2012' de yazın evlenecekler

Ali Taran'ın Boşandığı Eşi Öldü
Ayşe Özyılmazer uğruna hasta yatağında terkedilen Selma Taran, dün evinde son nefesini verdi.

ALLAH rahmet eylesin =(

amin..

bu arada ben çarşamba akşamları muhteşem yüzyıl sseyrediyorum, kuzey güneyin sadece ilk bölümünü seyredebilmiştim ama onda da kıvança hayran kalmıştım, çocuk gerçekten geliştirdi oyunculuğunu
ama az önce bir video izledim ki.. of off.. kıvanç türkü söylüyor, zaten içten söylemiş ama bir de söylerken o yüzündeki ifade, gözünden akan o bir damla yaş.. ben ağlicaktım nerdeyse

Canim bi sorun var heralde dimi gecmisi tam okumadim :S Kötü bisey yoktur insaAllah?
Nişanlım askerde cnm bılıyodursun belkı tam konusrken komutan geldı tel kapattı kapatış o kapatış daha konsamdk ama sanrm hersey yolunda telı cekmıyordu sımdı cekıyor demırlerle kaynak falan yaptırıyorlar artık askerlıgınde dısına cıktılar anlıycagın
ben de yemek yedim geldim, bi yandan örgümü örüyorum bi yandan buraya bakıyorum, bi ara da kalkıp ütü yapmam lazım

kolay gelsın gasommmm

Evet canim biliyordum. Ay... Bi sorun yoktur insaAllah canim sen moralini bozma müsait olunca haber verecektir o sana. Iyi seyler düsün.

gasom ütü dedınde aklıma geldı ütümde alınmayanlar arasında alıncak phılıps ve tefal ıyı dıyorlar var mı bı fıkrınız?
bizdeki arçelik ama nedense cok iyi bir ürün değil . Modelide yuksek. Fakat model model degısıyor olsa gerek cunku halamdakıde arcelık onunkıde kagıt gb yapıyor guzel.

Selam kızlarrrrrrrrr

Öğretmenler günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederimmmmmm

Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim de beyaz eşyalardan bahsetmişssiniz,ay biz daha ev tutmadan bakmıcaz eşya konusunda da inanın zerre kadar fikrim yok benim.o yüzden sizin başınızı özellikle Gasom senin başını 2 ay kadar sonra bol bol ağrıtabilir miyim

Buzdolabı konusunda ufacık bir fikrim var kızlar, ben de altta nofrost olanlarını beğeniyordum ama sonradan düşündüm ki:

Mesela altta no frostta kıymalar,etler,kış hazırlıkları vs. var diyelim.Misafir gelse çocuklar seve r öle şeylerle oynamayı,açar kapatır açar kapatır,Hadi onu geçelim kendi çocuğumuz olacak inş, o sürekli kaşla göz arasında oynucak, aç kapa aç kapa derken içindeki yiyecekler de mahvolur kapak da bence.Ki bir de şöyle bir şey daha var;alt kısımda nofrost olursa sürekli kullanacağımız her normal buzdolabının içidir,e altta nofrost olunca pay yukarı çıkıyo,şahsen ben uzun boylu değilim,benim için dolabın normal bölmeleri daha önemli,en üst rafı zor kullanırım diye düşünüyorum...Ayyy kusura bakmayın çok garip cümleler kurdum bir yandan tarif araştırıyorum da

Canım çok sütlü tatlı istediii kolay tarif bilen var mı yaaa,sütlaç falan olabilirr bana bir şeyler oluyor yaaa

kızlar teldeyım cok sukur nısanlım aradı ütü hakkında önerılerınzı yazarsınız gelrm yne öpyrm sizi

Evet canim biliyordum. Ay... Bi sorun yoktur insaAllah canim sen moralini bozma müsait olunca haber verecektir o sana. Iyi seyler düsün.

Cnm teldeyım şuan. 2 askeri çok kötü dövmüş benımkı yırtmış neyseki. Dövme sebebide o kadar saçmaki ben çalışıyorum siz nıye çalışmıyonuz dıyomuş sureklı kaynak yapıyolar inşaatcı oldulr smdıde yok böyle bşey guluyoz resmen.
nyse cnm gelrm brazdn öptm

canım ütümü braun veya philips alıcam inşallah ben, tefal de çok iyi marka hatta küçük ev aletlerim var tefalden ama nedense ütü konusunda çok güven vermiyor bana, ama mutfak aletlerinde de tefali tercih ederim :26:
braun evde kullanıyoruz ve çok memnunum, teyzemin de braun onun da çok iyi
bir de philips e güvenirim, azur serisi bildiğim kadarıyla en son serisi
bu ikisinden birini alıcam canım inş. :114:

canım ne demek, yardımcı olabileceğim ne olursa burdayım ben, hazır ve nazır.. :114:
benim de sizlere soracak çok şeyim olacak, biz de evi aldıktan sonra inş. hemen mobilya ve beyaz eşyaları,halısını perdesini hepsini birlikte halledicez inş. o yüzden şimdiden pek karar vermemeye çalışıyorum ben :112:

o altta no frost olayı yani buzdolabının kombi tipi olup olmaması konusunda ben de kararsızım canım yaa
boy sorun değil bende de, o çoluk çocuğun kapıyı yalama yapması meselesinde haklısın valla, ben de acaba diyorum şimdi..:26:

bu arada yeni evlenen kuzenlerimden biri kombi tipi aldı, memnunmuş o genel olarak

Son düzenleme:

oyy iyi bari yırtmış senin ki, gerçi o 2 asker de ana kuzusu kıyamam yaa
hayır askerde mantık yok derler ama bu kadar da değil yaa, kalk şunu yap dersin yapar o da dövmek nedir yaa, koskoca adamları bir de..
poofff

Valla ben altta kombisi olandan almıcam sanırım hatta kesin

bu arada bende mi br gariplik var herkes gelinlikti,mobilyaydı, araştırıyor dosya yapıyor foto kaydediyor falan bende tık yok

denizlide evi tutucaz biz birkça gün içinde de demirbaş ne varsa bir şekilde alınacak,ben nette her ne kadar mobilyadır şudur budur beğensem de faydası yok sanırım.Bir de aklıma netten bir model takılırsa başka şey beğenmem kendimi biliyorum

Selam hatunlarrrr
Ütü konusu geçmiş biz evde philips kullanıyoruz çok memnunuz kendimede philips aldım

bugün bir tane yatak odası takımı gösterdim nişanlıma foto yoladım msnden,hani şu yeni modeller var yaa altları ayak şeklinde saplı falan,nişanlımın tepkisi aynen şu:

Hayatım o dayanmaz yaa ayağı kırılır onunBen şok oldum hayatım güreş yapmıcaz heralde niye kırılsın dedim Bana güven vermedi ben yatmam onda başka modellerden alalım diyo

Çağlam geçmiş olsun bu arada bir şey olmadığına sevindim

Biz evde tefal kullanıyoruz çok memnunuz tam modeli hangisi ama benim ütüm de tefal mavi bir şey.Evde kullandığımız ütü çamaşırı güzel açıyor ama bir keresinde elimden düşürdüm yere ütüyü,hemen buhar kısmı bozuldu

yok canım sende bir gariplik, benim bilgisayarımda çok foto var ama hemen hemen hepsi son 1-2 sene içinde yaptığım arşiv yani asıl şuanda araştırma yapmam lazım belki ama yapmıyorum
bazen kızların gazına geliyorum, açıyorum mobilya sitelerini ama ı ıh , bakamıyorum
daha bi evimizin bile olamdığı aklıma geliyo, sinir oluyorum ve hemen kapatıyorum, sıkılıyorum
biz de evimize göre gezer bakar alırız inş. :114:

bildiğim kadarıyla ütüler genelde hassas oluyolar canım ya, düşünce veya darbelerde falan çabuk bozuluyo :26:
gerçi bizimkinin maşallahı var kaç sene oldu, darbe falan görmedi de, tık demedi çok şükür :114:

Son düzenleme:

bende senın gıbıyım yavrum bosver :)) bende arada bı esıyo ıkı uc yere bakıyorum sonra amaan daha cok var dıyıp bosverıyorum.bence bendede var bı garıplık bu arada ogretmenlerımızınde gunlerı kutlu olsuuuuuun ben bı sedosu bılıyorum ama sende sanırım ogretmenmıssınnn...

kızlar yaaa annemler sehırdısında ben bı haftadır evde tekım ve sureklı abur cubur yıyorum..ve oglelerıde aksama yemek yapamam ac kalmıyım dıyıp delı gıbı yemek yıyorum..hatta bugun bı musterım n.... hnm sız kılomu aldınız sankı dedı..nedıyosuuuuuun dedım ıcımden yaaaaa:))) galıba ıpın ucu kacıyo..bıraz oncede annemle konustuk telde yemek yedınmı dedı yedım yedım bısıler dedım utu yapıcam sımdı dedım kesın yapıp yemıssındır bısıler sen yarın oburgun evlenınce napcan dedı ??? oda bılıyo malını...ama sevgılı kocacmı ac bırakmam heralde yaaa ben tek olunca kendıme yapmıyorum yemek falan..ayyy cok uzattım galıbaaa kusura bakmayııın

selamlar kızlaaaar

canım ben ütüyü philips azur serisinden aldım,evde kullandığımızda tefal. evdekinden de memnunuz aslında ama philipsi daha çok övdüler o nedenle philips tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…