Fıratla yatar fıratla kalkarım ben vallaen sevdiğim karikatür veledimin buralarda konu olması çok mutlu ediyo beniiii
anammmmm havin foto koymuş ama ben kaçırmışımm olmaz ama yaaaaaaaa
hoşbulduuk burası iyimiş :) bende nişanlıyım mayısta düğünüm kısmetse
suan benim icin en önemlisi gelinlik secimi sabırsızlanıyorummm
oo demek bir izmirli hatun dahanetten baktığım kadar sadece, bu hafta fikir edinmek açısından bi alsancak yapıcaz kabarık olmayan bi model düşünüyorum umarım herşey istediğim gibi olurr çok ince fikirliyim çokk :))
hımm teşekkürler pink_love
havin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananeebende görcemmmm
pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee
kızlar delinin biri kuyuya bi taş attı, onu çıkarmaya uğraştık
askerlik düştü demiş biri, bütün birliği uyandırmışlar gecenin bi yarısı
yeminler ediomuş çocuk ama...
tabiki yine foss çıktı :26:
aşkım arıyo beni, haberlere bak çabuk var mı bi gelişme die
garibim kıyamam yaaa, hiç beklemiyorum düşmücek dese de ümitleniveriyo hemen
kıslar benim düğünümde 25 haziranda of of nasıl bitcek bu eksikler nasıl almam gerekn çok şey var param desen hepsine yetse insan gibi yaşamktan çıkıcam napcam ya çok ümitsizim benmiyim bu kadar eksiği olan şükrediorum rabbime bu günleri gösterdiği için ama telaşlanmadanda eiorum almak istediklerim
tefal aktif fry
ekmek kızartma makinesi
kahve makinesi
eve hiç saat almadım
tablo falan almak istiorum alsında netten beğendim
mutfak masası
halılar
perdeler
iki kelebek çekyat
sandığım boyancak
abajurlar ve mobilya taksitimiz nisanda bitiyo ailemden ayrı yaşıorum ümitsizim böle yetişmicek gibi gelio hiç bişe ne bilim yahu:)
kıslar benim düğünümde 25 haziranda of of nasıl bitcek bu eksikler nasıl almam gerekn çok şey var param desen hepsine yetse insan gibi yaşamktan çıkıcam napcam ya çok ümitsizim benmiyim bu kadar eksiği olan şükrediorum rabbime bu günleri gösterdiği için ama telaşlanmadanda eiorum almak istediklerim
tefal aktif fry
ekmek kızartma makinesi
kahve makinesi
eve hiç saat almadım
tablo falan almak istiorum alsında netten beğendim
mutfak masası
halılar
perdeler
iki kelebek çekyat
sandığım boyancak
abajurlar ve mobilya taksitimiz nisanda bitiyo ailemden ayrı yaşıorum ümitsizim böle yetişmicek gibi gelio hiç bişe ne bilim yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?