cnm fıyatı ne kadar bırde foto koyarmsn ben de daha almadım çkb . gulerek kullan
Hediye işini yarın sakin bir kafayla düşüneyim havincim buluruz bir şeyler muhakkak merak etme.Bu arada senin facen yok mu?
Selam kızlar pek gıremıyorum 2,3 gundur özledim valla kediciğim hasta ona bakıyorum bı yandan dershane kuzenım de geldi o sebepten
aaaaaaa nirdeler acepppppppp cnmmm
kedicik bıraz daha ıyı ama malesef yürüyemıyr
çok guzel cnm beğendımcanım nette çok belli değil ama stoktan getirtiyorlar henüz elime geçmedi.
Eki Görüntüle 297121
658 tl canım.
kalçası ezık cnm çişini yapamıyoryok tatlım yaaaa. bana yasak net. böyle ufak tefek şeyler sadece. burayı takip ediyorum. mail için kullanıyorum. bi de gazete falan okuyorum ufak tefek şeyler o kadar
oyyy nesi var pisinin
Kızz nebilemm kesin bunlar çeyizleri bitircekler bizim gaciler görün bak hepsi tek tek çeyiz almaya gittiler kesinnn
hemencik iyi olur inş.
çok guzel cnm beğendım
kalçası ezık cnm çişini yapamıyor
hahahahhah valla sevdıceklerıyle gezıyorlardır kesın
ama benmkıde gelırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhhhhhh 15 ayın acısını cok pis çıkarcm
Ohh gezsinler bakalım akşam haberleri gelir hihihÇıkar kız çok pis çıkarrr sende az kalmış zaten
kızlar yanlış hatırlamıyosam bnmkide böle bişeydi benziyo buna alalı baya oluyo çünkü hatırlamıyoum buda karacanın
Canişkolarımmmmmm el supurgesıne karar veremedık bılıyodursunuz arkdas dedı dugun hedıyen olarak ben alayım dıye öğrencı oldgu ıcın alacagı fıyat aralıgı çok bişey degıl bende anlayışla karşıladım hatda hıc almana bıle gerek yok sen gel yeter dedım..
ama ısrarla alıcagını söyledı el supurgesıne ıhtıyacım var bılıyosunuz cok pratıklık ama alıcagı fıyat az oldgu ıcın bı turlu karar veremedık yoksa başka bişeymı aldırsam bılemedım :S
bişeyde dıyemıyorum el supurge alalım dedık dun mesaj atmıs 110 tl arzum 7oe ınmıs dedı elektrklı dedı bende elektrklı ıstemıyorum şarjlı ıstıyorum kablolu falan pratık olmaz öf bılemedım napcamı:S
Tatlım başka küçük ev aletlerinden varsa eksiği mikser blandr gibi onlardan söyle şimdi onuda kırmak olmaz ama sen izah et kırmadan arkadaşını ben böyle aldırmayı düşünüyorum flan die çünkü ucuz bişey işine yaramayacaktır bulsan bile benim fikrim tabi
aaa eklede bakalım hemen cnmmm.slmmm kızlarrrr neler oldu nelerrr cok sey birikti size anlatacagım nerden baslıcam bilemedimm öncelikle gelinlikten bahsedeyim en iyisi nisanlımla işten cıkınca biraz gelinlik bakalım dedik biyere girdik orda bikac gelinlik denedim birtanesi hosumuza gitti hatta zarzor size gösterebilmek için ikna ettim ve fotosunu cekmeyi basardımm resmini ekleyebilirsem burdaki pcye göstericem fiyatıda indirdi tam bu güzel alırız derkennnnnnn hadi dedik hemen karar vermeyelim gidelim baska yerlerede bakalım takiiii simge modaya girene kadar birsey yoktu orda bir gelnlik denedim ki resmen asık oldummm ilk defa bu carpılma hissini yasadım diyebilirim gelgellim bizim bütceyi asıyor biraznaptıysam indirmedilerrr birde annemlerle gidip yine pazarlık yapıcaz bi umut belki bişiler yaparlar simge modayla ilgisi olan yada tanıdgı olan varsa kızlarrr yardımmmm diyorummmm ordan cıktık fotocuyla görüstük onlada ilgili kafam arıstımı üstünee adam dediki düğün günü 1,5 sa cekim yapabilirim illaki ogün stresten bazı seyler yetişmiyor tam zamnında olmuyor istersen sana teklifim düğünden sonra veya önce bana birgün ayır tüm gün sana cekim yapayım canın nerde isterse dedi bu konuda fikirlerinizi istiyorum cekim düğün günümü olmalı yoksa dğünden sonra ve önce daha mı iyi olur?????kızlar ben kafayı yicem bu sorularla ne olur yardım edin banaaa
aaa eklede bakalım hemen cnmmm.
inş istedıgın bi gelıınlık olur benmde kafam karışık ıstedgml gelnlgı burda bulamassam mecbur oraya gelicem artık
cnm blender setım falan var fakat kettle , çaycı bunlarım henuz alınmadı ama el supurgesıde cok pratık ılk aklıma gelen o oldu ıste bılmıyorum kafam karstı arzumda var 88 tl ama ayaklı elde kullanılmıyor brde elektrklı . Fakirde elde kuallanmaya vardı 80 tl sanrm o da walt dusuk ay bılemedım az daha arastırıyım ya
asıl begendiğim cektirmedi ama ilk begendiğim cektirdi buarada 2012 kır düğünü gelinlklerinde renkli cicekler serpiştirmişler gelinlklere müthiş duruyorr bilginizeee
canım ben fakiri tavsiye etmiyorum ama sn bilirsin yinede ..
slmmm kızlarrrr neler oldu nelerrr cok sey birikti size anlatacagım nerden baslıcam bilemedimm öncelikle gelinlikten bahsedeyim en iyisi nisanlımla işten cıkınca biraz gelinlik bakalım dedik biyere girdik orda bikac gelinlik denedim birtanesi hosumuza gitti hatta zarzor size gösterebilmek için ikna ettim ve fotosunu cekmeyi basardımm resmini ekleyebilirsem burdaki pcye göstericem fiyatıda indirdi tam bu güzel alırız derkennnnnnn hadi dedik hemen karar vermeyelim gidelim baska yerlerede bakalım takiiii simge modaya girene kadar birsey yoktu orda bir gelnlik denedim ki resmen asık oldummm ilk defa bu carpılma hissini yasadım diyebilirim gelgellim bizim bütceyi asıyor biraznaptıysam indirmedilerrr birde annemlerle gidip yine pazarlık yapıcaz bi umut belki bişiler yaparlar simge modayla ilgisi olan yada tanıdgı olan varsa kızlarrr yardımmmm diyorummmm ordan cıktık fotocuyla görüstük onlada ilgili kafam arıstımı üstünee adam dediki düğün günü 1,5 sa cekim yapabilirim illaki ogün stresten bazı seyler yetişmiyor tam zamnında olmuyor istersen sana teklifim düğünden sonra veya önce bana birgün ayır tüm gün sana cekim yapayım canın nerde isterse dedi bu konuda fikirlerinizi istiyorum cekim düğün günümü olmalı yoksa dğünden sonra ve önce daha mı iyi olur?????kızlar ben kafayı yicem bu sorularla ne olur yardım edin banaaa
aaa neden cnm bı cok arkdş fakir tavsıye etdı
Canm benimde nişan fotoarımızı çektirdiğimiz yer nişanlımın arkadaşıydı sordum dış çekim yapıyolarmış bizim düğün orduda olacağından istanbulda yaparsak senin dedğin gibi bigünü çekime ayrcam ama ozmanda bir sürü iş sırf fofo çekinmek için kuafördü oraydı buraydı yine stres yine stres yetmiyormuş gbi bir daha uğraşben belki kınamda gelinlik giyerim istanbulda çekimleride ogün yaparız diye düşünüyorum henüz bende karar veremedim yani sırf foto içinde bigün ayırırsan çok stresli ve yorucu olur senin için bence
canım daha önce bi kaç bişe kulladık şarjlı gırgır elektirikli şofben flan hemen bozuldu memnun kalmdık gerçi birazda şans meselesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?