2012' de yazın evlenecekler

Fiyatlarını görmedim bakiim onlarada

Ben Yatak Odası bakıyorum
Fikirlere Açığımmmmm arkadalşarrrr

cnm beyaz üzerinde aparatları olsun diyorsan beyaz inci takımı var biraz oyma dseni var ama ben beğeniyorum onu

benim babam mobilyacı yata odası için ben yaparım dedi ama ben güzel olup olmayacağı konusunda endişeliyim..açıkcası gardrop bronz aynalı olabilir 3 sürgü veya 2 sürgü ama yatak başlığım ve makyaj dolabıma karar veremem heralde ama hazırlara göre çok daha kaliteli olmuş olucak canlarım ya karar veremiyorum iyice aklım karıştı

Gasoline canimcim hepsini güle güle kullan hepsi cok güzel

geçen gün deryacımdı galiba face te bi mobilyacıyı beğenmişti, bunu ordan gördüm çok beğendim ama tabi dolap içini görmeden bişey diyemem, çünkü benim için en önemlisi fonksiyonel ve şık olması :114:

diğerleri de birazdann..

Canim bende senin gibiyim iste :) Ah ah sorma geceleri yastigimi gözyaslariyla islatiyorum ayriligi düsününce. Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olacak.

Amin btanemm amin (

Dimi öyle nişanlımada pahalı geldi biraz bnde ona kızıyodum çok kötüyüm yaaa
Ya öle içime sinen bi model dhaa var oda 2.500 Tl nişanlımda beğendi ama bilmiyorum karasızımmmmm

Ohh süper baban yapar bence daha bi özenli yapar gibime geldi istediğin şekilde yapar nazın geçer valla süpermiş

ben çok oymalı sevmem aralarını temizleyemezsem içime dert olur düz ve sadeyim normal hayatta kokoşum ama işte ev de sadeyim tuaf bişiyim ben

Ay gasom o yatak odasi sahaneeee

Lamelif canik herkes kendi kesesine göre alis verisini yapacak iste bi sekilde. Bizde fiyat konusunda bayagi bir dikkat etmek zorundaydik. Ama cok pahali olmayan ve cok güzel olan takimlarda var eminim bulacaksiniz sizde

Zeynep ablackk bunlarda benden

Eklentiler

• $gokce-yatak-odasi.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $zumrut-yatak-odasi-takimi.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $damla-yatak-odasi-takimi.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29

gogle yada evgöre bak cnm inci takımı bayağı ödüllü çok satan dan inci beyaz inci diye arattır çıkar karşına çok hoş bak aklında olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…