2012' de yazın evlenecekler

Levent tarafını bilmiyorum ama metrobüs oradan geçiyor diye biliyorum ...

anLadımm cnm saoL =)

vayy okudukça güven geldi tşk ederimm

mız mız yokk yanına bir arkadaş bul düş yola öyle ya da böyle gidicen oraya nasılsa?

AnnemLe gidicem =/

Eveeet simdi zamani...

YoLcu yolunda gerek :)

Yarin ucuyorum Allah nasip ederse.

Tekrar hakkinizi helal edin.

Ve kendinize cici bakin.

İyi yoLcuLukLar canım kendine iyi bakk

Yeni cikan kitaplardan bildikleriniz var mi kizlar hazir gitmisken alayim :)

Annem kiziyor gerci napcan o kadar kitabi diye

InsaAllah hepsini türkiye'ye götürebilirim :)
ben en son iskender i okudum elif şafak, çok sevdim ben tavsiye ederim
bu kitapta bana bin muhteşem güneş kitabını hatırlattı, o kitaba aşığım ben, çok seviyorum
okumadıysan bu ikisi benden sana tavsiye olsun

edebi dil seversen de , iskender pala okumalısın mutlaka, katre-i matem kitabı mesela, sürprizli bir kitap güzeldir
veya adem ile havva hikayesi olan lâ sonsuzluk hecesi kitabının da dili çok hoştur, aşk doludur, nazan bekiroğlu nun kitabı

neyse şimdilik bunlar yeter, her telden tavsiye ettim sana

güzelmiş canım, şuanda çok hoş görünüyor ama ben bu avangard şeyin 1 sene sonra gözüme bu kadar güzel görünmeyeceğini bildiğim için daha modern düz bişey alıcam galiba

Son düzenleme:
kızlar çok alakasız birşey soracağım size

aşkım dedi ki edirnede perdeler istanbula göre çok pahalı ki bende biliyorum orda 1.5 sene yaşadığım için yiyecek dışındaki herşey pahalı istanbula göre...hemde çeşit az
biz perdeleri istanbuldan yaptırsak ama ölçü falan gerekir bir de ben stor ve üstüne iki kanat tül istiyorum tüm odalara,adamlar burdan oraya gelmez offf bilemedim valla.sizce ne yapsak?

Bence boş bir hafta sonunuz da istanbul da Bozkurt perdeciler çarşısı ve İMÇ unkapanı Perdecileri doşalın gelebilen olur oraya göndeen olur bakmakta konuşmakta yarar var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…