2012' de yazın evlenecekler

hayırlısı olsun şekercim :112:

Gasomm günaydın
sedoşumun dediği siteye üye olucamda ücretlimi acaba işyerindeyim ona göre bakıcam çok merak ettim akşama sabrım yok bakmam lazım
morhipo yu diyosan eğer yok canım ücretli değil :114:

Burda da öyle valla,gelin olur sapsarı saç,düğünde upuzun olur o saçlarr, düğünden bir hafta sonra görürsünn küt kesim yapılmış,niyeyyseeeeeeeeeee
niye ki acebaaaaaa??

benim bi arkadaşım da öğretmen, eşi asker, şuan kıbrıstalar. ama kız öğretmenlik yapmıyor şimdilik, bebeği oldu, ona bakıyor... onlarda lojmandaydı sanırım:26:
hayırlısı olsun inşallah..

saçlarım kumral zaten cnm ama bi değişiklik yapsammı die düşünüyorum ama platinde çok dikkat çeker die korkuyorum

evet cnm sarı oluyo benim saçlarım çok açık kumral koyuya dönmek istemiyorum sonra tekrar açmak zor oluyo
platin çok dikkat çekici olur..
eğer kumralsan ve doğal görünmek istiyorsan kendi saçını üzerine 1-2 ton açık renginden ışıltı yapıyorlar, uçlarına sadece ve seyrek bi şekilde.. üzerine de cila atınca çok doğal ama parlak bir renk oluyor, tavsiye ederim

mervecim geçmiş olsun ayrıca nice mutlu senelere olsun inşallah...

günaydın kızlarr :) bugün burası pek bi kalabalık hemde bu saatte ,,niye acaba
NEDEN ACABA kim topladı bu kadar insanı buraya ki

Burda da öyle valla,gelin olur sapsarı saç,düğünde upuzun olur o saçlarr, düğünden bir hafta sonra görürsünn küt kesim yapılmış,niyeyyseeeeeeeeeee
neden kuzummm nedennn nie küt kesim yaparlarrr

evet cnm güzel fikir..ama hesiyeden vazgeçtim slayt hazırlamsını bilmiyorum ama kardeşimden destek alabilirm. ben söylerim o yapar bana =)

Ayy bende sormuştum sedoşummm sen varryaa sen bitanesinnn
Ama buraya üye olmak ücretlimi acaba işyerindeyim şu anda ona göre bakıcimm :26:
sende bitanesiiin kuzuumm..
yok ücretli değil bak kuzum...

geçmiş olsun lavantam.çok kötü 20lik ağrısı yaa bi de benim diş etim dişimin üstünde yarık şekilde sallanıyordu aayy ne acıydı

ayyyy bir de neden kestiriolar die soruyosunuz yaa hayret bişi

kızlarr 1 ocak da el birliği yapmamız lazım nişanlımın d günü ulen ne biçim günde doğmuş bee hem iyi hem kötü aslında hediye konusunu bi masaya yatıralım tamam mı

Bayhan tv de ghost film şarkısını söylüyooo
elim ayağım titredi ayol dayanamiiiccciiimmmmmm

hahahahha ayy kursa gideceğim açmiim şimdi tvyi ama tahmin edebiliyoruummm
hadi kendinize iyi bakın bacılar kaçtım ben

sende bitanesiiin kuzuumm..
yok ücretli değil bak kuzum...

geçmiş olsun lavantam.çok kötü 20lik ağrısı yaa bi de benim diş etim dişimin üstünde yarık şekilde sallanıyordu aayy ne acıydı

Sedoşum şimdi bakıyorumda senin dediğin rengi bordo olanmı acep :44:

ay güzelim filmin güzelim müziğini ne hale getiriyo yaaa, şimdi tekrar kumandanın düğmesine basmaya korkuyorum göremem bir daha o yüzü, duyamam bir daha o sesi
daha önce yarışmadayken söylemişti hatırlıyoruumm

doğum günü hediyesi meselesine de el atarız merak etme yavruş :13:

kızlar o sesi izliyormusunuz...

hadise ilk anasto siyah kolları bi tül elbise ile çıktı işte o elbiseyi çok beğendim foto baktım ama bulamadım..diktirmek istiyorum..şubatta aşkımın akraasının nikahı olucak orda giyerim diye düşündüm..ama hangi kumaş güzel olur saten olmaz ipek tarzı ama daha farklımı desem ne desem gören varsa fikir versin lütfennn

Açıklama bekliyoruz saç konusunda
Ben de nişanımı atlattım, bu haftasonu kestireceğim saçımı, bilmediğim bi detay varsa öğreneyim de ona göre davranayım kuzum

Kızlar bu takım nasıl sizce ben tencerelerimi aldımda teflonum yok almam lazım ama takım istemiyorum aslında
fazlalığa gerek yok çelik iki takım aldım bir sürü tencerem oldu bunuda takım alırsam gereksiz olucak alt tarafı iki kişi olcaz sanki aşirete yemek yapıcam

Eklentiler

• $[img][5][1][2000x2743].webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21

cnm güzel ama kapaktaki kulplarından dolayı sanki daha fazla yer kaplıcakmış gibi geldi..hani üst üstte tencereleri koyamıcakmısın gibi geldi..2 kişi içinde eğer varsa bencede ihtaiyaç halinde alısın ama 1 çelik 1 taflon şart ama sen 2 çelik almışıın çok mu olur bilemiyorum tatlım..

Elifcim fazlalık olmaz bence, şahsen ben normal tenreden çok teflon kullanıyorum,bir tane büyük alcan mecbur misafir falan olur pilavı yaparsın büyükte,küçüğü de bir şeyler ısıtmak için kullanırsın zaten 2 ediyo takımı daha cazipse alıver üçünü

Hadisenin elbisesini görmedim ama dikkat edeyim merak ettim lavantacımm

gasocum mersi bebeğimmmm

deryacım şimdi şölee kiiiiiiiiiii yeni evlenince misler gibi banyo yapıyoruzz saçlarımız kurumadan yada kuruyor hemen arkasından ya daa günde 2 3 posta mutluluktan çok havalra uçtuğuumuzdan sağlık konusunda ıslak saç sakıncalı olupp kestirmekte fayda var

hazır teflondan açılmışken konu..ben pilav için kullanırım makarna için kullanırım teflonu yemek için çelikleri kullanırım yani aklıma gelmiyor teflonu başka için ne yapmak için kullanırım bizim evde teflon çok eskiden vardı attık.

olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz

ahahaha ben o yönden düşünmemiştim
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…