[/url][/IMG]
buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeeeşimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım
gogle yada evgöre bak cnm inci takımı bayağı ödüllü çok satan dan inci beyaz inci diye arattır çıkar karşına çok hoş bak aklında olsun..
günaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarımsize bi şiir yazıcaktım bi sitede bu yorumu gördüm koptum gülmekten
ögretmenim lütfen bizi bırakmayın ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz hatta benle ilknur sevgiliyiz lütfen bizi bırakmayın çünkü biz çooooooooooooooook ögretmen degiştirdik ama en sevdigimiz ögretmen sizsiniz bis ilknurla 1.sınıftn beyri sevgiliyiz lütfen
bizi yan yana ötutturun sevgilerle deniz berkant ayaz ögretmen adı:fikret temizyürek
sevgili adı:ilknur sert
ögrenci adı:deniz berkant ayaz
adamın amacı farklıbizi yan yana oturtun diyo yaa hey allahım yaa
Hadi gözünüz aydin
kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisiEki Görüntüle 294657 Eki Görüntüle 294658 Eki Görüntüle 294659 Eki Görüntüle 294660 Eki Görüntüle 294661 Eki Görüntüle 294662
kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisiEki Görüntüle 294657 Eki Görüntüle 294658 Eki Görüntüle 294659 Eki Görüntüle 294660 Eki Görüntüle 294661 Eki Görüntüle 294662
hehehhe sağol canım... annem diyor ne aldın kız yine,dedim baaak anahtarlık aldım..valla delisin diyor nasıl da düşünüyorsun böle şeyleri
sanki ev almış gibi sevindimmmmminşallah Allahım o günleri de nasip eder
Canik ilkinin o lilali renginden olsa muhtesem olur :)
buyrunuuzz benim bilg.daki bikaç yatak odası :112:
Eki Görüntüle 294667 Eki Görüntüle 294668 Eki Görüntüle 294669 Eki Görüntüle 294670 Eki Görüntüle 294646 Eki Görüntüle 294647 Eki Görüntüle 294648 Eki Görüntüle 294649 Eki Görüntüle 294650 Eki Görüntüle 294653 Eki Görüntüle 294651 Eki Görüntüle 294652 Eki Görüntüle 294655 Eki Görüntüle 294654 Eki Görüntüle 294645
Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii
Kekimi çırptım geldimmm
Eki Görüntüle 294671
Evet canım olabilir sade biz sadeciyiz seninle
Kekimi çırptım geldimmm
Eki Görüntüle 294671
buyrunuuzz benim bilg.daki bikaç yatak odası :112:
Kekimi çırptım geldimmm
Eki Görüntüle 294671
gelir kuzum merak etmeee...Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii
Kekimi çırptım geldimmm
Eki Görüntüle 294671
amiiiin inşallaaaah canım beniiimmmNolcak canim olsun o kadar :) bende bazen öyle sacma sapan seyler aliyorum ki olsun keyifli oluyor amainsaAllah o günlerde nasip olacak canim benim insaAllah hepicigimiz o anahtarlikla üzerinde kendi evimizin anahtariyla dolasacagizzz
ben de beğendim canımm :114:Ay gasom o yatak odasi sahaneeee
Lamelif canik herkes kendi kesesine göre alis verisini yapacak iste bi sekilde. Bizde fiyat konusunda bayagi bir dikkat etmek zorundaydik. Ama cok pahali olmayan ve cok güzel olan takimlarda var eminim bulacaksiniz sizde
vuu değişikkkk ışıklı felann
ne güzel çal tabi, madem yaptıracaksın dolabın içini istediğin gibi yaptırısın ne güzel, benim için gardrobun içi çok önemli :114:Bayılldımmm bu modeli çalabilirrimmmm daha güzelleride varsa tabi onlarıdaa biz hazır almıcaz çünkü yaptırıcazz
benimki hala dağıtımda yaaagasom pınarım rosam anahtarlıklarımız geldiiii
hımm güzellermiş canım aynalı aynalı :114:kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisiEki Görüntüle 294657 Eki Görüntüle 294658 Eki Görüntüle 294659 Eki Görüntüle 294660 Eki Görüntüle 294661 Eki Görüntüle 294662
oo eline sağlııkkDağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii
Kekimi çırptım geldimmm
Eki Görüntüle 294671
ne demek canım :112:Gasocum sağol çok teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?