evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm
kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz
havincim sabırsızlıkla bekliyoruzz ben yokken yapmayın ama ona göreee
İzmirli arkadasımmm hosgeldinnn aramızaa biz bulusup gidiyoruz senide alırız birgün dolasırız hepberaber sen dert etmenetten baktığım kadar sadece, bu hafta fikir edinmek açısından bi alsancak yapıcaz kabarık olmayan bi model düşünüyorum umarım herşey istediğim gibi olurr çok ince fikirliyim çokk :))
gecmiş olsun rossam yaaa özletme kendini birdaha bukadar nazardırr walla bi kursun döktürr ayolllayyyy gasommmsormaaa sormaaaa üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm
27 Mayıstaaaaaa bu Kır Bahçesindeee evleniyorummmmm
buaradaaaa saolunda mikemmellll maviş mavişş bayıldımmm hayırlı ugurlu olsunnn
Eki Görüntüle 300950 Eki Görüntüle 300951 Eki Görüntüle 300952 Eki Görüntüle 300953 Eki Görüntüle 300954 Eki Görüntüle 300955 Eki Görüntüle 300956
KızLar SeLamm..
Dün bi çıktım evden daha yeni geLdim =) AnnemLe haLı bakmaya die cıktık yatak örtüsü aLdım
Akşam da kociş ben kuzeni kocası MusaLLat 2 'ye gittik...15dksı hariç hiç beğenmedim fiLmi..Sonra da kuzenine geçtik onLarda kaLdık...Daha yeni geLdim eve..
SizLerde ne var ne yok??
Hosgeldinn lilamm güle güle kullannnn
evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm
kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz
havincim sabırsızlıkla bekliyoruzz ben yokken yapmayın ama ona göreee
İzmirli arkadasımmm hosgeldinnn aramızaa biz bulusup gidiyoruz senide alırız birgün dolasırız hepberaber sen dert etme
gecmiş olsun rossam yaaa özletme kendini birdaha bukadar nazardırr walla bi kursun döktürr ayolll
KızLar SeLamm..
Dün bi çıktım evden daha yeni geLdim =) AnnemLe haLı bakmaya die cıktık yatak örtüsü aLdım
Akşam da kociş ben kuzeni kocası MusaLLat 2 'ye gittik...15dksı hariç hiç beğenmedim fiLmi..Sonra da kuzenine geçtik onLarda kaLdık...Daha yeni geLdim eve..
SizLerde ne var ne yok??
Hosgeldinn lilamm güle güle kullannnn
HoşbuLdum canımmm sağoL
KızLar SeLamm..
SizLerde ne var ne yok??
Örtüm kırmızı saten üzerine siyah transparan tüL danteL gibi bişey şunLara benzio biraz...
Eki Görüntüle 301094 Eki Görüntüle 301095
yatakörtün anladığım kadarıyla çok hoş, güle güle kullanben de çok kararsızım örtü konusunda
Tşk ederimmm...Benim birde krem rengi yatak örtüm var iki tane oLdu, 7-8 tane de nevresim takımım oLdu...Yeter mi daha aLmam Lazım mı biLmiorum ama nevresim hastaLık yaptı bende ne begensem almak istiyorumsen neden kararsızsın?
ben de alırsam krem rengi düşünüyorum :) ya illa ki bir yatak örtüm muhakkak olacak ama öyle çok çeşit var ki, kafam karışıyor, bir de şimdiki nevresimler öyle güzeller ki aaslında yorganı güzelce örtünce aynı yatakörtüsü gibi duruyorlar :) ama dediğimiz gibi illa ki bir yatak örtüsü alacağım tabii, bir ara benim de çıkmam lazım annişle
bu arada bende de nevresim takıntısı var, yalnız değilsinnn :)
Bence de 1tane yatak örtüsü aLmak yeterLi asLında cunku öyLe güzeL nevresimLer var ki örtü gibi kuLLanabiLirsin =)
yeevvruumm güle güle kullaannKızLar SeLamm..
SizLerde ne var ne yok??
Örtüm kırmızı saten üzerine siyah transparan tüL danteL gibi bişey şunLara benzio biraz...
Eki Görüntüle 301094 Eki Görüntüle 301095
yeevvruumm güle güle kullaann
ben bugün evdeydim yaa, benimki hasta kötü üşütmüş yatıyo, ben gitmeyi çok istedim o yok dedi, gelme dedi,
şimdi pişman oldum gitmediğime, özledimdi çok
neyse öyle işte..
siz nabıyonuuz yaa?
Çok tşk ederimmm gasoomm.. ayrıcaa geçmiş oLsun enişteyee =(
Bende napiim o ses türkiye başLayana kdr bakınıorum nette öLee :S
sağol kuşuumm
ben de o ses türkiye başlayana kadar hem size bi bakim dedim, hem de leyla ile mecnun seyrediyim dedim canum :114:
iyi yaptınnn canımm benimmm
ay bu arada az önce söylemeyi unuttum, napcan kız iki tane yatak örtüsünü, millet bir taneyle başa çıkamıyormuş
deryawcım bi bakındım çıktım haklısın görmüşsündür beni
lilam güle güle kullan kuzum örtünü,yatak odasını siyah beyaz istiyordun çok güsel uyar
gasom enişteciğee geçmiş olsuuuun...:2:
ben yine gidiimde ders çalışmaya devam ediimmujaaaaks hepicinizeeee
Allah zihin açıkLıgı versin canımm görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?