2012' de yazın evlenecekler

nerde yaşıyorsun ki canım?
ben hiç işsiz hemşire görmemiştim de şaşırdım..bütün hemşire arkadaşlarım kapışılıyor çünkü.
kariyer.net ya da yenibiriş,secretcv gibi yerlere cv doldurdun mu canım?

tamam çağlam görüşürüz bebişim

ama şunu söyliyim ben aşkımla haftada ancak 2-3 kez konuşabiliyodum ve cep tel diye bişey yoktu kesinlikle
o yüzden de şükredin kızlar yaa

tamam tamam tatlım tutuyorum kendimi

annem tek atımlık milföyler yapmış sosisli-sucuklu falan üff üfff

valla yedim napiim ayy benimki de caaan
ay bana niye bunu yapıyosunuz siz yaaa
ben acuktum

hımm anladım canım, olsun ya 2 saatmiş halleder gelirsin çabucak
tabi ya, az çok farketmez para kazanınca herşey daha kolay oluyor :114:

almanya canim:) 3 ay önce bitirdim meslegimi suan is ariyorum , simdilik 2-3 yere basvurdum daha haber gelmedi , ama haftaya baya bir bas vuru yapacagim:)
zaten evleninceye kadar calismayi düsünüyorum evlenince sehir degistirecem ve bu meslegi terk edecegim.
sevmiyorum cünkü mesayi falan.. , doktor asistanligi olarak meslek yapicam evlenince:) allahin izniyle:)

is saatti gelince cevap yazarim canimmmmm

yolcudur abbas, bağlasan durmaz..

ben ufaktan ufaktan kaçayım kızlar

görüşmek üzere kızlaaaar...

bende ders çalışayım bari

kızlar tekrardan Merhaba

ayy öldüm facede hangisi kim die bakarkennn :)

birden herkezz eklenince eşleştirme fln anca bu saate bitti :)

gelinlerimizin hepsini beğendimm bir ömür mutlu oln inş. :)

çağlacığım ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine

benim nişanlımda askerdeyken ben bekledim onu

o zamanlar sadece sevgiliydik her gün ağlardımm bitsin askerliği diye dua ederdimm..

şimdi bazen diyorum ki keşke keyfime baksaymışımm

o orda gülmüş eğlenmiş keyfine bakmış bana zehir olmuş günlerr

bilseydim bende gezer tozardımmm keyfime bakardım diyorum

boş ver rahat ol şimdi yanlızlığın tadını çıkar gelince de mutluluğun tadını çıkarırsınızzz

her şey yerinde güzel bazen gene askere yollayasım geliyo biraz kafamı dinleyeyim diyorum :=)

ay kızlar bugünde bitti ...

milliyet emlaktan 1 artı 1 evlere baktım kiralık olarakta çok küçük hiçiçime sinmedi belki farklılarda vardır ama ne bileyim hiç hoş değiller benim istediğim mobilyalar iri iri o evlere sığmaz yaa hayallerim suya düştü benim aklımda hep yahşi cazibenin evi gibi kiralık evler vardır sanıyorum birde beylikdüzü malum yeni ya güzel güzel sanardım ki yanılmışım gerçi umudumu yitirmeyim şasn işi bulurum inşallh..

beyaz eşyada hemen hemen karar verdim çok şükür..bi yataodasında birde oturma grubunda birde fırın olayı eve göre olcağı için onlara bakmadım..

allah herkesin yardımıcısı olsun çok zor karar vermek

Canım şükredıyorum ama haftada 3 kez konusmak zorda dagda bayırda gezerken uyuyamamak daha bi zor işte.
Neysekı bıtdı sayılır bıtsın daha askerlık adına herseyı unutcm.

cnm 15 gunumuz kaldı

1+1 cok küçük olur cnm.
Beylık düzünde görmcem otryor evıde 1+1 bekar. Şirin ama bana göre degıl cok ufak.
Beyaz eşya hangı renk de karar kıldın ben galiba gri tercih etcem gb

Hosbulduk caglacim gasom sende hos geldin. Napiyonuz kizlar?

Benim herif isten cikmis ama daha yeni eve gidecek yemek yiyecek ondan sonra konusacagiz o yüzden kkye bakayim dedim

Ali Taran'ın Boşandığı Eşi Öldü
Ayşe Özyılmazer uğruna hasta yatağında terkedilen Selma Taran, dün evinde son nefesini verdi.

ALLAH rahmet eylesin =(

ben de yemek yedim geldim, bi yandan örgümü örüyorum bi yandan buraya bakıyorum, bi ara da kalkıp ütü yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…