2012' de yazın evlenecekler

Canımm iyi eğlenceler hjoş vakitler geçirirsinz umarım hiç bişeyi takma kafana tadını çıkar görüşürüz..

Niyumm firat bi karikatur kahramani veled :))

Haviinn bak seni asil gormek isteyen hakkaten lavantaydi, koy da bi daha kiz gorsun valla yaa :)

oooo şeniz gene

Ey güzel allahım yalakaları ,yüzsüzleri, ,yalancıları yanına alır gibi yap,uzay boşluğuna bırak... :)) çok güldüm bu lafa yaaaa :)

şeyi okudunmu canım gasomda bahsetti inneatayna okuyo aklına deli deli şeyler geliyo veledin
haha hele şeye çok güldüm adamın g*tü b*k yemiş töbee allam çok töbee diyo deli yaa

doğal kızıl mı seninki

evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm

havincim sen benim arkadas lismtemde yokmusun ekledim smdi seni merak edenlerdenimmmm

havinnnnnnnn nereye gittinnnn bi daha bi daha bi dahaaa

kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyin yardımlarınız bekliyorum

hayırlı olsun canım. nerde olacak düğün nasıl bi yer düşünüyosun. onları söylersen yardımcı olmaya çalışırız

Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)

Fıratla yatar fıratla kalkarım ben valla en sevdiğim karikatür veledimin buralarda konu olması çok mutlu ediyo beniiii

anammmmm havin foto koymuş ama ben kaçırmışımm olmaz ama yaaaaaaaa

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyim yardımlarınızı bekliyorum

Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)

ikinize de hayırlı olsun dileklerimi iletir, hoşgeldiniz demeyi kendime görev addederim kuzularr

havincim bari siyah beyaz koyma bu seferkini ya, görelim o kızılı yeşili :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…