2012' de yazın evlenecekler

gülsengocum sende evini görmüssün içine sinmiş çok sevindim cnm arkadaşım..allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin.

Rosacım çokk beğendimm hayırlı olsun inşallahhh herşey gönlünce olur

Lilacımm çok güzellmiş yatak örtünn sende güle güle kullanırsın inşallah ..

Ayy anacım bunların hepsi böyle demek ki sadece sninki değil, benimkide evde bitki istiyo ben sevmiyorum canlı bitki evde diyorum yok anlamıyo illa olcakmış anlaşılan bizde çok kavgalar edicez
ama eşya konusunda fikrini söyler pek karışmaz ben ne beğenirsem onu alıyo bende tabiki onunda fikrini sorarak ortak bi nokta buluyorum sonuçta ikimizin evi olcak

Günaydın gülsencim hadi sanada hayırlı olsun canım en büyük sorunlardan bitanesini atlatmış sayılırsınız darısı başımıza artıkkk ama eviniz kiramı yoksa kendinizin mi hani yaptırıyosunuz ya merak ettim canım :44:

sağol kuzum :) nişanlımın ailesine ait canım onların evinde oturcaz nasipse :)

bu arada kızlar benmde hayalmde hep nikahı düğünle birlikte salonda yapmak vardı bizim düğünümz orduda olacak bizde muhtemelen burda önce nikah kıyılır diyoduk ama sonrasında nişanlımın ablası eğer öyle istiyosan sen biz zaten öyle düşünmüştük orduda kıyarız nikahınıızda salonda dedi bnde anneme söyledim oda sen öyle istiyodun fark etmez dedi şimdi karasız kaldım acaba burda sade bi nikah töreni mi yapsak kendi aramızda yoksa salondamı olsa ayrıca görümcemin bi tanesi ordu valisinin yanında çalışıyo hatta valiyide nikah şahiti olarak düşünmüşler sizce napayım ben kızlar nikahımız sade bi şekiklde aile arasında mı olsun yoksa ordudaki düğünümüzdemi kararsız kaldım ben şimdide ya :44:

2012 gelinlerii :) günaydınn.. yaa nikah günü alanınız varmıı? düğünden kaç ay önce alınması gerek benim 29/30 haziran.. pendikte olucak nikah istanbulda buişler nasıldır bir bilen varsa yardımm

lamelif bu senin kıymetli fikrine kalmış canım ama ben hep düğünle nikah bir olsun istemişimdir gelinlikle. öle sade aile arasında ki düğünlerden nefret ediyorum. ha zorunlu olur tayin için yurtdışı için amenna ama dier türlü çokyapmacık oluyoya helede düğünle nikah arası çoksa ozaman düğün nie yapıyonuz bide düğünü bekle öf yane

Günaydın canm valla bnde bilmiyorum henüz almadık nikah günümüzü ama duyduğuma göre üç ay ve altı ay önceden alınıyomuş galiba ..

günaydın kızlar, sevgiler öpücükler herkeseee

günaydın leeshacım sevgiler ..

Doğru söylüyosun canım aslında benim hayalimde öyle vardı zaten ama şimdi böle bi karasızlık oldu anlamadım zaten herşeyimde bi karasızlık yaşıyorum mutlaka bi tuhafmıyım ne

Doğru söylüyosun canım aslında benim hayalimde öyle vardı zaten ama şimdi böle bi karasızlık oldu anlamadım zaten herşeyimde bi karasızlık yaşıyorum mutlaka bi tuhafmıyım ne

anlıyorum seni :) sorun yok sende strestendir stresten :) bana ayrı olsun burda düğünde nikah olmuyo hiç aranmıyo hatta dediler de köpürdüm köpürdümm neymiş salona memur pahalı geliyomuş belediyede ucuz olduuu dedim istemem ben hayalimdeki gibi gelinliğimle olcak dedim. ne o öle belediyede gizli saklıgibi

haha ver coşkuyu ver coşkuyu evet aslında şöle bi düşündüğün zman o açıdanda haklısın nebilim gerçi onunda küçük bi hatırası olur ama sessiz sedasız olur heralde nebilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…