2012' de yazın evlenecekler

kız pinkk bak biz geliyos sen gidiyon, biz gidincede kızıyon kimsecikler yok diye kendimi yırtıyom burda ayol

yarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı

bende inş işten erken çıkabilirsem kaçacağım yanına çok özledimm

Günaydın tatlımmm
ben geldim umarım gitmemişsindirrr..

tamam şekerimm heycan dorukta sende dimi

bende heyecanlıyım ama şimdi aşkımla konuştum o daha heyecanlı cnm bişey yemek istemiyor elm ayağım kalkmıyor hiçbişey yapmak istemiyorum diyor...canım benim ya dün akşam ikimizin mideside bir tuhaftı hyecandan olsa gerek çünkü direk benim mideme falan vuru heyecanartık yarın bol bol heyecanı gideririz

sen naptın ne ettin bakalım senin herşey tamam heralde..ben şimdi gasonun listesinden işaretliyorum çeyizlerimi tekrar göz atıyorum[/QUOTE]

bende de yok o listeden benimki çok ayrıntılı bir liste ama gene de bi tane daha istiyorummm

Canlar,ciğerler,ballar

insan çok eşya baktıkça bu sefer hiç beğenmeme hastalığına tutuluyor

bende bu ara çalışmalara baklamam lazım eriniyorummm yaaaa pofff

geldim lamelif geldimmm tatlım biraz işim çıktı çiftliğime baktımmmm
kocişimle aşkımızın tohumlarını ekiyorum orda

Lavantacım iyi taTiLLer

bol timcikleşmeli günler diliyorummmm

kavga etmeden güzel güzel timcikleşinnnn

kız pinkk bak biz geliyos sen gidiyon, biz gidincede kızıyon kimsecikler yok diye kendimi yırtıyom burda ayol

burdayım tatlımmm birancık ufacık işim vardı ondan çıkmak zorunda kaldım yoksa boş topiğe bakar baakr durumum angut gibinnnn

yarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı

ayy hayırlı olsun benimde 6 ay var benimkide heycan yapsa da tutsak hemen ama çok az kaldı çokkkkk senelerdir bekliyorum ben günleri tadını çıkarayım diyorummmm

allah hepiniz gönlüne göre versin mutluluğunuz daim olsun hep darısı bekarların başına diliyorum en yakın zamanda

bende de yok o listeden benimki çok ayrıntılı bir liste ama gene de bi tane daha istiyorummm

Canlar,ciğerler,ballar

insan çok eşya baktıkça bu sefer hiç beğenmeme hastalığına tutuluyor

bende bu ara çalışmalara baklamam lazım eriniyorummm yaaaa pofff

geldim lamelif geldimmm tatlım biraz işim çıktı çiftliğime baktımmmm
kocişimle aşkımızın tohumlarını ekiyorum orda

Lavantacım iyi taTiLLer

bol timcikleşmeli günler diliyorummmm

kavga etmeden güzel güzel timcikleşinnnn
[/QUOTE]

burdayım kıss bende işyerinde başladım temizliğe allahımm heryer çorba gibi olmuşş masamın üstünü görsenin gülersiniz bana

valla kızlar bir yola girdim ama artık eskisi gibi hevesli değilim ,,kavgalar tartışmalar soğuttu beni herşeyden

şekerim niye öyle diyosun stresten heyecandandr o

çok kavga ediyoruz kuzum..büyük kavgalar..çok soğudum artık bu işten..geçen byük kavga ettik ayrılacaktım,ama barıştık yine..biz birbirimiz için uygun muyuz bunu yargılıyorum..sonuçta bir ömür birlikte olucaz..ya hep mutsuz olursak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…