canım dün yoktum, kayınvalidemdeydim, bugün de sabah yürüyüşe çıktım falan filan derken ancak şimdi bakabildim :114:Hoşgeldin gasocum nerdesniz bea
öp öp öp öp do- ya- ma- dımmm!!!
gasocum nasılsın?
EHEHE onu bi bulsam zaten öpücüklere boğacağım daheheh öpme kıs git kurba prensini öphoşgeldinnn canımmm
iyiyim ben de canım, iş güç koşturmaca, anca gelebildim, zaten birazdan da çıkacağımcanımmmm iyiyim çok şükür, sen nasılsıınn? nasıl gidiyor?
cnm bu hangı modelı pekı bırde fiyat??çok güzel bir el süpürgesi, tavsiye ederim:)
Eki Görüntüle 297164
selam kızlarrr
aşkım işten çıkıp beni alıcak offf daha iki saat var
EHEHE onu bi bulsam zaten öpücüklere boğacağım damaalesef
hoşbuldum, nasıl gidiyor bakalım?
iyiyim ben de canım, iş güç koşturmaca, anca gelebildim, zaten birazdan da çıkacağımhiç vakit ayıramıyorum artık buraya yaa, sinir oluyorum
hayırlı gelin seni, kayınvalidende mi kaldın bakiim?
ben de haftaya gideceğim galiba
yok kızkalamam orda nasıl kalayım
kahvaltıya gittim, akşama kadar ordaydık, yine çok güzel ağırladılar sağolsunlar, mutlu mesut döndüm evime
git tabi git kuzucum ihmal etme :114:
niyucum, eğer çekim mekanı ve istediğin pozlar açısından 1,5 saatte çıkacak işten memnun kalmayacaksan tabiki ayır bir gününü ama bence ekstra bir gün hem sana külfet hem de gelinliğin kirlenecek..
eğer 1,5 saatte çekilenleri beğenmezsen belki düğünden sonra bir gün alaçatı da çekim yaparsınız :112:
ilk denediğin de olsa resmi biz de görelim ya, eminim o da çok yakışmıştır sana
inşallah istediğin gelinliği giyersin kuzucum
bu arada cümleten merabayın kuşlar
giremiyordum ben de bir iki gündür, bir bakayım dedim size :112:
Kızlarr kızlarrr gelem mi, yanağınızdan öpem mi
ohh ohh ne güzellyok kızkalamam orda nasıl kalayım
kahvaltıya gittim, akşama kadar ordaydık, yine çok güzel ağırladılar sağolsunlar, mutlu mesut döndüm evime
git tabi git kuzucum ihmal etme :114:
canım dün yoktum, kayınvalidemdeydim, bugün de sabah yürüyüşe çıktım falan filan derken ancak şimdi bakabildim :114:
canımmmm iyiyim çok şükür, sen nasılsıınn? nasıl gidiyor?
EHEHE onu bi bulsam zaten öpücüklere boğacağım damaalesef
hoşbuldum, nasıl gidiyor bakalım?
iyiyim ben de canım, iş güç koşturmaca, anca gelebildim, zaten birazdan da çıkacağımhiç vakit ayıramıyorum artık buraya yaa, sinir oluyorum
hayırlı gelin seni, kayınvalidende mi kaldın bakiim?
ben de haftaya gideceğim galiba
oyyy canııımmm, ben gerçekten çok beğendimcanlarımm bu ilk begendiğim gelinlik fikirleri bekliyorum bununön kısmını kalp seklinde yaptırıcam arkasınıda capraz capraz büzmeli yapıyolar ya öyle düşündüm ama dediğim gibi asıl begendigimde buna benzer ama üzerinde somon rengi cicklerle süslenmişi oda manyak bişi ahh bi cektirseler resim ama cektirmedi uyuz kadınnn
tatlımmm nasılsınnn?Gasoooooooooo deryaw hgdnz canıkolarımmmmm
elifcim daha önce sormuşmıuydum aldıklarının fiyatlarını merak ettim koltuk tv ünitesi faln..
nyucum ben bunu çok beğendimm böylee nasıl tarif etsem şeker gibi gelinlik hani kır düğünü içn uygun bencede diğerine çok merak ettim.bende denemek istiyrum bian önce
canlarımm bu ilk begendiğim gelinlik fikirleri bekliyorum bununön kısmını kalp seklinde yaptırıcam arkasınıda capraz capraz büzmeli yapıyolar ya öyle düşündüm ama dediğim gibi asıl begendigimde buna benzer ama üzerinde somon rengi cicklerle süslenmişi oda manyak bişi ahh bi cektirseler resim ama cektirmedi uyuz kadınnn
elifcim daha önce sormuşmıuydum aldıklarının fiyatlarını merak ettim koltuk tv ünitesi faln..
nyucum ben bunu çok beğendimm böylee nasıl tarif etsem şeker gibi gelinlik hani kır düğünü içn uygun bencede diğerine çok merak ettim.bende denemek istiyrum bian önce
canım üzerinde uygulanmış halini görmeden bişey diyemeyeceğim pek, ama sanki o gelinliğin bu hali güzel sanki, böyle olduğunda belki o kadar hoş olmayabilir...Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz
birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??
sagol canım hertürlü elestiri ve fikire acıgım kızlar cekinmeden söyleyin ki bende karar verebileyim digerinde tek kol üzeri somun rengi ciceklerle süslenmiş etek kısmında gene bunun gibi cickler var duvagıda cicekli tac hediye ediolar ciceklerlerden yapılmıs özel bileklik yapmıslar herseyinle tamtakımdı rüya gibiydi resmen oda ben mest oldum o gelinliğe resmen
Napiyim, hasret başımı döndürdüBi alemsin canım yaaiyi gidiyor şimdilik dün oturma grubu tv ünitemizi flan gittik beğendik istikbalden hemen hemen karar verdik aldık gibi bişe canım bakalım hayırlısı
canım üzerinde uygulanmış halini görmeden bişey diyemeyeceğim pek, ama sanki o gelinliğin bu hali güzel sanki, böyle olduğunda belki o kadar hoş olmayabilir...
Lavantacım selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?