hahahahaayynen öylee
Kuaförüne söle iyi cila atsın
Yahuu nerde yine bu kıslarrr :44:
söylerim bebemm
yarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı
geldim geldim ben günaydın cnm nbr..
ben heyecanlıyım canım nişanlım geliyor buakşam kavuşucaz allahın izni ile süslendim püslendim akşam olsun diye bekliyorum..
daha temizlik yapıcam ama buraya bakmadan başlamıyorum nasıl bir bağlılıksa buu
Hayırlı olsun tatlım.. Bende çok takıntılıyım bu kadar stress yapma pinkcime katlıyorum listende olmazsa olmazların var ama bazılarından en aznından şimdilik vazgecebilirsin..
senin ufak tefeklerin kalmış yine biz napalım kızz takma zamnla hallolur Allahın izniyle
Bu arada günaydınlarrrr şekerler yine kimseciklerr yokkk
tamam şekerimm heycan dorukta sende dimi
yarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı
kız pinkk bak biz geliyos sen gidiyon, biz gidincede kızıyon kimsecikler yok diye kendimi yırtıyom burda ayol
allah hepiniz gönlüne göre versin mutluluğunuz daim olsun hep darısı bekarların başına diliyorum en yakın zamanda
bende inş işten erken çıkabilirsem kaçacağım yanına çok özledimm
Günaydın tatlımmm
ben geldim umarım gitmemişsindirrr..
bende heyecanlıyım ama şimdi aşkımla konuştum o daha heyecanlı cnm bişey yemek istemiyor elm ayağım kalkmıyor hiçbişey yapmak istemiyorum diyor...canım benim ya dün akşam ikimizin mideside bir tuhaftı hyecandan olsa gerek çünkü direk benim mideme falan vuru heyecanartık yarın bol bol heyecanı gideririz
sen naptın ne ettin bakalım senin herşey tamam heralde..ben şimdi gasonun listesinden işaretliyorum çeyizlerimi tekrar göz atıyorum
ismimi yazmayı unutmayın ayakabının altına:))))))))
esmacım merak etme şekerim kız herbirimiz yazsak adını bizden önce giderisn kuzum darısı başına inşallahhhhhhh
gülmekten gözlerim doldu ya şaka yapıyorum canım
ismimi yazmayı unutmayın ayakabının altına:))))))))
gülmekten gözlerim doldu ya şaka yapıyorum canım
bende varımm yaniiii yazarımmmmmm adınııı
valla kızlar bir yola girdim ama artık eskisi gibi hevesli değilim,,kavgalar tartışmalar soğuttu beni herşeyden
şekerim niye öyle diyosun stresten heyecandandr o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?