2012' de yazın evlenecekler

Niye okumayi düsünmüyosunuz hemen bi yorum alayim

Programini takip etmiyorum. Evlendirme programlarina karsi antipatim var

Ama tam bir kitap kurduyum bu yüzden o kitabida cok merak ettim :44:

selaam zeynepcim

hoşbuldukkk gasommm... evet seni sayıklamışım rosama gasom demişim ne kadaaaan seviliiooon anla iştecimee

pinkcimm senin paylaştığın yatak odalarından orkide olanı beğeniyordum ben de ama eski fiyatları canım onlar 2600 falandı en son baktığımda:26:

Yün yorgan konusunda gasoya tamamıyla katılıyorumm belki kayınvalidenin söylememesi ya da daha mütevazice söylemesi gherekn bir ayrıntıymış ama gene de yün yorganın bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum bizim evimizde doğalgazlı faakt biz hala kulllanıyoruz özellikle ben seviyorum hem daha sıcak tutuyor hemde en sağlıklısı diye duydum .temizlenmesi konusunda da bizde 4 tane var yünleri makinada yıkadık verdik 4 tanesini 80 liraya tekrardan didip pofuduk gibi yapıp tekrardan diktiler bizde nevrasimi geçirip miss gibi kullanıyoruz

Zeynep çok tşk ederim bu konuda kimse destek vermiyor daha doğrusu ben dışarıya vurduysak vurduk çarpa çarpa öğrenicez fln diyorum o yüzden bazen diyorum yapabilirim herkez yapıyor bazen diyorum yok araba kullanmak bana göre degil..rahat olmaya çalışıyorum ama gene de içimde magma var sanki kıpır kıpırr

Gasocum tamda senin anlattıklarını demeye çalıışıyordum kayınbaban için
Maşallah allah hiç bozmasın diyelim

Valla Esra Erola gelene kadar okunacak çok dah güzel şeyler var ve kitap arşivimde okumadığım kitaplarımı okumam lazım çok var

cnm bende ehliyet aldım ama çıkartmadım hak kazandım sadece ve 1 sene oldu araba kullanmayı unuttum..çok zor değil pratk şart her imkanda sürmen gerekli sınavda çok kolay ben sınavda benden öncekinin vermi olduğu sinyalle çıktım e yalnış oldu daha snr ani frenle arabadaki misafirleri bi ileri geri yaptım en sonda paronu gördüm kornaya bi bastım ki görünn =) ama geçtim hemde 93 puanla mı nesende geçersin sinyale dikkat et koltuk ayarla aynaları kontrol et merhaba falan de birde arabaya bindiğinde

okumayı ben de çok severim ve okurum da, işte o yüzden de bu kitaba harcayacağım zamanı harcamak isteyeceğim başka bir sürü kitap vardır
içinde çok okumaya değer şeyler olmadığını da düşünüyorum sanırım, esra erol'un da iyi yazar olabileceği konusunda bir umudum yok sanırım
yani öyle işte

ay yavrum beniimmm

Günaydın kızLarr...ÇağLayana gitmem Lazım yaa şişLi adLiyesi oraya taşınmış..nası gidicem hiçbi fikrim yok :S hava da soğukk off üşeniorummm

yaa öle mi ki?? yaa bi de sahibinden.com da da yatak odaları var
fiyatları fln çok uygun yazıyor bir de onlara bak istersenn
biz gidip bakacağız oralara beğenirsek işçiliğini fln ordan alacağız beğenmezsek eklediklerimden ilk başta olanı alacağım çok ahım şahım bişe aramıyorum çünkü kiraya gideceğim ev değiştirirsem fln zaten taşınırken mahvoluyor ev aldıktan sonra zaten bütün mobilyamı değiştireceğim şimdilik sadece sevgilimle birlikte vakit geçirebileceğim bir evimiz olsun istiyorum yanımda olsun yeterr

Günaydın kızLarr...ÇağLayana gitmem Lazım yaa şişLi adLiyesi oraya taşınmış..nası gidicem hiçbi fikrim yok :S hava da soğukk off üşeniorummm
günaydın kuzum... en iyisi metrobüs çünkü metrobüs yolunun yanında bildiğim kadarıyla...
ben fikrimi değiştirdim sonradan canım şimdilik doğtaştan fresno yatak odasına takmış durumdayım ama kendisini gerçek gerçek görmem,dokunmam lazım

ay pinkim benim yaa sağolasıınn, güzel gören gözlerine sağlık

yün yorgan konusunda da aynen, kombiyi gece gündüz kısmayız yanar o, ben çok üşürüm çünkü, işte tam da o yüzden yün yorganda yatmaya da alışkınım elyaftada, ama elyafta yatıyosam üzerime mutlaka bir de battaniye örterim :114:

lilacım Tünaydın
Nereden gideceksin çağlayana ?

tünaydınn cnmm 4.Leventten gidicem biLio musun hangi otobus geçio ordan :S

Günaydın sedoşummm..metrobüs için burdan bi otobuse daha binmem gerek tek vesait varsa onu tercıh ederım ya hava da soguk zaten üşenıorum

vayy okudukça güven geldi tşk ederimm

günaydın kızlarr...çağlayana gitmem lazım yaa şişli adliyesi oraya taşınmış..nası gidicem hiçbi fikrim yok :s hava da soğukk off üşeniorummm

mız mız yokk yanına bir arkadaş bul düş yola öyle ya da böyle gidicen oraya nasılsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…