evet canım az kalmış biz şimdiden aldık borcu kalmasın die bütün beyaz eşyalarımı ben almıştım zaten evide 2+1 düşünüyoruz ne çok büyük nede çok küçük olsun, bizim oturduğumuz yerde kiralar hemen hemen aynı 400,450,500 Tl bakalım artık nasıl beğenirsek çok abartılı bi eşya almadığımdan lüks bi daireyede gerek yok kira olacağı için öyle yemek odası flanda düşünmüyorum şimdilik gereksiz ev tutulduktan sonra güzel bi yemek masası alırım diyorum sadece..
cnm aynen kiracı olacağımız için bende yemek odası falan almıcam..kendi evimizde büyük olmucak 90-100 m2 2+1 olucak kısmetse..o yüzden eksiklerime göre alıcam evimie geçince allah kısmet etsin o günleri daha ne isterim ki..ben koltukları şık isityordum ama olmucak öyle şık bişey almıcaz hem rahat hemde kullanışlı olucak daha snr bende çalışırsam değiştirirz seneler sonra
elifcim valla biz ikimi takılıyoruz kızlar yok piyuasada lila bugün işbaşı yaptı..
Canım sende aynı benim gibi düşünüyosun kullanışlı rahat bişey almak daha mantıklı bizim durumuza bakılaraktan bende o 3.700 tl olana bayılmıştım ama artık kendi evimiz olunca böle bişey düşünürüm diyorum.. Bu arada beylikdüzündemi oturacaksın tatlım orda kiralar biraz pahalı diye biliyorum galiba oyüzden 1+1 istiyosun sen
Evet sorma valla sadece ikimiz varız sende çalışıyosun sanırım .. Lilamında hakkında hayırlısı olur inşallah.. Off facede yok artık bana
evet cnm beylikdüzünde oturucam kısmetse ..bende bayıldım o 3,700 tl lik..çok eşya almak istemiyoruz o yüzden hemde kira olacağı için kendi evimizi zevkimize göre döşeriz dedik ama benim içim gidiyor gördükçe ....
Kızlar merhaba, nasılsınız?
Jumbo'da beğendiğim çatal kaşık setine hemen hemen benzer bir set buldum, Karaca Halley, hem de 3 te 1 fiyatına aldım gitti
Bu arada çeyiz gerçekten de bana bayağı pahalıya patladı:44:
Kızlar merhaba, nasılsınız?
Jumbo'da beğendiğim çatal kaşık setine hemen hemen benzer bir set buldum, Karaca Halley, hem de 3 te 1 fiyatına aldım gitti
Bu arada çeyiz gerçekten de bana bayağı pahalıya patladı:44:
Selam kızlar pek gıremıyorum 2,3 gundur özledim valla kediciğim hasta ona bakıyorum bı yandan dershane kuzenım de geldi o sebepten
ayy elif koş koşşş
bak koltuk takımı buldum fiyattan süper 2,300 tl bak bakalım beğenicekmisn ama tepe mobilya diye bi siteden alışveriş sanırım evgör mobilya gibi nasıl kumaşıan dokunup anlıcaz ki..:26::26:
Eki Görüntüle 297109 Eki Görüntüle 297110
hoşgeldin canımm ya zaten bi lavanta bi ben vardım kimsecikler yok kızancıklar kimbilir napıyolar
kedicik nasıl oldu iyimi şimdi
hoşgeldin çağlacım kşmseler uğramıyor elifle paslaşıp duruyoruz valla...moraller nasıl şafak bitmek züere sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?