir kuzenim severek yedi, biz daha çok soslardan yemiştik, teyzuşum 5-6 çeşit sos yapmıştı

şimdi de karar verdik bir akşam da, pazı yaprağına iç pilav ve etle yapıcaz, suşi gibi sarıcaz, ona da suzan diyoruz zaten, suzan gecesi yapıcaz işte bi akşam

Slm kızlarr günlerdir giremedim içime dert oldu ilk defa bukadar cok sey kacırdım nasıl yetişcem bilmem siz bana en iyisi bi özet gecin kızlar önce bi hasta oldum gelemedim simdide tam toparladım dedim kendimi elektrik fuarına katıldık şirket olarak onun kosusturması basladı derken anca fırsat bulmusken hemen geleyim dedim hepiciğiniziiiiii cok özledim benden havadisler böyle sizde ne var ne yok bakalımmmmm

hahhaha ben de hep ev alınana kadar bir çöp bile almicam artık diyorum ama maleseefff

bin devir yeterlidir diye biliyorum ama çok da emin değilim açıkçası canım :26:

suzi suzan hahahha bi şarkı vardı böle galiba ismail türütün

ne güsel ya büyük ve bağlı bir ailesiniz,benim teyzem yok,dayımların 3ü öldü bir dayım kaldı o da bursada kuzenler uzaklarda oturuyor,1 amcam vardı o da öldü,halam da yok zaten..tıntın bi başımıza kaldık
teyzende belli ki kafa biri çok şanslısın canım maşallaah

damak zevki ben yosun salatası ve özellikle zencefile bayılırım be sushi çeşitlerinin hepsini de severim:)

Selam kizlarrrr, benim dügün 2012 de olmicak ama nikahimiz 2012 ekim gibi olacak bende burda takilsam olurmu

canim bu yazdigini okudumda, bu aralar bizde böyle birseyden geciyoruz normalmi acaba :S tartisamiyoruz yani tatli sözlerle sorunu cözüp kapatiriyor aslinda güzel tabi ama ne bilyim tartismayida özledim aman nazar degmesin , normalmi acaba? kizmiyor sinirlenmiyor.. epey bir sakinlesti bana karsi cok duygusallasti sasiriyorum, 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeye kirmaya degmez diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…