çok kavga ediyoruz kuzum..büyük kavgalar..çok soğudum artık bu işten..geçen byük kavga ettik ayrılacaktım,ama barıştık yine..biz birbirimiz için uygun muyuz bunu yargılıyorum..sonuçta bir ömür birlikte olucaz..ya hep mutsuz olursak....
oohh ne güzel, hayırlı olsun kuzuyarın tezmılık yapcaz yenı evımınnnn daha duguneeee 4 ay var ama askım saolsun heyecan daptıııı
amin canım senin de, evet darısı bu mutluluğu yaşamak isteyenlerin başına diyelim :114:allah hepiniz gönlüne göre versin mutluluğunuz daim olsun hep darısı bekarların başına diliyorum en yakın zamanda
canım benim hep diyorlar ya, nişanlılığı uzatmamak lazım diye işte demekki var bir bildiklerivalla kızlar bir yola girdim ama artık eskisi gibi hevesli değilim,,kavgalar tartışmalar soğuttu beni herşeyden
hatunlarım günaydıııınnnnn
oohh ne güzel, hayırlı olsun kuzu
benim daha hangi evi temizleyeceğim bile belli değil, daha evim yok ayooll
amin canım senin de, evet darısı bu mutluluğu yaşamak isteyenlerin başına diyelim :114:
canım benim hep diyorlar ya, nişanlılığı uzatmamak lazım diye işte demekki var bir bildikleri
zor bir dönem, sancılı ya, hepimizde oluyo öyle napalım, artık idare edip nihayetine erdirmeye çalışıcaz sanırım :114:
ama siz yinede her ihtimale karşı adımı yazın tamammı?:))))))
canıımm hoşbuldumGünaydınn gasocumm hoşgeldinn
ama siz yinede her ihtimale karşı adımı yazın tamammı?:))))))
Hoşgeldinn Gasommmm
yeeevruum hoşbuldumm
hahaha alemsinnn tamamdır yazıcazz
SeLaaaaaaaaaaaaam kızLarrrr
Bugun evdeyim çaLışmıorum ve cok mutLuyumm
Birazdan annemLe haLı bakmaya gidicez yengem hediye aLıcakmıs ceyizime bizim burda bi yerden...Sonra tekrar geLiiicemmm..aKşam da nişanLım kuzeni fLn sinemaya gidicez şimdiLik prog. böLe =)) Ben geLicem kayboLmayın bi yere geLişmeLerden haberim yok geçmişi de okuyamadımmuaaaaaaaaaaaah kocaman hepiniseee
Kızlarrrr hepicinizi öpüyrumve ben kaçıyorum benim için mutfakta yarış başlıyorr şu saatten sonraaa hoş sohbetlerr sizlereeeee
biz burdayız da sen nerdesin hatunum yaahatunlarımmm nerdesiinisss
selamlarrrr
çekiliş heyecanı sardı benii şimdiden kızlar yaaaa
şu anki liste
Gece_Kusu
gulsengo
gasoline
deryaW
bubabur
çağla22
nyu
lavanta
pnrkrdnz
lamelif
ssedoshh
lilapause
pink love kesin katılmak istiyor musun kuzu? bahar cımm senin de adresini laıyım canımmm
rosaaaa çekiliş için senden ses çıkmadı kuzummm???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?