Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)
inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
hoşgeldin
nasıl gidiyor düğün hazırlıkları?
havincim üst detayları belki böle bişey olabilir renk olarak değilde model olarak
kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)
inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
lessha hoşgreldin cnm..bende mayıs geliniyim ama ortada hiçişey yok yaa =(
hımm anladım ama tesettürle nasıl olacak o yaka o nasıl ayarlanır bilemiyorum iyi usta lazım
ahh canımyaaa niyeki sorun ne. hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
hayırlısı olsun hoşgeldin canım
Lavanta'cım sağol teşekkürler :) bizde de eylüle kadar hiçbir şey yoktu ama ben biraz huysuzluk ettim, tıkır tıkır halletti adam sağolsun
Havin'cim, teşekkürler çok :)
lessha hoşgreldin cnm..bende mayıs geliniyim ama ortada hiçişey yok yaa =(
senin de hallolacak herşey canım. öyle düşünüp de üzme kendini
senin de hallolacak herşey canım. öyle düşünüp de üzme kendini
hımm anladım ama tesettürle nasıl olacak o yaka o nasıl ayarlanır bilemiyorum iyi usta lazım
ahh canımyaaa niyeki sorun ne. hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
hayırlısı olsun hoşgeldin canım
bence de Lavanta, herşey olacağına varıyor zaten, ben bir ara çok takmıştım, düşün düşün nereye kadar, sonrasında çözümlendi yine de
biz herşeyi son 1 aya sığdırıcaz..geçmi canlarım gelinlik için napayım bizim burdakiler 800 tleye dikiyorlar istediğin modeli istanbuldan model beğensemki prenses model düşünüyorum buraya diktirsem 1 aydan önce olması gerekiyordur yetişe istanbulda diktirsem bilmiyorum gelinlikçi ve arkadaşım dedi hiç güzel dikemedi pişman oldum falan burda gözüm görür istemediğim bişey olursa değiştiririm diye düşünüyorum ama bilemiyorum napayım cnm..eşyaları eve göre beyaz eşyayıda hep birlikte alıcaz diye bekliyoruz işte :26:
Canım bnde bilmiyorum yaaa
Leeshacım hoşgeldin 2012 gelincikler kervanına
biz herşeyi son 1 aya sığdırıcaz..geçmi canlarım gelinlik için napayım bizim burdakiler 800 tleye dikiyorlar istediğin modeli istanbuldan model beğensemki prenses model düşünüyorum buraya diktirsem 1 aydan önce olması gerekiyordur yetişe istanbulda diktirsem bilmiyorum gelinlikçi ve arkadaşım dedi hiç güzel dikemedi pişman oldum falan burda gözüm görür istemediğim bişey olursa değiştiririm diye düşünüyorum ama bilemiyorum napayım cnm..eşyaları eve göre beyaz eşyayıda hep birlikte alıcaz diye bekliyoruz işte :26:
Kızlarr bişey sormak istiyorum linkin altına imza bende istiyorum nasıl yapıcam
kızlaaar yemek odam hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim siz beğendikçe çok mutlu oldum
sana mesaj atıyorum, orada açıklayacağım olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?