canımm ben bunu da çok beğendim, çok cicooşşşcanlarımm bu ilk begendiğim gelinlik fikirleri bekliyorum bununön kısmını kalp seklinde yaptırıcam arkasınıda capraz capraz büzmeli yapıyolar ya öyle düşündüm ama dediğim gibi asıl begendigimde buna benzer ama üzerinde somon rengi cicklerle süslenmişi oda manyak bişi ahh bi cektirseler resim ama cektirmedi uyuz kadınnn
ben de çok seviyorum yaa, dediğin gibi sohbet muhabbet çok keyifli oluyoo :114:ohh ohh ne güzell
ben gidip kalacağım haftasonu, öyle de çok keyifli oluyor.. kayınvalideciğim gece otururken kestane yapıyor bize, ben de çay yapıyorum yanına, öyle sohbet muhabbet, seviyorum bu ortamı yaaayy bak özlemişim, mutlaka gideyim ben haftasonu
yok canım ben almadım, kullanmadım da bilmiyorum ama ben almayı düşünmüyorum canım :114:Eki Görüntüle 297249
bundan bahsedıyorum kızlar speed slicer kullanan varsa memnunmu yda çeyizine alan var mı?
öncelikle herkese hayırlı olsun kızlar..
benimde 9 haziran düğünüm mobilyalar ev ve kınalık gelinlik dışında herşey tamam. kızlar bana yardım eder misiniz gelinlik bi türlü istediğimi bulamıyorum, aralık ayında yeni sezon giriyormuş hepimize kolay gelsinn...
neden düşünmüyosun gasommmm pratık gb görünüyor ama bılemıyorum ne kadarda pratık oldugunu kullananlara sormak lazımcanımm ben bunu da çok beğendim, çok cicooşşş
değişikliklerle ilgili sadece arka çapraz bağlar konusunda olumlu fikir beyan ediyorum ve başka değişiklik bence yaptırma diyoruumm
ben de çok seviyorum yaa, dediğin gibi sohbet muhabbet çok keyifli oluyoo :114:
git git ben de 2 haftadır görmüyodum özlemiştim, iyi oldu gittiğim :114:
yok canım ben almadım, kullanmadım da bilmiyorum ama ben almayı düşünmüyorum canım :114:
selamlar kızlar...
geçmişi okudum da...
elifcim mobilyalarını almış,güle güle kullan tatlım...
nyucum gelinlik bakmış,denemiş ve beğenmiş..inşallah gönlündekini alabilir. üzerine giydiği modelde çok yakışmış ayrıca...
bende dershaneden geldim dinleniyorum.
bugün İSMEKten aramışlar spora yazılmıştım,yarın başlıyormuş ama yarın gitmeyeceğim Cuma başlayacağım nasipse..
Salı Cuma 2 gün spor yapıcam ve kilo vermeme daha da çok yardımcı olacak inşallah
kızlar birşey soracağım mobilyaları şimdiden alabiliyor muyuz,daha evimiz yok ortada da yani orada bekletip aldıklarımızı daha sonra evimize götürebiliyor muyuz? biliyor musunuz acaba?
İyi akşamLarr kızLar
Bugun iLk iş günümü kazasız beLasız atLattım =) Canım sıkıLıoo ama yaa :S yine durgun bi moda girdim ben... :S en iyisi gidip kitabımı okuyayım...selam verim dedim.öpüLdünüz..
çağlaaam nasılsın bakalım
evet cnm öyle müsamma gösterıyor mobılyacılar ama ben evımı tutduktan sonra adırmayı dusunuyorum fakat beyaz esyayı tv yi falan evı tutmadan öncede alablrm
iyyyyyyyyyyyyyyim yavru kuşum şafak heycanlandırıyor
resmen şoktayımsen napıyon bakim
aaah aaah o şafak banada gelcek bi gün inş
bnde mobilyaları hallettim kuzum..
kızlaaar yatak odası dolapları beyaz olcak ama ben baza ve başlıkta beyazı beğenmedim kahve sanki daha ağar duruyodu öle bi tarz yarattım
yemek odama baktınız mıııııı
evet canım baktım ben az önce...çok güseeel ve çooook modern bayıldım bende...güle güle kullanın inşallah tatlım...
sedoşum ales sınavın nasıl gectı bırazdan bakıcam sorularına zormuydu? Sorular verıldımı nete?
aaah aaah o şafak banada gelcek bi gün inş
bnde mobilyaları hallettim kuzum..
kızlaaar yatak odası dolapları beyaz olcak ama ben baza ve başlıkta beyazı beğenmedim kahve sanki daha ağar duruyodu öle bi tarz yarattım
yemek odama baktınız mıııııı
bunlar gerçek düşünceleriniz mi kızlar siz böle dedikçe inanılmaz mutlu oluyorummmm
peki o beyaz mobilyaya kahve baza nası:26:
zor değildi hatta kolay bir alesti öncekilere nazaran,yalnız afyonum tam patlamadığı için yanlışlık yaptım sınavda..sayısal 2yi sözel 1in cevap anahtarına kodlamışım
sonradan sözel 1 e geçince farkettim,sildim tekrar kodladım falan derken biraz zaman kaybettim,o nedenle tam istediğim gibi olmadı yetiştiremedim.aman zaten ölesine girdim güncel alesim olsun diye elimdehayırlısı artık..
nete vermemişler baktım az önce göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?