Evli olmak muhtesem ama ben biraz ev isleri konusuna aliskin olmadigim icin is cikislarinda mumkun oldugunca disarida yiyelim suraya bakariz ay ordan suraya geceriz gibi bahaneler uyduruyorum ama bu bahanelere esimin ne kadar sesi cikmayacak merak ediyorum acikcasi :S her gece ayni evde olmak ve ayni yatakta uyumak gibisi yok =)))
Günaydın hatunlarımmm
Bi geldim estim gürledim kusuruma bakmayın lütfen,elifcim üstüne alınma kuzum
Lavantamm günaydın
herkese günaydın
yavrum benim günaydıınnnGasommm burdan da günaydın tekrar
günaydın melekcim
günaydın balımpeteğeeeemmGünaydın Canlarım
Evli olmak muhtesem ama ben biraz ev isleri konusuna aliskin olmadigim icin is cikislarinda mumkun oldugunca disarida yiyelim suraya bakariz ay ordan suraya geceriz gibi bahaneler uyduruyorum ama bu bahanelere esimin ne kadar sesi cikmayacak merak ediyorum acikcasi :S her gece ayni evde olmak ve ayni yatakta uyumak gibisi yok =)))
benim yürmilikler çıkt cnm ağrısız sızısız ben yirmiliklerden çekmedim ama en sonda bi et intihapanmış dedi ama anlamdım yani ben dolgudandır dedim ama şimdi geçti hapmı etki etti tuzlu sumu bilemedim..tekrar özele gidicem artık devlet ilgilenmiyor hiç.
Ahh ahh ne güzell
Herkes hep korkuturdu beni evlenince şöle olur böle olur sevgi biter hayat monotonlaşır bilmem ne bir sürü şey şimdi böyle duyunca mutlu oluyorum
tekrar günaydın tatlımGünaydın Canlarım
ooo hayırlı olsunnnEvli olmak muhtesem ama ben biraz ev isleri konusuna aliskin olmadigim icin is cikislarinda mumkun oldugunca disarida yiyelim suraya bakariz ay ordan suraya geceriz gibi bahaneler uyduruyorum ama bu bahanelere esimin ne kadar sesi cikmayacak merak ediyorum acikcasi :S her gece ayni evde olmak ve ayni yatakta uyumak gibisi yok =)))
aynen aynenGünaydın kızlarrrr
Bu arada kızlarr kafanıza tokadan başka bişi takmayınnn
platin yani sarı mı oluyor tatlım?kızlarrr geçen gün bi soru sordum farkedemediniz galiba saçlarımı platin yapsam gelinlikle nasıl durur sizce
melekcimm ben sarı saç hiç sevmem hele pilatine ayrı bi antipatim var açık açık söylüyüm, bence boyama ...boya da pilatin olmasın
nikini unuttuğum yeni gelen evli arkadaşla çok ortak yönümüz varben de öyle olurum kesin
tekrar günaydın tatlım
ooo hayırlı olsunnnne kadarlık evlisin? ne güzel yaa darısı başımıza artık
evde de yapa yapa alışırsın zamanla, kimse anasının karnından bilerek doğmuyor
aynen aynen
platin yani sarı mı oluyor tatlım?
ben düğünde koyu renk yapacağım saçımı
günaydınnnnnnnnnnn
Günaydınn canımm beni facede eklemişsin dün söyledim kızlarada aklınızda olsun facemi kapattım yanlış anlamayın yani kimseyi silmedim
yavrum benim günaydıınnn
günaydın balımpeteğeeeemm
daha tazecik evlisiniz madem, biraz daha idare eder o merak etme sen
sen şimdi onun gözüne pek bi güzel görünüyosunduronun ev işlerini tozu toprağı görecek hali yoktur
saçlarım kumral zaten cnm ama bi değişiklik yapsammı die düşünüyorum ama platinde çok dikkat çeker die korkuyorum
Geçmiş olsun canım diş etin iltihap yapmıştır mutemelen dişlerin hassasa diş macununu sensody kullan çok iyi geliyo benimde çok hassastır ayrıca doktorun gargara flan vermesi gerekir rahatlaması içn devlet öyle hiç ilgilenmiyolar
canim merhaba..forumda gezinirken gördüm yorumunu, tabikide olumsuzluklar yasayanlar var ama bence de ewli olmak ayni yastiga bas koymak gibisi yok..
kimsenin yorumunu dikkate alma özellikle de olumsuz olanlari, cunku ister istemez bunlari bende yasayacak miyim ya da aaa benimki de degisiyormu diye kendi iliskini sorgulamaya baslarsinki hiiiiiiiiic gerek yok..mutluluklar
ben hala facemde bazılarının burdan kim olduğunu bilmiyorum o yüzden sana saçmaca bi soru soruyumfacemde var mısın sen melekcim ay ne garip soru oldu bu kusuruma bakma lütfen,uyumadım ya ondan heralde bence sarı yapma,ben pek sevemiyorum pek değil hiç,kıvırmıyım şimdi kumralsa eğer kumral tonlarında parlaklık vermesi açısından değişik bir renge boyatabilirsin bence...
ayy hep yeni gelinler öyle olurdu burda 3 5 sene önce, evlenir , saçlar röfleli olurr, nedense saçları hemen kısa kestirilir1:1 aklıma o geldi
ben faceye üye değilim cnmevet ya bizim buralardada o gelin modellerinden fazlaca var hele röfleden nefret ediyorum benim saçlarım doğal duran bi renk zaten yaşıma uygun
gargara yazıyordu ben istemedim evde varda ağzımı bi tuaf yapıyor diye kullanmıyorum..hemde listeren mi ne marka var gargarada o çok iyi birkez kullanmıştım memnun kaldım..ssanada geçmiş olsun inş.yirmiliklern çabuk geçer..
bablb nbr cnm
gasoiiiiilllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnn
deryawww
pnrgnz
kızlar rosa gelmiyor ne zömandır düzelttirmi arayı acaba
gülsengoyuda merak ettim
şimdi ben çorba tariflerini yazıcam tarif defterime..aşkım aç kalıcak evlenince diye korkuyor geçen hangi yemekleri yaparım diye liste yapıyoruz diyorum ki yeşilfasulye bulgur pilavı sonra kurufasulye pirinç pilavı yaparım dyorum aşkımda bağırsaklarımızı kurutucan aşkım pilavla birde çora yapmıcan galiba ne olur çorba yap diyorrne güldük yaa
cumartesigelicekya aşkım 17 kasımda 1 yıl dolmuştu onu kutlucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?