hayırlısı olsun şekercim :112:Merhaba güzeller, dünden beri kafam allak bullak. Nişanlımın tayini %99.99 Kıbrıs'a çıkacak. Orada lojmanlar eşyalı olduğu için ev eşyası almayacağız. Sadece kendi özel eşyalarımız. Ve ben ücretsiz izin almak durumunda kalacağım çünkü orada öğretmenler devlet kadrosunda çalışamıyor. Tek iyi yönü yüksek lisansımı bitireceğim 2 yılda. Durum bundan ibaret.
morhipo yu diyosan eğer yok canım ücretli değil :114:Gasomm günaydın
sedoşumun dediği siteye üye olucamda ücretlimi acaba işyerindeyim ona göre bakıcam çok merak ettim akşama sabrım yok bakmam lazım
Burda da öyle valla,gelin olur sapsarı saç,düğünde upuzun olur o saçlarr, düğünden bir hafta sonra görürsünn küt kesim yapılmış,niyeyyseeeeeeeeeee
benim bi arkadaşım da öğretmen, eşi asker, şuan kıbrıstalar. ama kız öğretmenlik yapmıyor şimdilik, bebeği oldu, ona bakıyor... onlarda lojmandaydı sanırım:26:Merhaba güzeller, dünden beri kafam allak bullak. Nişanlımın tayini %99.99 Kıbrıs'a çıkacak. Orada lojmanlar eşyalı olduğu için ev eşyası almayacağız. Sadece kendi özel eşyalarımız. Ve ben ücretsiz izin almak durumunda kalacağım çünkü orada öğretmenler devlet kadrosunda çalışamıyor. Tek iyi yönü yüksek lisansımı bitireceğim 2 yılda. Durum bundan ibaret.
saçlarım kumral zaten cnm ama bi değişiklik yapsammı die düşünüyorum ama platinde çok dikkat çeker die korkuyorum
platin çok dikkat çekici olur..evet cnm sarı oluyobenim saçlarım çok açık kumral koyuya dönmek istemiyorum sonra tekrar açmak zor oluyo
mervecim geçmiş olsun ayrıca nice mutlu senelere olsun inşallah...gargara yazıyordu ben istemedim evde varda ağzımı bi tuaf yapıyor diye kullanmıyorum..hemde listeren mi ne marka var gargarada o çok iyi birkez kullanmıştım memnun kaldım..ssanada geçmiş olsun inş.yirmiliklern çabuk geçer..
bablb nbr cnm
gasoiiiiilllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnn
deryawww
pnrgnz
kızlar rosa gelmiyor ne zömandır düzelttirmi arayı acaba
gülsengoyuda merak ettim
şimdi ben çorba tariflerini yazıcam tarif defterime..aşkım aç kalıcak evlenince diye korkuyor geçen hangi yemekleri yaparım diye liste yapıyoruz diyorum ki yeşilfasulye bulgur pilavı sonra kurufasulye pirinç pilavı yaparım dyorum aşkımda bağırsaklarımızı kurutucan aşkım pilavla birde çora yapmıcan galiba ne olur çorba yap diyorrne güldük yaa
cumartesigelicekya aşkım 17 kasımda 1 yıl dolmuştu onu kutlucaz
NEDEN ACABAgünaydın kızlarr :) bugün burası pek bi kalabalık hemde bu saatte ,,niye acaba
neden kuzummm nedennn nie küt kesim yaparlarrrBurda da öyle valla,gelin olur sapsarı saç,düğünde upuzun olur o saçlarr, düğünden bir hafta sonra görürsünn küt kesim yapılmış,niyeyyseeeeeeeeeee
Saol canım benm..
Benimkide felaket çorbacı bana çorba çeşitlerini öğren diyo deli
Ayrıca sen hediyeyi buldun mu benim aklıma şey geldi bilgisayarında fotoğreflarınızdan oluşan sizin şarkınızla güzel bi slayt gösterisi hazırlayabilirsin tatlım tanıştığınız tarih flan geçer içinden güzel alt yazılar neblim manevi değeri olan bi hediye olur diye düşündüm ..
hayırlısı olsun şekercim :112:
morhipo yu diyosan eğer yok canım ücretli değil :114:
niye ki acebaaaaaa??
evet cnm güzel fikir..ama hesiyeden vazgeçtim slayt hazırlamsını bilmiyorum ama kardeşimden destek alabilirm. ben söylerim o yapar bana =)
sende bitanesiiin kuzuumm..Ayy bende sormuştum sedoşummm sen varryaa sen bitanesinnn
Ama buraya üye olmak ücretlimi acaba işyerindeyim şu anda ona göre bakıcimm :26:
günaydın elifcim açmışın tükkanı...
nbr tatlım..
dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..
gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım
ayyyy bir de neden kestiriolar die soruyosunuz yaa hayret bişi
kızlarr 1 ocak da el birliği yapmamız lazım nişanlımın d günüulen ne biçim günde doğmuş bee hem iyi hem kötü aslında hediye konusunu bi masaya yatıralım tamam mı
Bayhan tv de ghost film şarkısını söylüyooo
elim ayağım titredi ayol dayanamiiiccciiimmmmmm
sende bitanesiiin kuzuumm..
yok ücretli değil bak kuzum...
geçmiş olsun lavantam.çok kötü 20lik ağrısı yaa bi de benim diş etim dişimin üstünde yarık şekilde sallanıyordu aayy ne acıydı
ayyyy bir de neden kestiriolar die soruyosunuz yaa hayret bişi
kızlarr 1 ocak da el birliği yapmamız lazım nişanlımın d günüulen ne biçim günde doğmuş bee hem iyi hem kötü aslında hediye konusunu bi masaya yatıralım tamam mı
hahahahha ayy kursa gideceğim açmiim şimdi tvyi ama tahmin edebiliyoruummm
hadi kendinize iyi bakın bacılar kaçtım ben
Açıklama bekliyoruz saç konusundaayyyy bir de neden kestiriolar die soruyosunuz yaa hayret bişi
Kızlar bu takım nasıl sizce ben tencerelerimi aldımda teflonum yok almam lazım ama takım istemiyorum aslında
fazlalığa gerek yok çelik iki takım aldım bir sürü tencerem oldu bunuda takım alırsam gereksiz olucak alt tarafı iki kişi olcaz sanki aşirete yemek yapıcam
Hadisenin elbisesini görmedim ama dikkat edeyim merak ettim lavantacımm
gasocum mersi bebeğimmmm
deryacım şimdi şölee kiiiiiiiiiiiyeni evlenince misler gibi banyo yapıyoruzz saçlarımız kurumadan yada kuruyor hemen arkasından ya daa günde 2 3 posta mutluluktan çok havalra uçtuğuumuzdan sağlık konusunda ıslak saç sakıncalı olupp kestirmekte fayda var
olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmazKızlar bu takım nasıl sizce ben tencerelerimi aldımda teflonum yok almam lazım ama takım istemiyorum aslında
fazlalığa gerek yok çelik iki takım aldım bir sürü tencerem oldu bunuda takım alırsam gereksiz olucak alt tarafı iki kişi olcaz sanki aşirete yemek yapıcam
ahahahaderyacım şimdi şölee kiiiiiiiiiiiyeni evlenince misler gibi banyo yapıyoruzz saçlarımız kurumadan yada kuruyor hemen arkasından ya daa günde 2 3 posta mutluluktan çok havalra uçtuğuumuzdan sağlık konusunda ıslak saç sakıncalı olupp kestirmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?