Napiyim, hasret başımı döndürdü
hayırlı olsun canım, foto var mı peki?
Gerçi ben şimdi çıkmak zorundayım ama yarın bakarım
Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz
birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??
oyyy canııımmm, ben gerçekten çok beğendim
somon çiçeklisi de güzel olabilir ama görmek lazım tabi...
maalesef foto çektirmiyorlar, model çalınması die..
tatlımmm nasılsınnn?
hazırlıklar tamam mı
SAGOL KUZUMMMMSen en güzel gelin olmuşun öle canım benimmm
B sekildeki halimi canımmmön kısmı hoş cnm
nyucum tekrardan inceledim şöyle eteklerdeki detaylar çok güzel ama bitarafında yoğun bence hertarafında yoğun olsa daha güzel olur hatta sana oyuncu gökça bahadırın gelinliğini ekliyim detayları benziyor diye ekliyorum aklını karıştırmak için değil ama ben beğendim yani taşlı tuşlu gelinlikleri çok sevdiğim halde pamuk şekeri gibi geldi bana Eki Görüntüle 297194 hani bu gelinlikteki gibi eteğin herçevresinde olsa nasıl olur..
selam kızlaarrr,,neler yapıyosunuz bakim
selam tatlım walla dört gözle mesaimin dolmasını bekliyorum yirmilik dişim çıkıyo felaket ağrı yapıyo eve gitmek istiyorum artıkkk
Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz
birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??
selam kızlaarrr,,neler yapıyosunuz bakim
ayy canım çok acıyo bilirim,,aspirn çiğne üstünde ağrıyı alıyo bak,bende paydosu bekliyorum inşallah verilcek bu sene
Selam tatlım hoşgeldin
hoşbuldum çağlacımm :) şafağın kaç oldu 11 gün mü nasıl geçiyo?
11 gun snra doğan gunes tatlım ama ben dğan gneşe göre saymıyorum geldıgı gune göre sayyorum atarsa 11
elif gecms olsn cnm bılırım o acıyı cok çektim
kızlar gecen gün sehpa koymustum falan onlar ındırıme gırmş yanılmıyosam 14o tl 3lü
süper kuzumbitti bitti azcıkk kaldı ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?