hayırlısı olsun canım ya en azından denemiş olursun, bakarsın güzel gider :114:
kızlara bir kez uyuz oldun ya, o yüzden bilinçaltında o işle ilgili çok da olumlu şeyler yoktur, o yüzden mutlu değilsindir belki, bikaç gün git bakalım nolcak, en kötü ihtimalle yine devam etmezsin ama şimdilik iyi düşün sen :112:
selam çağlaamm
Bizim fotografciyla anlasmamiz heralde suya düsecek
Hemencik dügün saatini bilmek istedi. Henüz belli degil ama bir aya kadar belli olur dedim. Ertesi gün yine sordu. Dedim diger mesajimda da yazdigim gibi bir aya kadar belli olur. Sonra bisey yazmadi. Ben sonra 10-12 gibi olur mu diye sordum. Bu sefer de ögleden sonra olmaz mi diye sordu. Bende nisanlima dedim böyle böyle diyor napalim. Simdi biz ona sorduk onun icin hangi saat uygun olur diye. Ögleden sonra bizim icin mümkün olmayacak.
Dügünü aksam yapsak daha mantikli olur demistim ama 7-11 oluyormus aksam dügünleri. Oda cok gec olacak. Ben saat 5te basladigini saniyordum. Benim kuzenin dügünü öyle olmustu. Sanirim 1-5 arasi olacak dügünümüz. Kuaför ve fotografci yetistirmemiz cok zor olacak. Ama dis mekan cekimi hayalim suya düstü sanirim
ÖYLe yapmak zorundayım cunku eskı patronum referans vermıştı bide kadın sektörde tanınmış yanii arayıp geri çağırması fLn gitmezsem şımarıkLık oLur die düşünüyorum..evLiLik öncesi çaLışmak zorundayım çünkü..buranın şartLarı da iyi...sabah 9 aksam 6 + ctesi pazar yok + ilk gun sıgortayı baslatıolar + yemek ordan + 1500 maaş...ama yine de içimde sıkıntı var offf offff....
oh maşallah çağlama bak yaa, keyfi yerine gelmiş şükür :13::13:a.selammmmmmm fıstıgımmmmmm
valla cidden zor şimdi senin işin kıızzzkızlar ınanırmısınız beynımde bın bır tılkı dolanıyor
Nişanlım kaçta gelıcek o gun yanından ayrılmak ıstemıyorum nasıl ızın alıcam baş başa mı kalıcaz süprzlerimi nasıl yapıcam ohooooooooo :S
İnşş hayırLı Olur canLarımmm hepinizeee tşk ederimmm desteğiniz ve yorumLarınız içinn
Bu arada benim de fotoğrafçı hevesim kaçtı baya...Kuzenime söLedim prof.makine var bizde sen evden baŞLa çekmeye kuaförde de yanımda OLucaksın zaten orada da çekersin dedım..Tmm merak etme dedi..NişanLımın da fotoğrafçı tanıdıgı varmıs abisinin arkadası onunLa konusucaz dış çekim yapıcaz işte böLe şimdiLik kararımız...
lilam foto işin benimki gibi olmuş
evden çıkana kadar kuzen, sonrası fotocu arkadaş
oh maşallah çağlama bak yaa, keyfi yerine gelmiş şükür :13::13:
valla cidden zor şimdi senin işin kıızzz
ne yapsan nasıl yapsam ne zaman yapsam nasıl ayarlasam diye düşünmekten bi hal olursun
ama olsun, güzel tatlı heyecanlar bunlar :112:
benimki hafta içi gelmişti askerden, ben de müdürmden izin almıştım, otobüsten iner inmez atlamıştım üstüne, ama o kadar işte, 1-2 saat görüşebildik sonra o evine ben evime, ama çok heyecanlanmıştım ya çok özlemiştim, aahh ah gençlik işte
selamlar canlar
askerimle konuşuyordum şimdi geldim sizlerleyim
çarşı izni olmayacakmış bu haftasonu,yeni gelen askerleri kayıt edeceklermişüzüldüüüm göremicem nette....
gasom senin fotoğrafçı arkadaşın benimle adaş olan kişi mi sanki facete ekledim:26:
cnm önceden çalşma ımkanın yokmu sonrada 1 guncuk bseklde tekrr edersın yada anlamdm şurasını sınavda balayındamı olcksnz ? daha tarhıde almamşssn ufak tefek desgklk yapın soncta egtmnde önemli.
hayırlsı cnm
hoşbulduk güselim..selam sedoşm hoşgeldn
selam canımmselam kizlar, bana aksam aksam yine efkar bastinasil gecicek bu zaman yaa.. ah su mayis gelsede tarihimiz belli olsa ekim gelsede nikahimiz kiyilsa (( off offf
gelir gasom bana daha bugün geldi,sana da yarın gelirnolacakkk her şeyimm tam tek eksiğim olan anahtarlığım hala,henüsss,dahaaa qelmediii:106:
Gasoom iyi geceLer..Hatta hepinize iyi geceLer yavruşşLar...benimde biraz başım ağrıo yatıcam..Öptüüüüümmmm iyi sohbetLer size
Gecıcek tabıkı cnm ekimdemi olck düğün?Hadi hayırlısı bzmde daha tarıh netlesmedı ama Temmz yada Eylul dusunuyoruzselam kizlar, bana aksam aksam yine efkar bastinasil gecicek bu zaman yaa.. ah su mayis gelsede tarihimiz belli olsa ekim gelsede nikahimiz kiyilsa (( off offf
bilmiyorumki canım çalışabilirmiyim diye düşünüyorum işte
evim 2 saatlik uzaklıkta olcak ve sürekli gitmem gerekecek sonuçta..
düğün pazar günü olcak,diğer hafta da cmt ve pazar sınavlarım olcak.yani o hafta sonu burada kalmam gerekecek..
balayına da gidecez zaten..bi şekilde ayarlarız inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?