2012' de yazın evlenecekler

suan benim icin en önemlisi gelinlik secimi sabırsızlanıyorummm

e ne zaman almayı veya bakmayı düşünüyosun şeker veya denedin mi hiç model?
satın mı alacaksın, diktirecek misin?
mayıstaymış madem düğünün en geç ocak-şubat gibi başlarsın diktireceksen eğer :114:

netten baktığım kadar sadece, bu hafta fikir edinmek açısından bi alsancak yapıcaz kabarık olmayan bi model düşünüyorum umarım herşey istediğim gibi olurr çok ince fikirliyim çokk :))

netten baktığım kadar sadece, bu hafta fikir edinmek açısından bi alsancak yapıcaz kabarık olmayan bi model düşünüyorum umarım herşey istediğim gibi olurr çok ince fikirliyim çokk :))
oo demek bir izmirli hatun daha

inşallah istediğin gibi bir şeyler deneme şansın olur şeker :112:

kızlar delinin biri kuyuya bi taş attı, onu çıkarmaya uğraştık
askerlik düştü demiş biri, bütün birliği uyandırmışlar gecenin bi yarısı
yeminler ediomuş çocuk ama...
tabiki yine foss çıktı :26:
aşkım arıyo beni, haberlere bak çabuk var mı bi gelişme die
garibim kıyamam yaaa, hiç beklemiyorum düşmücek dese de ümitleniveriyo hemen

kıslar benim düğünümde 25 haziranda of of nasıl bitcek bu eksikler nasıl almam gerekn çok şey var param desen hepsine yetse insan gibi yaşamktan çıkıcam napcam ya çok ümitsizim benmiyim bu kadar eksiği olan şükrediorum rabbime bu günleri gösterdiği için ama telaşlanmadanda eiorum almak istediklerim
tefal aktif fry
ekmek kızartma makinesi
kahve makinesi
eve hiç saat almadım
tablo falan almak istiorum alsında netten beğendim
mutfak masası
halılar
perdeler
iki kelebek çekyat
sandığım boyancak
abajurlar ve mobilya taksitimiz nisanda bitiyo ailemden ayrı yaşıorum ümitsizim böle yetişmicek gibi gelio hiç bişe ne bilim yahu:)

kıslar benim düğünümde 25 haziranda of of nasıl bitcek bu eksikler nasıl almam gerekn çok şey var param desen hepsine yetse insan gibi yaşamktan çıkıcam napcam ya çok ümitsizim benmiyim bu kadar eksiği olan şükrediorum rabbime bu günleri gösterdiği için ama telaşlanmadanda eiorum almak istediklerim
tefal aktif fry
ekmek kızartma makinesi
kahve makinesi
eve hiç saat almadım
tablo falan almak istiorum alsında netten beğendim
mutfak masası
halılar
perdeler
iki kelebek çekyat
sandığım boyancak
abajurlar ve mobilya taksitimiz nisanda bitiyo ailemden ayrı yaşıorum ümitsizim böle yetişmicek gibi gelio hiç bişe ne bilim yahu:)

hımm teşekkürler pink_love

rica ederim bebişim paslaşmaya devam

bizde seni öptik tatlımmm bütün topikteki kızlarr

ne yapsın ümit fakirin ekmeğidir.. Sabır sabırrr inşallah dün akşam tv de verdiler askerlik düşecek mi falan diye geçti ama izleyemedim ben

Merhaba Hayırlı Olsun inş ama oflamayla bitmez bu işler kendine çeyiz listesi yap ve ordan aldıkça sil benim var bir listem burdaki bal böcüğü diye bir arkadaşımdan almıştım ordan aldıkça çiziyorum..zaten yukarda yazdığın bazı şeyler olmassa olmazı degil her şeyi mükkemmel yapmaya çalışırsan kendini boştan yorarsın düğünden bir şey anlamazsın bazen zamana bırakmak gerekebiliyor. Zamanla alırsın hepsini inş. bizimde eksiklerimiz var ama biz programını yaptık iyi kötü kafamızda ona göre hareket ediyoruz yavaş yavaş tamam oluyor... bol şansss diliyorumm...

Bu arada Herkeze Günaydın Gelinçelerrr

Nan niye kimse beni merak edip sen ne zaman evlencen falan demiyo yaaaa

geldim geldim ben günaydın cnm nbr..

ben heyecanlıyım canım nişanlım geliyor buakşam kavuşucaz allahın izni ile süslendim püslendim akşam olsun diye bekliyorum..

daha temizlik yapıcam ama buraya bakmadan başlamıyorum nasıl bir bağlılıksa buu

Hayırlı olsun tatlım.. Bende çok takıntılıyım bu kadar stress yapma pinkcime katlıyorum listende olmazsa olmazların var ama bazılarından en aznından şimdilik vazgecebilirsin..
senin ufak tefeklerin kalmış yine biz napalım kızz takma zamnla hallolur Allahın izniyle

Bu arada günaydınlarrrr şekerler yine kimseciklerr yokkk

ben burdayım elifcim..ama cumartesi günleri pek olmuyor kimse genelde kahvemialayım geliyom kaynatalım

QUOTE=Lavanta;21974308]ben burdayım elifcim..ama cumartesi günleri pek olmuyor kimse genelde kahvemialayım geliyom kaynatalım[/QUOTE]

tamam şekerimm heycan dorukta sende dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…