2012' de yazın evlenecekler

sana mesaj atıyorum, orada açıklayacağım olur mu :)

tüh ben yeni üye olduğumdan mesaj atamıyormuşum ama benim de forum desteğiyle bulduğuma göre şimdi şekerim, Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyoruz, oradan wedding sekmesini tıklayınca bize bir ekrran geliyor işte çizelgemizi yapıyoruz filan en son ekrana gelince web sitesi kodları çıkıyor ya, işte orada html yazan yerdeki kodda http://... ile başlayan kısımdan event.png ile biten kısma kadarki yeri kopyalayıp profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırıyoruz :) bu kadar :)

konu harici oldu ama kusura bakmayın

çok şükür benim annem ve benim akrbalrım dışında beni üzen olmadı onlarıda es geçiyorum..çok büyük sorun olarak görmüyorum ..ki daha fazla sorun olsaymış ben kaldırabilirmiymişim bilmiyorum kimse dört dört yapamıyor karşıdan imreniyorsun ama içinde ne fırtalar kopuyor bilemiyorsun..ama sonuçta üzülsende olacağı varsa oluyor..düünlerimizi inşallah sounsuz atlatırız ayrıca seni çok merak ediyorum.

bende bakıyorum bazen panik oluyorum ama genel olarak pek inanmıyorum ya herşeyi ayarlayayım diyorum herşey belli olsun diyorum deli gibi araştırıyorum ama inanamıyorum evlenicemegelinlkte aartık kısmet bakalım özenmicm özendikçe olmuyor hayal kırıklığı

boşver bebeeeeem hiç sallama öyle şeyleri. biz aşkımla öyle düşünüyoruz. evlenelim de dünya umrumuzda olmaz diyoruz. nasıl merak ediyosun kız anlamadım

kuzum ev düzeni son aya kalacaksa giyeceklerini kuaförü vs önceden hallet bitir. yoksa aceleye gelr istediğin gbi olmaz. bir deee hazr almak daha avantajlı onu da söyleyeyim

ben iki arada bi derede artık işi daha önceden bırakıcam sanırım istanbulda kuaför bilmiyorum ki saçımı nişandaki gibi yaptırırım ki en azından kötü bi kuaföre gitsemde kıvırcıkta ne kadar kötü yapar topuz bana gitmyor birde iyi yapılmassa artık kendimi düşünemiyorum nasıl olurum böyle konuşunda panikliyorum nsıl olur nasıl gider diye birde ben çok kararsız bi insanım işim 2 misli daha zor.

bende zor beğenirim ama dikkatli ve emin adımlarla ilerleyince herşey gayet güzel oluyor canım. danışmanlık yaptığım kişilerden biliyorum artık

boşver bebeeeeem hiç sallama öyle şeyleri. biz aşkımla öyle düşünüyoruz. evlenelim de dünya umrumuzda olmaz diyoruz. nasıl merak ediyosun kız anlamadım

nasıl birisin merak ediyorum işte boyun posun yüzün gibi..bi gosoyu birde seni en en çok merak ettmiştim..herkesi merak ediyorsun ama en çoklar oluyor işte biride sensin gasoyu gördüm çok şükür senide merak ediyorum işte..

bende resim koyamıyorum ki anacım yaaaa. bana yasak. ben neti çok az kullanıyorum. aşkım takip ediyo. başıma bir olay geldi o yüzden. sırığım biraz ben. 179 boyum. zayıfım. yeşil gözlüyüm. uzun saçlıyım. öyle işte

bende zor beğenirim ama dikkatli ve emin adımlarla ilerleyince herşey gayet güzel oluyor canım. danışmanlık yaptığım kişilerden biliyorum artık

evet öylede cnm atık bizimkinlerinkendini beğenmişliklerinden bıktığımdan kendime güvenim kalmadı özenemiyorum şöyle böyle olur diye iyice kararsızlığıma karsızlık eklediler aslında hiç umrumda değiller diyorum ama sanırım umrumda..herşey kısmet ama ne kısmetinse onu alıyorsun ben öyle inanıyorum yada teselli bilmeiyorum ..ama şuan aşkımla aram süper onlar tarafından biaksilik yok ya onada şükr.

sırığım ben birazcümlen komik olmuş..resimde olsaydı güzel olurdu ama olsun hayalimde canlandırıcak kadar yetti bile

beni görmüssündür zaten kara kuru bişey =)

Canım ya hepsini yaptım en son aşamada çigelge bölümüne yapıtırım kabul etmedi anlamdım

sırığım ben birazcümlen komik olmuş..resimde olsaydı güzel olurdu ama olsun hayalimde canlandırıcak kadar yetti bile

beni görmüssündür zaten kara kuru bişey =)

ay yok ben kara kuru değilim. çok mankenlik teklifi falan aldım. saçlarım yüzüm falan yok beğenilir. aşkım boşuna kıskanmıyo yani
ailece sırığız şekerim napim öyle yani

havin birde şey aklıma geldi şu mankenlik teklifini kabul etseydin..manken arkadaşımız olurdu hava atardık

bende öyleydim deee kilo aldım biraz çok şükür. hastayken çok zayıflamıştım. şimdi aldım. aşkım bakıyo bana sağolsun. ben ona yemek yapıyorum o da bana yapıyo. hepimize maşallah kuzum

benim kilom önceden daha iyidi benide sivilce hapı maffetti ya kilo verdim bacaklarım zayıfladı biraz oaralara kilo aldırmam gerek..tüylendirdi hain hap beni ama saolsun sivilcelerden kurtardı ayrıca..

benim kilom önceden daha iyidi benide sivilce hapı maffetti ya kilo verdim bacaklarım zayıfladı biraz oaralara kilo aldırmam gerek..tüylendirdi hain hap beni ama saolsun sivilcelerden kurtardı ayrıca..

evet ilaçlar bi tarafı düzeltirken bi tarafı kötü yapıyo. ben fiziğimden memnunum. sürekli spor yaptıüım için gayet normal. tüy sorunum da hiç yok şükür. ilaçlar bittikten sonra geçti yine tüylenmem bitti eskisi gbi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…