2012' de yazın evlenecekler

a.selammmmmmm fıstıgımmmmmm

kızlar ınanırmısınız beynımde bın bır tılkı dolanıyor
Nişanlım kaçta gelıcek o gun yanından ayrılmak ıstemıyorum nasıl ızın alıcam baş başa mı kalıcaz süprzlerimi nasıl yapıcam ohooooooooo :S

:26::26::26:

fena değilmiş canım ya, en azından cmt pazarın sana kalır, saatleri de iyi
iyi ve güzel düşünerek bismillah de ve git bakalım pzt, inşallah iyi olur, düğüne kadar gelir olur işte sana mis :112:

İnşş hayırLı Olur canLarımmm hepinizeee tşk ederimmm desteğiniz ve yorumLarınız içinn

Bu arada benim de fotoğrafçı hevesim kaçtı baya...Kuzenime söLedim prof.makine var bizde sen evden baŞLa çekmeye kuaförde de yanımda OLucaksın zaten orada da çekersin dedım..Tmm merak etme dedi..NişanLımın da fotoğrafçı tanıdıgı varmıs abisinin arkadası onunLa konusucaz dış çekim yapıcaz işte böLe şimdiLik kararımız...

a.selammmmmmm fıstıgımmmmmm
oh maşallah çağlama bak yaa, keyfi yerine gelmiş şükür :13::13:

valla cidden zor şimdi senin işin kıızzz
ne yapsan nasıl yapsam ne zaman yapsam nasıl ayarlasam diye düşünmekten bi hal olursun
ama olsun, güzel tatlı heyecanlar bunlar :112:

benimki hafta içi gelmişti askerden, ben de müdürmden izin almıştım, otobüsten iner inmez atlamıştım üstüne, ama o kadar işte, 1-2 saat görüşebildik sonra o evine ben evime, ama çok heyecanlanmıştım ya çok özlemiştim, aahh ah gençlik işte

lilam foto işin benimki gibi olmuş
evden çıkana kadar kuzen, sonrası fotocu arkadaş

canlar, bendeniz bu akşam erkenciyim..
hepiniz, tarafımdan çok öpülmüş bulunmaktasınız..

şimdiden hayırlı cumalar, güzel uykular, tatlı rüyalar diliyorum siz pek değerli hatunlarıma..

Son düzenleme:
selamlar canlar

askerimle konuşuyordum şimdi geldim sizlerleyim

çarşı izni olmayacakmış bu haftasonu,yeni gelen askerleri kayıt edeceklermişüzüldüüüm göremicem nette....

gasom senin fotoğrafçı arkadaşın benimle adaş olan kişi mi sanki facete ekledim:26:

yaf gasom cıkıs tarhmzle safagımız uymuyor işler karısık
kımı 14 sayıyor aynı benle cıkıs tarıho aynı olanlr kımıde 15 aklım almadı gtdı

selam sedoşm hoşgeldn

Gasoom iyi geceLer..Hatta hepinize iyi geceLer yavruşşLar...benimde biraz başım ağrıo yatıcam..Öptüüüüümmmm iyi sohbetLer size

bilmiyorumki canım çalışabilirmiyim diye düşünüyorum işte
evim 2 saatlik uzaklıkta olcak ve sürekli gitmem gerekecek sonuçta..
düğün pazar günü olcak,diğer hafta da cmt ve pazar sınavlarım olcak.yani o hafta sonu burada kalmam gerekecek..
balayına da gidecez zaten..bi şekilde ayarlarız inşallah yaa

selam sedoşm hoşgeldn
hoşbulduk güselim..
selam kizlar, bana aksam aksam yine efkar basti nasil gecicek bu zaman yaa.. ah su mayis gelsede tarihimiz belli olsa ekim gelsede nikahimiz kiyilsa(( off offf
selam canımm
nolacakkk her şeyimm tam tek eksiğim olan anahtarlığım hala,henüsss,dahaaa qelmediii:106:
gelir gasom bana daha bugün geldi,sana da yarın gelir

Gasoom iyi geceLer..Hatta hepinize iyi geceLer yavruşşLar...benimde biraz başım ağrıo yatıcam..Öptüüüüümmmm iyi sohbetLer size

iyi geceler canım,geçmiş olsunnn

selam kizlar, bana aksam aksam yine efkar basti nasil gecicek bu zaman yaa.. ah su mayis gelsede tarihimiz belli olsa ekim gelsede nikahimiz kiyilsa(( off offf
Gecıcek tabıkı cnm ekimdemi olck düğün?Hadi hayırlısı bzmde daha tarıh netlesmedı ama Temmz yada Eylul dusunuyoruz

cnm ben ünv ısletme btrdım sımdı 3 e gecs yaptım aöfden yanı evlendgmde ALLAHIN iznyle işletme 4 olcm gayret edıcez artık.
Siz tarıhlerle oynayın derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…