Canım bildiğin gbi hala araştırıyorum içim şişti vallahi billahi
Bunalrı beğendim fiyatı 3.700 TL nasıllar sizce ??
Bilirim canim bilirim. Düsün ki biz mobilya beyaz esya ve ceyizlik alis verisini 10güne sigdirdik. Cok zordu. Ama atlattik cok sükür.
Canim salon icin düsünüyorsun heralde dimi? Genelde salon icin zaten krem kahve bu tür renkler tercih ediliyor. Benim salonumda krem beyaz olacak.
Bu takimda güzel canim benim. Ama Mondi ve Bellonanin sayfalarina bak bide istersen. Ben ordan aldigim icin ordakileri tavsiye ediyorum :)
kızlar birde bana 1000 devir çamaşır mak.devri yetermi 1200 devirleremi bakayım 200-300 tlye bakmayıp napayım çok aklım karıştı balık gibi oldum
cnm çok güzel ben çok beğendim...biz şimdi 1 artı 1 ev tutucaz ..aslında ben açılmayan klasih spor koltuk takımı beğenmiştim öyle amak istiyordum ama kirada ne kdar kalıcamız belli değil üstelik yatak olursa bana gelen misafir annemler uzaktan gelicekleri için kalma durumlarıda olucak o yüzden sanırım yatağa dönüşen modellere bakıcm ve senin şuan resmini paylaştığın çok güzel ben çok beğendim ama bi ev belli olsun bakalım yatak olur heralde dimi öyle gözüküyor.ama pahalı ya 3,700
kızlar birde bana 1000 devir çamaşır mak.devri yetermi 1200 devirleremi bakayım 200-300 tlye bakmayıp napayım çok aklım karıştı balık gibi oldum
Evet salon için tatlım bu zaten bellonanın bilmiyorum ya uff çok zor aslında uzayınca dahada karasız kalıyossun ne güzel ongünde halletmişsiniz çıkmış aradan
Sağolun kızlarrr bi kediciklerim eksikti onları aldım rahat ettimm
Daha sabah yatırdım kredi kartımın borcunu limit açılınca dayanamıyorum her ay bu ay bişi almıcam dıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee
hehhehehe aynı beeeen...kendiminki dolunca annemle babamınkine sırnaşıyoruum
hastalık resmen bu çeyiz olayı,valla evden çıkana kadar bitmezmiş diolar ya kız çeyizi için.bitse de bitmiyo vallahi billahi.2.tura dönüyoruuuz
evet ya Allahım onlara da yardım etsin bizlere de.Allah daraltmasın o günlerde hiçbirimizi inşallah
vaaay ne cicişler aldın kııızzz.güle güle kullan yavruşuuum
öz alemlikalemsin işteee...
ben hayatta suşi yiyemem galiba gerçi siz pişirmizsiniz ama sen pişirilmişi bile beğenmemişsin kuzum,düşününce bende beğenmem gibi geliyor
modern mi oymalı-kakmalı klasik mi istiosun kuzum?Ben Yatak Odası bakıyorum
Fikirlere Açığımmmmm arkadalşarrrr
heheheheh valla hee,evlenelimde gidelim hayırlısıyla,bizde ailelerimizde rahat etsinCidden hastalık yaa bende aynıyım benım lımıt dolunca hoopp babamın karttan
Kafayı yicez yakında
hahhaha ben de hep ev alınana kadar bir çöp bile almicam artık diyorum ama maleseefffSağolun kızlarrr bi kediciklerim eksikti onları aldım rahat ettimm
Daha sabah yatırdım kredi kartımın borcunu limit açılınca dayanamıyorum her ay bu ay bişi almıcam dıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee
bin devir yeterlidir diye biliyorum ama çok da emin değilim açıkçası canım :26:cnm çok güzel ben çok beğendim...biz şimdi 1 artı 1 ev tutucaz ..aslında ben açılmayan klasih spor koltuk takımı beğenmiştim öyle amak istiyordum ama kirada ne kdar kalıcamız belli değil üstelik yatak olursa bana gelen misafir annemler uzaktan gelicekleri için kalma durumlarıda olucak o yüzden sanırım yatağa dönüşen modellere bakıcm ve senin şuan resmini paylaştığın çok güzel ben çok beğendim ama bi ev belli olsun bakalım yatak olur heralde dimi öyle gözüküyor.ama pahalı ya 3,700
yeme zaten canım yaa, yaparken çook eğlenmiştik ama görmeniz lazımdı yemeye çalışırken çektiğimiz işkenceyi, o yosun falan
o akşam da kuzenlerim ve teyzemle cümbür cemaat suzi (pişirdiğimiz için balığı suşi değil suzi demiştik) etkinliği yapmıştık
12-13 kişiydik o akşam yine, belki daha fazla, sadece bir kuzenim severek yedi, biz daha çok soslardan yemiştik, teyzuşum 5-6 çeşit sos yapmıştı
şimdi de karar verdik bir akşam da, pazı yaprağına iç pilav ve etle yapıcaz, suşi gibi sarıcaz, ona da suzan diyoruz zaten, suzan gecesi yapıcaz işte bi akşam
yeme zaten canım yaa, yaparken çook eğlenmiştik ama görmeniz lazımdı yemeye çalışırken çektiğimiz işkenceyi, o yosun falan
o akşam da kuzenlerim ve teyzemle cümbür cemaat suzi (pişirdiğimiz için balığı suşi değil suzi demiştik) etkinliği yapmıştık
12-13 kişiydik o akşam yine, belki daha fazla, sadece bir kuzenim severek yedi, biz daha çok soslardan yemiştik, teyzuşum 5-6 çeşit sos yapmıştı
şimdi de karar verdik bir akşam da, pazı yaprağına iç pilav ve etle yapıcaz, suşi gibi sarıcaz, ona da suzan diyoruz zaten, suzan gecesi yapıcaz işte bi akşam
Buna benzer bir durumu biz de atlattik. Tabi uzakta oldugumuz icin bizim icin daha da zordu. Cünkü biliyordum yaninda olsaydim onun bi bakisiyla eriyip gidecektim. Ama bu sefer telefonda iki cift tatli sözle hersey unutuluyordu. Bi gün patladim 'bu ne böyle ya adam akilli tartisamiyoruz bile' diye
Nisanlilik dönemi cok zor bir dönem ya. Allahim hayirlisiyla bu zamanlari atlatmamizi nasip etsin insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?