2012' de yazın evlenecekler

ayy inaşşah benimde kendileri düşerler ya belli olmayanlar ilaçın etkisi ile uzadılar belirgenleştiler kendisi döküldün ya birde iğneliye dünyanın parasını vermek istemiyorum benimde tüy problemim yoktu ne güzel..

ilacın etkisi geçince kendiliğinden dökülüyo çoğunlukla umarım senin de dökülür canım

Yani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizce ben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..
çooook da güzel olursun canım benim
ben tesettürlü bile değilim ama ben de çok açık gelinlik giymeyeceğim, bu tercih meselesi, benimki de bir nevi bir örtünme biçimi işte..

bu arada havine tek parça gelinlik konusunda katılıyorum canım, nitekim sen de öyle düşünmüşsün :112:

bak mesela şöyle olabilir senin için; (tabi tesettüre uygun hale getirilmeli çoğu, yani bazılarında ince tüllerle kolların ve gerdanın görünür, ona kumaş dublesi yapmak gerek..)
Eki Görüntüle 297909 Eki Görüntüle 297915 Eki Görüntüle 297916

veeee grace kellyyy....
Eki Görüntüle 297919

bu daa modernize grace :))
Eki Görüntüle 297926

kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
hayırdır kuzu? nazara gelmeyin aman

nişan elbiseni beğenmiştim ya ben, bi daha bakayım diye az önce face açtım baktım bulamadım
ben de ben bulamadım sanmıştım, meğer başka sorun varmış
geçmiş olsun diyeyim madem canım

Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)

inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
hoşgeldin şeker
hayırlı olsun bu arada :114:

muck naber yavru

iyi cnm senden nbr..görüşemiyorz artık gelmiyorsunuz
gelinlik arsivin süper..
bende hep prenses modeler var onlardan düşünüyorum ama belki başka deneyince fikrim değişir..elifin eklediğini görmüsündür çok beğendim ben kapalı düşünmediğim halde çok beğendim ama bizimkinlerde istemez kapalı gelini açtırıyorlar.

sırığım ben birazcümlen komik olmuş..resimde olsaydı güzel olurdu ama olsun hayalimde canlandırıcak kadar yetti bile

beni görmüssündür zaten kara kuru bişey =)

Gasocum çokk beğendimm özellikle üst kısımları çok güzeller diktirirsem usta biri lazım tabi orası ayrı mesele..
evet facemi kapattı nişanlım öle olmak zorundaydı gerçi ben yine açarım biz zman sonra
Birileri bizimle uğraşıyo niye anlamıyorum bizim kimseye bi zararımız yok ki

Evet cnm 2o tl sanırım dun baktım da gitdi gidiyorda sanırım .
Yani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizce ben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..
cnm ben açık gıycem ama kapalı
gayet asil hoş duran modeller var

gelınlıkler harıkaaaaaaaaaa gasom çok begendım en cokta 1.modeli

teşekkür ederim çokkk

şekerler nişan kıyafetimi koyuyorum işte buydu. aşkım almıştı bunu benim haberim bile yoktu. bi resim de ben koyayım dedim kıyafet olarak kendi zevkimden. aynen tarzım da budur yani kociş tam biliyor zevkimi

Havincim rengine bayıldımm modelide güzelmişşş

ayollllllllllllllllllllllllllllll nerelerdesinşzzzzzzzzzzzz

eee mecburen. benim yanımda öğrendi şaka bi yana zevklidir. mimar zaten haliyle zevkli oluyolar iş gereği

buralardayıız şeker

Kimsecikler yok akşam gelir herkesler benimde akşam bilgisayarı elime alasım gelmiyo akşama kadar başında olduğum için

Negüzel şanslısın işte havincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…