sana mesaj atıyorum, orada açıklayacağım olur mu :)
biz ne sıkıntılarla nişanlandık anlatamam. ooooooooo neleri getirdiler burnumuzdan. nişan bile yapmayacaktık ben istemedim hazırlık falan yapmadım. evde bi yüzk takacaktık o kadar kıyafet dahi hazırlamadım. aşkım hazırlamış herşeyi de öyle nişanım oldu. benim haberim olmadan sürpriz oldu. üzme kendini lavantam herşey güzel olacak. allah size mutluluk versin yeter
ben de diktirsem mi yoksa alsam mı bilemedim, ama ben öyle provaya filan çok gidip gelecek biri değilim, sanırım butik butik dolaşıp en beğendiğim hangisiyse onda karar kılarım, birkaç ufak tadilat olur belki o kadar :) ben aşırı relax'ım biliyor musunuz, sanki evlenecek ben değilmişim gibi :)
çok şükür benim annem ve benim akrbalrım dışında beni üzen olmadı onlarıda es geçiyorum..çok büyük sorun olarak görmüyorum ..ki daha fazla sorun olsaymış ben kaldırabilirmiymişim bilmiyorum kimse dört dört yapamıyor karşıdan imreniyorsun ama içinde ne fırtalar kopuyor bilemiyorsun..ama sonuçta üzülsende olacağı varsa oluyor..düünlerimizi inşallah sounsuz atlatırız ayrıca seni çok merak ediyorum.
kuzum ev düzeni son aya kalacaksa giyeceklerini kuaförü vs önceden hallet bitir. yoksa aceleye gelr istediğin gbi olmaz. bir deee hazr almak daha avantajlı onu da söyleyeyim
ben iki arada bi derede artık işi daha önceden bırakıcam sanırım istanbulda kuaför bilmiyorum ki saçımı nişandaki gibi yaptırırım ki en azından kötü bi kuaföre gitsemde kıvırcıkta ne kadar kötü yapar topuz bana gitmyor birde iyi yapılmassa artık kendimi düşünemiyorum nasıl olurumböyle konuşunda panikliyorum nsıl olur nasıl gider diye birde ben çok kararsız bi insanım işim 2 misli daha zor.
boşver bebeeeeem hiç sallama öyle şeyleri. biz aşkımla öyle düşünüyoruz. evlenelim de dünya umrumuzda olmaz diyoruz. nasıl merak ediyosun kız anlamadım
nasıl birisin merak ediyorum işte boyun posun yüzün gibi..bi gosoyu birde seni en en çok merak ettmiştim..herkesi merak ediyorsun ama en çoklar oluyor işte biride sensin gasoyu gördüm çok şükür senide merak ediyorum işte..
bende zor beğenirim ama dikkatli ve emin adımlarla ilerleyince herşey gayet güzel oluyor canım. danışmanlık yaptığım kişilerden biliyorum artık
bende resim koyamıyorum ki anacım yaaaa. bana yasak. ben neti çok az kullanıyorum. aşkım takip ediyo. başıma bir olay geldi o yüzden. sırığım biraz ben. 179 boyum. zayıfım. yeşil gözlüyüm. uzun saçlıyım. öyle işte
tüh ben yeni üye olduğumdan mesaj atamıyormuşum ama benim de forum desteğiyle bulduğuma göre şimdi şekerim, Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyoruz, oradan wedding sekmesini tıklayınca bize bir ekrran geliyor işte çizelgemizi yapıyoruz filan en son ekrana gelince web sitesi kodları çıkıyor ya, işte orada html yazan yerdeki kodda http://... ile başlayan kısımdan event.png ile biten kısma kadarki yeri kopyalayıp profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırıyoruz :) bu kadar :)
konu harici oldu ama kusura bakmayın
sırığım ben birazcümlen komik olmuş..resimde olsaydı güzel olurdu ama olsun hayalimde canlandırıcak kadar yetti bile
beni görmüssündür zaten kara kuru bişey =)
ay yok ben kara kuru değilim. çok mankenlik teklifi falan aldım. saçlarım yüzüm falan yok beğenilir. aşkım boşuna kıskanmıyo yani
ailece sırığız şekerim napim öyle yani
yok kız ben kendim için dedim onu..
maşallah diyelim o zman sana unutmadan ..
havin birde şey aklıma geldi şu mankenlik teklifini kabul etseydin..manken arkadaşımız olurdu hava atardık
bende öyleydim deee kilo aldım biraz çok şükür. hastayken çok zayıflamıştım. şimdi aldım. aşkım bakıyo bana sağolsun. ben ona yemek yapıyorum o da bana yapıyo. hepimize maşallah kuzum
anacım benim çok sanatçı manken arkadaşım. boşver yaaa bişey olmuyo olunca
benim kilom önceden daha iyidi benide sivilce hapı maffetti ya kilo verdim bacaklarım zayıfladı biraz oaralara kilo aldırmam gerek..tüylendirdi hain hap beni ama saolsun sivilcelerden kurtardı ayrıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?