bizim topik derken bizim topik artık 5 aylık evli yani bu aşamayı geçtik
hadi hayırlısı ozaman
inşallahhadi hayırlısı ozaman
tamam canım mujaaaksBen bi bankaya gidip gelicem cok kaynatmayın haaa oku oku bitmiyo yaaaaaaaa
iviiiitt ben hep uyardım, cici kız olun dedim
yandı gülüm keten helvam
hımm peki
avmside varmış anladım gasom sağolasın,var mı di mi benden anlayışlısı
hee evete gasom sen hep uyardın ama biz işte duramadık,durduramadık kendimizi
zaytung un hastasıyım hacıııııııııııııTemel atma törenine katılan Kayseri valisi, ilk harcı attıktan sonra küreği kendisinden alan çıkmayınca binanın kaba inşaatını bitirdi... (zaytung)
bilmembişey diyemem yani
ay severim siziiiiiiiiinşallah sağolasın canım
biz gözümüzü birbirimizde açıcaz nasipseee
önceden diyom böle kazan kaynıyomuydu sizde
bazıları korkutuyo bazıları amaaan o benden korksun diyo o hesap
bu arada damatlığı nerden aldınız kuzum bende öle çok beğeniyorum:26:
kızlaar ben kaçıyom totomu dr amcası görcek
elifciimm sen arada bi yerde soru sordum demişsin ama ben görmedim yaa :26::26:
ne sormuştun kuzu?
kızlaar ben kaçıyom totomu dr amcası görcek
en son ki yatak odasıııııııııııını cok begenıyorum cnm bende.resimlerin üzerlerine tıklayarak köşelerinde fiyatlarını görebilirsiniz kızçelerr
Eki Görüntüle 295194 Eki Görüntüle 295187 Eki Görüntüle 295188 Eki Görüntüle 295189 Eki Görüntüle 295190 Eki Görüntüle 295191 Eki Görüntüle 295192 Eki Görüntüle 295193
evet cnm gayet ıyıye benzıyor.günaydın cnm arkadaşlarım...
dün akşam türlü türlü rüyalar gördüm ben evleniyorum nişanlımla ama tam düğün başlıyor başka biri geliyor çirkin bi çocuk onunla evleniyorum sonra onu seviyorum ve zman geçiyor nişanlım geliyor aklıma telefonda konusucakmışız anneme diyorum ki anne çok mahcubum ben nişanlımıda seviyorum evlnediğim (çirkinide)kişiyide seviyorum flan diyorum boşansam ayıp olur istemez dul fln diyorum allahım yarabbim bendeki rüyalara bakın sonra bi erkek çocuğu 1,5 2 yaşlarında bi dükkandan birçok ipe dizilmiş mavi boncuk nazarboncuk falan elinde alıyor görüyorum ilk defa bu kadar kesintisiz ve net rüya hatırlıyorum o hissettiklerim aynı normalde hisettiklerim kadar gerçekti
şimdi aşkıma istediğim çamaşır makinesinin detayları ile gönderdim bakıcak alır belki hadta sonu iyidir dimi kızlar Eki Görüntüle 295217
8 kg 1000 devir 15 dk programı var 1500 küsür fiyatı bayilerine göre değişir heralde yalnış bi seçim yapmak istemiyorum evdeki profilo yürüyor ve güzel yıkamadığından çok öenmli benim içinWAS20461TR kodu
Hayırlı yolculuklar yolcucum ;Merhabalar, hayirli cumalar. Nasilsiniz?
YoLcu yolunda gerek :)
Yarin ucuyorum Allah nasip ederse.
Hakkinizi helal edin.
Kendinize cici bakin.
gecmıs olsun cnmkızlar günaydınnnn nasılsınız ben çokkk hastayım sınavlarım var çalışamıyorum
Canım bende yün yorgan pek düşünmüyorum ama büyükler 1 tane olsun evınızde olsun dıyor bakalım ona göre yaptırcam.kızlar yastık yorgan makina demişken, yün yatak yorgan mevzusu yüzünden kayınvalidesiyle atışan var mı? bizim ilk atışmamız bu yüzden oldu, yün yataktan başka yatakta yatamazmış falan, bende ben uğraşamam yünle falan dedim, kime sorsam yün yatak konusundan en az bir kere başı ağrımış, resmen şehir efsanesi gibi
oh oh super cnm bı guzel hasret gıderırsınız :1.
yok canim is pozisyonu degisecek onu bekliyoruz kesinlesmesini ondan sonra dügün tarihi belirlenecek..
bazende diyorum aman bekarlik sultanliktir rahatina bak dilay yan gel yat daha keyfini cikar:)))
yok zaten bindal falan simdi alinmaz alanlar var görüyorum iste heves benimki:)
oyy sizinde baya olmus canim cizgeleni gördüm az kalmis allahim sag saglim kavustursun sizi ve tüm sevenleri insallah,
nisanlimda 20 gün sonra yanima geliyor :) dogum günümde yanimda olacak kocisimmm
hoşbulduk canımcımmmmmm :70,:Hoş geldin caglacımmmm
selam kızlaar..
ne zaman ugramıyordum kk ya.. bugun çizelgeme bi baktm ki 4 ay 2 hafta
selam hoşgeldın ıyıyız valla sen nasılsın az kalmış baya önce senı gelın edıcez
nasılsınzz neler yapıorsnzz bakalm..
ACity Nikah Salonu - ANKARA
Eki Görüntüle 295518
kızlar yine rahat duramadım 2 dk maiillerime bakayım dedim kampanya gördüm aldım videosunu izleyince karar verdim bence her mutfaga sart elimizin altında durunce walla aldıgımız o rende setlerini aratmıcak gibi glsin bi test edicem hemen videoyu izlemek isterseniz msj atın mail adresinizi size mail atarım fiyatıda cok uygun geldi bana 19,90
cidden güzele ve pratiğe benziyor cnm gulerek kulllannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?