2012' de yazın evlenecekler

iyiyim canımcımm 2 gündür pek bi uzadı ayağım gözükmedim o yüsden ev için lamba duvar kağıdı seçimleriyle falan uğraşıorum :1::1:
woww işin bu kısımları başladıysa bişey kalmadı demektir,Allah kolaylık versin canım...
kızlar hepınıze ıyı gecelr opuoruz sızı :17::17:

iyi geceler yelizcim...öpüyorum kocamaaan..

Anladim canim, normal biberon girmez tabi agzina, ozel biberon da her yerde bulunmaz :(
En az 2-3 haftalik olana kadar kendisi icmeyi beceremez zaten
Ne kadarlikmis vet. soyledi mi? Gozleri acilmis miydi sen buldugunda?

2 haftalık falandır cnm tahmınımce gözleri buldumda tamamen yara içerisindeydi.

yatak odamızın işi biraz uzunda :69::69::69::69::69:

ay valla sız böyle anlatınca sunu söyle yaptım dıye ben cok mutlu oluyorum o sevıncı bende yasıyorum allah agzınızın tadını bozmasın

böyle tatlı telaslardan gerı koymasın. canımınıcı bız cok merak ederız sen ılerleryen zamanlarda resımını cek buraya koy guzel guzel yorumlar

yapalım bızde :1::1::1::1::1::66:

bıde o var :44:

kucagnda felan gezdırsen bıraz bellımı olur

bır kedıcık cıkar karsınıza yavrusunu arayan

zor canım ısın allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne sende hastalanma gasolın gıbı:70:

vala tatlım hastalancm gb bugün ne duzenım var ne keyfım baksana=(

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum,iyi uykular,tatlı rüyalar...
çağlacım sana ayriyeten sabırlı geceler diliyorum,inş.kedicik uyur yaa:59:

ay valla sız böyle anlatınca sunu söyle yaptım dıye ben cok mutlu oluyorum o sevıncı bende yasıyorum allah agzınızın tadını bozmasın

böyle tatlı telaslardan gerı koymasın. canımınıcı bız cok merak ederız sen ılerleryen zamanlarda resımını cek buraya koy guzel guzel yorumlar

canım benim çok tşkler :71: koyarım tabi evlerimiz bi çıksın ortaya sen açarsın bi topik daha ''2012 yaz gelinlerinin evleri'' die bisde koyarıs aşk dolu yuvamızın resimlerini artıkın:69::69::69:

canım benim çok tşkler :71: koyarım tabi evlerimiz bi çıksın ortaya sen açarsın bi topik daha ''2012 yaz gelinlerinin evleri'' die bisde koyarıs aşk dolu yuvamızın resimlerini artıkın:69::69::69:

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum,iyi uykular,tatlı rüyalar...
çağlacım sana ayriyeten sabırlı geceler diliyorum,inş.kedicik uyur yaa:59:

iyi geceler cnm benım sımdılık uyuyor ama gunduz mahvoluyorum cunku ben gec yatyorum bılırsın pofffffff nyse tatlım çok saol dileklerin içn öpyrm.

2 haftalık falandır cnm tahmınımce gözleri buldumda tamamen yara içerisindeydi.
Ah kiyamam yaa, ona da sana da..

ayy yazık yaa...üff gerçekten kim ayırmış annesinden onu ya,kıyamadım:59:
Canim bazen anneleri kendileri birakip gidiyo, bazen kaybediyolar, bazen bikac yavrusunu anne agzinda tasirken eger biseyden kaciyosa ve agzindan dusuruyosa birini o da kaliyo oyle dustugu yerde, anne kedi bazen geri geliyo bazen gelmiyo iste, o zaman da caglacim gibi benim teyzem (ki surekli bakar en son gecen hafta baktigi 1ayligina kadar getirdigi bi kediyi sahip bulunana kadar is yerine gonderdi) merhametli birileri bulursa hayatta kalabiliyolar maalesef :(

canım başucu lambası yerine yatak odasının duvarına lamba döşüces o yüsden inşaat olayları bitsin istedik:21::21::21:
Oh oh hadi bakalim yaptirimca resmini koyarsin artik yapistiririz biz de :nazar:

Back
X