evet ilaçlar bi tarafı düzeltirken bi tarafı kötü yapıyo. ben fiziğimden memnunum. sürekli spor yaptıüım için gayet normal. tüy sorunum da hiç yok şükür. ilaçlar bittikten sonra geçti yine tüylenmem bitti eskisi gbi oldum
ayy inaşşah benimde kendileri düşerler ya belli olmayanlar ilaçın etkisi ile uzadılar belirgenleştiler kendisi döküldün ya birde iğneliye dünyanın parasını vermek istemiyorum benimde tüy problemim yoktu ne güzel..
çooook da güzel olursun canım benimYani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizceben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..
hayırdır kuzu? nazara gelmeyin amankızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
nişan elbiseni beğenmiştim ya ben, bi daha bakayım diye az önce face açtım baktım bulamadımYaa ben yine leyla oldum bugün kusuruma bakmayın
Bu arada gelinliğin üstüne bayıldımm mükemmel olmuş kolları işlemesi flan ama eteği daha kabarık ve sade yada etek uçlarında abartısız beden işlemelerinden olabilirdi diye düşünüyorum ... Sanırım çok şey istiyorum
Bu arada canımcım gecen nişan fotolarımı face koydum ama çekemeyenler var sanırımartık face giremiyorum nişanlımda bende kapatmak zorunda kaldık delinin biri bizimle uğraşıp duruyo yalan yanlış şeyler yazıp mesaj atmış bizi ayırmak için bizde en iyisi kapatalım kimse uğraşamasın dedik
hoşgeldin şekerMerhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)
inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
nasıl birisin merak ediyorum işte boyun posun yüzün gibi..bi gosoyu birde seni en en çok merak ettmiştim..herkesi merak ediyorsun ama en çoklar oluyor işte biride sensin gasoyu gördüm çok şükür senide merak ediyorum işte..
çooook da güzel olursun canım benim
ben tesettürlü bile değilim ama ben de çok açık gelinlik giymeyeceğim, bu tercih meselesi, benimki de bir nevi bir örtünme biçimi işte..
bu arada havine tek parça gelinlik konusunda katılıyorum canım, nitekim sen de öyle düşünmüşsün :112:
bak mesela şöyle olabilir senin için; (tabi tesettüre uygun hale getirilmeli çoğu, yani bazılarında ince tüllerle kolların ve gerdanın görünür, ona kumaş dublesi yapmak gerek..)
Eki Görüntüle 297901 Eki Görüntüle 297906 Eki Görüntüle 297907 Eki Görüntüle 297908 Eki Görüntüle 297909 Eki Görüntüle 297910 Eki Görüntüle 297911 Eki Görüntüle 297912 Eki Görüntüle 297913 Eki Görüntüle 297914 Eki Görüntüle 297915 Eki Görüntüle 297916 Eki Görüntüle 297917
veeee grace kellyyy....
Eki Görüntüle 297919 Eki Görüntüle 297920 Eki Görüntüle 297921 Eki Görüntüle 297923 Eki Görüntüle 297925
bu daa modernize grace :))
Eki Görüntüle 297926
hayırdır kuzu? nazara gelmeyin aman
nişan elbiseni beğenmiştim ya ben, bi daha bakayım diye az önce face açtım baktım bulamadım
ben de ben bulamadım sanmıştım, meğer başka sorun varmış
geçmiş olsun diyeyim madem canım
hoşgeldin şeker
hayırlı olsun bu arada :114:
muck naber yavru
sırığım ben birazcümlen komik olmuş..resimde olsaydı güzel olurdu ama olsun hayalimde canlandırıcak kadar yetti bile
beni görmüssündür zaten kara kuru bişey =)
bende resim koyamıyorum ki anacım yaaaa. bana yasak. ben neti çok az kullanıyorum. aşkım takip ediyo. başıma bir olay geldi o yüzden. sırığım biraz ben. 179 boyum. zayıfım. yeşil gözlüyüm. uzun saçlıyım. öyle işte
ben tesettürlü bile değilim ama ben de çok açık gelinlik giymeyeceğim, bu tercih meselesi, benimki de bir nevi bir örtünme biçimi işte..
bu arada havine tek parça gelinlik konusunda katılıyorum canım, nitekim sen de öyle düşünmüşsün :112:
bak mesela şöyle olabilir senin için; (tabi tesettüre uygun hale getirilmeli çoğu, yani bazılarında ince tüllerle kolların ve gerdanın görünür, ona kumaş dublesi yapmak gerek..)
Eki Görüntüle 297901 Eki Görüntüle 297906 Eki Görüntüle 297907 Eki Görüntüle 297908 Eki Görüntüle 297909 Eki Görüntüle 297910 Eki Görüntüle 297911 Eki Görüntüle 297912 Eki Görüntüle 297913 Eki Görüntüle 297914 Eki Görüntüle 297915 Eki Görüntüle 297916 Eki Görüntüle 297917
veeee grace kellyyy....
Eki Görüntüle 297919 Eki Görüntüle 297920 Eki Görüntüle 297921 Eki Görüntüle 297923 Eki Görüntüle 297925
Eki Görüntüle 297926
nişan elbiseni beğenmiştim ya ben, bi daha bakayım diye az önce face açtım baktım bulamadım
hoşgeldin şeker
muck naber yavru
Evet cnm 2o tl sanırım dun baktım da gitdi gidiyorda sanırım .Kesinlikle cok heyecanlı bir durum kuzummm evet ucus ucuss taslı ve küpürlü modelleri denedim bende cok agır durdu yasımdan kat kat büyük gösterdi hemde kır düğünü olacagından artık tercihimi bu yönde kullanıyorum cok hafif sanki üstünde yok gibi biliyorsunuzdur bende bir kelebek hastalıgıdır gidiyorrr o etegindeki cicklerde bana kelebegi andırdıgından cok hosuma gitti dedigim gibi bi gelinlk daha var ki o da bunun renklisini ve daha sahsahlısını düşün öyle bişi o kadın fiyatta bişiler yaparsa onu alıcaz nasipse bakalım hepimiz için hayırlısı olsunn
ben aldım canım ama kullanma fırsatım olmadı ceyiz oldugundan ama arkadasımın tavsiyesi üzerine aldım evli ve kullanıslı oldugunu söyledi fiyatlarıda uygun dore kamp yapmıstı 20tl yemi ne almıstım bakalım deneyip görücezz
cnm ben açık gıycem ama kapalıYani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizceben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..
Ben tesettürlü bile değilim ama ben de çok açık gelinlik giymeyeceğim, bu tercih meselesi, benimki de bir nevi bir örtünme biçimi işte..
Bu arada havine tek parça gelinlik konusunda katılıyorum canım, nitekim sen de öyle düşünmüşsün :112:
Bak mesela şöyle olabilir senin için; (tabi tesettüre uygun hale getirilmeli çoğu, yani bazılarında ince tüllerle kolların ve gerdanın görünür, ona kumaş dublesi yapmak gerek..)
veeee grace kellyyy....
Eki Görüntüle 297926
hayırdır kuzu? Nazara gelmeyin aman
Geçmiş olsun diyeyim madem canım
hoşgeldin şeker
Hayırlı olsun bu arada :114:
Muck naber yavru
veeee grace kellyyy....
Eki Görüntüle 297926
hoşgeldin şeker
muck naber yavru
şekerler nişan kıyafetimi koyuyorum işte buydu. aşkım almıştı bunu benim haberim bile yoktu. bi resim de ben koyayım dedim kıyafet olarak kendi zevkimden. aynen tarzım da budur yani kociş tam biliyor zevkimi
Eki Görüntüle 298234
Havincim rengine bayıldımm modelide güzelmişşş
eniştemiz zevkliymiş
ayollllllllllllllllllllllllllllll nerelerdesinşzzzzzzzzzzzz
havin pek guzel nısan kıyafetın cnmm bende netde bulabılırsem koyarım
ayollllllllllllllllllllllllllllll nerelerdesinşzzzzzzzzzzzz
eee mecburen. benim yanımda öğrendişaka bi yana zevklidir. mimar zaten haliyle zevkli oluyolar iş gereği
buralardayıız şeker
Kimsecikler yok akşam gelir herkesler benimde akşam bilgisayarı elime alasım gelmiyo akşama kadar başında olduğum için
Negüzel şanslısın işte havincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?