2012' de yazın evlenecekler

yatakörtün anladığım kadarıyla çok hoş, güle güle kullan ben de çok kararsızım örtü konusunda

yatakörtün anladığım kadarıyla çok hoş, güle güle kullan ben de çok kararsızım örtü konusunda

Tşk ederimmm...Benim birde krem rengi yatak örtüm var iki tane oLdu, 7-8 tane de nevresim takımım oLdu...Yeter mi daha aLmam Lazım mı biLmiorum ama nevresim hastaLık yaptı bende ne begensem almak istiyorum sen neden kararsızsın?

ben de alırsam krem rengi düşünüyorum :) ya illa ki bir yatak örtüm muhakkak olacak ama öyle çok çeşit var ki, kafam karışıyor, bir de şimdiki nevresimler öyle güzeller ki aaslında yorganı güzelce örtünce aynı yatakörtüsü gibi duruyorlar :) ama dediğimiz gibi illa ki bir yatak örtüsü alacağım tabii, bir ara benim de çıkmam lazım annişle

bu arada bende de nevresim takıntısı var, yalnız değilsinnn :)

Bence de 1tane yatak örtüsü aLmak yeterLi asLında cunku öyLe güzeL nevresimLer var ki örtü gibi kuLLanabiLirsin =)

yeevvruumm güle güle kullaann

ben bugün evdeydim yaa, benimki hasta kötü üşütmüş yatıyo, ben gitmeyi çok istedim o yok dedi, gelme dedi,
şimdi pişman oldum gitmediğime, özledimdi çok
neyse öyle işte..

siz nabıyonuuz yaa?

Çok tşk ederimmm gasoomm.. ayrıcaa geçmiş oLsun enişteyee =(
Bende napiim o ses türkiye başLayana kdr bakınıorum nette öLee :S

Son düzenleme:
Çok tşk ederimmm gasoomm.. ayrıcaa geçmiş oLsun enişteyee =(
Bende napiim o ses türkiye başLayana kdr bakınıorum nette öLee :S

sağol kuşuumm

ben de o ses türkiye başlayana kadar hem size bi bakim dedim, hem de leyla ile mecnun seyrediyim dedim canum :114:

ay bu arada az önce söylemeyi unuttum, napcan kız iki tane yatak örtüsünü, millet bir taneyle başa çıkamıyormuş

Benim kırmızı siyah hep akLımdaydı istiyodum ama annemLer krem aLmıştı..Halı bakmaya gittiğimizde de kırmızı siyah görünce dayanamadık aLdık

deryawcım bi bakındım çıktım haklısın görmüşsündür beni

lilam güle güle kullan kuzum örtünü,yatak odasını siyah beyaz istiyordun çok güsel uyar

gasom enişteciğee geçmiş olsuuuun...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…