havin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananeebende görcemmmm
pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee
Kızlarrrrrrrrrr bu fırat ne yaaa ben fıransız kaldımmmm
lavantacımm kendine iyi bak iyi eglencelerrrr sevdiceginleee kocaman öpüyorum seniii
doğal kızıl mı seninki
havincim sen benim arkadas lismtemde yokmusun ekledim smdi seni merak edenlerdenimmmm
havin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananeebende görcemmmm
pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee
havinnnnnnnn nereye gittinnnn bi daha bi daha bi dahaaa
bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyin yardımlarınız bekliyorum
bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyim yardımlarınızı bekliyorum
Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)
kızlaaaar konuyu tesadüfen buldum benim de 7 temmuzda düğünüm var
herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum :)
Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)
kızlaaaar konuyu tesadüfen buldum benim de 7 temmuzda düğünüm var
herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum :)
aranızda yeniyim arkadaşlarr :))
havincim bari siyah beyaz koyma bu seferkini ya, görelim o kızılı yeşili :114:evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm
kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz
hayırlı olsun canım. nerde olacak düğün nasıl bi yer düşünüyosun. onları söylersen yardımcı olmaya çalışırız
aranızda yeniyim arkadaşlarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?