2012' de yazın evlenecekler

QUOTE=Lavanta;21974308]ben burdayım elifcim..ama cumartesi günleri pek olmuyor kimse genelde kahvemialayım geliyom kaynatalım

tamam şekerimm heycan dorukta sende dimi [/QUOTE]

bende heyecanlıyım ama şimdi aşkımla konuştum o daha heyecanlı cnm bişey yemek istemiyor elm ayağım kalkmıyor hiçbişey yapmak istemiyorum diyor...canım benim ya dün akşam ikimizin mideside bir tuhaftı hyecandan olsa gerek çünkü direk benim mideme falan vuru heyecanartık yarın bol bol heyecanı gideririz

sen naptın ne ettin bakalım senin herşey tamam heralde..ben şimdi gasonun listesinden işaretliyorum çeyizlerimi tekrar göz atıyorum

tamam şekerimm heycan dorukta sende dimi

bende heyecanlıyım ama şimdi aşkımla konuştum o daha heyecanlı cnm bişey yemek istemiyor elm ayağım kalkmıyor hiçbişey yapmak istemiyorum diyor...canım benim ya dün akşam ikimizin mideside bir tuhaftı hyecandan olsa gerek çünkü direk benim mideme falan vuru heyecanartık yarın bol bol heyecanı gideririz

sen naptın ne ettin bakalım senin herşey tamam heralde..ben şimdi gasonun listesinden işaretliyorum çeyizlerimi tekrar göz atıyorum[/QUOTE]

ahh ahh işte buna resmen AŞK diyolarrr uzakta olunca özlem oluyo heyecan oluyo gerçi bizde yakınız ama sürekli görüşemiyoruz haftada bir kere

canım benim bi listem bile yok gasonun listesi nerde :26:

lavantacım linkler karıştı galiba

gaso göndermişti cnm bana elimde olsaydı sana atartım yok yok valla ellerine sağlık herşeyi yazmış var olanların karşına var yazdım diğerlerine alıncak yazdım.küçük alıncak şeylerim kalmış klmasınada hepsi para işte..

neyse bende isterim bi ara gasodan ama sonuç benimde hüsran olur galiba eksik bitmiyoki canım almak istiyosun bi an önce dediğin gibi hepsi para ha deyipte alamıyosun
teflon tavalarım,günlük çatal kaşık,plastikler (saklama kabı v.s),kek kalıplarım,yatak örtüm,battaniyem,yorganım,yastığım,yoluklarım,bornoz takımım,bi takım hazır salon takımı istiyorum aklıma gelmeyende var daha bir sürü br sürü şeyy

cnm dantel olarak benim ne çok var birde hazır yani boncuk düşünüyordum ama vazgeçmiş gibiyim..aklıma gelmiyor bile o plastikleride düşünüyorum..arkadaşım vardı evlenmeden önce davetiye getirmişti azıcık muhabbet ettik dediki merve allahın plastiği en ucu şey 150 tl tuttu dedi çok gülmüştüm ama 1 tl 2 tl dünyanın parası oluyor..

ilk önce elektrik süpürgesi alıcam tost makinesi fritöz birde saç kurtma maknesi hepsini biyerden taksitle alırım artık yoksa benim haftalığa kalırsak ohhhoooo

yok canım yok yetişemezsin bende dantel fazla yaptırmadım birer takım yeter bide dediğin gibi boncuklu istiyorum bi takım hoşuma gidiyo onlar
1 tl 2 tl derken arkadaşın doğru sölemiş valla sonra bi bakmşın dünyanın masrafı erkek olmak varrmış he ne güzel çeyiz derdi yok
gerçi benim kociş çeyzine çaycı almış meyve sıkıcağı flan almış çok şaşırttı beni ben almamıştım zaten isabet oldu

ay ne güzel yaa..benimki almaz öyle bir incelik yapmaz sanmıyorum ..çaycım var meyve sıkacağıda istemiyorum ama başka bişey alabilir nihayetinde.

5 ay kaldı evlenmeme hiç inanasım gelmiyor..annemle hala küsüz şu günler gelsede gitsem diye bakıyorum artık ..evimizi düzsek..sanki böyle yatak odası falan beğenemicekmiim gibi geliyor modellere bakıyorum bakayorum evet bu olsun dediğim bi model yok..önceden beğendiklerim vardı kararsızm şimdi hemen sıkılıcakmışım gibi geliyor ..bende mi anormallik var nedir bilmiyorum..yalnız nerden nereye atlıyorum aklımda yapmak istediğim okadar şey varki hepsi,ni yazsam biticekmiş gibi

Kız bende şaşırdım benimkine nasıl düşünmüş hehe

Biter canım biter biter merak etme anı yaşa sen
canım zman çabuk geçiyo hele bide hazırlıklara tam başladığında gelinlikti eşyaydı bi bakmışın zaman gelmiş .. sadece send ebi anormallik yok merak etme stresten galiba bende öyleyim hele gelinliğime nasıl karar vericem hiç bilmiyorum

hoşbuldum elifcim iyiyim çalışıyorum cumartesi cumartesi nooolsun iştee,sen nasılsın neler yapıyosun

bende işteyim canım çalışıyorum c.ertesi c.ertesi Allahtan yarım gün Havada istanbulda bi güzel bi güzel tam gezme havası ahh ahhh

evt kuzum benimde yarım gün ama sabahın köründe uyanmak bile zor yaa,bu iş beni öldürcek..neyse,bende bugün ağdaya gidicem kaş bıyık bacak allah ne verdiyse katliam yaptırcam

evt kuzum benimde yarım gün ama sabahın köründe uyanmak bile zor yaa,bu iş beni öldürcek..neyse,bende bugün ağdaya gidicem kaş bıyık bacak allah ne verdiyse katliam yaptırcam

evet evetçok zor bilirim
Wuuu büyük şehir belediye çalışmaları var desene bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…