2012' de yazın evlenecekler

hoşgeldin canım,geçmiş olsuuuun ve kolay gelsiiiin...
işte hep aynı bizler de muhabbet gırla

Canim gecmis olsun suan ayni dertten muzdaripiz (kizsal hastaliklar ) Ben bile her gün bakmama ragmen yetisemiyorum herkese :) Okuyorum aa suna cevap yazicam onu tebrik edicem buna gecmis olsun dicem derkeeen sayfalar ilerliyor unutuyorum :) Kolay gelsin sana canim görüsmek üzere kendine cici bak :)

Ben Yatak Odası bakıyorum
Fikirlere Açığımmmmm arkadalşarrrr
ekleyelim o vakit sana bikaç tane :114:

canım özledik valla
geçmiş olsun diyelim, sonra da Allah kolaylık versin çünkü fuar işleri zordur bilirim, hele de büyük fuarlarda..
bizde ne olsun işte, bikaç gün böyle biraz melankoli takıldık, en azından bikaçımızda öyle bir hal vardı, ama dünden biri iyiyiz şükür
geceleri cozutuyoruz zaten, malum
çağlamın günleri iyice azaldı, sedoşumun da azalıyo içi pırpır

öyle işte

Ekleyin banaaa kısslarrr

selam canlar. büyük görümcem çeyizim için hediye getirdi. çok mutlu oldum. paylaşmak istiyorum resimleri. şık bir yatak örtüsü ve iki takım iç çamaşırı

Canim bende senin gibiyim iste :) Ah ah sorma geceleri yastigimi gözyaslariyla islatiyorum ayriligi düsününce. Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olacak.

Hoşgeldin nyu cumm umarım herşey güzel gitmiştir fuarda :)

Havin canim hos geldin nasilsin :) Güle güle kullan hediyeler cok güzel. Ikinci ic camasiri takimini cok begendim renginden ötürü :) Ay ben lila hastasiyim ya. Ne olursa olsun lila oldugu zaman bayiliyorum

Arkadasinin nisani bugünmüydü senin?

Zeynep canim yatak odasi 2 yada 3 numara bence :)

Son düzenleme:
Çok güzelmiş hanvincim güle güle kullan

sağol canım

teşekkür ederim canım. dündü. şahane bir nişandı. aşkım da sürpriz yaptı geldi. hem de öyle bir geldiki aynı renk falan giyinmiştik çok güzel tesadüftü

Canım bizde kirada oturcaz bi müddet bende öyle düşündüm gelen giden olur die bunlar yatak haline gelio tatlım ama banada braz pahalı gibi geldi ama bilmiyorum karasız kaldım bende ya

teşekkür ederim canım. dündü. şahane bir nişandı. aşkım da sürpriz yaptı geldi. hem de öyle bir geldiki aynı renk falan giyinmiştik çok güzel tesadüftü

Ayy Allah nazarlardan saklasin sizi ya.

Bende insaAllah bi aksilik cikmazsa gelecek hafta cuma gecesi nisanlimi görebilicem. Kaynanamla gelmeyi düsünüyorlar cumadan pazara. InsaAllah bi aksilik cikmaz da gelirler. :)

güle güle kullan havinim yatak örtüsü muhteşem hele
1.ve 2. çok güzel bakmam lazım bunlara çok teşekkür edeim canımmmmm
evet canım bende 1 ve 2 yi beğeniyorum. ama 2 biraz daha pahalı sanırım 1.yi aldırcam annemlere inşallah inşallaaaah...
Canım bizde kirada oturcaz bi müddet bende öyle düşündüm gelen giden olur die bunlar yatak haline gelio tatlım ama banada braz pahalı gibi geldi ama bilmiyorum karasız kaldım bende ya
3700 pahalı kızlar yaa ben en fazla 2-2.5 veririm koltuk takımını çokta güsel modeller bulduydum...

evet canım öyle bir şarkı mı türkü mü bilmiyorum var, ve ben çok severimmm, körolasııın suzaan suziii diye, yavuz bingöl den biliyorum ben, başkaları da söylüyo gerçi, anonim bile olabilir :114:

evet canım biz kalabalık ama ondan önemlisi çok bağlı bir aileyiz çok şükür, teyzem de müthiş kafa dengidir sağolsun, hepimizi ayrı ayrı düşünür, ilgilenir yavruşum benimm

damak zevki ben yosun salatası ve özellikle zencefile bayılırım be sushi çeşitlerinin hepsini de severim:)
evet canım ya damak zevki iştee
biz hatta herşeyi kuralına uygun olsun diye zencefil turşusu da almıştık, yani teyzem buldu aldı
hatta ilk seda diye bir kuzenim yedi, "oohhh porçöz/kirçöz içmiş oldum, içim boğazım temizlenmiştir heralde artık" dedi
kokladım, valla porçöz kirçöz gibi temizleyicilerin keskin bi kokusu varya, onun gibiyidi
müthiş eğlenmiştik, iyi ki yapmışız denemişsiz diyoruz hep

gel tabi ya ne demek, bazen görüyorum seni aşağıda bize bakıyosun
kaykılalım biz kenara, gel otur sen de ortamıza

çamaşırlar çok şıkmış havincim :114:
hoşgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…