akşama ne yemek yapalım muhabbeti yaparız kız
olur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak
inşallaaah canımm
inşallaaah yaaa
hehehhe yaparız inşallaah yaaa,ayy hayal gibi..inşallah gerçek oluur
Amiinnnnn ya rebbimmyalnız ben çocuk konusundan korkuyorum hemen oraya geçmesek hihihi
kızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...
aaaaa ben değiliiiiiiiimben genelde daha seksi takılırım
kız seksilikte bir yere kadar,misafir gelince ne giyeceksin mesela
bi de akşamları sıcak çikolata,dizi ve kanepe fantezisinde bu pijamalar ve pofidik terlikler revaçta
anneeem benim saten pijamalarım var. ipek pijamalarım var. renk renk desen desen yaniiiiii. çok da şıklar. seksi dediysek ille öyle açık saçık demedik şeker
aaayyy beeeennnkızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...
kız seksilikte bir yere kadar,misafir gelince ne giyeceksin mesela
bi de akşamları sıcak çikolata,dizi ve kanepe fantezisinde bu pijamalar ve pofidik terlikler revaçta
hımmm...tabi onlarda olabilir...
ama bu söylediklerim de çok şekeeer
bak gasooom.... galiba lilamla elifimde istiyordu hatırladığım kadarıylaaaayyy beeeennn
oysho dan da bahsetmiştik ya geçen günn
hatta haftasonu arkadaşımla marmara forumdayken bakmıştım yine oysho yaa,
ay bayılazaaammmçok güzel şeyler vardı yineee
ama pahalıydı accuk
dur hemen bakim morhipoya sedoşşuumm
maşallah maşallah Allah bozmasın canımama aşkım beni böyle beğeniyo yaaaaa. ben böyle mutluyum. saten yada ipek pijama giyip saçımı da dağınık şekilde tepeden toplayınca hasta oluyo bana
ama aşkım beni böyle beğeniyo yaaaaa. ben böyle mutluyum. saten yada ipek pijama giyip saçımı da dağınık şekilde tepeden toplayınca hasta oluyo bana
bak gasooom.... galiba lilamla elifimde istiyordu hatırladığım kadarıyla
maşallah maşallah Allah bozmasın canım
uu uuuuu
az önce kociş aradı. almış bağlamayı yine eline bana niğde bağlarını söyledi keyifli keyifli. göbek attım ben de
hayırdır ne bu keyif bu saatte nerden esti dedim. düğüne hazırlık yapıyorum bitanem senden reaksiyon alıyorum bakıyorum hangi söylediğime oynuyosun ona göre hazırlık yapıyorum diyo
hehehe iyi taktik
bak gasooom.... galiba lilamla elifimde istiyordu hatırladığım kadarıyla
maşallah maşallah Allah bozmasın canım
maşallaaah diyorum yinee...yok canım yaaa derdi beni eğlendirmek. ben o ne söylese beğenirimki. biz konservatuarı birlikte okuduk çünkü biliyoruz zaten müzikte neyi sevip sevmediğimizi. maksat beni güldürmekti. düşünceli çok bebişim benim
valla ya çok şirinleeerevet evet kızlar da bunları istediklerini, beğendiklerini söylüyorlardı :114:
anacım sevilmeyecek gibi mi yaa :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?