heee madem öyle iyi yapmışsın canikoomm :114:Benim kırmızı siyah hep akLımdaydı istiyodum ama annemLer krem aLmıştı..Halı bakmaya gittiğimizde de kırmızı siyah görünce dayanamadık aLdık
canımm sağolasınnderyawcım bi bakındım çıktım haklısın görmüşsündür beni
lilam güle güle kullan kuzum örtünü,yatak odasını siyah beyaz istiyordun çok güsel uyar
gasom enişteciğee geçmiş olsuuuun...:2:
hadi git çalış şeker kuzu, Allah zihin açıklığı versiinnben yine gidiimde ders çalışmaya devam ediimmujaaaaks hepicinizeeee
hayırlısı tabi şeker, ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun tabi :114:hayırlısı..inşallah 2013:)
Ya kızLar sizin kocişLer eşya konusuna karışıo mu?? Benim ki sürekLi fikirLerini söLüo..Bugun konusuoduk ben tv ünitesi yerine duvara monte ettireLim aLtına çok şık rafLar var onLardan yaptırırız dıorumm hayır tv ünitesii aLaLım aşkım ben sevıorum dıo
yaaa karışmaz mı hiç, nasıl karışıyo hem de, ama eninde sonunda bir ortak noktada buluşmaya çalışıyoruz :) tabii onun da evi olacak, onun da fikir beyan etmesi çok güzel, ve hatta gerekli, çünkü evimiz ikimizin "yuvası" olacakama bazen karışmaması gereken konular da olabiliyor tabii, onlara da karışmasın canım
hahhaha aferin sanasağolasın canım benim inşallah...
tam çıkıodum çeyiz topicine takıldım
biz henüz eşya bakmıyoruz ama fikir teatisinde bulunuyoruz ve evet söylüyo sevdiği şeyleri, istediği şeyleri ve eminim karışacakYa kızLar sizin kocişLer eşya konusuna karışıo mu?? Benim ki sürekLi fikirLerini söLüo..Bugun konusuoduk ben tv ünitesi yerine duvara monte ettireLim aLtına çok şık rafLar var onLardan yaptırırız dıorumm hayır tv ünitesii aLaLım aşkım ben sevıorum dıo
Ayy vaLLa dedim sadece benimki mi böyLe iyi mi kötü mü anLamadım
hahhaha aferin sana
ben de ne zamandır ne çeyiz topiği ne albümler hiçbirine bakmıyorum yaa, bi ara takılayım ben de :114:
biz henüz eşya bakmıyoruz ama fikir teatisinde bulunuyoruz ve evet söylüyo sevdiği şeyleri, istediği şeyleri ve eminim karışacak
bazen diyorum sen o kadar da herşeye karışmicaksın, mutfakmış perdeymiş bilmem neymiş, kadın işi onlar herşeye de karışma aaaaa diyorum
ama ben biliyorum, biz eşya alırken kavga edicez
kuzum boşver, biraz söylesin fikirlerini, sonra ne de olsa bizim sözümüzü dinliyorlar, eninde sonunda bizim dediklerimiz kabul görüyor zatennnn
hahhaha aferin sana
ben de ne zamandır ne çeyiz topiği ne albümler hiçbirine bakmıyorum yaa, bi ara takılayım ben de :114:
biz henüz eşya bakmıyoruz ama fikir teatisinde bulunuyoruz ve evet söylüyo sevdiği şeyleri, istediği şeyleri ve eminim karışacak
bazen diyorum sen o kadar da herşeye karışmicaksın, mutfakmış perdeymiş bilmem neymiş, kadın işi onlar herşeye de karışma aaaaa diyorum
ama ben biliyorum, biz eşya alırken kavga edicez
Ben çıkıyorummm hepinizi öptüm iyi akşamlar...
ağrım var benim yaaa off. kasıklarım ağrıyo neden acep. regle de var daha
canım kontrole git istersen bi...gerçi kontrollerini yaptırıyorsundur da...büyük ihtimalle üştümüş olabilirsin...ağrım var benim yaaa off. kasıklarım ağrıyo neden acep. regle de var daha
Selam kızlarr rosam ve blbttb cimm eklendiniz listeyee..Yarın yeni topic açıcam burdan linki veririm 2 3 gün içinde herkes kendiyle ilgili bir tanıtıım yapar.
Bu arada yosun777 canım sen yurt dışında mıydın???
yarın son listeyi buraya yazıcam kızlarrr
öpüyorum sizi
Bu arada rosammm mekana bayıldımmm bir de lilacım yatak örtünü de güle güle kaldırıp indirmeler kuzum
günaydın kızlar...yorucu bir hafta sonundan sonra geldim bende..geçmişe bi göz attım bikaç sayfa rosacımm düğün salon tutulmuş süperrrr çok beğendim kır bahçen pardon...çok güzell olucaksınnn
aşkımı dün akşam 12 de uğurladım..çok yoruldum ama değdi ..aslında ağladımda karışık geçti annemle yine tartıştık sonra tatlıya bağlanır gibi oldu aşkımın sayesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?