yün yatak nedir ben bilmiyorum
yorgan biliyorum ama o da kışın kullanılır hatta evin kombili ise hiç gerek yok
sen tamam tamam de geç evini ne ile yattığını nereden görecek
canım yün yorgan alışkanlık meselesikızlar yastık yorgan makina demişken, yün yatak yorgan mevzusu yüzünden kayınvalidesiyle atışan var mı? bizim ilk atışmamız bu yüzden oldu, yün yataktan başka yatakta yatamazmış falan, bende ben uğraşamam yünle falan dedim, kime sorsam yün yatak konusundan en az bir kere başı ağrımış, resmen şehir efsanesi gibi
sağol canıımmOhh süperrr Aminnnn valla canım çok sevindim senin adına da ...
Sınavda başarılar canım
Ben kayınvalidemi çok seviyorum genel de hafta içi göremiyorum o yüzden iş çıkışı cumartesi giderim oturum sonra nişanlım eve bırakır Seviyorum kayınvalidemi ben :)
bu hafta ailece yemeğe davetliyiz o yüzden ma aile gidiyoruz
Rahat olmak lazım bence
saol cnm evet üşüttüm
ilk zamanlar ailece gidip geldiğimizde heyecan yapıyodum, diken üstünde olmak değil de
ama artık alıştım, gerçi ailece çok sık gidip gelemiyoruz
ben gidiyorum onlara veya nişanlım geliyo bize, yemeğe kahvaltıya çaya falan
hatta 2 haftadır görmüyorum kayınvalidemleri, özledim valla bu hafta sonu gidip göresim var, kayınpederim her hafta görmek istiyo zaten beni, kızımı niye getirmedin diye kızıyomuş benimkine
hepimizin muhabbetini artırsın Rabbim inşallahhh
kendi geldiğinde yün yataktan başkasıyla yatamazmış, yün yatakmı kaldı sanki yer yatağı açıcamyün yorganda istemem yahu nasıl yıkanacak o, yopak topak oluyo :S
Diyorum yaa sen kayınvalidene açarsın o yatsın
yıkamak içinde yolla kayınvalidene yıkasın yollasın ben anlamam dersin yıkamaktan
kasın şoka girer bence
Bize annelerimiz silikon yorgan mi ne öyle bisey almislar :) Ben türkiyede ki yorgan cesitlerini tanimiyorum ama yün yorgan ne diye biliyorum. Ondan alinmadi daha dogrusu yapilmadi bize. Konusu bile gecmedi.
çok tşk ederim direksiyonum iyi ama kötü geçicek sınavım direksiyon çalışırken babamın arabasını vurdum kötü oldu benim içinn güven açısından galiba çok duaya ihtiyacım vAr
bende kayınvalidemi çok severim onlara tek gidince çok rahatım ama ailecek gidince biraz kasıyorum galiba
ıhlamur kaynat çok iyi geliyor ben bu sene hep ıhlamurla korundum çok iyiyim şükür
içine de limon dilimle 1-2 damla da limon sık ama 1 bardak iç çay gibi canın bişe içmek istediğinde iç çok iyi geliyor
bizimkilerde çok sık görüşmüyolar yaa
nişanlım sürekli gelip gidiyorr soğalsunn
senin kayınpederin çok şeker bir adama benziyor resimlerde dikkatimi çekti ama yazamadımm
böyle gözlerinin içi gülmüş sanki hem genç ve dinç gözüküyor maşallah
kızlar yastık yorgan makina demişken, yün yatak yorgan mevzusu yüzünden kayınvalidesiyle atışan var mı? bizim ilk atışmamız bu yüzden oldu, yün yataktan başka yatakta yatamazmış falan, bende ben uğraşamam yünle falan dedim, kime sorsam yün yatak konusundan en az bir kere başı ağrımış, resmen şehir efsanesi gibi
Bize annelerimiz silikon yorgan mi ne öyle bisey almislar :) Ben türkiyede ki yorgan cesitlerini tanimiyorum ama yün yorgan ne diye biliyorum. Ondan alinmadi daha dogrusu yapilmadi bize. Konusu bile gecmedi.
benim de çok araştırdım hatta çamaşır makinem için nereye gitsem en iysini seçmişsiniz dediler
bir bulaşık makinesin de takıldım yeni modeller kaşıklık sepet şejlinde değil de çekmece gibi en üstte kullanışsız geldi ama ona da çare bulduk kaşıklık sepet hediye ettiler üste de fincan vs koyarım artık
sağol canımm :)çok tşk ederim direksiyonum iyi ama kötü geçicek sınavım direksiyon çalışırken babamın arabasını vurdum kötü oldu benim içinn güven açısından galiba çok duaya ihtiyacım vAr
bende kayınvalidemi çok severim onlara tek gidince çok rahatım ama ailecek gidince biraz kasıyorum galiba
ıhlamur kaynat çok iyi geliyor ben bu sene hep ıhlamurla korundum çok iyiyim şükür
içine de limon dilimle 1-2 damla da limon sık ama 1 bardak iç çay gibi canın bişe içmek istediğinde iç çok iyi geliyor
bizimkilerde çok sık görüşmüyolar yaa
nişanlım sürekli gelip gidiyorr soğalsunn
senin kayınpederin çok şeker bir adama benziyor resimlerde dikkatimi çekti ama yazamadımm
böyle gözlerinin içi gülmüş sanki hem genç ve dinç gözüküyor maşallah
bulaşık almıcaz biz ama öyle diyorsan öyledir sende araştırmısın sonuçta benim gibi içime sindi benimde ..yalnız sende rica etsem buzdolap ve ankastelerin resmini tekrar eklermisin geçmişte bulamadım:26:
yok canım okumadım, düşünmüyorum da okumayıyclozl hehe o zaman sende zeynepin dedigi gibi kayinvalidecigine verirsin buyur annecim sen yika dersin hehehe :)
Kizlar alakaya maydonoz !!
Esra Erol - Kara Duvak kitapini alan okuyan okumayi düsünen var mi aramizda?
selamlar kızlaaaaar
yclozl hehe o zaman sende zeynepin dedigi gibi kayinvalidecigine verirsin buyur annecim sen yika dersin hehehe :)
Kizlar alakaya maydonoz !!
Esra Erol - Kara Duvak kitapini alan okuyan okumayi düsünen var mi aramizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?