2012' de yazın evlenecekler

merhaba tatlım hayırdır

kuzenim haziranda evleniyo ben eylülde tüüüm sülale o kuzenim için seferber oldu bi insan evladı beni sormuyo
mobilyayı aynı gün almışız herkes arayp nasıl bişe aldınız dedi ve kötü model aaaay bayıldık felan diyola ben aldım hıııı iyi diyola
hevesim hep içimde kaldı

Öle düşünme tatlım sana sıra gelince sanada ilgi gösterirler ..

Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar

Eklentiler

• $img0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 16
Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar

çoook güzelmiş ama yaaa bayıldım =) benim zevkim mi değişiyo ne ben dantelli severdim şimdi bu modeller hoşuma gidiyo ama nişanda çok ağır ve kabarık aldım düğünde nasipse hafif ve çok kabarık olmayan bi model istiyorum

canım gün gectikçe zevklerde değişiyo bende nişanımda hafif bişey giydim düğünümde şöyle güzel ağır ve sade bişey olsun istiyorum
Bak bunlarda var tatlım ..

Eklentiler

• $0ad4.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 20
canım gün gectikçe zevklerde değişiyo bende nişanımda hafif bişey giydim düğünümde şöyle güzel ağır ve sade bişey olsun istiyorum
Bak bunlarda var tatlım ..

kolları dantelli olan modeller çook zarif duruyor canım yaa :) bayılıyorum..çok hoş..

cicim,şkür paydos verildi şimdi bizim,çıkıyorum ben görüşürüz..9 da evde olcam yine yaa bi oturtamadılar şu paydos düzenini..off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…