nolacakkk her şeyimm tam tek eksiğim olan anahtarlığım hala,henüsss,dahaaa qelmediii:106:
cnm ben ünv ısletme btrdım sımdı 3 e gecs yaptım aöfden yanı evlendgmde ALLAHIN iznyle işletme 4 olcm gayret edıcez artık.
Siz tarıhlerle oynayın derım.
canım bende geçiş yaptım.hazırlık ve 3.sınıf bitti de 4.sınıfa geçtim.
mayısın ilk haftası diye konuşuruz artık düğünü.sınav da 7-8 nisanda.bakalım artık inşallah çalışırım
Gecıcek tabıkı cnm ekimdemi olck düğün?Hadi hayırlısı bzmde daha tarıh netlesmedı ama Temmz yada Eylul dusunuyoruzgecicek nisanlimda hep diyor, dilinde tüy bitti ama cok özlüyorumherkezi görüyorum burda tarihleri belli, salonlar tutuluyor alisverisler basliyor gelinlik bindal vs.. ben daha ceyiz diziyor tamam oda güzel tabi , para biriktiriyoruz ceyiz düzüyorum ama bi tarih hic degilse bi umut off rüya gibi sanki zaman hic gecmiyecekmis gibi geliyor.. nisanlima sarilarak uyumak istiyorum nefesini uyudugumda hisetmek (((
cumartesi dügün var arkadasin.. o bile evleniyor yaaa
Gecıcek tabıkı cnm ekimdemi olck düğün?Hadi hayırlısı bzmde daha tarıh netlesmedı ama Temmz yada Eylul dusunuyoruzaskermiydı cnm baska sehrlerdemsnz?gecicek nisanlimda hep diyor, dilinde tüy bitti ama cok özlüyorumherkezi görüyorum burda tarihleri belli, salonlar tutuluyor alisverisler basliyor gelinlik bindal vs.. ben daha ceyiz diziyor tamam oda güzel tabi , para biriktiriyoruz ceyiz düzüyorum ama bi tarih hic degilse bi umut off rüya gibi sanki zaman hic gecmiyecekmis gibi geliyor.. nisanlima sarilarak uyumak istiyorum nefesini uyudugumda hisetmek (((
cumartesi dügün var arkadasin.. o bile evleniyor yaaa
ama daha bindala falan erken cnm bı kac aya kadar tam olrk başlrsn o işlerede hepmz smdılk çeyize odaklandım.
bende cok özledm nsanlm asker 14 bucuk aydr hasretm.
kızlaaar iyi geceler öptüm hepinizi...
öpldn bebukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Gecıcek tabıkı cnm ekimdemi olck düğün?Hadi hayırlısı bzmde daha tarıh netlesmedı ama Temmz yada Eylul dusunuyoruz
askermiydı cnm baska sehrlerdemsnz?
ama daha bindala falan erken cnm bı kac aya kadar tam olrk başlrsn o işlerede hepmz smdılk çeyize odaklandım.
bende cok özledm nsanlm asker 14 bucuk aydr hasretm.
öpldn bebukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
yok canim is pozisyonu degisecek onu bekliyoruz kesinlesmesini ondan sonra dügün tarihi belirlenecek..
bazende diyorum aman bekarlik sultanliktir rahatina bak dilay yan gel yat daha keyfini cikar:)))
yok zaten bindal falan simdi alinmaz alanlar var görüyorum iste heves benimki:)
oyy sizinde baya olmus canim cizgeleni gördüm az kalmis allahim sag saglim kavustursun sizi ve tüm sevenleri insallah,
nisanlimda 20 gün sonra yanima geliyor :) dogum günümde yanimda olacak kocisimmm
evet sedoşum aynen öyle, çok yakın arkadaşım hatta kuzenim derim kendisi içün :112:selamlar canlar
askerimle konuşuyordum şimdi geldim sizlerleyim
çarşı izni olmayacakmış bu haftasonu,yeni gelen askerleri kayıt edeceklermişüzüldüüüm göremicem nette....
gasom senin fotoğrafçı arkadaşın benimle adaş olan kişi mi sanki facete ekledim:26:
oy ölürüm sanaa, ben de dün mutlu oldum benimki gelince, bi eksiğimiz o biliyosunnolacakkk her şeyimm tam tek eksiğim olan anahtarlığım hala,henüsss,dahaaa qelmediii:106:
kıızz sen beni mi sayıklıyosuunnn, oy yerim senihoşbulduk güselim..
selam canımm
gelir gasom bana daha bugün geldi,sana da yarın gelir
iyi geceler canım,geçmiş olsunnn
hoşgeldin şeker, hayırlı olsun sana dakızlar benim düğünümde allah izin verirse 25 haziranda ya şimdiden heycanlıyım napcam ben bu heycanla kalbim yerinden fırlıcak ve tek düşündüm şey eşyalar kafayı bozdum heryerde herşeyde hep bunu düşünüorum durup durup dalıp acaba halı nasıl olur acdaba nasıl perde alsam die düşünüorum delircem yakındır etrafımdaki herkes gitti bizim kız yine diolar dalınca adım çıktı ayol:)
günaydın pinkcimHerkeze Günaydınnn Kızçelerrr
Ütüler araştırılmaya başlanmış
Anahtarlıklar gelmiş
Ali Taran'ın eski eşi ölmüş ( Allah rahmet eylesin kadın kahrına ölmüştür zaten
Sushilerin adı verilmiş :)
çağla askerdeki sevgilisiylen gonuşmuş tekrardan
benim bitanecik lilam işine geri dönüyormuş ( bence orası iyi bir yer rahat ediceksin ilkten kötü elektrik aldığın için öle hissediyosun)
Yatak odası bakılıyormuş benimde arşivim var bu konuda hem fiyatı uygun hemde şıkk mobilyaalrrr
Günaydın Canlarrr
Herkese hayırlı Cumalarrrr güzel bir gün geçirirsiniz umarımmmmm
günaydın pinkcim
eklediklerine baktım, güzeller ve dahası fiyatları gerçekten uygun :114:
sana da ve herkeslere de günaydın bacılaarrr
ve dahi tekrardan Hayırlı Cumalar..
güzel dualarımızın kabul olduğu, dua kapılarının ardına kadar açık olduğu güzel bir gün olsun inşallahh
Günaydın Canlarrr
Herkese hayırlı Cumalarrrr güzel bir gün geçirirsiniz umarımmmmm
günaydın cnm arkadaşlarım...
dün akşam türlü türlü rüyalar gördüm ben evleniyorum nişanlımla ama tam düğün başlıyor başka biri geliyor çirkin bi çocuk onunla evleniyorum sonra onu seviyorum ve zman geçiyor nişanlım geliyor aklıma telefonda konusucakmışız anneme diyorum ki anne çok mahcubum ben nişanlımıda seviyorum evlnediğim (çirkinide)kişiyide seviyorum flan diyorum boşansam ayıp olur istemez dul fln diyorum allahım yarabbim bendeki rüyalara bakın sonra bi erkek çocuğu 1,5 2 yaşlarında bi dükkandan birçok ipe dizilmiş mavi boncuk nazarboncuk falan elinde alıyor görüyorum ilk defa bu kadar kesintisiz ve net rüya hatırlıyorum o hissettiklerim aynı normalde hisettiklerim kadar gerçekti
şimdi aşkıma istediğim çamaşır makinesinin detayları ile gönderdim bakıcak alır belki hadta sonu iyidir dimi kızlar Eki Görüntüle 295217
8 kg 1000 devir 15 dk programı var 1500 küsür fiyatı bayilerine göre değişir heralde yalnış bi seçim yapmak istemiyorum evdeki profilo yürüyor ve güzel yıkamadığından çok öenmli benim içinWAS20461TR kodu
Sana da hayırlı Cumalarr
Bu gün haftasonu zaten güzel oluyor her zaman
günaydın cnm arkadaşlarım...
dün akşam türlü türlü rüyalar gördüm ben evleniyorum nişanlımla ama tam düğün başlıyor başka biri geliyor çirkin bi çocuk onunla evleniyorum sonra onu seviyorum ve zman geçiyor nişanlım geliyor aklıma telefonda konusucakmışız anneme diyorum ki anne çok mahcubum ben nişanlımıda seviyorum evlnediğim (çirkinide)kişiyide seviyorum flan diyorum boşansam ayıp olur istemez dul fln diyorum allahım yarabbim bendeki rüyalara bakın sonra bi erkek çocuğu 1,5 2 yaşlarında bi dükkandan birçok ipe dizilmiş mavi boncuk nazarboncuk falan elinde alıyor görüyorum ilk defa bu kadar kesintisiz ve net rüya hatırlıyorum o hissettiklerim aynı normalde hisettiklerim kadar gerçekti
şimdi aşkıma istediğim çamaşır makinesinin detayları ile gönderdim bakıcak alır belki hadta sonu iyidir dimi kızlar Eki Görüntüle 295217
8 kg 1000 devir 15 dk programı var 1500 küsür fiyatı bayilerine göre değişir heralde yalnış bi seçim yapmak istemiyorum evdeki profilo yürüyor ve güzel yıkamadığından çok öenmli benim içinWAS20461TR kodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?