Merhabalar, hayirli cumalar. Nasilsiniz?
YoLcu yolunda gerek :)
Yarin ucuyorum Allah nasip ederse.
Hakkinizi helal edin.
Kendinize cici bakin.
Evet evet hafta sonu güzel gün ama ben yarın da çalışıyorumöğleye kadar
Pazar da Kayınvalideme gidicez Ailece
kızlar günaydınnnn nasılsınız ben çokkk hastayım sınavlarım var çalışamıyorum
kızlar günaydınnnn nasılsınız ben çokkk hastayım sınavlarım var çalışamıyorum
Merhaba iyiyiz canımmm hadi hayırlı uçuşlar hayırlı yolculuklar sana :)
heyecan varmı ?
gayet ideal görünüyor canım, 8kg olduğu için elyaf yorganını da rahat rahat yıkarsın :114:günaydın cnm arkadaşlarım...
şimdi aşkıma istediğim çamaşır makinesinin detayları ile gönderdim bakıcak alır belki hadta sonu iyidir dimi kızlar Eki Görüntüle 295217
8 kg 1000 devir 15 dk programı var 1500 küsür fiyatı bayilerine göre değişir heralde yalnış bi seçim yapmak istemiyorum evdeki profilo yürüyor ve güzel yıkamadığından çok öenmli benim içinWAS20461TR kodu
iyi yapmışsın canım, hem uygun hem güzel oh ne âlâbizim bütçe biraz kısıtlı olduğu için ucuz olan ne varsa ben araştırıp buldum
aminnnnn aminnnn inş.. Sana da Hayırlı Cumalar Olsun inş...
Şu c.tesi günleri çalışmayı yasaklasalar yaa bende çalışıyorum yarım gün yarın direksiyon sınavım olduğu için izinliyim sadece
Sizde de oluyor mu Kayınvalidemlere ailece gidince diken üstünde oluyorum hep
Günaydınnn
Geçmiş olsun soğuk algınlığı mı??
Çoook geçmiş olsun canım ,umarım en kısa zaman da iyi olursun
Rüya hakkında yorum yapamıycam canım hiç anlamam ama rüya tabirlerine bak internetten yardımı olur sanırım
Benim makinemin aynısı ben de bunu aldım :) güle güle kullanalımm
gayet ideal görünüyor canım, 8kg olduğu için elyaf yorganını da rahat rahat yıkarsın :114:
bizim evdeki de ölmek üzere de işte biz bırakmıyoruz
bizim evdekide birde bi sesli bi sesli yürüyor biraz daha zorlarsak koşacak..
inş.özellikleride idealdir..karar vermek çok zor ama gözümü kararttım bosh olsun herkes her marka için bi fiki veriyor aklım almıyor artık
meraba canımm, sağlıkla hayırlısıyla gel inşallahMerhabalar, hayirli cumalar. Nasilsiniz?
YoLcu yolunda gerek :)
Yarin ucuyorum Allah nasip ederse.
Hakkinizi helal edin.
Kendinize cici bakin.
günaydıın ve geçmiş olsunnkızlar günaydınnnn nasılsınız ben çokkk hastayım sınavlarım var çalışamıyorum
ilk zamanlar ailece gidip geldiğimizde heyecan yapıyodum, diken üstünde olmak değil deŞu c.tesi günleri çalışmayı yasaklasalar yaa bende çalışıyorum yarım gün yarın direksiyon sınavım olduğu için izinliyim sadece
Sizde de oluyor mu Kayınvalidemlere ailece gidince diken üstünde oluyorum hep
cnm ben zaten sen 8 kg dedin diye gittim hemen buna baktım yoksa 7 kg luklara bakıyordum 8 kg görmemiştim ..inşallah iyidir az para da değil 1,500 tl para heba olmasın memnun oluruz inşallahh..bakalım bu hafta sonu alabilir senin buzdolap nasıldı geçmişe bi bakıp geliyorum
meraba canımm, sağlıkla hayırlısıyla gel inşallah
gelince nete girebilecek misin yavruş? bir de 15 gün mü kalacaktın?
günaydıın ve geçmiş olsunn
ilk zamanlar ailece gidip geldiğimizde heyecan yapıyodum, diken üstünde olmak değil de
ama artık alıştım, gerçi ailece çok sık gidip gelemiyoruz
ben gidiyorum onlara veya nişanlım geliyo bize, yemeğe kahvaltıya çaya falan
hatta 2 haftadır görmüyorum kayınvalidemleri, özledim valla bu hafta sonu gidip göresim var, kayınpederim her hafta görmek istiyo zaten beni, kızımı niye getirmedin diye kızıyomuş benimkine
hepimizin muhabbetini artırsın Rabbim inşallahhh
bizimki sanırım en az 15 yıllık makina, arçelik,bizim evdekide birde bi sesli bi sesli yürüyor biraz daha zorlarsak koşacak..
inş.özellikleride idealdir..karar vermek çok zor ama gözümü kararttım bosh olsun herkes her marka için bi fiki veriyor aklım almıyor artık
kızlar yastık yorgan makina demişken, yün yatak yorgan mevzusu yüzünden kayınvalidesiyle atışan var mı? bizim ilk atışmamız bu yüzden oldu, yün yataktan başka yatakta yatamazmış falan, bende ben uğraşamam yünle falan dedim, kime sorsam yün yatak konusundan en az bir kere başı ağrımış, resmen şehir efsanesi gibi
bizimki sanırım en az 15 yıllık makina, arçelik,
eski çelik kazanlılardanmış, servis sakın değiştirmeyin, tamir olabildiği kadar olsun, artık yeni makinalar plastik kazanlı demişti,
yürüme huyu yok çok şükür bizimkinin
ama çamaşırları çiğneme usulüyle yırtma huyu varki bu daha beter bişey
artık su da akıtıyo yere
uçak kaldırıyo kuruturken
yapıyo da yapıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?