2012' de yazın evlenecekler

Ayyy bunada koptum yaa

kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisi Eki Görüntüle 294662

2. ve 5. diyoruuum kuzum...

Beyazların hesi çok şık çok güzel canım nerenin bu mobilya

Nolcak canim olsun o kadar :) bende bazen öyle sacma sapan seyler aliyorum ki olsun keyifli oluyor ama insaAllah o günlerde nasip olacak canim benim insaAllah hepicigimiz o anahtarlikla üzerinde kendi evimizin anahtariyla dolasacagizzz

gasom şu divan mobilyanın takım fenaymış valla süpeer ama dolabın ortasındaki o boş yer var ya süs,fırın gibi geldi bana

Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii

Kekimi çırptım geldimmm

Eki Görüntüle 294671
gelir kuzum merak etmeee...
süper görünüyor gerçekten nasıl yaptın kız o deseni ayy anlat bizee eline sağlık ciciiim
Nolcak canim olsun o kadar :) bende bazen öyle sacma sapan seyler aliyorum ki olsun keyifli oluyor ama insaAllah o günlerde nasip olacak canim benim insaAllah hepicigimiz o anahtarlikla üzerinde kendi evimizin anahtariyla dolasacagizzz
amiiiin inşallaaaah canım beniiimmm

ben de beğendim canımm :114:

vuu değişikkkk ışıklı felann

Bayılldımmm bu modeli çalabilirrimmmm daha güzelleride varsa tabi onlarıdaa biz hazır almıcaz çünkü yaptırıcazz
ne güzel çal tabi, madem yaptıracaksın dolabın içini istediğin gibi yaptırısın ne güzel, benim için gardrobun içi çok önemli :114:

gasom pınarım rosam anahtarlıklarımız geldiiii
benimki hala dağıtımda yaaa
nasıl peki? iyi mi? güzel mi? hoş mu?

hımm güzellermiş canım aynalı aynalı :114:

Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii
Kekimi çırptım geldimmm

Eki Görüntüle 294671
oo eline sağlııkk
ben de yapıyorum böyle şeyler kekin üstüne kakaolusuyla, aşkım diyoki "aşkım ebru mu çalıştın kekin üstünde"

Gasocum sağol çok teşekkür ederim canımm
ne demek canım :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…