2012' de yazın evlenecekler

heheh öpme kıs git kurba prensini öp hoşgeldinnn canımmm
EHEHE onu bi bulsam zaten öpücüklere boğacağım da maalesef
hoşbuldum, nasıl gidiyor bakalım?

canımmmm iyiyim çok şükür, sen nasılsıınn? nasıl gidiyor?
iyiyim ben de canım, iş güç koşturmaca, anca gelebildim, zaten birazdan da çıkacağım hiç vakit ayıramıyorum artık buraya yaa, sinir oluyorum
hayırlı gelin seni, kayınvalidende mi kaldın bakiim?
ben de haftaya gideceğim galiba

yok kız kalamam orda nasıl kalayım
kahvaltıya gittim, akşama kadar ordaydık, yine çok güzel ağırladılar sağolsunlar, mutlu mesut döndüm evime
git tabi git kuzucum ihmal etme :114:

kahvaltıya gittim, akşama kadar ordaydık, yine çok güzel ağırladılar sağolsunlar, mutlu mesut döndüm evime

gosocum nbr cnm ..

maşallah allah bozmasın aranızı inş.bende kayınvalidemle anlaşabilirm aşkım bitanem diyor ama

canlarımm bu ilk begendiğim gelinlik fikirleri bekliyorum bununön kısmını kalp seklinde yaptırıcam arkasınıda capraz capraz büzmeli yapıyolar ya öyle düşündüm ama dediğim gibi asıl begendigimde buna benzer ama üzerinde somon rengi cicklerle süslenmişi oda manyak bişi ahh bi cektirseler resim ama cektirmedi uyuz kadınnn

Eklentiler

• $IMAG0082.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMAG0083.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
ohh ohh ne güzell
ben gidip kalacağım haftasonu, öyle de çok keyifli oluyor.. kayınvalideciğim gece otururken kestane yapıyor bize, ben de çay yapıyorum yanına, öyle sohbet muhabbet, seviyorum bu ortamı yaa ayy bak özlemişim, mutlaka gideyim ben haftasonu

Bizde sabahtan beri lavantacımla sohbet ediyos kendi kendimize dedik kimsecikler yok

Bi alemsin canım yaa iyi gidiyor şimdilik dün oturma grubu tv ünitemizi flan gittik beğendik istikbalden hemen hemen karar verdik aldık gibi bişe canım bakalım hayırlısı

Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz

birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??

Eklentiler

• $307625_220127174710485_162749383781598_604558_2023358244_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $320640_2253973423193_1064019321_32261035_747485748_n.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 17
elifcim daha önce sormuşmıuydum aldıklarının fiyatlarını merak ettim koltuk tv ünitesi faln..

nyucum ben bunu çok beğendimm böylee nasıl tarif etsem şeker gibi gelinlik hani kır düğünü içn uygun bencede diğerine çok merak ettim.bende denemek istiyrum bian önce

oyyy canııımmm, ben gerçekten çok beğendim
somon çiçeklisi de güzel olabilir ama görmek lazım tabi...
maalesef foto çektirmiyorlar, model çalınması die..

Gasoooooooooo deryaw hgdnz canıkolarımmmmm
tatlımmm nasılsınnn?
hazırlıklar tamam mı

sagol canım hertürlü elestiri ve fikire acıgım kızlar cekinmeden söyleyin ki bende karar verebileyim digerinde tek kol üzeri somun rengi ciceklerle süslenmiş etek kısmında gene bunun gibi cickler var duvagıda cicekli tac hediye ediolar ciceklerlerden yapılmıs özel bileklik yapmıslar herseyinle tamtakımdı rüya gibiydi resmen oda ben mest oldum o gelinliğe resmen

Sen en güzel gelin olmuşun öle canım benimmm

Canım oturma grubu 2.500 tv ünitesi 750 tl orta sehbayla zigon sehbayada karar verince tam olarak işlem yaptırıcaz dün sadece ön işlem yaptırdık koltukların rengi yoktu hem kumaşuna baktık hem renk seçtik tv ünitesini yakından görsen aşık oldum resmen hem uygun hem güzell kaliteli aşkitom tvmizide aldı tam üniteye göre 102 ekran

canım üzerinde uygulanmış halini görmeden bişey diyemeyeceğim pek, ama sanki o gelinliğin bu hali güzel sanki, böyle olduğunda belki o kadar hoş olmayabilir...

Lavantacım selammm

nyucum tekrardan inceledim şöyle eteklerdeki detaylar çok güzel ama bitarafında yoğun bence hertarafında yoğun olsa daha güzel olur hatta sana oyuncu gökça bahadırın gelinliğini ekliyim detayları benziyor diye ekliyorum aklını karıştırmak için değil ama ben beğendim yani taşlı tuşlu gelinlikleri çok sevdiğim halde pamuk şekeri gibi geldi bana hani bu gelinlikteki gibi eteğin herçevresinde olsa nasıl olur..

Bi alemsin canım yaa iyi gidiyor şimdilik dün oturma grubu tv ünitemizi flan gittik beğendik istikbalden hemen hemen karar verdik aldık gibi bişe canım bakalım hayırlısı
Napiyim, hasret başımı döndürdü
hayırlı olsun canım, foto var mı peki?
Gerçi ben şimdi çıkmak zorundayım ama yarın bakarım

canım üzerinde uygulanmış halini görmeden bişey diyemeyeceğim pek, ama sanki o gelinliğin bu hali güzel sanki, böyle olduğunda belki o kadar hoş olmayabilir...

Lavantacım selammm

slm deryaw nbr nasılsın..hani resimlerine ulaşabildin mi ben çok merak ediyorum eklesende görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…