yaparsın tabi kuzum dedim ya sen becerirsin evelallah, yani inşallahevet sağlık durumlardan ötürü hemen denemeye koyulacağız çocuk ama geri durmam bende bişicikten
çocuk da yaparım fantezi deayy inşallaaah hahahhaha....
çıldırtıcan adamı kııızzzneyse bekledi o kadar,mest olmalı eniştecim de hakkıdır...
hehehee anlaşmalıBenim kociş sacınla oynanmasına hasta oluyor al onu dizine yatır oyna sacını kedi gibi oluyooo bende masaj hep anlasma yapıoz zaten ben sac sen masaj die hehehehe
selam kızlar arada size de uğrayalım dimi.
2012 az kaldı hadi bakalım hazırlıklara devam
anaaaaaam kızlar yine uçusa geçilmiş
ay sorma bubacum yaa, ben ipimi kopardım mı tutulamıyorum sonra
hele ki yanımda sedoş da oldu mu anaaaaammm
hoşgeldin bu arada fıstık
bence deee
yok kıızz hemen çocuk mu yapılır
(gerçi sedoşum yapıcak inşallah ama o çocukla da becerir)
canım benim yaşım izin verse en az 2 sene yapmazdım heralde ama maalesef 1 seneden fazla bekleyemem
koy koyyy akşam kooy
ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zaten
sen şuana dua et diyorum, sen bir de benim elimin altında olacağın günleri düşün diyorum,böyle yapıyo
ben de bana yumuşak masaj yapılmasını severim yani onu mıncıkladığım gibi mıncıklamasın beni, böylee tatlı tatlı yumuşak yumuşak
hoşbuldummmm
kızlar varya bu 2012 damatları korkmalı
hımmm... avm mi orası ben pek algılayamadım galiba.sitelerine de baktım anlamadım,ayy ne anlayışsızımcanım tem in yanında, hal kavşağınıın dibinde, otogara falan çok yakın
ben çalışıyoken yapılıyordu orası, yanından her geçtiğimizdeböyle bakıyodum oraya çünkü inşaat alanı çok manyaktı oranın hakkaten
he valla uçuoz yine erken başladık bugün,gece konuşamadık ya ondandır...anaaaaaam kızlar yine uçusa geçilmiş
ay sorma bubacum yaa, ben ipimi kopardım mı tutulamıyorum sonra
hele ki yanımda sedoş da oldu mu anaaaaammm
hoşgeldin bu arada fıstık
9:
selam canımm.
ayyy sana bişi sorcaktım botanik organizasyonun sahibi galiba arkadaşınmış,yeri nerde anadolu yakasında mı,sitelerini açamadım akşam?
ben söyliyim hem nolucağınııı
şöyle ki;
"kızlaaaaaaarrrrryarın 1. aydönümümüz, yarın evliliğimizin tam 1 ayı dolucak napsam acabaa, ne giysem ne pişirsem, mumlarla banyoyu mu süslesem yatak odasını mı "
2.ay 3.ay arada doğum günleri vs, veya arada sırf sürpriz olsun diye yapılacak organizasyonlar ooooo neler neler
hemde ne uçuşşşşşş gaza geldik birdennnanaaaaaam kızlar yine uçusa geçilmiş
GEceyi bekleyemedik bu sefer gündüz acıldı konular kendiliğinden walla biz yapmadıkkkyaparsın tabi kuzum dedim ya sen becerirsin evelallah, yani inşallah
çıldırtcam kızııımmm
ay yine geldi konu nereye, hey Allah ım, zamane kızları işte napıcaksın
aaa küstünüz mü yoksameskiden arkadaşım beşiktaştacanım
cılgın fikirlerrr atesli gecelerr sonra gelsin bebelerrr hahaha süper oldu buuu cok kifayeliiii
hemde ne uçuşşşşşş gaza geldik birdennn
GEceyi bekleyemedik bu sefer gündüz acıldı konular kendiliğinden walla biz yapmadıkkk
bence de
hımmm... avm mi orası ben pek algılayamadım galiba.sitelerine de baktım anlamadım,ayy ne anlayışsızım
he valla uçuoz yine erken başladık bugün,gece konuşamadık ya ondandır...
selam kuzum
hehehehhe fenayız biz fenayız
cılgın fikirlerrr atesli gecelerr sonra gelsin bebelerrr hahaha süper oldu buuu cok kifayeliiii
GEceyi bekleyemedik bu sefer gündüz acıldı konular kendiliğinden walla biz yapmadıkkk
hoşbuldummmm
kızlar varya bu 2012 damatları korkmalı
aaa küstünüz mü yoksam
avrupa yakasında yani anladım sağolasıııın canım
:
Hoşgeldin şekerim walla belli olmaz bakarsın korkutucaz derken biz korkmayalım sonra biz böle konuşuyoruz ama
evet canım avm bölümü de var :114:hımmm... avm mi orası ben pek algılayamadım galiba.sitelerine de baktım anlamadım,ayy ne anlayışsızım
he valla uçuoz yine erken başladık bugün,gece konuşamadık ya ondandır...
selam kuzum
hehehehhe fenayız biz fenayız
ya tabi biliyorum ben sizi,cılgın fikirlerrr atesli gecelerr sonra gelsin bebelerrr hahaha süper oldu buuu cok kifayeliiii
yaaaa ne bilim ben çok korkarım gibi gelmiyo
2012 çılgın gelinlerrr çok yakında sinemalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?