2012' de yazın evlenecekler

diorum ya tatlım komple yeniden hazırlanman gerekicek aynı sorun bendede var kınada giyersem kirlenirse die düşünüyorum

çok güzel bir el süpürgesi, tavsiye ederim:)

kızlar bişey danışmak istiyorum ben saçlarımı platin sarısı yapmak istiyorum düğünümden bir ay önce falan sizce gelinlikle nasıl durur

arkadaşlar merhaba,
ben antalya da yaşıyorum nasipse bende 2012 gelini olucam ama hala mekan konusunda netleşemedik özellikle açık veya kır düğünü tarzında istiyorum oteller ateş pahası:S duyduklarınıza gördüklerinize fikirlerinize ihtiyacım var:) bizimköy kır düğünü mekanı hakkında özellikle??? herkese kolay gelsin zor işmiş

niyucum, eğer çekim mekanı ve istediğin pozlar açısından 1,5 saatte çıkacak işten memnun kalmayacaksan tabiki ayır bir gününü ama bence ekstra bir gün hem sana külfet hem de gelinliğin kirlenecek..
eğer 1,5 saatte çekilenleri beğenmezsen belki düğünden sonra bir gün alaçatı da çekim yaparsınız :112:

ilk denediğin de olsa resmi biz de görelim ya, eminim o da çok yakışmıştır sana
inşallah istediğin gelinliği giyersin kuzucum

bu arada cümleten merabayın kuşlar
giremiyordum ben de bir iki gündür, bir bakayım dedim size :112:

hoşgeldiinn ve hayırlı olsun şeker :112:
düğün mekanı konusunda antalyayı bilmediğim için yardımcı olamayacağım malesef, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun :114:

merhabalarrrr hoşgeldin

Hoşgeldin gasocum nerdesniz bea

ARKADAŞIM GELDİYDİ ANCA MÜSAİT OLDUM...

nyucum bence o gün yaptır çekimini kurtul 1,5 saatte dünyanın pozu çekilir bence şipşak nasılsa
gelinliği bende merak ettim inşallah o gelinlik olur tatlım..

bende gelinlik bakmaya kalksam çokmu erken ne zman bakmalıyım istanbulda model beğenip burda diktirebilirim çünkü 800 tlye dikiliyor istediğin model ...önce denemek lazım belki bambaşka bi modele aşık olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…