2012' de yazın evlenecekler

Canım seni çok iyi anlıyorum sakin ol acele karar verme tabiki sorgula niye böyle oluyo nerde yanlış yapıyoruz diye bi düşünün bakalım bi çözümü vardır elbet ..

hatunlarım günaydıııınnnnn

yarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı
oohh ne güzel, hayırlı olsun kuzu
benim daha hangi evi temizleyeceğim bile belli değil, daha evim yok ayooll

allah hepiniz gönlüne göre versin mutluluğunuz daim olsun hep darısı bekarların başına diliyorum en yakın zamanda
amin canım senin de, evet darısı bu mutluluğu yaşamak isteyenlerin başına diyelim :114:

valla kızlar bir yola girdim ama artık eskisi gibi hevesli değilim ,,kavgalar tartışmalar soğuttu beni herşeyden
canım benim hep diyorlar ya, nişanlılığı uzatmamak lazım diye işte demekki var bir bildikleri
zor bir dönem, sancılı ya, hepimizde oluyo öyle napalım, artık idare edip nihayetine erdirmeye çalışıcaz sanırım :114:

gülşengo böyle zamanlarda herkezz aynı çelişkilere düşüyor ben şimdi çok mutlu olmama rağmen yeri geldi bende böyle düşündüğüm zamanlar oldu ama insanlarla benim gibi nişanlı kızlarla konuştukca anladım ki sadece ben degil mişim bazı problemleri yaşayan en basit örneği benim dayımın kızı nişan attı geri barıştılar falan düğün oldu hiç problem kalmadı.. ve evlenince her şey çok başka oluyorr gerçekten nişanlıyken gibiden çok daha güzel olaylar daha iyi çözülüyor ama nişanlın basık karakterse o biraz fena oluyor... ama her şey senin elindee ... erkekler çocuk gibi olnara her şeyi tek tek anlatıp açıklaman gerekli kendiliğindeen hiç bir şeyi anlamaz ve yapmazlarr yeri geldi ben bile çoğu şeyin savaşını verdim günlerce ağladığım durumlar oldu.. ama sevgimin üstünde durdum her ne olursa olsun biz birbirimizi seviyoruz her şey çözlülür dedim olayları gözümde küçülttüm ileri dönük düşündüm birazz baktım anlık mevzularr aslında evlenince hepsi geçecek bir şekilde hallettim burda sana çok şey düşüyorr

Günaydınn gasocumm hoşgeldinn

SeLaaaaaaaaaaaaam kızLarrrr

Bugun evdeyim çaLışmıorum ve cok mutLuyumm

Birazdan annemLe haLı bakmaya gidicez yengem hediye aLıcakmıs ceyizime bizim burda bi yerden...Sonra tekrar geLiiicemmm..aKşam da nişanLım kuzeni fLn sinemaya gidicez şimdiLik prog. böLe =)) Ben geLicem kayboLmayın bi yere geLişmeLerden haberim yok geçmişi de okuyamadım muaaaaaaaaaaaah kocaman hepiniseee

hangi filme gidiceksiniz.. bizde bacımla Said Nursi'nin filmi var Allah'ın Sadık Kulu ona gitmek istiyoruz ama bakalımmmm inş. fırsat olurr

Kızlarrrr hepicinizi öpüyrum ve ben kaçıyorum benim için mutfakta yarış başlıyorr şu saatten sonraaa hoş sohbetlerr sizlereeeee

selamlarrrr

çekiliş heyecanı sardı benii şimdiden kızlar yaaaa

şu anki liste

Gece_Kusu
gulsengo
gasoline
deryaW
bubabur
çağla22
nyu
lavanta
pnrkrdnz
lamelif
ssedoshh
lilapause

pink love kesin katılmak istiyor musun kuzu? bahar cımm senin de adresini laıyım canımmm

hatunlarımmm nerdesiinisss
biz burdayız da sen nerdesin hatunum yaa

bak 3 günde bir gelip iki satır yazıp gidiyosun meraklardayız haberin olsun

ayy ben de heyecan yaptım galibaa , ay kim çıkcak kiii, ay ne alsam kiiii

Ben geri döndüm =)

ayy çekilişş yuppii çok heyecanlandım ama ben hediyeme karar verdim bile sadece ufak notlar lazım herkesin hakkındaki almışken işe yarar bişey olsun..

Aşkım daha 18 , 30 gemisine binecekte gelecek allahım yaa sabırsızlanıyorum..geçmedi gitti şu saatte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…