2012' de yazın evlenecekler

yün yatak nedir ben bilmiyorum
yorgan biliyorum ama o da kışın kullanılır hatta evin kombili ise hiç gerek yok
sen tamam tamam de geç evini ne ile yattığını nereden görecek

kendi geldiğinde yün yataktan başkasıyla yatamazmış, yün yatakmı kaldı sanki yer yatağı açıcam yün yorganda istemem yahu nasıl yıkanacak o, yopak topak oluyo :S

canım yün yorgan alışkanlık meselesi
ama şunu söyliyim keşke kayınvalidenle bir yorgan yüzünden atışmasan..
yani biz evde yün yorgan da elyaf yorgan da kullanıyoruz, çeyizimde de aynı şekilde ikisi de var, dediğim gibi alışkanlık meselesi
tabi detayını bilmiyoruz başka bişey var mı ama yorgan için atışmasaymışsınız
gelip sizde kalma durumu olacaksa eğer;
tabiki bikaç gün elyafta yatsa nolurki yani ama işte büyüktür öyle tercih ettiğini söylemiştir olabilir
sen de evde bi tane küçük tek kişilik yün yorgan bulundurursun, o kadar da zor değil gibi geldi bana :114:

Ohh süperrr Aminnnn valla canım çok sevindim senin adına da ...
sağol canıımm

çok tşk ederim direksiyonum iyi ama kötü geçicek sınavım direksiyon çalışırken babamın arabasını vurdum kötü oldu benim içinn güven açısından galiba çok duaya ihtiyacım vAr

bende kayınvalidemi çok severim onlara tek gidince çok rahatım ama ailecek gidince biraz kasıyorum galiba

saol cnm evet üşüttüm

ıhlamur kaynat çok iyi geliyor ben bu sene hep ıhlamurla korundum çok iyiyim şükür

içine de limon dilimle 1-2 damla da limon sık ama 1 bardak iç çay gibi canın bişe içmek istediğinde iç çok iyi geliyor

bizimkilerde çok sık görüşmüyolar yaa
nişanlım sürekli gelip gidiyorr soğalsunn
senin kayınpederin çok şeker bir adama benziyor resimlerde dikkatimi çekti ama yazamadımm
böyle gözlerinin içi gülmüş sanki hem genç ve dinç gözüküyor maşallah

kendi geldiğinde yün yataktan başkasıyla yatamazmış, yün yatakmı kaldı sanki yer yatağı açıcam yün yorganda istemem yahu nasıl yıkanacak o, yopak topak oluyo :S

Diyorum yaa sen kayınvalidene açarsın o yatsın
yıkamak içinde yolla kayınvalidene yıkasın yollasın ben anlamam dersin yıkamaktan
kadın şoka girer bence

Son düzenleme:
Bize annelerimiz silikon yorgan mi ne öyle bisey almislar :) Ben türkiyede ki yorgan cesitlerini tanimiyorum ama yün yorgan ne diye biliyorum. Ondan alinmadi daha dogrusu yapilmadi bize. Konusu bile gecmedi.

Diyorum yaa sen kayınvalidene açarsın o yatsın
yıkamak içinde yolla kayınvalidene yıkasın yollasın ben anlamam dersin yıkamaktan
kasın şoka girer bence

evet bu iyi fikir DD
valla aklıma yattı yapıcam bunu ama cadılaşmakta istemiyorum beni şeytana uydurmayın yahu :))

Bize annelerimiz silikon yorgan mi ne öyle bisey almislar :) Ben türkiyede ki yorgan cesitlerini tanimiyorum ama yün yorgan ne diye biliyorum. Ondan alinmadi daha dogrusu yapilmadi bize. Konusu bile gecmedi.

çok şanslısın tatlım, bizimki balkona açar çırparsın falan diyo olduuuuuu dedim bende

canım sakın heyecan yapma gayet normal kulanmaya çalış vurduğun aklına gelmesin sakın unut olayıı hiç yaşanmadı senin için düşünürsen hiç kulanamazsın canım
bildiğimden söylüyorum...

=) benim cnm kayınvalidemde nişanlımın çeyizine halı almış hemde 2 ad.bizde onun için atışmasak bari zaten 1 atrı 1 de oturcaz evimde yer olmucak kenara köşeye sıkıştırmaz inşallah...

evdekilerede ben açılıp baza olmayan modern klasik koltuk istiyorum onlardan alıcam sizede şişme yatak alıcam diyordum istemiyorsan gelmeyiz diyorlardı şişme yatağı beğenmiyorardı bende düşündüm taşımdım aşkım eve geldiğinde uzanmak istersen tv karşısına rahat bişeyler almaya karar verdim..

ama illaki oluyor cnm sorunlar bi yün yatak alıverirsin tek kişilik baza altına falan herzaman kullanımıcak nasılsa

Silikon ve kaz tüyü burada en çok kullanılan yorgan
yün yorgan kışın daha çok kullanılır o da evin ısınma durumuna bağlı bence..

bulaşık almıcaz biz ama öyle diyorsan öyledir sende araştırmısın sonuçta benim gibi içime sindi benimde ..yalnız sende rica etsem buzdolap ve ankastelerin resmini tekrar eklermisin geçmişte bulamadım:26:

yclozl hehe o zaman sende zeynepin dedigi gibi kayinvalidecigine verirsin buyur annecim sen yika dersin hehehe :)

Kizlar alakaya maydonoz !!

Esra Erol - Kara Duvak kitapini alan okuyan okumayi düsünen var mi aramizda?

sağol canımm :)
evet canım, sağolsunlar ikisi de çok seviyorlar beni, benimki diyorki annem de babam da bayılıyorlar sana haberin olsun diyor, ben de biliyorum diyorum, şımarma hemen diyo
ama babamın bana olan tavrı çok başka Allah razı olsun çok seviyo beni çok üstüme düşüyor
evet sağlıklı çok şükür ve çok mutlu bizim adımıza, ve müthiş kibar bir adamdır, aile olarak öyleler zaten İstanbullular paşamlar
ama kayınpederim kadar efendi kibar zarif bir adam ben hayatımda görmedim :114:

Son düzenleme:
yclozl hehe o zaman sende zeynepin dedigi gibi kayinvalidecigine verirsin buyur annecim sen yika dersin hehehe :)

Kizlar alakaya maydonoz !!

Esra Erol - Kara Duvak kitapini alan okuyan okumayi düsünen var mi aramizda?

yok canım okumadım, düşünmüyorum da okumayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…