Yok anacım nerdeee çok nadir
hadi yaaaaaaaa. iyiki aşkım öyle değil. hiç çekemem vallaaa. bizde herşey karşılıklı. benziyoruz birbirimize çok şükür
Yeterince duyguslaa bağladım ben bugün hatta bu aralar sürekli ağlayasım geliyo herşeye alınıyorum özelliklede aşkımın her dediğine alınıyorum ne dese suç oluyo kendime şaşırıyorum iyice kızlarrrr noluyo bana
negüzel canım Allah bozmasın..
benimkine birileri akıl vericekte öyle gelicek aklına bazen çok kızıyorum ama çaba gösterdiğini görünce geçiyo kızgınlığım..
olur zaman zaman. düğün hazırlıkları yeni bi hayat falan aileler herşeyin içinde. hassas dönemlerdeyiz canım ondandır. sakin olmaya ve kafana bişey takmamaya çalış. güzel şeyler düşün. geçecektir merak etme dönemsel bi durum muhtemelen
onun da huyu öyle demekki canım. alışır alışır söyle sen arada. aşkım bana bişey al. aşkım bi çiçek almıyosun yaaa falan diye emrivaki yap azıcık alışır o da
Kimsecikler yok akşam gelir herkesler benimde akşam bilgisayarı elime alasım gelmiyo akşama kadar başında olduğum için
Negüzel şanslısın işte havincim
muhtemelen canım çünkü hiç bukadar alıngan değildim ben durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum gerçi bizim ailelerimizde öyle herşeyimize karışmıyolar ama anlamadım eşyalarımızı bile ikmiz gidip karar verdik aileler karışmadı hiç ..
Ne dese alınıyorum şaka yapıyo artık ona bile gelemiyorum bu aralar anlamıyorumm niye böyle oldumm
Haklısın havincim çok saol ..Koocamannn öpüldünüz kızlar sizlerde olmasanız
n.y. = yosun :112:Kızlar facede baş harfı N son harfi Y ile bıten arkdş kim benı eklemste tanıyamadım
oo hadi bakalımm, git gör kayınvalideciğini, ben de üptümben çıkıyorum kızlar yemekten sonra kayınvalıdemgıle gidicez öpyorm sizi
amin ZeynepcimmAllah zihin açıklığı versin sedoşum..
canım yaa niye ki,ayrılmazsınız yaa.. hayırlısı olsun hakkınızda... üzüldüm tatlım,inşallah herşey hallolurkızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
canım ya ne kadar saçma insanlar var,ne isterler insanların ilişkisinden.çekemeyenlar çatlasııın...neyse tatlım zararınıza olacağına kapalı olsun facebookunuz...biz her türlü haberleşiriz yalnız burdan çıkma olur muYaa ben yine leyla oldum bugün kusuruma bakmayın
Bu arada gelinliğin üstüne bayıldımm mükemmel olmuş kolları işlemesi flan ama eteği daha kabarık ve sade yada etek uçlarında abartısız beden işlemelerinden olabilirdi diye düşünüyorum ... Sanırım çok şey istiyorum
Bu arada canımcım gecen nişan fotolarımı face koydum ama çekemeyenler var sanırımartık face giremiyorum nişanlımda bende kapatmak zorunda kaldık delinin biri bizimle uğraşıp duruyo yalan yanlış şeyler yazıp mesaj atmış bizi ayırmak için bizde en iyisi kapatalım kimse uğraşamasın dedik
hoşgeldin hayırlısı olsun canımMerhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)
inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
vayy güselmiş canım,enişte zevkli vallaşekerler nişan kıyafetimi koyuyorum işte buydu. aşkım almıştı bunu benim haberim bile yoktu. bi resim de ben koyayım dedim kıyafet olarak kendi zevkimden. aynen tarzım da budur yani kociş tam biliyor zevkimi
Eki Görüntüle 298234
N.Y=yosun777 arkadaşımız kuzuummKızlar facede baş harfı N son harfi Y ile bıten arkdş kim benı eklemste tanıyamadım
Öncelikle merhabalar hatunlaaaar...
Sonracımaaa hemen konulara geçiyorum
amin Zeynepcimm
canım yaa niye ki,ayrılmazsınız yaa.. hayırlısı olsun hakkınızda... üzüldüm tatlım,inşallah herşey hallolur
canım ya ne kadar saçma insanlar var,ne isterler insanların ilişkisinden.çekemeyenlar çatlasııın...neyse tatlım zararınıza olacağına kapalı olsun facebookunuz...biz her türlü haberleşiriz yalnız burdan çıkma olur mu
hoşgeldin hayırlısı olsun canım
vayy güselmiş canım,enişte zevkli valla
N.Y=yosun777 arkadaşımız kuzuumm
vayy güselmiş canım,enişte zevkli valla
selam kızlarr aşkitoma mail atmıştım beğendiğim yatak odalarını cevap yazmış aradı mailine bak diye hazır açmışken neti buraya bakmadan olurmu dimiyok canımcım inşallah evlendikten sonrada burda sizlerle hoş sohbetlerimiz olur ayy negüzell gelsin ogünlerr
inşallaaah canımmselam kızlarr aşkitoma mail atmıştım beğendiğim yatak odalarını cevap yazmış aradı mailine bak diye hazır açmışken neti buraya bakmadan olurmu dimiyok canımcım inşallah evlendikten sonrada burda sizlerle hoş sohbetlerimiz olur ayy negüzell gelsin ogünlerr
öyle valla canım altına da mor ayakkabı almışt
inşallaaah yaaaolur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak
inşallaaah canımm
inşallaaah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?