selam cannlar ben geldim hemen konuya dalayımperş.yada cuma hamam
cumartesi kına gecesi
.pazar baloo
![]()
hoşgeldın cnmmm mantıklı evet ama cumrtesı kınada yorulcaz ertesı gun dugunde yorulcaz ohooooooooooooooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cannlar ben geldim hemen konuya dalayımperş.yada cuma hamam
cumartesi kına gecesi
.pazar baloo
![]()
benim ikisi farklı şehirde olacağı için kına gecemde de belki gelinlik giyerim diye düşünüyorum,kirlenirse falan gelinliğim diye kuru temizlemesi falan dedim belki,off ne biliim ne zor işlermiş
![]()
hoşgeldın cnmmm mantıklı evet ama cumrtesı kınada yorulcaz ertesı gun dugunde yorulcaz ohooooooooooooooooo![]()
yelizcim nişanlım nikahın düğünde olmasını istiyor,bende nikahı İstanbul'da yapmayı düşünmüştüm ama![]()
ertesi gün bol bol dinleniriz artıkın![]()
ben 3 gün gibi düşünüyorum canım, o kadar oynamaya kolumu bacağımı kaldıramam ben, bi de üstüne düğündü nikahtıkızlar kına gecenizle düğününüz arasında kaç gün olacak,1 hafta çok mu uzun süre..
ben 3 gün gibi düşünüyorum canım, o kadar oynamaya kolumu bacağımı kaldıramam ben, bi de üstüne düğündü nikahtı
ooyyy yok 3 gün anca paklar beni![]()
dinlenir miyiz sence hahahahhaaha![]()
bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirimbiz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak :
![]()
bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirimbiz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak :69:
güzel ifade...
evimize girip kapıyı kapatalım..![]()
inşallah canım hayırlısıyla
kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:
kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:
nişanlımla her o yoldan geçişimizde muhakkak evimize uğruorus boş eve dolanıp dolanıp çıkıorusbazende arabayı park edip apartmanın önündee öylee evimizi izliyoruzz
![]()
şimdi gün sayınca, özellikle bekleyince falan zor geçer, ondan öyle geliyo canım
ama bak eylül de bitti, geldik ekime
ekimi sayma, birlikte burda sohbet muhabbet geçiririz artık, bu yılın bitmesine 2 ay kalıcak, ve iki ay da kış ayları,
günler kısacık oluyo vs vs geçicek canım benim geçicekbak nasıl inandırmışım kendimi ben
![]()
önce kış gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn askerime kavuşayım![]()