Slm kızlarr günlerdir giremedim içime dert oldu ilk defa bukadar cok sey kacırdım nasıl yetişcem bilmem siz bana en iyisi bi özet gecin kızlar önce bi hasta oldum gelemedim simdide tam toparladım dedim kendimi elektrik fuarına katıldık şirket olarak onun kosusturması basladı derken anca fırsat bulmusken hemen geleyim dedim hepiciğiniziiiiii cok özledim benden havadisler böyle sizde ne var ne yok bakalımmmmm
Zeynep canim nasil bisey düsünüyorsun yatak odasi icin?
Baktin mi bilmiyorum ama bu benim ki. Kimine göre basit olabilir ama nisanlimla ben ayildik bayildik buna
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html
Slm kızlarr günlerdir giremedim içime dert oldu ilk defa bukadar cok sey kacırdım nasıl yetişcem bilmem siz bana en iyisi bi özet gecin kızlar önce bi hasta oldum gelemedim simdide tam toparladım dedim kendimi elektrik fuarına katıldık şirket olarak onun kosusturması basladı derken anca fırsat bulmusken hemen geleyim dedim hepiciğiniziiiiii cok özledim benden havadisler böyle sizde ne var ne yok bakalımmmmm
ekleyelim o vakit sana bikaç tane :114:Ben Yatak Odası bakıyorum
Fikirlere Açığımmmmm arkadalşarrrr
canım özledik vallaSlm kızlarr günlerdir giremedim içime dert oldu ilk defa bukadar cok sey kacırdım nasıl yetişcem bilmem siz bana en iyisi bi özet gecin kızlar önce bi hasta oldum gelemedim simdide tam toparladım dedim kendimi elektrik fuarına katıldık şirket olarak onun kosusturması basladı derken anca fırsat bulmusken hemen geleyim dedim hepiciğiniziiiiii cok özledim benden havadisler böyle sizde ne var ne yok bakalımmmmm
modern mi oymalı-kakmalı klasik mi istiosun kuzum?
heheheheh valla hee,evlenelimde gidelim hayırlısıyla,bizde ailelerimizde rahat etsin
Evet güzelmiş beğendim
Ben sade beyaz istiyorum ama üstünde gümüş rengi aparatları olabilir beyaz takıntım var:)
ekleyelim o vakit sana bikaç tane :114:
canım özledik valla
geçmiş olsun diyelim, sonra da Allah kolaylık versin çünkü fuar işleri zordur bilirim, hele de büyük fuarlarda..
bizde ne olsun işte, bikaç gün böyle biraz melankoli takıldık, en azından bikaçımızda öyle bir hal vardı, ama dünden biri iyiyiz şükür
geceleri cozutuyoruz zaten, malum
çağlamın günleri iyice azaldı, sedoşumun da azalıyo içi pırpır
öyle işte
Ben zaten çok duygusalım ogece hiç susmam bide böle bişey yapsam kesin hastanelik olurum heralde
Annem normalde bile kına gecelerine gittimizde ağlıyo kıyamam btanemmm o benimmmm nasıl ayrılcam bilmiyorummmm ana gibi yar olmaz
selam canlar. büyük görümcem çeyizim için hediye getirdi. çok mutlu oldum. paylaşmak istiyorum resimleri. şık bir yatak örtüsü ve iki takım iç çamaşırı
Eki Görüntüle 294617
Eki Görüntüle 294618
Eki Görüntüle 294619
benim favorilerim bunlar canım daha önce de eklemiştim gerçi..
doğtaş-fresno
Eki Görüntüle 294620 Eki Görüntüle 294621
teleset-dreamy
Eki Görüntüle 294622 Eki Görüntüle 294623 Eki Görüntüle 294624
teleset-urban
Eki Görüntüle 294625 Eki Görüntüle 294626 Eki Görüntüle 294627
Çok güzelmiş hanvincim güle güle kullan
Havin canim hos geldin nasilsin :) Güle güle kullan hediyeler cok güzel. Ikinci ic camasiri takimini cok begendim renginden ötürü :) Ay ben lila hastasiyim ya. Ne olursa olsun lila oldugu zaman bayiliyorum
Arkadasinin nisani bugünmüydü senin?
cnm çok güzel ben çok beğendim...biz şimdi 1 artı 1 ev tutucaz ..aslında ben açılmayan klasih spor koltuk takımı beğenmiştim öyle amak istiyordum ama kirada ne kdar kalıcamız belli değil üstelik yatak olursa bana gelen misafir annemler uzaktan gelicekleri için kalma durumlarıda olucak o yüzden sanırım yatağa dönüşen modellere bakıcm ve senin şuan resmini paylaştığın çok güzel ben çok beğendim ama bi ev belli olsun bakalım yatak olur heralde dimi öyle gözüküyor.ama pahalı ya 3,700
kızlar birde bana 1000 devir çamaşır mak.devri yetermi 1200 devirleremi bakayım 200-300 tlye bakmayıp napayım çok aklım karıştı balık gibi oldum
teşekkür ederim canım. dündü. şahane bir nişandı. aşkım da sürpriz yaptı geldi. hem de öyle bir geldiki aynı renk falan giyinmiştik çok güzel tesadüftü
güle güle kullan havinim yatak örtüsü muhteşem heleselam canlar. büyük görümcem çeyizim için hediye getirdi. çok mutlu oldum. paylaşmak istiyorum resimleri. şık bir yatak örtüsü ve iki takım iç çamaşırı
Eki Görüntüle 294617
Eki Görüntüle 294618
Eki Görüntüle 294619
evet canım bende 1 ve 2 yi beğeniyorum. ama 2 biraz daha pahalı sanırım 1.yi aldırcam annemlere1.ve 2. çok güzel bakmam lazım bunlaraçok teşekkür edeim canımmmmm
3700 pahalı kızlar yaa ben en fazla 2-2.5 veririm koltuk takımını çokta güsel modeller bulduydum...Canım bizde kirada oturcaz bi müddet bende öyle düşündüm gelen giden olur die bunlar yatak haline gelio tatlım ama banada braz pahalı gibi geldi ama bilmiyorum karasız kaldım bende ya
evet canım öyle bir şarkı mı türkü mü bilmiyorum var, ve ben çok severimmm, körolasııın suzaan suziii diye, yavuz bingöl den biliyorum ben, başkaları da söylüyo gerçi, anonim bile olabilir :114:suzi suzan hahahha bi şarkı vardı böle galiba ismail türütün
ne güsel ya büyük ve bağlı bir ailesiniz,benim teyzem yok,dayımların 3ü öldü bir dayım kaldı o da bursada kuzenler uzaklarda oturuyor,1 amcam vardı o da öldü,halam da yok zaten..tıntın bi başımıza kaldık
teyzende belli ki kafa biri çok şanslısın canım maşallaah
evet canım ya damak zevki işteedamak zevki ben yosun salatası ve özellikle zencefile bayılırım be sushi çeşitlerinin hepsini de severim:)
gel tabi ya ne demek, bazen görüyorum seni aşağıda bize bakıyosunSelam kizlarrrr, benim dügün 2012 de olmicak ama nikahimiz 2012 ekim gibi olacak bende burda takilsam olurmu
canim bu yazdigini okudumda, bu aralar bizde böyle birseyden geciyoruz normalmi acaba :S tartisamiyoruz yani tatli sözlerle sorunu cözüp kapatiriyoraslinda güzel tabi ama ne bilyim tartismayida özledim aman nazar degmesin , normalmi acaba? kizmiyor sinirlenmiyor.. epey bir sakinlesti bana karsi cok duygusallasti sasiriyorum, 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeye kirmaya degmez diyor
çamaşırlar çok şıkmış havincim :114:selam canlar. büyük görümcem çeyizim için hediye getirdi. çok mutlu oldum. paylaşmak istiyorum resimleri. şık bir yatak örtüsü ve iki takım iç çamaşırı
Eki Görüntüle 294617
Eki Görüntüle 294618
Eki Görüntüle 294619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?