2012' de yazın evlenecekler

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın iş kararımı vercem offfffff. karar verdimmi vermedimmi bilmiyorum deliriciyim

slm kızlar nasılsınız?sizlere bişey danışmak istiyorum.
bizim düğün mayısın ilk haftası yada son haftası diye konuşuldu fakat ben açıköğretimden üniversite okuyorum ve 7-8 mayıs sınavlar var.ilk haftası da olsa son haftası da olsa çalışamam heralde.son hafta olsa düğünden 1 hafta sonra da finaller var.ilk hafta olsa vizeler düğüne çok yakın oluyo.kaç gündür ne yapsam diye düşünüyorum.kayıt yenilemesem diyorum babam da yenile diyo.yenilesem çalışamam ki..ne yapayım sizce?? :26:

Herifimlen bir saatten fazla telefonda sacmaladik durduk bugün

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın iş kararımı vercem offfffff. karar verdimmi vermedimmi bilmiyorum deliriciyim

Havin canim ne karari bu bilmiyorum ama hayirlisi olsun insaAllah :)

esra canim ben türkiyede olmadigim icin soruna cevap veremiycem ama seni cani gönülden tebrik ediyorum :) 2012 gelinleri arasina hos geldin :)

hayırdır kuzu ne işi? hayırlısı olsun hakkında canım

kayıt yenilemenin ne zararı olur ki, sen yenile kaydını
belki çalışabilirsin
en azından verebildiğin dersleri vermiş olursun
yani bir eksisi olmaz sanırım senin için, yine de çok iyi bilmiyorum açıköğretim durumlarını ama :26:

bu arada hayırlı olsun tabi

Son düzenleme:

bi zararı olmaz tabiki ama çalışamazsam 500-600tl boşuna gidecek.o yüzden sıkıntı yaptım.
düğün masraflarının yanında az bi para değil çünkü..biraz daha düşüneyim bakalım ne çıkacak :)

ooo o kadar var mıydı yaa, bak dediğim gibi bilmiyomuşum
evet düşün bence de

Bizim fotografciyla anlasmamiz heralde suya düsecek

Hemencik dügün saatini bilmek istedi. Henüz belli degil ama bir aya kadar belli olur dedim. Ertesi gün yine sordu. Dedim diger mesajimda da yazdigim gibi bir aya kadar belli olur. Sonra bisey yazmadi. Ben sonra 10-12 gibi olur mu diye sordum. Bu sefer de ögleden sonra olmaz mi diye sordu. Bende nisanlima dedim böyle böyle diyor napalim. Simdi biz ona sorduk onun icin hangi saat uygun olur diye. Ögleden sonra bizim icin mümkün olmayacak.

Dügünü aksam yapsak daha mantikli olur demistim ama 7-11 oluyormus aksam dügünleri. Oda cok gec olacak. Ben saat 5te basladigini saniyordum. Benim kuzenin dügünü öyle olmustu. Sanirim 1-5 arasi olacak dügünümüz. Kuaför ve fotografci yetistirmemiz cok zor olacak. Ama dis mekan cekimi hayalim suya düstü sanirim

Ben de kuzey guneyı arada ızlıyorum cnm sevıyorumda guzel dizi gercekten evet türküyü söylerken kayınvalıdemlerdeydım az bıraz dnledım gasom
ütü konusunda braun da dusuneyım o zaman.
Dediğn gb dgerleride ana kuzusu bgun cok kahretdm kendmı valla neysekı braz toprldm cnm.
Selam hatunlarrrr
Ütü konusu geçmiş biz evde philips kullanıyoruz çok memnunuz kendimede philips aldım
Gülerek kullan cnm philips de ıyı dıyorlar.

Hahahhahah çok guldum kız demekkı gureşcek işte
çok saol cnm atlatdk telı görmedıler.
selamlar kızlaaaar

canım ben ütüyü philips azur serisinden aldım,evde kullandığımızda tefal. evdekinden de memnunuz aslında ama philipsi daha çok övdüler o nedenle philips tercih ettim.
bakayım cnm bu dedgnz modeller zaten en cok tutulanlar bunlrdn bırını alırm artk

SeLam geLincikLerr =)

nasıLsınız , napıosunuz??

Size bahsetmiştim iş tekLifi aLmıştım ama 2.gün gitmemiştim , kızLarLa anLaşamamıştım fLn...Patron kadın aradı akşam beni...Herkesten aynı şikayetLeri aLdığını kızLarLa iLgiLi ve o kızLarı işten çıkardıgını soyLedi..işe başLamadıysan geLir misin dedi..Sadece 15 gün dayanıcaksın kızLara o da işLeri sana devretmeLeri açısından dedi..Takma onLarı bişey oLursa bana geL dedi..Yepyeni ekibimizLe beraber çaLışaLım fLn dedi...Ben de peki dedim...Ptesi işe baŞLıorum ama haLa mutLu değiLim neden yaaa :44:

cnm hayırlı ugurlu olsun bende bı gun gıtdım kıza uyuz oldum delırcektım resmen dahada gtmedım bı kac gun ıdare et zaten cıkıcklrmş.

Hani su calisma saatleri uzun olan is mi bu? Orda ki kizlarla ne sorunu oldu ki? :S

Yeni isin hayirli olur insaAllah

Cagla hos geldin

cnm hayırlı ugurlu olsun bende bı gun gıtdım kıza uyuz oldum delırcektım resmen dahada gtmedım bı kac gun ıdare et zaten cıkıcklrmş.

ÖYLe yapmak zorundayım cunku eskı patronum referans vermıştı bide kadın sektörde tanınmış yanii arayıp geri çağırması fLn gitmezsem şımarıkLık oLur die düşünüyorum..evLiLik öncesi çaLışmak zorundayım çünkü..buranın şartLarı da iyi...sabah 9 aksam 6 + ctesi pazar yok + ilk gun sıgortayı baslatıolar + yemek ordan + 1500 maaş...ama yine de içimde sıkıntı var offf offff....

cnm önceden çalşma ımkanın yokmu sonrada 1 guncuk bseklde tekrr edersın yada anlamdm şurasını sınavda balayındamı olcksnz ? daha tarhıde almamşssn ufak tefek desgklk yapın soncta egtmnde önemli.

hayırlsı cnm

hayırlısı olsun canım ya en azından denemiş olursun, bakarsın güzel gider :114:
kızlara bir kez uyuz oldun ya, o yüzden bilinçaltında o işle ilgili çok da olumlu şeyler yoktur, o yüzden mutlu değilsindir belki, bikaç gün git bakalım nolcak, en kötü ihtimalle yine devam etmezsin ama şimdilik iyi düşün sen :112:

bu arada selamlar kızlar
selam çağlaamm

Hani su calisma saatleri uzun olan is mi bu? Orda ki kizlarla ne sorunu oldu ki? :S

Cagla hos geldin

Yok cnm burası o deiL bu benım kendi işim cast direktörlüğü yapım şirketi yanii 1 gun caLıstım kızLarLa anLaşamadım patronLa konusup daha da gitmedim ama kızLarda sorun varmıs herkes işten cıkıomus patron da kızLarı cıkarma kararı aLmıs benı aradı geL die..inşş hayırLısı oLur yaa...

Bencede çok iyyimş at gtsn o sıkıntıyı

Cagla hos geldin
hoşbulduk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…