kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın iş kararımı vercem offfffff. karar verdimmi vermedimmi bilmiyorum deliriciyim
hayırdır kuzu ne işi? hayırlısı olsun hakkında canımkızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın iş kararımı vercem offfffff. karar verdimmi vermedimmi bilmiyorum deliriciyim
kayıt yenilemenin ne zararı olur ki, sen yenile kaydınıslm kızlar nasılsınız?sizlere bişey danışmak istiyorum.
bizim düğün mayısın ilk haftası yada son haftası diye konuşuldu fakat ben açıköğretimden üniversite okuyorum ve 7-8 mayıs sınavlar var.ilk haftası da olsa son haftası da olsa çalışamam heralde.son hafta olsa düğünden 1 hafta sonra da finaller var.ilk hafta olsa vizeler düğüne çok yakın oluyo.kaç gündür ne yapsam diye düşünüyorum.kayıt yenilemesem diyorum babam da yenile diyo.yenilesem çalışamam ki..ne yapayım sizce?? :26:
kayıt yenilemenin ne zararı olur ki, sen yenile kaydını
belki çalışabilirsin
en azından verebildiğin dersleri vermiş olursun
yani bir eksisi olmaz sanırım senin için, yine de çok iyi bilmiyorum açıköğretim durumlarını ama :26:
bu arada hayırlı olsun tabi
bi zararı olmaz tabiki ama çalışamazsam 500-600tl boşuna gidecek.o yüzden sıkıntı yaptım.
düğün masraflarının yanında az bi para değil çünkü..biraz daha düşüneyim bakalım ne çıkacak :)
amin..
bu arada ben çarşamba akşamları muhteşem yüzyıl sseyrediyorum, kuzey güneyin sadece ilk bölümünü seyredebilmiştim ama onda da kıvança hayran kalmıştım, çocuk gerçekten geliştirdi oyunculuğunu
ama az önce bir video izledim ki.. of off.. kıvanç türkü söylüyor, zaten içten söylemiş ama bir de söylerken o yüzündeki ifade, gözünden akan o bir damla yaş.. ben ağlicaktım nerdeyse
canım ütümü braun veya philips alıcam inşallah ben, tefal de çok iyi marka hatta küçük ev aletlerim var tefalden ama nedense ütü konusunda çok güven vermiyor bana, ama mutfak aletlerinde de tefali tercih ederim :26:
braun evde kullanıyoruz ve çok memnunum, teyzemin de braun onun da çok iyi
bir de philips e güvenirim, azur serisi bildiğim kadarıyla en son serisi
bu ikisinden birini alıcam canım inş. :114:
canım ne demek, yardımcı olabileceğim ne olursa burdayım ben, hazır ve nazır.. :114:
benim de sizlere soracak çok şeyim olacak, biz de evi aldıktan sonra inş. hemen mobilya ve beyaz eşyaları,halısını perdesini hepsini birlikte halledicez inş. o yüzden şimdiden pek karar vermemeye çalışıyorum ben :112:
o altta no frost olayı yani buzdolabının kombi tipi olup olmaması konusunda ben de kararsızım canım yaa
boy sorun değil bende de, o çoluk çocuğun kapıyı yalama yapması meselesinde haklısın valla, ben de acaba diyorum şimdi..:26:
bu arada yeni evlenen kuzenlerimden biri kombi tipi aldı, memnunmuş o genel olarak
Ben de kuzey guneyı arada ızlıyorum cnm sevıyorumda guzel dizi gercekten evet türküyü söylerken kayınvalıdemlerdeydım az bıraz dnledım gasomoyy iyi bari yırtmış senin ki, gerçi o 2 asker de ana kuzusu kıyamam yaa
hayır askerde mantık yok derler ama bu kadar da değil yaa, kalk şunu yap dersin yapar o da dövmek nedir yaa, koskoca adamları bir de..
poofff
Gülerek kullan cnm philips de ıyı dıyorlar.Selam hatunlarrrr
Ütü konusu geçmiş biz evde philips kullanıyoruz çok memnunuz kendimede philips aldım
bugün bir tane yatak odası takımı gösterdim nişanlıma foto yoladım msnden,hani şu yeni modeller var yaa altları ayak şeklinde saplı falan,nişanlımın tepkisi aynen şu:
Hayatım o dayanmaz yaa ayağı kırılır onunBen şok oldum hayatım güreş yapmıcaz heralde niye kırılsın dedim Bana güven vermedi ben yatmam onda başka modellerden alalım diyo
Çağlam geçmiş olsun bu arada bir şey olmadığına sevindim
Hahahhahah çok guldum kız demekkı gureşcek işteBiz evde tefal kullanıyoruz çok memnunuz tam modeli hangisi ama benim ütüm de tefal mavi bir şey.Evde kullandığımız ütü çamaşırı güzel açıyor ama bir keresinde elimden düşürdüm yere ütüyü,hemen buhar kısmı bozuldu
bakayım cnm bu dedgnz modeller zaten en cok tutulanlar bunlrdn bırını alırm artkselamlar kızlaaaar
canım ben ütüyü philips azur serisinden aldım,evde kullandığımızda tefal. evdekinden de memnunuz aslında ama philipsi daha çok övdüler o nedenle philips tercih ettim.
SeLam geLincikLerr =)
nasıLsınız , napıosunuz??
Size bahsetmiştim iş tekLifi aLmıştım ama 2.gün gitmemiştim , kızLarLa anLaşamamıştım fLn...Patron kadın aradı akşam beni...Herkesten aynı şikayetLeri aLdığını kızLarLa iLgiLi ve o kızLarı işten çıkardıgını soyLedi..işe başLamadıysan geLir misin dedi..Sadece 15 gün dayanıcaksın kızLara o da işLeri sana devretmeLeri açısından dedi..Takma onLarı bişey oLursa bana geL dedi..Yepyeni ekibimizLe beraber çaLışaLım fLn dedi...Ben de peki dedim...Ptesi işe baŞLıorum ama haLa mutLu değiLim neden yaaa :44:
:82: :82:
SeLam geLincikLerr =)
Size bahsetmiştim iş tekLifi aLmıştım ama 2.gün gitmemiştim , kızLarLa anLaşamamıştım fLn...Patron kadın aradı akşam beni...Herkesten aynı şikayetLeri aLdığını kızLarLa iLgiLi ve o kızLarı işten çıkardıgını soyLedi..işe başLamadıysan geLir misin dedi..Sadece 15 gün dayanıcaksın kızLara o da işLeri sana devretmeLeri açısından dedi..Takma onLarı bişey oLursa bana geL dedi..Yepyeni ekibimizLe beraber çaLışaLım fLn dedi...Ben de peki dedim...Ptesi işe baŞLıorum ama haLa mutLu değiLim neden yaaa :44:
cnm hayırlı ugurlu olsun bende bı gun gıtdım kıza uyuz oldum delırcektım resmen dahada gtmedım bı kac gun ıdare et zaten cıkıcklrmş.
cnm önceden çalşma ımkanın yokmu sonrada 1 guncuk bseklde tekrr edersın yada anlamdm şurasını sınavda balayındamı olcksnz ? daha tarhıde almamşssn ufak tefek desgklk yapın soncta egtmnde önemli.slm kızlar nasılsınız?sizlere bişey danışmak istiyorum.
bizim düğün mayısın ilk haftası yada son haftası diye konuşuldu fakat ben açıköğretimden üniversite okuyorum ve 7-8 mayıs sınavlar var.ilk haftası da olsa son haftası da olsa çalışamam heralde.son hafta olsa düğünden 1 hafta sonra da finaller var.ilk hafta olsa vizeler düğüne çok yakın oluyo.kaç gündür ne yapsam diye düşünüyorum.kayıt yenilemesem diyorum babam da yenile diyo.yenilesem çalışamam ki..ne yapayım sizce?? :26:
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın iş kararımı vercem offfffff. karar verdimmi vermedimmi bilmiyorum deliriciyim
hayırlısı olsun canım ya en azından denemiş olursun, bakarsın güzel gider :114:SeLam geLincikLerr =)
selam çağlaammbu arada selamlar kızlar
:13: :13:
Hani su calisma saatleri uzun olan is mi bu? Orda ki kizlarla ne sorunu oldu ki? :S
Yeni isin hayirli olur insaAllah
Cagla hos geldin
Bencede çok iyyimş at gtsn o sıkıntıyıÖYLe yapmak zorundayım cunku eskı patronum referans vermıştı bide kadın sektörde tanınmış yanii arayıp geri çağırması fLn gitmezsem şımarıkLık oLur die düşünüyorum..evLiLik öncesi çaLışmak zorundayım çünkü..buranın şartLarı da iyi...sabah 9 aksam 6 + ctesi pazar yok + ilk gun sıgortayı baslatıolar + yemek ordan + 1500 maaş...ama yine de içimde sıkıntı var offf offff....
hoşbulduk cnm
Hani su calisma saatleri uzun olan is mi bu? Orda ki kizlarla ne sorunu oldu ki? :S
Yeni isin hayirli olur insaAllah
Cagla hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?