27 Mayıstaaaaaa bu Kır Bahçesindeee evleniyorummmmm
Eki Görüntüle 300950 Eki Görüntüle 300951 Eki Görüntüle 300952 Eki Görüntüle 300953 Eki Görüntüle 300954 Eki Görüntüle 300955 Eki Görüntüle 300956
KızLar SeLamm..
Dün bi çıktım evden daha yeni geLdim =) AnnemLe haLı bakmaya die cıktık yatak örtüsü aLdım
Akşam da kociş ben kuzeni kocası MusaLLat 2 'ye gittik...15dksı hariç hiç beğenmedim fiLmi..Sonra da kuzenine geçtik onLarda kaLdık...Daha yeni geLdim eve..
SizLerde ne var ne yok??
Örtüm kırmızı saten üzerine siyah transparan tüL danteL gibi bişey şunLara benzio biraz...
Eki Görüntüle 301094 Eki Görüntüle 301095
Ya kızLar sizin kocişLer eşya konusuna karışıo mu?? Benim ki sürekLi fikirLerini söLüo..Bugun konusuoduk ben tv ünitesi yerine duvara monte ettireLim aLtına çok şık rafLar var onLardan yaptırırız dıorumm hayır tv ünitesii aLaLım aşkım ben sevıorum dıo
kızlar günaydınnnn ,dün oturacağımız eve bakmaya gittik,kiracı erken çıkmış aşkım sürpriz yaptı eve gittiğimizi sonradan söyledi,çok eksiği var ama çok güzel :) oturma odası küçük sadece ,mutfak falan büyük bide balkonu da içeri katcaz pimapen yaptırcaz daha da genişler :) hazır mutfak olucak umarım fiyatlar çok değildir,arkada bi tane çocuk odası var orada gömme dolap var oraya yorganları battaniyeleri koyucaz iyi oldu benim için :) yatak odasında sadece elbiselerimizi koyucaz yorganlar ortadan kalkıcak en azından,oturma odası köşede kalıyo çift cephe görünüyor ,banyosu büyük duşakabin olucakmış,ev yeni boyalı açık sarı şampanya rengi ama ben salonu oturma odasını bide mutfağın boyasını değiştirmek istiyorum,öyle işte çok mutlu oldum görünce nasıl bi ev diye merak ediyodum hep :) :) aşkımla mutlu oluruz inşallah orada ...birde benim şansıma evin dış cephesini haziranda boya yapıcaklarmış şuan kötü gözüküyo dışardan boya olunca daha temiz olur :) doğalgaz da kapıya gelmiş paramız kalırsa evimize çekmeyi istiyoruz çok mutlu oldum yaa..
Rosacım çokk beğendimm hayırlı olsun inşallahhh herşey gönlünce olur
Lilacımm çok güzellmiş yatak örtünn sende güle güle kullanırsın inşallah ..
Ayy anacım bunların hepsi böyle demek ki sadece sninki değil, benimkide evde bitki istiyo ben sevmiyorum canlı bitki evde diyorum yok anlamıyo illa olcakmış anlaşılan bizde çok kavgalar edicez
ama eşya konusunda fikrini söyler pek karışmaz ben ne beğenirsem onu alıyo bende tabiki onunda fikrini sorarak ortak bi nokta buluyorum sonuçta ikimizin evi olcak
Günaydın gülsencim hadi sanada hayırlı olsun canım en büyük sorunlardan bitanesini atlatmış sayılırsınız darısı başımıza artıkkkama eviniz kiramı yoksa kendinizin mi hani yaptırıyosunuz ya merak ettim canım :44:
sağol kuzum :) nişanlımın ailesine ait canım onların evinde oturcaz nasipse :)
lamelif nbr cnm..
Günaydın kızlar, mesai başlayalı 1 buçuk saat oldu, ancak ayılabildim
Sizler nasılsınız?
günaydın canım ,benim işe başlayalı 2 sene oldu halen ayılamadım
bu arada kızlar benmde hayalmde hep nikahı düğünle birlikte salonda yapmak vardı bizim düğünümz orduda olacak bizde muhtemelen burda önce nikah kıyılır diyoduk ama sonrasında nişanlımın ablası eğer öyle istiyosan sen biz zaten öyle düşünmüştük orduda kıyarız nikahınıızda salonda dedi bnde anneme söyledim oda sen öyle istiyodun fark etmez dedi şimdi karasız kaldım acaba burda sade bi nikah töreni mi yapsak kendi aramızda yoksa salondamı olsa ayrıca görümcemin bi tanesi ordu valisinin yanında çalışıyo hatta valiyide nikah şahiti olarak düşünmüşler sizce napayım ben kızlar nikahımız sade bi şekiklde aile arasında mı olsun yoksa ordudaki düğünümüzdemi kararsız kaldım ben şimdide ya :44:
2012 gelinlerii :) günaydınn.. yaa nikah günü alanınız varmıı? düğünden kaç ay önce alınması gerek benim 29/30 haziran.. pendikte olucak nikah istanbulda buişler nasıldır bir bilen varsa yardımm
günaydın kızlar, sevgiler öpücükler herkeseee
lamelif bu senin kıymetli fikrine kalmış canım ama ben hep düğünle nikah bir olsun istemişimdir gelinlikle. öle sade aile arasında ki düğünlerden nefret ediyorum. ha zorunlu olur tayin için yurtdışı için amenna ama dier türlü çokyapmacık oluyoya helede düğünle nikah arası çoksa ozaman düğün nie yapıyonuz bide düğünü bekle öf yane
Doğru söylüyosun canım aslında benim hayalimde öyle vardı zaten ama şimdi böle bi karasızlık oldu anlamadım zaten herşeyimde bi karasızlık yaşıyorum mutlaka bi tuhafmıyım ne
Günaydın canm valla bnde bilmiyorum henüz almadık nikah günümüzü ama duyduğuma göre üç ay ve altı ay önceden alınıyomuş galiba ..
günaydın leeshacım sevgiler ..
anlıyorum seni :) sorun yok sende strestendir stresten :) bana ayrı olsun burda düğünde nikah olmuyo hiç aranmıyo hatta dediler de köpürdüm köpürdümm neymiş salona memur pahalı geliyomuş belediyede ucuz olduuu dedim istemem ben hayalimdeki gibi gelinliğimle olcak dedim. ne o öle belediyede gizli saklıgibi
bunu ben de bilmiyordum, öğrendiğim çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?