Off bende bilemedim walla birinde tüm gün cekim var birinde ise sadece 1,5 saat ve belki oda yarısı ordan oraya kostrmakla gecicek hemde birinde cesme alacatıya gidicez birinde ise buralarda standart herkesin cekildiği yerlerde olucak kuaför sac makyaja gelince ogün abartısız bi sac dalgalı sac üzerine tac takmayı düşünüyorum makyajda cok hafif olucak o yüzden fazla telas olacagını sanmıyorum ama beni düşündüren gelinlik kirlenirse kuru temizleme isteyebilir birde onla ugrasmak işe biraz can sıkıcı olabilir
Canişkolarımmmmmm el supurgesıne karar veremedık bılıyodursunuz arkdas dedı dugun hedıyen olarak ben alayım dıye öğrencı oldgu ıcın alacagı fıyat aralıgı çok bişey degıl bende anlayışla karşıladım hatda hıc almana bıle gerek yok sen gel yeter dedım..
ama ısrarla alıcagını söyledı el supurgesıne ıhtıyacım var bılıyosunuz cok pratıklık ama alıcagı fıyat az oldgu ıcın bı turlu karar veremedık yoksa başka bişeymı aldırsam bılemedım :S
bişeyde dıyemıyorum el supurge alalım dedık dun mesaj atmıs 110 tl arzum 7oe ınmıs dedı elektrklı dedı bende elektrklı ıstemıyorum şarjlı ıstıyorum kablolu falan pratık olmaz öf bılemedım napcamı:S
selam kızlarrr
aşkım işten çıkıp beni alıcak offf daha iki saat var
selam canım ne güzell az kaldı sabret
sınavlarım var ondan bu aralar göremiyorum özlüyorum yaa
niyucum, eğer çekim mekanı ve istediğin pozlar açısından 1,5 saatte çıkacak işten memnun kalmayacaksan tabiki ayır bir gününü ama bence ekstra bir gün hem sana külfet hem de gelinliğin kirlenecek..slmmm kızlarrrr neler oldu nelerrr cok sey birikti size anlatacagım nerden baslıcam bilemedimm öncelikle gelinlikten bahsedeyim en iyisi nisanlımla işten cıkınca biraz gelinlik bakalım dedik biyere girdik orda bikac gelinlik denedim birtanesi hosumuza gitti hatta zarzor size gösterebilmek için ikna ettim ve fotosunu cekmeyi basardımm resmini ekleyebilirsem burdaki pcye göstericem fiyatıda indirdi tam bu güzel alırız derkennnnnnn hadi dedik hemen karar vermeyelim gidelim baska yerlerede bakalım takiiii simge modaya girene kadar birsey yoktu orda bir gelnlik denedim ki resmen asık oldummm ilk defa bu carpılma hissini yasadım diyebilirim gelgellim bizim bütceyi asıyor biraznaptıysam indirmedilerrr birde annemlerle gidip yine pazarlık yapıcaz bi umut belki bişiler yaparlar simge modayla ilgisi olan yada tanıdgı olan varsa kızlarrr yardımmmm diyorummmm ordan cıktık fotocuyla görüstük onlada ilgili kafam arıstımı üstünee adam dediki düğün günü 1,5 sa cekim yapabilirim illaki ogün stresten bazı seyler yetişmiyor tam zamnında olmuyor istersen sana teklifim düğünden sonra veya önce bana birgün ayır tüm gün sana cekim yapayım canın nerde isterse dedi bu konuda fikirlerinizi istiyorum cekim düğün günümü olmalı yoksa dğünden sonra ve önce daha mı iyi olur?????kızlar ben kafayı yicem bu sorularla ne olur yardım edin banaaa
arkadaşlar merhaba,
ben antalya da yaşıyorum nasipse bende 2012 gelini olucam ama hala mekan konusunda netleşemediközellikle açık veya kır düğünü tarzında istiyorum oteller ateş pahası:S duyduklarınıza gördüklerinize fikirlerinize ihtiyacım var:) bizimköy kır düğünü mekanı hakkında özellikle??? herkese kolay gelsin zor işmiş
niyucum, eğer çekim mekanı ve istediğin pozlar açısından 1,5 saatte çıkacak işten memnun kalmayacaksan tabiki ayır bir gününü ama bence ekstra bir gün hem sana külfet hem de gelinliğin kirlenecek..
Eğer 1,5 saatte çekilenleri beğenmezsen belki düğünden sonra bir gün alaçatı da çekim yaparsınız :112:
Ilk denediğin de olsa resmi biz de görelim ya, eminim o da çok yakışmıştır sana
Inşallah istediğin gelinliği giyersin kuzucum
Bu arada cümleten merabayın kuşlar
Giremiyordum ben de bir iki gündür, bir bakayım dedim size :112:
hoşgeldiinn ve hayırlı olsun şeker :112:
düğün mekanı konusunda antalyayı bilmediğim için yardımcı olamayacağım malesef, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun :114:
niyucum, eğer çekim mekanı ve istediğin pozlar açısından 1,5 saatte çıkacak işten memnun kalmayacaksan tabiki ayır bir gününü ama bence ekstra bir gün hem sana külfet hem de gelinliğin kirlenecek..
eğer 1,5 saatte çekilenleri beğenmezsen belki düğünden sonra bir gün alaçatı da çekim yaparsınız :112:
ilk denediğin de olsa resmi biz de görelim ya, eminim o da çok yakışmıştır sana
inşallah istediğin gelinliği giyersin kuzucum
bu arada cümleten merabayın kuşlar
giremiyordum ben de bir iki gündür, bir bakayım dedim size :112:
Kızlarr kızlarrr gelem mi, yanağınızdan öpem mi
öp öp öp öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?