2012' de yazın evlenecekler

Yeterince duyguslaa bağladım ben bugün hatta bu aralar sürekli ağlayasım geliyo herşeye alınıyorum özelliklede aşkımın her dediğine alınıyorum ne dese suç oluyo kendime şaşırıyorum iyice kızlarrrr noluyo bana

hadi yaaaaaaaa. iyiki aşkım öyle değil. hiç çekemem vallaaa. bizde herşey karşılıklı. benziyoruz birbirimize çok şükür

negüzel canım Allah bozmasın..
benimkine birileri akıl vericekte öyle gelicek aklına bazen çok kızıyorum ama çaba gösterdiğini görünce geçiyo kızgınlığım..

olur zaman zaman. düğün hazırlıkları yeni bi hayat falan aileler herşeyin içinde. hassas dönemlerdeyiz canım ondandır. sakin olmaya ve kafana bişey takmamaya çalış. güzel şeyler düşün. geçecektir merak etme dönemsel bi durum muhtemelen

negüzel canım Allah bozmasın..
benimkine birileri akıl vericekte öyle gelicek aklına bazen çok kızıyorum ama çaba gösterdiğini görünce geçiyo kızgınlığım..

onun da huyu öyle demekki canım. alışır alışır söyle sen arada. aşkım bana bişey al. aşkım bi çiçek almıyosun yaaa falan diye emrivaki yap azıcık alışır o da

muhtemelen canım çünkü hiç bukadar alıngan değildim ben durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum gerçi bizim ailelerimizde öyle herşeyimize karışmıyolar ama anlamadım eşyalarımızı bile ikmiz gidip karar verdik aileler karışmadı hiç ..
Ne dese alınıyorum şaka yapıyo artık ona bile gelemiyorum bu aralar anlamıyorumm niye böyle oldumm

onun da huyu öyle demekki canım. alışır alışır söyle sen arada. aşkım bana bişey al. aşkım bi çiçek almıyosun yaaa falan diye emrivaki yap azıcık alışır o da

canım hakkını yiyemem gecelerde işyerime çok güzel kırmızı güller göndermişti diyorum ya çabalıyo diye alışcak zamanla artık napalım

normaldir tatlım. ne kadar iyi gitse de zor zamanlar zor işler. yeni bir hayat kurmak hiç kolay değil. sen içini ferah tut. enişteye de söyle ben alınganım bu ara bi gerginlik var üzerimde yanlış anlama de. o da anlayışla karşılayacaktır zaten. çok sıkıldığında falan çık hava al yada evde spor yap yoga reiki falan yap rahatlatır. melisa çayı papatya çayı da iç o da sakinleştirir canım

Öncelikle merhabalar hatunlaaaar...
Sonracımaaa hemen konulara geçiyorum

Allah zihin açıklığı versin sedoşum..
amin Zeynepcimm
kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
canım yaa niye ki,ayrılmazsınız yaa.. hayırlısı olsun hakkınızda... üzüldüm tatlım,inşallah herşey hallolur
canım ya ne kadar saçma insanlar var,ne isterler insanların ilişkisinden.çekemeyenlar çatlasııın...neyse tatlım zararınıza olacağına kapalı olsun facebookunuz...biz her türlü haberleşiriz yalnız burdan çıkma olur mu
Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)

inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim
hoşgeldin hayırlısı olsun canım
vayy güselmiş canım,enişte zevkli valla
Kızlar facede baş harfı N son harfi Y ile bıten arkdş kim benı eklemste tanıyamadım
N.Y=yosun777 arkadaşımız kuzuumm

selam kızlarr aşkitoma mail atmıştım beğendiğim yatak odalarını cevap yazmış aradı mailine bak diye hazır açmışken neti buraya bakmadan olurmu dimi yok canımcım inşallah evlendikten sonrada burda sizlerle hoş sohbetlerimiz olur ayy negüzell gelsin ogünlerr

olur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak

inşallaaah canımm
öyle valla canım altına da mor ayakkabı almışt

olur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak
inşallaaah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…