hazır teflondan açılmışken konu..ben pilav için kullanırım makarna için kullanırım teflonu yemek için çelikleri kullanırım yani aklıma gelmiyor teflonu başka için ne yapmak için kullanırım bizim evde teflon çok eskiden vardı attık.
cnm güzel ama kapaktaki kulplarından dolayı sanki daha fazla yer kaplıcakmış gibi geldi..hani üst üstte tencereleri koyamıcakmısın gibi geldi..2 kişi içinde eğer varsa bencede ihtaiyaç halinde alısın ama 1 çelik 1 taflon şart ama sen 2 çelik almışıın çok mu olur bilemiyorum tatlım..
Elifcim fazlalık olmaz bence, şahsen ben normal tenreden çok teflon kullanıyorum,bir tane büyük alcan mecbur misafir falan olur pilavı yaparsın büyükte,küçüğü de bir şeyler ısıtmak için kullanırsın zaten 2 ediyo takımı daha cazipse alıver üçünü
olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz
ahahahaben o yönden düşünmemiştim
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı
Kızlarr ben de bir liste yaptım a dan zye valla geçen gün sabah 6.30 a kadar yazdım
tencere benim de çok aynen kirada olcaz, en nasıl olcak bilmiyorum bile, zaten anneme söyledim her şeyimi götürürüm,sığdıramadığımı geri getiririm diye
ben yavaştan kaçsam iyi olcak, duş alıyım süsleniyim,kapatıcımı kaşlarıma boca ediyimkuaföre gidiyim...Gelirken de birkaç yerden katalog alıyım 2012ler varsa, ayy daha ben yemek takımı almadım yaaaaa offff
Ohh sende gaza getir yavrum beni karşında tencere manyağı bi hatun var dikkatini çekerim
Duyanda beni çok yemek yapıyo sanacak hee
güle güle canımmm...Kızlarr ben de bir liste yaptım a dan zye valla geçen gün sabah 6.30 a kadar yazdım
tencere benim de çok aynen kirada olcaz, en nasıl olcak bilmiyorum bile, zaten anneme söyledim her şeyimi götürürüm,sığdıramadığımı geri getiririm diye
ben yavaştan kaçsam iyi olcak, duş alıyım süsleniyim,kapatıcımı kaşlarıma boca ediyimkuaföre gidiyim...Gelirken de birkaç yerden katalog alıyım 2012ler varsa, ayy daha ben yemek takımı almadım yaaaaa offff
ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi
aa helva faln için demi alışmıış evde çeliğe teflon bazen düşünüyorum yemek yaparmıyım diye elbette yaparım da işte uzun süre kullanmayınca unuttum...
elifcim bak ben cem marka enerji serisinden almıştım 150 tl idi resimde ekliyorum tabanı falan kalın petekli güzeldi Eki Görüntüle 298555 Eki Görüntüle 298556
çelikkerimde böyle kulpları plastik kullunuşsız
Canım çok uyguna almışsın çok güzelmiş güle güle kullan ..
Bende bi takımı lila aldım fotoda daha koyu duruyo ama diğeride schaferın takımı gerçi bu modelmi pek emin değilim :26:
çok güzeller cnm en alttakiler dahada güzel platik kulp almış bulunduktan snr dank etti sıcakta eriri plastik kopar gibi geldi çeliklerimin kulupları birde leylek gibi ya onlar kenarda düğmeleri var basıyorsun kapanyor değişik diye almıştım 700 küsürdü şimdiolsa böyle almam ama işte iyikide almışım şimdi olsa parassızlıktan alamamcümlemde bi tuaf oldu senimkinşer ç.ok güzelmiş çaydanlık hele ne şirin
Senin tarifini severim ben yaaa delii, mutluluktan havalara uctugumuzdaymissHadisenin elbisesini görmedim ama dikkat edeyim merak ettim lavantacımm
gasocum mersi bebeğimmmm
deryacım şimdi şölee kiiiiiiiiiiiyeni evlenince misler gibi banyo yapıyoruzz saçlarımız kurumadan yada kuruyor hemen arkasından ya daa günde 2 3 posta mutluluktan çok havalra uçtuğuumuzdan sağlık konusunda ıslak saç sakıncalı olupp kestirmekte fayda var
Anacim hepimizin icinden birer fantazi canavari cikmaya hazir bekliyomus yaa, napcan kiz saclarla, benim aklimda biseyler var amaolsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz
ahahahaben o yönden düşünmemiştim
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı
gününüz güzel geçsin hanımlar[/SITZE]
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselamlar
Nice mutlu aylara yıllara inş cnmBu arada günaydınnnn kızancıklarrr bugün ayın otuzu nişanlanalı tam bir ay oldu
Canım benım 2olık apse almıstı tum dıslere yayılmıştı çok çektım önlemını almalısın tekrrdan gecms olsngünaydın elifcim açmışın tükkanı...
nbr tatlım..
dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..
gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım
Mutluluklar dılerız cnmkizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..
Günaydın Canlarım
hoş geldin bacım :)
napıon kıs gasomm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?