2012' de yazın evlenecekler

Ahh ahh ne güzell
Herkes hep korkuturdu beni evlenince şöle olur böle olur sevgi biter hayat monotonlaşır bilmem ne bir sürü şey şimdi böyle duyunca mutlu oluyorum

Günaydın hatunlarımmm
Bi geldim estim gürledim kusuruma bakmayın lütfen,elifcim üstüne alınma kuzum
Lavantamm günaydın
herkese günaydın

günaydın tatlım..

ben evde olsamda uyusam diyorum gecekuşumuz uyumuyor adalete bakınn ters düzen =) uyusana kız gözlerine yazık..

Gasommm burdan da günaydın tekrar

günaydın melekcim
yavrum benim günaydıınnn

Günaydın Canlarım
günaydın balımpeteğeeeemm

daha tazecik evlisiniz madem, biraz daha idare eder o merak etme sen
sen şimdi onun gözüne pek bi güzel görünüyosundur onun ev işlerini tozu toprağı görecek hali yoktur

Merhaba güzeller, dünden beri kafam allak bullak. Nişanlımın tayini %99.99 Kıbrıs'a çıkacak. Orada lojmanlar eşyalı olduğu için ev eşyası almayacağız. Sadece kendi özel eşyalarımız. Ve ben ücretsiz izin almak durumunda kalacağım çünkü orada öğretmenler devlet kadrosunda çalışamıyor. Tek iyi yönü yüksek lisansımı bitireceğim 2 yılda. Durum bundan ibaret.

Geçmiş olsun canım diş etin iltihap yapmıştır mutemelen dişlerin hassasa diş macununu sensody kullan çok iyi geliyo benimde çok hassastır ayrıca doktorun gargara flan vermesi gerekir rahatlaması içn devlet öyle hiç ilgilenmiyolar

melekcimm ben sarı saç hiç sevmem hele pilatine ayrı bi antipatim var açık açık söylüyüm, bence boyama ...boya da pilatin olmasın

nikini unuttuğum yeni gelen evli arkadaşla çok ortak yönümüz var ben de öyle olurum kesin

Ahh ahh ne güzell
Herkes hep korkuturdu beni evlenince şöle olur böle olur sevgi biter hayat monotonlaşır bilmem ne bir sürü şey şimdi böyle duyunca mutlu oluyorum

canim merhaba..forumda gezinirken gördüm yorumunu, tabikide olumsuzluklar yasayanlar var ama bence de ewli olmak ayni yastiga bas koymak gibisi yok..

kimsenin yorumunu dikkate alma özellikle de olumsuz olanlari, cunku ister istemez bunlari bende yasayacak miyim ya da aaa benimki de degisiyormu diye kendi iliskini sorgulamaya baslarsinki hiiiiiiiiic gerek yok..mutluluklar

Günaydın Canlarım
tekrar günaydın tatlım

ooo hayırlı olsunnn ne kadarlık evlisin? ne güzel yaa darısı başımıza artık
evde de yapa yapa alışırsın zamanla, kimse anasının karnından bilerek doğmuyor

Günaydın kızlarrrr

Bu arada kızlarr kafanıza tokadan başka bişi takmayınnn
aynen aynen

kızlarrr geçen gün bi soru sordum farkedemediniz galiba saçlarımı platin yapsam gelinlikle nasıl durur sizce
platin yani sarı mı oluyor tatlım?
ben düğünde koyu renk yapacağım saçımı

saçlarım kumral zaten cnm ama bi değişiklik yapsammı die düşünüyorum ama platinde çok dikkat çeker die korkuyorum

Gasomm günaydın
sedoşumun dediği siteye üye olucamda ücretlimi acaba işyerindeyim ona göre bakıcam çok merak ettim akşama sabrım yok bakmam lazım

evet cnm sarı oluyo benim saçlarım çok açık kumral koyuya dönmek istemiyorum sonra tekrar açmak zor oluyo

günaydınnnnnnnnnnn

Günaydınn canımm beni facede eklemişsin dün söyledim kızlarada aklınızda olsun facemi kapattım yanlış anlamayın yani kimseyi silmedim

günaydın şeker evet okudum ama ziyaretçi olduğum için cevap yazmadım

günaydın gasom

bugün herkes bir harika

saçlarım kumral zaten cnm ama bi değişiklik yapsammı die düşünüyorum ama platinde çok dikkat çeker die korkuyorum

ben hala facemde bazılarının burdan kim olduğunu bilmiyorum o yüzden sana saçmaca bi soru soruyum facemde var mısın sen melekcim ay ne garip soru oldu bu kusuruma bakma lütfen,uyumadım ya ondan heralde bence sarı yapma,ben pek sevemiyorum pek değil hiç,kıvırmıyım şimdi kumralsa eğer kumral tonlarında parlaklık vermesi açısından değişik bir renge boyatabilirsin bence...

ayy hep yeni gelinler öyle olurdu burda 3 5 sene önce, evlenir , saçlar röfleli olurr, nedense saçları hemen kısa kestirilir1:1 aklıma o geldi

gargara yazıyordu ben istemedim evde varda ağzımı bi tuaf yapıyor diye kullanmıyorum..hemde listeren mi ne marka var gargarada o çok iyi birkez kullanmıştım memnun kaldım..ssanada geçmiş olsun inş.yirmiliklern çabuk geçer..

bablb nbr cnm

gasoiiiiilllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnn

deryawww

pnrgnz

kızlar rosa gelmiyor ne zömandır düzelttirmi arayı acaba

gülsengoyuda merak ettim

şimdi ben çorba tariflerini yazıcam tarif defterime..aşkım aç kalıcak evlenince diye korkuyor geçen hangi yemekleri yaparım diye liste yapıyoruz diyorum ki yeşilfasulye bulgur pilavı sonra kurufasulye pirinç pilavı yaparım dyorum aşkımda bağırsaklarımızı kurutucan aşkım pilavla birde çora yapmıcan galiba ne olur çorba yap diyorrne güldük yaa

cumartesigelicekya aşkım 17 kasımda 1 yıl dolmuştu onu kutlucaz

Ayy çokk teşekkr ederim çok mutlu ettiniz beni ayrıca çok haklısınız böyle duydukça ister istemez sorguluyosunuz aynı dediğiniz gibi şimdi verdiğim karardan dahada mutluymm
çok saolun demkki aramızda evli insanların tecrübelerinede ihtiyac var

ben faceye üye değilim cnmevet ya bizim buralardada o gelin modellerinden fazlaca var hele röfleden nefret ediyorum benim saçlarım doğal duran bi renk zaten yaşıma uygun

ben faceye üye değilim cnmevet ya bizim buralardada o gelin modellerinden fazlaca var hele röfleden nefret ediyorum benim saçlarım doğal duran bi renk zaten yaşıma uygun

Burda da öyle valla,gelin olur sapsarı saç,düğünde upuzun olur o saçlarr, düğünden bir hafta sonra görürsünn küt kesim yapılmış,niyeyyseeeeeeeeeee

Saol canım benm..

Benimkide felaket çorbacı bana çorba çeşitlerini öğren diyo deli
Ayrıca sen hediyeyi buldun mu benim aklıma şey geldi bilgisayarında fotoğreflarınızdan oluşan sizin şarkınızla güzel bi slayt gösterisi hazırlayabilirsin tatlım tanıştığınız tarih flan geçer içinden güzel alt yazılar neblim manevi değeri olan bi hediye olur diye düşündüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…