sormaa canim yaa ek is :)) annemle kücük bir cafeyi toparliyoruz beraber bulasik vs.. 2 saat:)
benim asil meslegim hemsireyim:) suan is ariyorum bulamadim henüzbulsam daha cabik ceyiz alisverisi yapicam ve para biriktircem ama bunada sükür ayda 800tl aliyorum , ceyizi yariladim ama daha varrr cok varrrrrr :))
tamam çağlam görüşürüz bebişimöyle ama kızlar işte çok zor 14 bucuk aydır sureklı sorun boyle bı askerlık aklımızın ucundan gecmezdi=(
umarım komutan teli almadı surekli ikilemlere düşüyorum neden kapalı teli , yoksa yakalandımı ceza verdılermı durduk yerede kapatmaz bılmıyorum of offfffffffffffffffffffffffffffffff
benım keyfım bi hayli zor yerıne gelir en iyisi ben cıkım kızlar.Biraz kendıme gelıyım yıne gelirim.
sevıyorum sizi cok saolun.
ay bana niye bunu yapıyosunuz siz yaaatamam tamam tatlım tutuyorum kendimi
annem tek atımlık milföyler yapmış sosisli-sucuklu falan üff üfff
valla yedim napiim ayy benimki de caaan
hımm anladım canım, olsun ya 2 saatmiş halleder gelirsin çabucaksormaa canim yaa ek is :)) annemle kücük bir cafeyi toparliyoruz beraber bulasik vs.. 2 saat:)
benim asil meslegim hemsireyim:) suan is ariyorum bulamadim henüzbulsam daha cabik ceyiz alisverisi yapicam ve para biriktircem ama bunada sükür ayda 800tl aliyorum , ceyizi yariladim ama daha varrr cok varrrrrr :))
nerde yaşıyorsun ki canım?
ben hiç işsiz hemşire görmemiştim de şaşırdım..bütün hemşire arkadaşlarım kapışılıyor çünkü.
kariyer.net ya da yenibiriş,secretcv gibi yerlere cv doldurdun mu canım?
ama ben resim eklemedimay bana niye bunu yapıyosunuz siz yaaa
ben acuktum
almanya canim:) 3 ay önce bitirdim meslegimi suan is ariyorum , simdilik 2-3 yere basvurdum daha haber gelmedi , ama haftaya baya bir bas vuru yapacagim:)
zaten evleninceye kadar calismayi düsünüyorum evlenince sehir degistirecem ve bu meslegi terk edecegim.
sevmiyorum cünkü mesayi falan.. , doktor asistanligi olarak meslek yapicam evlenince:) allahin izniyle:)
is saattigelince cevap yazarim canimmmmm
yolcudur abbas, bağlasan durmaz..
ben ufaktan ufaktan kaçayım kızlar
Canım şükredıyorum ama haftada 3 kez konusmak zorda dagda bayırda gezerken uyuyamamak daha bi zor işte.tamam çağlam görüşürüz bebişim
ama şunu söyliyim ben aşkımla haftada ancak 2-3 kez konuşabiliyodum ve cep tel diye bişey yoktu kesinlikle
o yüzden de şükredin kızlar yaa
ay bana niye bunu yapıyosunuz siz yaaa
ben acuktum
hımm anladım canım, olsun ya 2 saatmiş halleder gelirsin çabucak
tabi ya, az çok farketmez para kazanınca herşey daha kolay oluyor :114:
kızlar tekrardan Merhaba
ayy öldüm facede hangisi kim die bakarkennn :)
birden herkezz eklenince eşleştirme fln anca bu saate bitti :)
gelinlerimizin hepsini beğendimm bir ömür mutlu oln inş. :)
çağlacığım ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine
benim nişanlımda askerdeyken ben bekledim onu
o zamanlar sadece sevgiliydik her gün ağlardımm bitsin askerliği diye dua ederdimm..
şimdi bazen diyorum ki keşke keyfime baksaymışımm
o orda gülmüş eğlenmiş keyfine bakmış bana zehir olmuş günlerr
bilseydim bende gezer tozardımmm keyfime bakardım diyorum
boş ver rahat ol şimdi yanlızlığın tadını çıkar gelince de mutluluğun tadını çıkarırsınızzz
her şey yerinde güzel bazen gene askere yollayasım geliyo biraz kafamı dinleyeyim diyorum :=)
ay kızlar bugünde bitti ...
milliyet emlaktan 1 artı 1 evlere baktım kiralık olarakta çok küçük hiçiçime sinmedi belki farklılarda vardır ama ne bileyim hiç hoş değiller benim istediğim mobilyalar iri iri o evlere sığmaz yaa hayallerim suya düştü benim aklımda hep yahşi cazibenin evi gibi kiralık evler vardır sanıyorum birde beylikdüzü malum yeni ya güzel güzel sanardım ki yanılmışım gerçi umudumu yitirmeyim şasn işi bulurum inşallh..
beyaz eşyada hemen hemen karar verdim çok şükür..bi yataodasında birde oturma grubunda birde fırın olayı eve göre olcağı için onlara bakmadım..
allah herkesin yardımıcısı olsun çok zor karar vermek
[sıze=3]ben geldim[/sıze]
selam bacılarr
Hosbulduk caglacim gasom sende hos geldin. Napiyonuz kizlar?
Benim herif isten cikmis ama daha yeni eve gidecek yemek yiyecekondan sonra konusacagiz o yüzden kkye bakayim dedim
iyi yapmışşsın cnm bende nişanlmn aramasını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?