Aaa dün aldıklarımıda eklemedim demi bennn limangodan aldım onlarıda hemencik ekliyorummm
Gondol Lazerli Ve Çok Amaçlı Makas (Tavuk Vs.)
13 fonksiyonu pratik makas - 13 farklı işlemi tek başına yerine getirebilen harika bir ürün! Makas, açacak, kıracak, tornavida, kablo sıyırıcı, bıçak ve daha pek çok alet olarak kullanılabilen homax çok fonksiyonlu makas hayatınızı kolaylaştıracak ! Hem makas, hem açacak, hem tornavida, hem kablo sıyırıcı, hem bıçak ! Bu inanılmaz makas her alanda çok işinize yarayacak. Paslanmaz çelikten üretilmiş ve orjinal hem evinizde kullanabileceğiniz harika bir icat hem de sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir hediye ! Ürünün özellikleri : 13 fonksiyonlu makas evde, işte, kampta, piknikte ya da arabada hayatınızı kolaylaştıracak 13 farklı kullanım şekline sahiptir. Çok amaçlı makası kullanarak ceviz, fındık gibi sert yemişlerin kabuklarını kolaylıkla kırabilirsiniz. Açılması zor çevirmeli şişe kapaklarını arka bölümdeki tırtıklı yüzeyi, gazoz şişesi kapakları için açacağı kullanarak zorlanmadan açabilirsiniz. Ön bölümdeki çıkıntı konserve kapağı açmak ve vida sıkmak - açmak için idealdir. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde son derece dayanıklıdır. Ananas, kereviz, yer elması gibi sert sebzeleri keserek ayıklayabilirsiniz. Etleri doğramak ya da tavuk parçalamak için idealdir. Makas iki parçaya bölünerek iki farklı bıçak olarak kullanılabilir. Orta bölümde bulunan boşluk somun sıkmak için idealdir. Arka bölümdeki iki küçük delik sayesinde kesilen kabloları kolaylıkla sıyırabilirsiniz.
Gondol Silikon Katlanabilir Pratik Süzgeç
Silikon katlanabilir pratik süzgeç sayesinde makarna vs. Ürünlerinizin rahatlıkla süzülmesini sağlayabilir. Rahat ve kullanışlıdır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Gondol 4lü Ölçek Seti
Gondol sunrise 4'lü ölçü kaşığı seti sayesinde artık pişireceğiniz ürünlerde ölçü karışıklığı sorunu kalmayacak. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Su ısıtıcı katlle alıcam marka önerisi
birde el süpürgesi için önneri istiyorum...
kettle ben tefal aldım canım, evde arzum kullanıyoruz memnunuz.Su ısıtıcı katlle alıcam marka önerisi
Su ısıtıcı biz evde arzumun kullanıyoruz abla çok iyi kullanışlı
Tefal ve korkmaz çelikten beğendim ama kararsızım
kettle ben tefal aldım canım, evde arzum kullanıyoruz memnunuz.
El süpürgesi için bir fikrim yok
Su ısıtıcı katlle alıcam marka önerisi
kızlar küçük kedimin ayağına ve kalçasına bişey olmuş düştümü acaba:s
hiç dokundurmuyor yuruyemıyorda.
kızlar yine rahat duramadım 2 dk maiillerime bakayım dedim kampanya gördüm aldım videosunu izleyince karar verdim bence her mutfaga sart elimizin altında durunce walla aldıgımız o rende setlerini aratmıcak gibi glsin bi test edicem hemen videoyu izlemek isterseniz msj atın mail adresinizi size mail atarım fiyatıda cok uygun geldi bana 19,90
nyucuuummm güle güle kullan şekercim aldıklarınıAaa dün aldıklarımıda eklemedim demi bennn limangodan aldım onlarıda hemencik ekliyorummm[/COLOR]
oyyy düşmüş olabilir kuzum yaa kıyamam ben onaaakızlar küçük kedimin ayağına ve kalçasına bişey olmuş düştümü acaba:s
kızlar küçük kedimin ayağına ve kalçasına bişey olmuş düştümü acaba:s
Canım bende korkmaz aldım ama sırf su ısıtıcı olarak diil caycı olarak aldım altını öyle kullancam ikiside cok yer kaplıcak yoksa hemde bosuna masraf istersen resmini ekleyim kullanıcı yorumlarınında okudum almadan kullananlar memnun baya
el süpürgesi için fakir iyi diyorlar ben ayaklı olsun ıstıyorum ama dıger turlude kullanayım fakat sankı teklıler daha pratik bende düşünme açısındayım. Arzumun ayaklısı kampanyadaydı burda ama elktrklı ben el supurgemı sarjlı ıstiyorum dıger supurgeden farkı kalmıyor pek elektrıklılerın.
Kettle arçelik çok iyi kullanıyoruz inox.
Tefal de iyi dıyorlar.
Felixde çok hesaplıymıs fıyatına görede ıyı bır urun demıslerdı.
inş cnm ya çok üzüldüm kalkamıyoryapma yaa kıyamammmm bişi oldugu kesin umarım biran önce iyilesir canımm
Sanırım düştü sedoşum pofffffffffffffnyucuuummm güle güle kullan şekercim aldıklarını
oyyy düşmüş olabilir kuzum yaa kıyamam ben onaaa
hemen veterinere götür bence yazıkk
Felix saç kurutma kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim hem süper hem de dayanıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?