2012' de yazın evlenecekler

ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi

Lavantacım haklısın en çokta ondan korkuyorum evim küçük olurda ya ben bunları sığdıramazsam karacanın takımını aldım aile boyu tenceresi bile var bide düdüklüsü çok büyük ayriyetten küçük bi tane almam lazım artı schaferın takımını aldım çok güzeller teflonda şart dediğin gibi uff ya nebilm ..

Gece kuşum hakılısnda işte alıcam mecbur belki böle üçlü değilde 2 pilav tenceresi bide saplı olabilir gerçi bu takım hisarın fiyatıda 175 TL sanki iyi geldi ama ..

Ayy kızlar bende tencere manyaklığı var galiba annem engelemeseydi kaç takımım olurdu şimdi nereye koyucaksm hepsini

olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz

ahahaha ben o yönden düşünmemiştim
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı

Ohh sende gaza getir yavrum beni karşında tencere manyağı bi hatun var dikkatini çekerim
Duyanda beni çok yemek yapıyo sanacak hee

Kızlarr ben de bir liste yaptım a dan zye valla geçen gün sabah 6.30 a kadar yazdım
tencere benim de çok aynen kirada olcaz, en nasıl olcak bilmiyorum bile, zaten anneme söyledim her şeyimi götürürüm,sığdıramadığımı geri getiririm diye
ben yavaştan kaçsam iyi olcak, duş alıyım süsleniyim,kapatıcımı kaşlarıma boca ediyim kuaföre gidiyim...Gelirken de birkaç yerden katalog alıyım 2012ler varsa, ayy daha ben yemek takımı almadım yaaaaa offff

Boşuna niken gece kuşu değil sabah 6.30 a kadar zorun ne canımcım eniştemiş yaşadı walla evlenice

Ohh sende gaza getir yavrum beni karşında tencere manyağı bi hatun var dikkatini çekerim
Duyanda beni çok yemek yapıyo sanacak hee

güle güle canımmm...
ben de çıkıyorum, sonra görüşürüz kızlarrrr

ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi

aa helva faln için demi alışmıış evde çeliğe teflon bazen düşünüyorum yemek yaparmıyım diye elbette yaparım da işte uzun süre kullanmayınca unuttum...

elifcim bak ben cem marka enerji serisinden almıştım 150 tl idi resimde ekliyorum tabanı falan kalın petekli güzeldi
çelikkerimde böyle kulpları plastik kullunuşsız

Canım çok uyguna almışsın çok güzelmiş güle güle kullan ..
Bende bi takımı lila aldım fotoda daha koyu duruyo ama diğeride schaferın takımı gerçi bu modelmi pek emin değilim :26:

Eklentiler

• $BKaraca-Sedef-22_269.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $metal-plus-tencere1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 18
Canım çok uyguna almışsın çok güzelmiş güle güle kullan ..
Bende bi takımı lila aldım fotoda daha koyu duruyo ama diğeride schaferın takımı gerçi bu modelmi pek emin değilim :26:

çok güzeller cnm en alttakiler dahada güzel platik kulp almış bulunduktan snr dank etti sıcakta eriri plastik kopar gibi geldi çeliklerimin kulupları birde leylek gibi ya onlar kenarda düğmeleri var basıyorsun kapanyor değişik diye almıştım 700 küsürdü şimdiolsa böyle almam ama işte iyikide almışım şimdi olsa parassızlıktan alamamcümlemde bi tuaf oldu senimkinşer ç.ok güzelmiş çaydanlık hele ne şirin

Canım biz evde plastik saplı kullanıyoruz bişey olmadı senelrdir olmaz heralde ya korkma ..
Bende diyorum iyikide almışım şimdi hangisini alıcaktım die keşke daha çok eksik alsaymışım annem sölüyodu hepte zamanı gelince alırız diyodum
Bende seninkileri beğendim canım çok güzeller

Senin tarifini severim ben yaaa delii, mutluluktan havalara uctugumuzdaymiss

olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz

ahahaha ben o yönden düşünmemiştim
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı
Anacim hepimizin icinden birer fantazi canavari cikmaya hazir bekliyomus yaa, napcan kiz saclarla, benim aklimda biseyler var ama

Eee niye kimse yok yaa, hadi bizde ceyiz dikimhanesine dondu ev de siz nerdesiniz, zaten bilg. acamiyorum telden yaziyorum

Huuuuuu

Bu arada günaydınnnn kızancıklarrr bugün ayın otuzu nişanlanalı tam bir ay oldu
Nice mutlu aylara yıllara inş cnm
Canım benım 2olık apse almıstı tum dıslere yayılmıştı çok çektım önlemını almalısın tekrrdan gecms olsn
Mutluluklar dılerız cnm
Günaydın Canlarım

balım coktandır görusemıyozzzzzzzzzzz nerelerdsn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…