2012' de yazın evlenecekler

Evet evet hafta sonu güzel gün ama ben yarın da çalışıyorum öğleye kadar
Pazar da Kayınvalideme gidicez Ailece

Şu c.tesi günleri çalışmayı yasaklasalar yaa bende çalışıyorum yarım gün yarın direksiyon sınavım olduğu için izinliyim sadece

Sizde de oluyor mu Kayınvalidemlere ailece gidince diken üstünde oluyorum hep

gayet ideal görünüyor canım, 8kg olduğu için elyaf yorganını da rahat rahat yıkarsın :114:
bizim evdeki de ölmek üzere de işte biz bırakmıyoruz

bizim bütçe biraz kısıtlı olduğu için ucuz olan ne varsa ben araştırıp buldum
aminnnnn aminnnn inş.. Sana da Hayırlı Cumalar Olsun inş...
iyi yapmışsın canım, hem uygun hem güzel oh ne âlâ

Sınavda başarılar canım

Ben kayınvalidemi çok seviyorum genel de hafta içi göremiyorum o yüzden iş çıkışı cumartesi giderim oturum sonra nişanlım eve bırakır Seviyorum kayınvalidemi ben :)
bu hafta ailece yemeğe davetliyiz o yüzden ma aile gidiyoruz
Rahat olmak lazım bence

Rüya hakkında yorum yapamıycam canım hiç anlamam ama rüya tabirlerine bak internetten yardımı olur sanırım

Benim makinemin aynısı ben de bunu aldım :) güle güle kullanalımm

cnm ben zaten sen 8 kg dedin diye gittim hemen buna baktım yoksa 7 kg luklara bakıyordum 8 kg görmemiştim ..inşallah iyidir az para da değil 1,500 tl para heba olmasın memnun oluruz inşallahh..bakalım bu hafta sonu alabilir senin buzdolap nasıldı geçmişe bi bakıp geliyorum

Merhabalar, hayirli cumalar. Nasilsiniz?
YoLcu yolunda gerek :)
Yarin ucuyorum Allah nasip ederse.
Hakkinizi helal edin.
Kendinize cici bakin.
meraba canımm, sağlıkla hayırlısıyla gel inşallah
gelince nete girebilecek misin yavruş? bir de 15 gün mü kalacaktın?

kızlar günaydınnnn nasılsınız ben çokkk hastayım sınavlarım var çalışamıyorum
günaydıın ve geçmiş olsunn

ilk zamanlar ailece gidip geldiğimizde heyecan yapıyodum, diken üstünde olmak değil de
ama artık alıştım, gerçi ailece çok sık gidip gelemiyoruz
ben gidiyorum onlara veya nişanlım geliyo bize, yemeğe kahvaltıya çaya falan
hatta 2 haftadır görmüyorum kayınvalidemleri, özledim valla bu hafta sonu gidip göresim var, kayınpederim her hafta görmek istiyo zaten beni, kızımı niye getirmedin diye kızıyomuş benimkine
hepimizin muhabbetini artırsın Rabbim inşallahhh

benim de çok araştırdım hatta çamaşır makinem için nereye gitsem en iysini seçmişsiniz dediler
bir bulaşık makinesin de takıldım yeni modeller kaşıklık sepet şejlinde değil de çekmece gibi en üstte kullanışsız geldi ama ona da çare bulduk kaşıklık sepet hediye ettiler üste de fincan vs koyarım artık

kızlar yastık yorgan makina demişken, yün yatak yorgan mevzusu yüzünden kayınvalidesiyle atışan var mı? bizim ilk atışmamız bu yüzden oldu, yün yataktan başka yatakta yatamazmış falan, bende ben uğraşamam yünle falan dedim, kime sorsam yün yatak konusundan en az bir kere başı ağrımış, resmen şehir efsanesi gibi

Ohh süperrr Aminnnn valla canım çok sevindim senin adına da ...

bizimki sanırım en az 15 yıllık makina, arçelik,
eski çelik kazanlılardanmış, servis sakın değiştirmeyin, tamir olabildiği kadar olsun, artık yeni makinalar plastik kazanlı demişti,
yürüme huyu yok çok şükür bizimkinin
ama çamaşırları çiğneme usulüyle yırtma huyu var ki bu daha beter bişey
artık su da akıtıyo yere
uçak kaldırıyo kuruturken
yapıyo da yapıyo yani

yün yatak nedir ben bilmiyorum
yorgan biliyorum ama o da kışın kullanılır hatta evin kombili ise hiç gerek yok
sen tamam tamam de geç evini ne ile yattığını nereden görecek

hehe bizimki de yürüyordu arçelik anneler günüde değiştirdim Siemens aldım anneme 7 kg olanında kampanya vardo 700 tl vermiştim şu an gayet memnunuz :)

Melekkk gecmis olsun Allah sifaa versin :)

Lavanta biz beyaz esyamizi boschtan aldik. Tavsiye ederim :)

Pinklove kaynanamlarin evinde ilk gün heyecandan ölüyordum nerdeyse. Simdi alistim. Kendi evim gibi rahatim:)

Gasoline Allah razi olsun, orada nete girmeye vaktim olmaz heralde :S

Babamin kalkip cumaya gitmesini bekliyorum sonra temizligi basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…