2012' de yazın evlenecekler

Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)

inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim

hoşgeldin
nasıl gidiyor düğün hazırlıkları?

hoşbuldukkk

nasıl olsun, belli başlı eşyalarımız tamam, düğün yerimiz de ayarlandı, sadece yatakodası beğenemedik, onu da beğenrsek tamam :)

bir de bizim adamı bir oturma odası konusunda ikna etmek var sırada o kadar :)

sizde neler var neler yok :)

havincim üst detayları belki böle bişey olabilir renk olarak değilde model olarak

hımm anladım ama tesettürle nasıl olacak o yaka o nasıl ayarlanır bilemiyorum iyi usta lazım

kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...

ahh canımyaaa niyeki sorun ne. hakkınızda hayırlısı olsun kuzum

Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)

inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim

hayırlısı olsun hoşgeldin canım

lessha hoşgreldin cnm..bende mayıs geliniyim ama ortada hiçişey yok yaa =(

Lavanta'cım sağol teşekkürler :) bizde de eylüle kadar hiçbir şey yoktu ama ben biraz huysuzluk ettim, tıkır tıkır halletti adam sağolsun

Havin'cim, teşekkürler çok :)

senin de hallolacak herşey canım. öyle düşünüp de üzme kendini

biz herşeyi son 1 aya sığdırıcaz..geçmi canlarım gelinlik için napayım bizim burdakiler 800 tleye dikiyorlar istediğin modeli istanbuldan model beğensemki prenses model düşünüyorum buraya diktirsem 1 aydan önce olması gerekiyordur yetişe istanbulda diktirsem bilmiyorum gelinlikçi ve arkadaşım dedi hiç güzel dikemedi pişman oldum falan burda gözüm görür istemediğim bişey olursa değiştiririm diye düşünüyorum ama bilemiyorum napayım cnm..eşyaları eve göre beyaz eşyayıda hep birlikte alıcaz diye bekliyoruz işte :26:

Canım bnde bilmiyorum yaaa

Leeshacım hoşgeldin 2012 gelincikler kervanına

bence de Lavanta, herşey olacağına varıyor zaten, ben bir ara çok takmıştım, düşün düşün nereye kadar, sonrasında çözümlendi yine de

biz ne sıkıntılarla nişanlandık anlatamam. ooooooooo neleri getirdiler burnumuzdan. nişan bile yapmayacaktık ben istemedim hazırlık falan yapmadım. evde bi yüzk takacaktık o kadar kıyafet dahi hazırlamadım. aşkım hazırlamış herşeyi de öyle nişanım oldu. benim haberim olmadan sürpriz oldu. üzme kendini lavantam herşey güzel olacak. allah size mutluluk versin yeter

Son düzenleme:

ben de diktirsem mi yoksa alsam mı bilemedim, ama ben öyle provaya filan çok gidip gelecek biri değilim, sanırım butik butik dolaşıp en beğendiğim hangisiyse onda karar kılarım, birkaç ufak tadilat olur belki o kadar :) ben aşırı relax'ım biliyor musunuz, sanki evlenecek ben değilmişim gibi :)

kuzum ev düzeni son aya kalacaksa giyeceklerini kuaförü vs önceden hallet bitir. yoksa aceleye gelr istediğin gbi olmaz. bir deee hazr almak daha avantajlı onu da söyleyeyim

kızlaaar yemek odam hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim siz beğendikçe çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…