güle güle kullan havinim yatak örtüsü muhteşem hele
evet canım bende 1 ve 2 yi beğeniyorum. ama 2 biraz daha pahalı sanırım 1.yi aldırcam annemlereinşallah inşallaaaah...
3700 pahalı kızlar yaa ben en fazla 2-2.5 veririm koltuk takımını çokta güsel modeller bulduydum...
Ben Yatak Odası bakıyorum
Fikirlere Açığımmmmm arkadalşarrrr
hadi bu arada şunları da ekliyim kuzular :)
bu havlu komşudan hediye geldi, ponpişli ponpişli ilginç geldi, çok şeker :)
Eki Görüntüle 294364
bunlar annemin yeni öğrenmeye başladığı iğne oyası için yaptığı alıştırmalar aslında
ama madem yapıyorum pamuklu kumaşın kenarlarına yapayım da senin bebişine ağız mendili olsun dedi, yavrum benim ya
Eki Görüntüle 294365
bunlar da her zamanki gibi yine teyzoşumundan, yine elinde bir hediye paketiyle geldi..
tepsi örtüsüne bayıldım çok zarif, diğeri de mendilmiş, kız çeyizi mendilsiz olmazmış, çok cici 3lü mendil seti
Eki Görüntüle 294366 Eki Görüntüle 294367 Eki Görüntüle 294368
bunlar da salı günü eminönüne gitmiştim, kürkçühandan aldığım misafir el havlularım
çiçekliler 2,5tl, diğer 4lü olan da 3er tl idi.
Eki Görüntüle 294369 Eki Görüntüle 294370
Eki Görüntüle 294371 seviyorum ben banyoda sepete tek tek diziyosun böyle, gelen misafir için çok iyi oluyor
Canim bende senin gibiyim iste :) Ah ah sorma geceleri yastigimi gözyaslariyla islatiyorum ayriligi düsününce. Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olacak.
güle güle kullan havinim yatak örtüsü muhteşem hele
evet canım bende 1 ve 2 yi beğeniyorum. ama 2 biraz daha pahalı sanırım 1.yi aldırcam annemlereinşallah inşallaaaah...
3700 pahalı kızlar yaa ben en fazla 2-2.5 veririm koltuk takımını çokta güsel modeller bulduydum...
cnm beyaz üzerinde aparatları olsun diyorsan beyaz inci takımı var biraz oyma dseni var ama ben beğeniyorum onu
benim babam mobilyacı yata odası için ben yaparım dedi ama ben güzel olup olmayacağı konusunda endişeliyim..açıkcası gardrop bronz aynalı olabilir 3 sürgü veya 2 sürgü ama yatak başlığım ve makyaj dolabıma karar veremem heralde ama hazırlara göre çok daha kaliteli olmuş olucak canlarım ya karar veremiyorum iyice aklım karıştı
canımm sağolasıınnGasoline canimcim hepsini güle güle kullan hepsi cok güzel
ewttttt bakalım 2012 evlenecekmiyimmm(
güsel canım...
ama bana biraz şatafatlı geliyor bunlar nedense:26:
modern spor olsun istiyorum evim,nişanlımda öle istiyor.gerçi bu da çok abartı değil ama ne biliim:26:
geçen gün deryacımdı galiba face te bi mobilyacıyı beğenmişti, bunu ordan gördüm çok beğendim ama tabi dolap içini görmeden bişey diyemem, çünkü benim için en önemlisi fonksiyonel ve şık olması :114:
Eki Görüntüle 294637 Eki Görüntüle 294638 Eki Görüntüle 294639
diğerleri de birazdann..
Zeynep ablackk bunlarda benden
ettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaa
geçen gün deryacımdı galiba face te bi mobilyacıyı beğenmişti, bunu ordan gördüm çok beğendim ama tabi dolap içini görmeden bişey diyemem, çünkü benim için en önemlisi fonksiyonel ve şık olması :114:
Eki Görüntüle 294637 Eki Görüntüle 294638 Eki Görüntüle 294639
diğerleri de birazdann..
Zeynep ablackk bunlarda benden
Ohh süper baban yapar bence daha bi özenli yapar gibime geldi istediğin şekilde yapar nazın geçer valla süpermiş
ben çok oymalı sevmem aralarını temizleyemezsem içime dert olur düz ve sadeyim normal hayatta kokoşum ama işte ev de sadeyim tuaf bişiyim ben
gasom pınarım rosam anahtarlıklarımız geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?